Kanadalı

Kanadalı

Son dakika Kanadalı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kanadalı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kanadalı haber sayfamızda...

Kanadalı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.571 kanadalı haberi bulunmuştur.
Milan'dan Lille'in yıldızı Jonathan David'e kanca!
Milan'dan Lille'in yıldızı Jonathan David'e kanca! Olivier Giroud ile vedalaşmaya hazırlanan Milan'ın Jonathan David'i transfer etmek istediği öğrenildi.
22.04.2024 İtalya Serie A
Atiba Hutchinson, County Rovers'ın teknik direktörü oldu
Atiba Hutchinson, County Rovers'ın teknik direktörü oldu Beşiktaşlı eski futbolcu Atiba Hutchinson, Kanada ekibi County Rovers'ın teknik direktörü oldu.
21.04.2024 Dünyadan Futbol
'Doymuyorum' diyenler için tüyo! Çikolatayı böyle yerseniz her zerresi kanınıza işliyor
'Doymuyorum' diyenler için tüyo! Çikolatayı böyle yerseniz her zerresi kanınıza işliyor Kanadalı diyetisyen Miranda Galati, şekeri günün erken saatlerinde tüketen ve onu daha sağlıklı yiyeceklerle eşleştirirseniz yalnızca bir çikolata yiyip doyabileceğinizi iddia ediyor. Peki bu nasıl mümkün oluyor?
Justin Bieber'ın ilginç kombini! İki eşofmanı üst üste giydi, terlikle yemeğe gitti
Justin Bieber'ın ilginç kombini! İki eşofmanı üst üste giydi, terlikle yemeğe gitti Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, önceki gün Batı Hollywood'da görüntülendi. Bir sushi restoranına yemeğe giden Bieber'ın üst üste giydiği iki eşofman ile ünlü bir markaya ait terliklerle yaptığı kombin, görenleri şoke etti.
20.04.2024 Cadde
İstanbul Havalimanı'nda 2 ay kalan akademisyeni Kanada yine kabul etmedi
İstanbul Havalimanı'nda 2 ay kalan akademisyeni Kanada yine kabul etmedi Kanada'da oturum süresi dolduğu için vize başvurusu kabul edilmeyen ve İran'a dönmek istemediği için yaklaşık 2 ay boyunca İstanbul Havalimanı'nda kalan İranlı akademisyen Dr. Shiva Kavani bir aydır Silivri'deki Geri Gönderme Merkezi'nde kalıyor. Shiva Kaviani'nin Kanada'ya dönmek için yaptığı vize başvurusunun yine reddedildiği öğrenildi.
17.04.2024 Gündem
Bayern Münih'te Alphonso Davies'in kararı belli olmadı!
Bayern Münih'te Alphonso Davies'in kararı belli olmadı! Bayern Münih'te gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Alphonso Davies'in kararının henüz netlik kazanmadığı öğrenildi.
11.04.2024 Almanya Bundesliga
En dijital bavul ticareti
En dijital bavul ticareti Bavullardaki boş yerlere kargo yerleştiren yerli startup Pabbler 20 bin yolcuyu kurye yaptı. Kurucusu Ceren Süngü 1.2 milyon yolcuya ulaşarak yıllık 100 milyon dolar ciro hedefi olduğunu söylüyor.
5.04.2024 Milliyet Executive
Tayvan depremi: Can kaybı en az 12
Tayvan depremi: Can kaybı en az 12 Tayvan’da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı en az 12’ye yükseldi.
5.04.2024 Dünya
Silahı görünce kılıç çekti! Akılalmaz görüntüler, polis çapraz ateşe aldı
Silahı görünce kılıç çekti! Akılalmaz görüntüler, polis çapraz ateşe aldı ABD'nin Arizona eyaletinde polise katana kılıcıyla koşan şahsın görüntüleri dünyada infial yarattı.
