Kanguru

Kanguru

Son dakika kanguru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kanguru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kanguru haber sayfamızda...

Kanguru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 370 kanguru haberi bulunmuştur.
'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! İvana Sert gençlik sırrını açıkladı
'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! İvana Sert gençlik sırrını açıkladı Aralık 2021'de Maldivler'de Sezer Dermenci ile nikah masasına oturan İvana Sert, katıldığı bir programda gençlik sırlarını ve hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü modacı, genç kalmak için uyguladığı yöntemle şaşırttı.
18.04.2024 Cadde
New York'taki matematik yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek
New York'taki matematik yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek Kocaeli'de Uluslararası Amerika Copernicus Matematik Yarışması'nın ilk elemesine katılan lise öğrencisi Hasan Ensari Ay, Türkiye'den 3 bin 500 öğrenci arasından gümüş madalya kazanarak, New York'a final maçı için davet edildi.
13.04.2024 Eğitim
Robottan pusete her şey kiralık!
Robottan pusete her şey kiralık! "Türkiye'de halen özellikle tüketici elektroniğinde kiralama oranları pazarın yüzde 1'i bile değil. Burada çok ciddi potansiyel var" diyen Kiralabunu Kurucu Ortağı Erdem, robot süpürgeden bebek ürünlerine giderek büyüyen kiralama sektörünü anlattı.
11.03.2024 Milliyet Executive
Genel Kültür Soruları 2024: En Zor, Kolay, Zeka, Mantık, Şaşırtmalı Genel Kültür Soruları ve Cevapları
Genel Kültür Soruları 2024: En Zor, Kolay, Zeka, Mantık, Şaşırtmalı Genel Kültür Soruları ve Cevapları Genel bilgi olarak da adlandırılabilen genel kültür kişinin toplumsal olaylar, tarihe yön veren gelişmeler gibi pek çok etkileşim hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunu gösteren, bütünsel bir kavramdır. Genel kültür edebiyat, tarih, coğrafya, tarih gibi kavramları içerisine yer alır. KPSS gibi yazılı sınavlarda da karşımıza çıkan genel kültür çoğunlukla toplumlarda öne çıkmış olan ve tarihsel bir akışa da yön vermiş olayların bilinmesi olarak adlandırılabilir. Zor, kolay, eğlenceli, mantık, şaşırtmalı, coğrafya, tarih genel kültür soruları ve cevapları için “Genel Kültür Soruları 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
7.01.2024 Eğitim
Ornitorenk (Platypus) Nedir? Ornitorenk Nerede Yaşar, Özellikleri Nelerdir?
Ornitorenk (Platypus) Nedir? Ornitorenk Nerede Yaşar, Özellikleri Nelerdir? Diğer adları Platypus veya gagalı memeli olan Ornitorenk yarı-deniz memelisidir. Avustralya ve Tasmanya'ya özgü bir tür olan ornitorenk 1977 yılında keşfedilmiştir. Yumurtlayan bir memeli olma özelliği ile dikkat çeker. Ördek gagası, kunduz kuyruğu ve perdeli ayaklara sahiptir. Bilim insanları tarafından özellikleri nedeniyle ilgi gösterdiği bir hayvan türü olmuştur. Ornitorenk eşsiz yapıları nedeniyle Avustralya’nın en belirgin sembollerinden bir tanesi olmuştur. Ornitorenk nerede yaşar ve özellikleri nelerdir? “Ornitorenk (Platypus) Nedir?” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Doğa ve Çocuk
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Erzincan’da görüldü! Kanguru faresine benzetildi Arap tavşanı çıktı
Erzincan’da görüldü! Kanguru faresine benzetildi Arap tavşanı çıktı Erzincan merkeze bağlı Kalecik köyünde Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği'nin (IUCN) 'kırmızı' listesinde bulunan kanguru faresine benzerliği nedeniyle karıştırılan Arap tavşanı, görüntülendi.
