Kanarya

Kanarya

Son dakika Kanarya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kanarya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kanarya haber sayfamızda...

Kanarya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.577 kanarya haberi bulunmuştur.
Mehmet Topal şampiyonluk maçını açıkladı! Fenerbahçe iddiası: Yapabilecek gücü var
Mehmet Topal şampiyonluk maçını açıkladı! Fenerbahçe iddiası: Yapabilecek gücü var Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Mehmet Topal, UEFA Konferans Ligi'ndeki Olympiakos maçı öncesi konuştu. Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren eski futbolcu dikkat çeken ifadeler kullandı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Karagümrük karşısında tarih yazabilir! Süper Lig'de bir ilk
Fenerbahçe, Karagümrük karşısında tarih yazabilir! Süper Lig'de bir ilk Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, gözünü rekora dikti. Sarı-lacivertliler kazanması halinde bir ilki gerçekleştirecek.
14.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük ile ligde 16. kez karşı kaşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı-lacivertlilerde 7 oyuncu kart sınırında bulunuyor.
13.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Edin Dzeko'ya Süper Kupa vetosu!
Ali Koç'tan Edin Dzeko'ya Süper Kupa vetosu! Fenerbahçe kaptanı Edin Dzeko, Başkan Ali Koç ile yaptığı görüşmede, "Karara saygı duyuyoruz ama G.Saray maçına çıkmak istiyoruz" dedi. Koç'un ise "Bu yoldan dönüş yok" diyerek talebi geri çevirdiği ortaya çıktı.
7.04.2024 Fenerbahçe
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
5.04.2024 Skorer
Fenerbahçe'de Tadic'ten inanılmaz gol! Orta sahadan avladı
Fenerbahçe'de Tadic'ten inanılmaz gol! Orta sahadan avladı Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelede sarı-lacivertlilerin yıldızı Dusan Tadic çok konuşulacak bir gole imza attı.
4.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Sözleşmesi feshedilecek Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, öte yandan da takım içi planlamalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekibin kurmayları, tecrübeli futbolcunun sözleşmesini feshedeceği öğrenildi.
2.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin şaşırtan istatistiği! Galatasaray'ı geride bıraktı ama...
Fenerbahçe'nin şaşırtan istatistiği! Galatasaray'ı geride bıraktı ama... 2013-2014’ten bu yana ligdeki tabloya bakıldığında Galatasaray 4, Beşiktaş 3, Başakşehir ve Trabzonspor 1’er kez mutlu sona ulaştı. Ancak sarı-kırmızılı takımla birlikte son 10 yılda en çok puan toplayan takım Fenerbahçe oldu. Hatta Kanarya, kendisine göre bu süreçte 5 galibiyet fazlası olan ezeli rakibine göre daha az mağlubiyet gördü.
31.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek kararı! İşte kazanacağı yeni ücret
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek kararı! İşte kazanacağı yeni ücret Fenerbahçe, bu sezon İsmail Kartal'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan ve performansıyla dikkat çeken İsmail Yüksek için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Avrupa'dan birçok talibi bulunan Milli oyuncuyla sözleşme uzatmak için masaya oturmaya hazırlanırken İsmail Yüksek'in yeni maaşı da ortaya çıktı. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de tarihi Nisan! Yok böyle fikstür
Fenerbahçe'de tarihi Nisan! Yok böyle fikstür Fenerbahçe önümüzdeki nisan ayında, kulüp tarihinin en önemli anlarından bazılarını yaşayacak. Futbol takımının ligden çekilip çekilmeyeceği 2 Nisan’daki Olağanüstü Genel Kurul’da görüşülecek. Ardından da 7 Nisan’da Galatasaray ile Süper Kupa Finali oynanacak.
23.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki yenilmezlik serisi devam etti!
Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki yenilmezlik serisi devam etti! Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki yenilmezlik serisi 19 maça çıktı.
17.03.2024 Yeni Malatyaspor
Djiku'ya teklif yağıyor! Dudak uçuklatan bonservis
Djiku'ya teklif yağıyor! Dudak uçuklatan bonservis Bu sezon hem Trendyol Süper Lig'de hem de UEFA Konferans Ligi'nde iddialı olan Fenerbahçe'de birçok oyuncu şimdiden Avrupa'nın önemli kulüplerinin gündemine geldi. Sebastian Szymanski ve Ferdi Kadıoğlu'nun ardından sarı-lacivertli takımda bir yıldız için daha dört kulüp devrede.
16.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Dusan Tadic'ten müthiş performans! İlke imza atmaya yakın
Fenerbahçe'de Dusan Tadic'ten müthiş performans! İlke imza atmaya yakın Sırp yıldız son haftalarda vites artırdı, üstün performansıyla takımının galibiyetlerinde önemli rol oynadı. Deneyimli futbolcu 2016-17 sezonundan beri bir ilke imza atmayı hedefliyor.
