Eşi tarafından öldüresiye dövüldü
Eşi tarafından öldüresiye dövüldü Samsun'un Bafra ilçesinde eşi tarafından darbedilerek ağır yaralanan üç çocuk annesi kadının tedavisi devam ediyor.
30.12.2019 Haberler
Eşi 'bakımsızsın' diye darbetti! Yaşam savaşı veriyor
Eşi 'bakımsızsın' diye darbetti! Yaşam savaşı veriyor İzmir'in Ödemiş ilçesinde, eşi İbrahim T., cinsel isteklerde bulunup, olumsuz cevap alınca 2 çocuk annesi eşi Filiz T.'yi (38), iddiaya göre "Sen bakımsızsın, seni beğenmiyorum" diyerek, dövdü. Başına aldığı darbe sonucu menenjit geçiren ve omuriliğinde kırık olan Filiz T.'yi, oğlunun ihbarı üzerine 3 kız kardeşi kurtardı. Filiz T., hastanede yaşam savaşı verirken, İbrahim T. tutuklandı. Kız kardeşlerden Sevgi Fatma Erol (45), " Lütfen yardım edin, Filizler ölmesin." dedi.
12.12.2019 Haberler
Beyoğlu'nda yürüyen kadına saldırı kamerada
Beyoğlu'nda yürüyen kadına saldırı kamerada Beyoğlu'nda arkadaşlarıyla yolda yürüyen yabancı uyruklu bir kadın güpegündüz saldırıya uğradı. Kadını arkadaşları ve o noktada bulunan sivil polisler kurtarırken saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay Beyoğlu'nda 31 Mayıs tarihinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu bir kadın 2 arkadaşıyla birlikte kaldırımda yürüdüğü esnada Mustafa A. adli şahsın saldırısına uğradı. Genç kadını yanındaki arkadaşları ve o anda caddeden geçen sivil polisler kurtardı. Bir anda genç kadının üzerine atlayan Mustafa A.'nın neden saldırdığı öğrenilemedi. Genç kadının şikayeti üzerine mahkemeye çıkan saldırgan tutuklanırken olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde, genç kadın ve 2 arkadaşı kaldırımda yürüyor. Bu esnada önlerinden yürüyen şahıs biranda genç kadına saldırıyor. Arkadaşları genç kadını kurtarmak için hemen müdahale ederken o esnada caddeden geçen iki polis de olaya dahil olup kadını saldırganın elinde kurtarıyor.
11.09.2019 Haberler