24.09.2023 Gündem
Ağlama nöbetlerine elveda! Kolik bebekleri rahatlatmanın 7 basit yolu
Ağlama nöbetlerine elveda! Kolik bebekleri rahatlatmanın 7 basit yolu Kolik sürecinin hem bebek hem de aileler için yorucu ve yıpratıcı olduğunu söyleyen Uz. Dr. Kerem Yıldız, bazı önlemlerin bu dönemde işe yarayabildiğini belirterek, kolik olan bebekleri rahatlatacak 7 yöntemi açıkladı.  
19.07.2023 Genel Sağlık
Kramponda, kanguru derisi tarihe karışıyor
Kramponda, kanguru derisi tarihe karışıyor Puma’nın ‘King’ modeli kramponunu artık kanguru derisi kullanmadan üreteceğini açıklamasının ardından Nike da ‘Tiempo’yu artık gerçek deri kullanmadan üreteceğini duyurdu.
21.03.2023 Dünya
Eskişehir'den giden arama kurtarma ekipleri Antakya'da enkaz altından 2 kişiyi kurtardı
Eskişehir'den giden arama kurtarma ekipleri Antakya'da enkaz altından 2 kişiyi kurtardı Hatay'ın Antakya ilçesinde yıkılan Fuat Koku sitesinin enkazında kalan Eylül Canpolat (17), depremden 38 saat sonra Eskişehir'den giden Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (OBAK) tarafından enkazdan çıkarıldı. Eylül'ün babası kızına sarılarak ağlaması, ekipleri ve enkaz başında bekleyenleri duygulandırdı.
7.02.2023 Haberler
Ekipler canla başla çalışıyor! Deprem bölgesinden umutlu haberler geliyor
Ekipler canla başla çalışıyor! Deprem bölgesinden umutlu haberler geliyor Kahramanmaraş depreminin ardından tüm Türkiye'den ekipler seferber oldu. Sahada canla başla mücadele devam ederken bölgelerden umut veren haberler de geliyor.
7.02.2023 Gündem
Dünyada kırmızı listede, Türkiye’de yakından görüntülendi
Dünyada kırmızı listede, Türkiye’de yakından görüntülendi Dünyada nesli tükenme tehlikesi altında olan türler arasında bulunan Arap tavşanı, Türkiye’de yakından görüntülendi.
28.01.2023 Yaşam
Zerrin Tekindor: Yüz göz olmanın lüzumu yok
Zerrin Tekindor: Yüz göz olmanın lüzumu yok Zerrin Tekindor, L'officiel dergisine röportaj verdi. Usta oyuncu, insanların sosyal medya üzerinden hiç tanımadıkları kişilerin hayatlarına müdahil olmalarına dair konuştu.
18.01.2023 Cadde
710 gram doğan Arden bebekten 130 gün sonra haber geldi
710 gram doğan Arden bebekten 130 gün sonra haber geldi Manisa’da gebeliğin 24. haftasında 710 gram olarak dünyaya gelen Arden bebek, Salihli’deki özel bir hastanenin kuvözünde geçirdiği 4.5 aylık tedavi süreci sonunda ailesine kavuştu. Arden bebek, 130 gün sonra 3 kilo 200 gram ve 40 santimetre uzunluğa ulaştı.
22.11.2022 Haberler
710 gram doğdu! Arden bebekten 130 gün sonra haber geldi
710 gram doğdu! Arden bebekten 130 gün sonra haber geldi Manisa’da gebeliğin 24. haftasında 710 gram olarak dünyaya gelen Arden bebek, Salihli’deki özel bir hastanenin kuvözünde geçirdiği 4.5 aylık tedavi süreci sonunda ailesine kavuştu. Arden bebek, 130 gün sonra 3 kilo 200 gram ve 40 santimetre uzunluğa ulaştı.
