35 yaş sonrası mutlaka tüketilmesi gereken besinler
35 yaş sonrası mutlaka tüketilmesi gereken besinler Sağlıklı bir yaşamın temelini sağlıklı beslenme oluşturuyor. Yapılan araştırmalara göre bazı besinlerin özellikle 35 yaş sonrası kadınlar için oldukça faydalı olduğunu belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Ulaş Özdemir, kanseri önleyen besinleri açıkladı.
29.08.2019 Diyet
Kanserden koruyan besinler
Kanserden koruyan besinler Kanser tüm dünyada kalp ve damar hastalıklarından sonra en sık ölüme yol açan hastalık. Üstelik gelişmekte olan ülkelerde görülme sıklığı halen artıyor. Dünya Sağlık Örgütü'nün uluslararası kanser araştırmalarını yürüttüğü GLOBOCAN adlı projenin verilerine göre; geçtiğimiz yıl 18 milyon kişiye kanser tanısı kondu ve bu hastalıktan ölen hasta sayısı 9,5 milyonu aştı. Peki, kanserden besinler yoluyla korunmak mümkün mü?
Yaşlanmanın etkisini azaltan besinler
Yaşlanmanın etkisini azaltan besinler Yapılan araştırmalar sonucunda belli başlı sebzelerin yaşlanma etkilerini azalttığı ve kanserden koruduğu ortaya çıktı. İşte yaşlanma etkilerini azaltan ve kanserden koruyan o besinler…
Kanserden koruyan besinler nelerdir?
Kanserden koruyan besinler nelerdir? Prof. Dr. Atila Tanyeli, hem bağışıklığı zayıflamış kanser hastaları hem de kanserden korunmak için önemli beslenme önerilerinde bulundu.
3.04.2018 Genel Sağlık
Kanser düşmanı muhteşem ikili
Kanser düşmanı muhteşem ikili Uzmanlar kanserin neredeyse %30’unun yanlış beslenmeden kaynaklandığını belirtiyorlar. Kanserin riskini en aza indirmek ve sağlıklı yaşamak için size önereceğimiz kanser düşmanı ve muhteşem ikili sayılan besinleri günlük beslenme planınızda sıklıkla yer verebilirsiniz.
31.01.2017 Alternatif Tıp
Kanserden koruyan besinler
Kanserden koruyan besinler Henüz kesin tedavisi bulunamayan kanser, asrın en tehlikeli hastalıklarının başında gelse de belli gıdaları tüketerek bu hastalığa yakalanma riskini büyük oranda düşürmek mümkün.