Kanald

Kanald

Son dakika KanalD haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan KanalD gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan KanalD haber sayfamızda...

Kanald

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 207 kanald haberi bulunmuştur.
kanald.com.tr 📺 Kanal D yayın akışı 11 Nisan 2024 | Kanal D'de bugün neler var?
kanald.com.tr 📺 Kanal D yayın akışı 11 Nisan 2024 | Kanal D'de bugün neler var? Kanal D yayın akışı merakla araştırılıyor. Bugün Kanal D'yi takip edenler, 11 Nisan 2024 Kanal D yayın akışı yayınlandı. İşte televizyon izleyicilerinin sorguladığı bugüne ait Kanal D yayın akışı...
11.04.2024 Bilgi Rehberi
'Yargı'nın yeni bölümünden bir tanıtım daha! O sahneye can dayanmadı
'Yargı'nın yeni bölümünden bir tanıtım daha! O sahneye can dayanmadı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın yeni bölümünden yayınlanan ilk tanıtımda; Eren Komiser'in, "Parçalamışlar kızımı" deyip feryat ettiği o anlar izleyicinin yüreğine dokunmuştu. Merakla beklenen yeni bölümünden bir tanıtım daha izleyiciyle buluştu.
15.03.2024 Televizyon
Otomobil almak isteyenler dikkat! İcralık araçlar yarı fiyatına satılıyor
Otomobil almak isteyenler dikkat! İcralık araçlar yarı fiyatına satılıyor Otomobil fiyatları son dönemde bir hayli arttı, araba almak da haliyle epeyi zorlaştı. Ancak uygun fiyata araç sahibi olmak isteyenler için bir yol var. O da icradan ihaleyle satılan araçlar. Değerinin yarısına satılan araçlar nasıl alınıyor? Uzmanına sorduk. Detaylar Kanal D Ana Haber'de...
15.02.2024 Haberler
Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce başladı! 'Çok sürprizli bir hikaye bekliyor'
Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce başladı! 'Çok sürprizli bir hikaye bekliyor' Kanal D ekranlarının yeni dizisi Senden Önce yayın hayatına başladı. Senden Önce ekibi ilk bölümü için bir araya geldi. Senden Önce ekibi Milliyet'e özel açıklamalarda bulundu.
13.02.2024 Magazin
'Yargı'da Ilgaz ve Ceylin arasında tatlı sürtüşme! 'Avukat hanım sizi dışarı alalım'
'Yargı'da Ilgaz ve Ceylin arasında tatlı sürtüşme! 'Avukat hanım sizi dışarı alalım' Kanal D'nin Uluslararası Emmy Ödüllü dizisi 'Yargı', yine sürükleyici bir bölümle ekrana gelecek. 21 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’deki yeni bölümden ön izleme sahnesi yayınlandı.
19.01.2024 Televizyon
Görkemli afiş
Görkemli afiş Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı ‘İnci Taneleri’nin yayın tarihi belli oldu.
17.01.2024 Cadde
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde bir ilk! Geri sayım başladı
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde bir ilk! Geri sayım başladı Pantene Altın Kelebek Ödül töreni ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana gelecek.
3.12.2023 Cadde
Yargı'dan yeni bölüm fragmanı! 'Ben kızımı almaya gidiyorum'
Yargı'dan yeni bölüm fragmanı! 'Ben kızımı almaya gidiyorum' Pazar akşamlarının soluksuz izlenen dizisi Yargı 74.bölümün fragmanını yayınladı. Yayınlanan fragmanda ambulans şoförü Okan'ın Tilmen Hukuk Bürosu'ndaki herkesi rehin aldığı, Ilgaz'ı kızıyla tehdit ettiğini gözüktü. İşte fragmandan detaylar...
29.11.2023 Televizyon
Cannes’da Türkiye rüzgarı esiyor! Kanal D standına ziyaretçi akını
Cannes’da Türkiye rüzgarı esiyor! Kanal D standına ziyaretçi akını Televizyon dünyasının en büyük buluşması MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, Fransa’nın festivaller kenti Cannes’da başladı. Türk dizileri, 108 ülkenin ilgi odağı oldu. Kanal D International da sevilen dizileriyle fuarın iddialı stantları arasında yerini aldı.
17.10.2023 Haberler
Kullanıcılar ‘Kanal D’ dedi
Kullanıcılar ‘Kanal D’ dedi İddialı dizileri ve programlarıyla yeni sezona güçlü giriş yapan Kanal D, ekrandaki başarısını dijital ortamda da sürdürdü.
8.10.2023 Cadde
Dilek Taşı 5. Bölüm Fragmanı
Dilek Taşı 5. Bölüm Fragmanı Dilek Taşı 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Cemre'ye ne olacak?
29.09.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen 5. Bölüm Fragmanı
Ya Çok Seversen 5. Bölüm Fragmanı Ya Çok Seversen 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Leyla, Ateş'i kendine aşık etmeye çalışıyor!