10.03.2024 Fenerbahçe
UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk favorileri güncellendi! Fenerbahçe'nin sırası değişti
UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk favorileri güncellendi! Fenerbahçe'nin sırası değişti Avrupa'da mücadele eden tek Türk takımı olan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise'yı 3-0 yenerek çeyrek final kapısını sonuna kadar araladı. Sarı-lacivertlilerin galibiyeti sonrası şampiyonluk favorileri güncellendi. İşte detaylar...
8.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi Fred! Fark yarattı
Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi Fred! Fark yarattı Sakatlığını atlatmasının ardından formasına kavuşan Fred, Fenerbahçe'de fark yaratmaya devam ediyor.
8.03.2024 Fenerbahçe
8 binden fazla can kaybı: 2023 göçmenler için en ölümcül yıl oldu
8 binden fazla can kaybı: 2023 göçmenler için en ölümcül yıl oldu Uluslararası Göç Örgütü, (IOM) kayıt tutmaya başladığı 2014 yılından beri en fazla can kaybının geçen yıl yaşandığını duyurdu.
7.03.2024 Dünya
İSTANBUL DEPREM RİSK HARİTASI | Fay hattı haritasına göre İstanbul deprem en riskli ve dayanaklı ilçeleri
İSTANBUL DEPREM RİSK HARİTASI | Fay hattı haritasına göre İstanbul deprem en riskli ve dayanaklı ilçeleri Son dakika deprem bildirimlerinden birisi de Çanakkale'de 4,9 şiddetinde gerçekleşen deprem oldu. Büyük paniğe neden olan deprem İstanbul ve çevre illerden de hissedildi. Uzmanların büyük İstanbul depremi uyarıları sonrasında "İstanbul'da fay hattı nereden geçiyor, fay hattı geçen yerler neresi, İstanbul'un deprem riski en yüksek semtleri neresi, hangi ilçeler depreme dayanıklı?" soruları araştırılmaya devam ediyor. İşte İstanbul deprem risk haritası…
6.03.2024 Bilgi Rehberi
Yer: Küçükçekmece! Otomobilde başında vurulmuş halde bulundu
Yer: Küçükçekmece! Otomobilde başında vurulmuş halde bulundu Küçükçekmece’de bir kişi park halindeki otomobilin içerisinde başında vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekipleri soruşturma başlattı.
5.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Konferans Ligi'nde sürpriz karar! Aylar sonra bir ilk
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Konferans Ligi'nde sürpriz karar! Aylar sonra bir ilk Hatayspor galibiyeti sonrası Konferans Ligi'ne yönelen Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, St.Gilloise deplasmanında sürpriz bir rotasyona gidebilir. İşte detaylar...
5.03.2024 Fenerbahçe
Arsenal'in Ferdi Kadıoğlu raporu ortaya çıktı! İşte bonservisi
Arsenal'in Ferdi Kadıoğlu raporu ortaya çıktı! İşte bonservisi Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Ferdi Kadıoğlu, sezon sonunda yuvadan uçmaya hazırlanıyor.
4.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal farkı! Süper Lig'de rekorları altüst etti
Fenerbahçe'de İsmail Kartal farkı! Süper Lig'de rekorları altüst etti Fenerbahçe, Hatayspor’u rahat bir oyunla 2-0 mağlup ederek zirve yarışına kayıpsız devam etti. İsmail Kartal’ın öğrencileri, 28 hafta sonunda en çok gol atan, en fazla net fırsat yaratan, en çok gol beklentisi üreten ve daha birçok alanda Süper Lig'in en iyi istatistiklerine sahip olan takım konumunda bulunuyor.
4.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe deplasmanda mağlubiyeti unuttu!
Fenerbahçe deplasmanda mağlubiyeti unuttu! Hatayspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin dış saha performansı dikkat çekti.
2.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yenilmezlik serisi 16 maça çıktı!
Fenerbahçe'nin yenilmezlik serisi 16 maça çıktı! Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek mağlup olmama serisini 16 maça yükseltti.
24.02.2024 Fenerbahçe
UEFA ülke puanında kritik tablo! Şampiyonlar Ligi kotası için gözler Fenerbahçe'de
UEFA ülke puanında kritik tablo! Şampiyonlar Ligi kotası için gözler Fenerbahçe'de Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki tek temsilcisi olarak Fenerbahçe'nin kalmasıyla birlikte UEFA Ülke Puanı sıralamasında durum daha da kritik hale geldi. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım için Fenerbahçe'nin Union Saint Gilloise eşleşmesi oldukça önceli. İşte detaylar...
24.02.2024 Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe'de sarı tehlike! İşte sınırda olan 5 futbolcu
Fenerbahçe'de sarı tehlike! İşte sınırda olan 5 futbolcu Sarı-lacivertli ekipte Kasımpaşa maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
23.02.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Kanarya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.