22.11.2022 Gündem
Türkiye'nin ilk zooloji müzesi 7 yıl sonra yeniden açılıyor
Türkiye'nin ilk zooloji müzesi 7 yıl sonra yeniden açılıyor Türkiye'nin ilk Zooloji Müzesi 7 yıl sonra yeniden açılıyor. İstanbul Üniversitesi bünyesindeki Zooloji Müzesi, deprem riski nedeniyle Beyazıt'tan taşınmış, koleksiyonlar ise koruma altına alınmıştı. Kasım ayında yeniden ziyarete açılacak müze hakkında İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Çevre Biyolojisi ve Ekolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oya Özuluğ bilgi verdi.
16.10.2022 Gündem
Avustralya'da bir adam kangurusu tarafından öldürüldü
Avustralya'da bir adam kangurusu tarafından öldürüldü Avustralya polisi, ülkenin güneybatısındaki Perth yakınlarında yaşayan bir kişinin, evcil hayvanı olarak beslediği kangurusu tarafından öldürüldüğünü açıkladı.
13.09.2022 Dünya
Büyükelçilik binasına girmeye çalışan kanguru başarılı olamadı
Büyükelçilik binasına girmeye çalışan kanguru başarılı olamadı Rusya’nın Avustralya’daki büyükelçilik binası önüne gelen bir kanguru kapıdan içeriye girmek istedi ancak başarılı olamadı.
11.08.2022 Haberler
Nesli tehlike altında olduğu değerlendirilen Arap tavşanı Ağrı’da görüntülendi
Nesli tehlike altında olduğu değerlendirilen Arap tavşanı Ağrı’da görüntülendi Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği tarafından türünün tehlike altında olmasından endişe duyulduğu gerekçesiyle kırmızı listede yer alan Arap tavşanı, Ağrı'nın tutak ilçesinde görüntülendi.
26.07.2022 Haberler
'Haşlaması güzel değildi, kızarttım!' İdamlık yamyamın son sözleri kan dondurdu
'Haşlaması güzel değildi, kızarttım!' İdamlık yamyamın son sözleri kan dondurdu Ekonomik olarak zor günler geçiren genç adam, karşısında eski arkadaşını görünce sevindi. Bir süre dertleştikten sonra arkadaşı, elinde taşıdığı etten bir parçayı da ona verdi. Hemen eve koştu ve eşiyle beraber akşam yemeği için köfte yaptılar. Ancak birkaç lokma tadınca bir şeylerin ters gittiğini anladılar. Kan donduran vahşetin perde arkası bu akşam yemeği ile aralandı.
15.07.2022 Dünya
Papua Yeni Gine’de 42 bin yıl önce yaşamış dev bir kanguru cinsi keşfedildi
Papua Yeni Gine’de 42 bin yıl önce yaşamış dev bir kanguru cinsi keşfedildi Avustralya’daki Flinders Üniversitesi'nden paleontologlar, Papua Yeni Gine'nin merkezindeki dağlarda keşfedilen fosiller arasında yeni bir kanguru cinsi tanımladı.
30.06.2022 Dünya
Saldırısına uğradığı kanguruyla kavga etti, sosyal medyada viral oldu!
Saldırısına uğradığı kanguruyla kavga etti, sosyal medyada viral oldu! Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletinde bir kangurunun saldırısına uğrayan adam, peşini bırakmayan hayvanla kavga etti. O anlar sosyal medyada viral oldu.
1.06.2022 Dünya
Saldırısına uğradığı kanguruyla kavga etti
Saldırısına uğradığı kanguruyla kavga etti Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletinde bir kangurunun saldırısına uğrayan adam, peşini bırakmayan hayvanla kavga etti.
1.06.2022 Haberler
Yüz yüze eğitimde başarıya koştu
Yüz yüze eğitimde başarıya koştu Bir öğretmen kuruluşu olan Özel Yıldız Koleji, 58. yılında başarılarıyla adından söz ettiriyor.
27.05.2022 Eğitim
Kuyumcu’nun tüm şiirleri tek kitapta
Kuyumcu’nun tüm şiirleri tek kitapta Şair-yazar Namık Kuyumcu, Kanguru Yayınları’ndan çıkan “Sen Bildiğini Söyleme” adlı tüm şiirlerinin toplandığı kitabıyla, okurlarıyla yeniden buluştu.
12.04.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Kanguru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.