1.08.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen setinde vals
Ya Çok Seversen setinde vals Kanal D’nin yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizisi ‘Ya Çok Seversen’in başrol oyuncularından Hafsanur Sancaktutan, yeni bölümdeki vals sahnesi için sette özel ders aldı.
21.07.2023 Cadde
Ya Çok Seversen 3. Bölüm Fragmanı - 3
Ya Çok Seversen 3. Bölüm Fragmanı - 3 Ya Çok Seversen 3. Bölüm 3. Fragmanı yayınlandı! Ateş ve Leyla samimi anlar yaşıyor!
20.07.2023 Televizyon
Camdaki Kız 71. Bölüm Fragmanı
Camdaki Kız 71. Bölüm Fragmanı Camdaki Kız 71. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Nalan gerçeği öğreniyor!
17.03.2023 Televizyon
Kraliçe 1. Bölüm Fragmanı - 2
Kraliçe 1. Bölüm Fragmanı - 2 Kraliçe 1. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe 22 Mart Çarşamba günü izleyici karşısına çıkacak.
13.03.2023 Televizyon
Yeni kareler
Yeni kareler Kanal D’nin, İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanan dizisi ‘Üç Kız Kardeş’in başarısı devam ederken, kamera arkasından yeni fotoğraflar paylaşıldı.
6.03.2023 Cadde
Veda Mektubu 1. Bölüm Fragmanı
Veda Mektubu 1. Bölüm Fragmanı Veda Mektubu dizisinin yayın tarihi belli oldu! Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar'ın başrollerinde yer aldığı Veda Mektubu Pazartesi 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
25.02.2023 Televizyon
Kanal D yayın akışı | 23 Şubat 2023 Perşembe hangi dizi ve programlar var, saat kaçta?
Kanal D yayın akışı | 23 Şubat 2023 Perşembe hangi dizi ve programlar var, saat kaçta? 23 Şubat Perşembe televizyonda neler olduğu; hangi programların tercih edilebileceği merak ediliyor. Kanal D resmi internet sitesinde günün akışı programını açıkladı.
23.02.2023 Bilgi Rehberi
Yine zirvede
Yine zirvede Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi ‘Camdaki Kız’, ekrana gelen yeni bölümüyle zirvede yer aldı.
10.12.2022 Cadde
'Yargı'da nefesler tutuldu! Haftalardır aranan katil kim?
'Yargı'da nefesler tutuldu! Haftalardır aranan katil kim? Kanal D’nin; yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) ile Pınar Deniz’in (Ceylin) paylaştığı, yayınlanan her bölümü ile ilgiyle izlenen ve çok konuşulan dizisi 'Yargı'da bu hafta heyecan doruğa çıkıyor. Kaçırılan Ceylin, polis muhabiri Burak'ı karşısında görünce büyük şaşkınlık yaşıyor. Operasyon düzenleyen ekipten Eren Komiser'in (Uğur Aslan) "Hadi bakalım, gazamız mübarek olsun" sözleri de tanıtıma damga vuruyor.
20.10.2022 Televizyon
Camdaki Kız bitiyor mu, final mi? Camdaki Kız dizisi yeni sezon ne zaman?
Camdaki Kız bitiyor mu, final mi? Camdaki Kız dizisi yeni sezon ne zaman? Camdaki Kız dizisi sezon finali bölümü ile ekran başındakilerin karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan yer alıyor. Dizi 47. bölümle sezon arasına giriyor. Sezon finali fragmanı ardından izleyenler ise ''Camdaki Kız bititor mu, final mi oluyor?'' sorularını yönlendirmeye başladı.
16.06.2022 Cadde
'Seversin' setinden eğlenceli görüntüler
'Seversin' setinden eğlenceli görüntüler Kanal D’nin; yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi 'Seversin'den kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı. Eğlenceli set arkası görüntülerinin yer aldığı video büyük beğeni topladı.
17.05.2022 Magazin
Sevcan Yaşar, Öykü Gürman ve Gökhan Tevek, 'Hurdalık'a konuk oluyor
Sevcan Yaşar, Öykü Gürman ve Gökhan Tevek, 'Hurdalık'a konuk oluyor Kanal D Dijital'in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers 'Hurdalık', 19 Mart Cumartesi günü yayına giriyor.
16.03.2022 Cadde
Komedi dizisi Konteynır Brothers 'Hurdalık' setinden renkli kareler
Komedi dizisi Konteynır Brothers 'Hurdalık' setinden renkli kareler Kanal D Dijital’in 26 bölümlük mini komedi dizisi Konteynır Brothers 'Hurdalık', 19 Mart Cumartesi günü ilk üç bölümüyle yayında olacak. "Bir gün herkes bu hurdalığı tadacak" mottosuyla yola çıkan yapım, sosyal medyada ünlü olmak isteyen iki arkadaşın eğlenceli maceralarını anlatıyor.
14.03.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kanald ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.