2.04.2024 Dünya
Sultanlar Ligi'nde Melissa Vargas şaşkın! Smaç servis hızında geçildi
Sultanlar Ligi'nde Melissa Vargas şaşkın! Smaç servis hızında geçildi Vodafone Sultanlar Ligi'nde dün oynanan yarı final maçlarında oyuncuların smaç servis hızları ölçüldü ve sahada ekrana getirildi. Dünün rekorunu kıran isim belli oldu.
3.04.2024 Voleybol
Beyinleri hedef alan sonik silah! ABD doğruladı, Ruslardan akılalmaz plan
Beyinleri hedef alan sonik silah! ABD doğruladı, Ruslardan akılalmaz plan Yıllardır gizemini koruyan ve ABD'yi alt üst eden enerji saldırılarının arkasından Rusya çıktı. Uluslararası basına yansıyan haberlerde saldırının ve gizli silahın detayları dünyada ses getirdi.
1.04.2024 Dünya
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı?
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı? Okyanus yüzeyinin binlerce metre altında, devasa maden yatakları bulunuyor. Bu madenlerin birçoğu, iklim değişikliğine karşı mücadelede dünyanın kritik olarak ihtiyaç duyduğu temiz enerji dönüşümü için kilit önemde.
27.03.2024 Dünya
Titanic'teki meşhur kapı rekor fiyata satıldı!
Titanic'teki meşhur kapı rekor fiyata satıldı! Kate Winslet (Rose Dewitt Bukater) ile Leonardo DiCaprio'nun (Jack Dawson) bindikleri geminin felaketle sonuçlanan ilk seferinde tanışıp, farklı toplumsal sınıflara mensup iki aşığı canlandırdığı 'Titanik' filmi, üzerinden 27 yıl geçmesine karşın konuşulmaya devam ediyor. Oscar ödüllü aktörün kült yapımda Rose'un hayatta kalmasını sağlayan 'yüzen kapı', Hollywood Hazineleri' müzayedesinde rekor fiyata satıldı.
27.03.2024 Cadde
Çocuklarıyla alışveriş turuna çıkan Atiba Hutchinson'a yoğun ilgi!
Çocuklarıyla alışveriş turuna çıkan Atiba Hutchinson'a yoğun ilgi! 2013-2023 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Atiba Hutchinson, geçtiğimiz gün oğulları Noah, Nava ve Ayo ile birlikte Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Sempatik aile, meydan katında uzun süre alışveriş yapıp, yeni sezon ürünlerini inceledi.
16.03.2024 Cadde
Denizin dibi kaynamaya başladı! Kanadalı uzman konum verdi: 7.9 şiddetinde deprem olacak
Denizin dibi kaynamaya başladı! Kanadalı uzman konum verdi: 7.9 şiddetinde deprem olacak Kanadalı deprem uzmanları, ABD'nin kuzeyinde bulunan Washington eyaletinin kıyılarında akılalmaz bir keşifte bulundu. Saatte 200 depremin meydana geldiği nokta hakkındaki detaylar tüyler ürpertti.
14.03.2024 Dünya
Suudi Arabistan'da kazanan Max Verstappen
Suudi Arabistan'da kazanan Max Verstappen Formula 1 Suudi Arabistan Grand Prix'inde kazanan Red Bull sürücüsü Max Verstappen oldu.
9.03.2024 Motor Sporları
Alphonso Davies'in menajerinden transfer cevabı!
Alphonso Davies'in menajerinden transfer cevabı! Alphonso Davies'in menajeri Nedal Huoseh, herhangi bir takımla anlaşma sağlamadıklarını açıkladı.
7.03.2024 Almanya Bundesliga
Joshua Jackson-Lupita Nyong'o, Meksika'da aşk tatiline çıktı!
Joshua Jackson-Lupita Nyong'o, Meksika'da aşk tatiline çıktı! İngiliz model Jodie Turner-Smith ile dört yıllık evliliğini geçtiğimiz ekim ayında bitirme kararı alan Kanadalı aktör Joshua Jackson (45), kendisi gibi oyuncu olan aşkı Lupita Nyong'o (41) ile Meksika'da tatilin tadını çıkarıyor.
6.03.2024 Cadde
Bayern Münih, Alphonso Davies için servet istedi!
Bayern Münih, Alphonso Davies için servet istedi! Bayern Münih'in sözleşmesi 2025'te bitecek Alphonso Davies'in bonservisini belirlediği öne sürüldü.
1.03.2024 Anadolu Kulüpleri
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Kategorik bir İslam düşmanlığı var
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Kategorik bir İslam düşmanlığı var TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İslam Toplulukları arasındaki iş birliğinin, karşılıklı kardeşlik ruhu içerisinde geliştirilmesi gerektiğini belirterek, "Eğitimde, kültürde, teknolojide, sanatta, uluslararası ilişkilerde, toplumsal yardımlaşmada, her alanda biz bu işbirliğimizi en üst seviyeye çıkarmak mecburiyetindeyiz. Ne yazık ki İslamofobiyi üreten merkezler, İslam düşmanlığını bir araç olarak kullanıyorlar. Ama ne yazık ki bir taraftan da İslam'ın kötü temsilcisi olan ya da İslam'a zarar veren bazı akımlar da onların ekmeğine yağ sürüyor" dedi.
27.02.2024 Gündem
ALS hastalığıyla mücadele eden oyuncu Kenneth Mitchell hayatını kaybetti!
ALS hastalığıyla mücadele eden oyuncu Kenneth Mitchell hayatını kaybetti! Star Trek: Discovery ve Captain Marvel’daki rolleriyle tanınan 49 yaşındaki Kanadalı aktör Kenneth Mitchell, uzun süredir ALS hastalığıyla mücadele ediyordu. Tekerlekli sandalyede hayatını devam ettiren oyuncudan acı haber geldi.
27.02.2024 Cadde
SON DAKİKA: Barcelona, Arda Güler'in intikamını alıyor! Real Madrid'e 40 milyon euroluk transfer çalımı
SON DAKİKA: Barcelona, Arda Güler'in intikamını alıyor! Real Madrid'e 40 milyon euroluk transfer çalımı Barcelona, Arda Güler'in transfer etmek için Real Madrid'le yarışmış fakat mutlu sona ulaşan taraf Real Madrid olmuştu. Katalan ekibi Arda Güler'in intikamını almak için girişimlere başladı.
23.02.2024 İspanya La Liga
VakıfBank'ın yıldızı gönlünü Fenerbahçeli yıldıza kaptırdı!
VakıfBank'ın yıldızı gönlünü Fenerbahçeli yıldıza kaptırdı! VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde Imoco'ya 3-1 mağlup oldu. Mücadeleyi izleyenler arasında sarı-lacivertli basketbol takımın yıldızı da yer aldı.
21.02.2024 Voleybol
Selena Gomez'den iddialı fotoğraf! Köpük banyosu yaparken paylaştı
Selena Gomez'den iddialı fotoğraf! Köpük banyosu yaparken paylaştı Şimdilerde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, milyonlarca takipçisi bulunan Instagram sayfasından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Paris'te kaldığı lüks otelin banyosundan köpük banyosu yaptığı anları paylaşan Gomez, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
20.02.2024 Cadde
Heyelan riski çalışmaları durdurdu
Heyelan riski çalışmaları durdurdu Erzincan İliç’teki altın madeninde yaşanan faciada toprak altında kalan 9 işçiyi arama faaliyetleri heyelan riski nedeniyle durduruldu. Enerji Bakanı Bayraktar, “Heyelan riski yoğunlaştı. Yığının kaymamış bölgelerinde ciddi hareketlilik var” dedi.
20.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kanadalı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.