ALTIN FİYATLARI GÜNCEL TAKİP EKRANI: 15 Mart gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç tl?
ALTIN FİYATLARI GÜNCEL TAKİP EKRANI: 15 Mart gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç tl? Altın fiyatları kaç TL, ne kadar? Geçtiğimiz haftayı sert bir düşüşle kapatan altın yeni haftada nasıl olacak? Cuma günü Kremlin ve Putin'den gelen açıklamalarla ons altının fiyatı da geriledi. Ons altın 1942 dolardan işlem görürken, gram altın fiyatı 928 lira seviyelerinde. Peki, altın fiyatlarında son durum ne? İşte 15 Mart altın fiyatları.
15.03.2022 Ekonomi
Altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın ne kadar, altının gramı...
Altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın ne kadar, altının gramı... Altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı'da çeyrek altın ne kadar? Dünkü kapanışta altının gramı günü yüzde 0,60 artışla tamamladı. Bugün itibariyle altın fiyatları ne kadar? İşte 26 Aralık altın fiyatlarında son durum.
26.12.2019 Ekonomi
Cumhuriyet altını yüzde 30 kazandırdı! Altın fiyatları ne kadar? Altının gramı, çeyrek altın fiyatı...
Cumhuriyet altını yüzde 30 kazandırdı! Altın fiyatları ne kadar? Altının gramı, çeyrek altın fiyatı... Altın fiyatlarında son durum ne? 25 Aralık Çarşamba Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar oldu? Dünkü kapanışta Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı günü 0,35'lik artışla tamamladı. İşte 25 Aralık çeyrek altın fiyatı, gram altın fiyatı ve cumhuriyet altın fiyatı son durum.
25.12.2019 Gündem
1 Nisan altın fiyatları ne kadar? Haftanın ilk gününde çeyrek altın fiyatı...
1 Nisan altın fiyatları ne kadar? Haftanın ilk gününde çeyrek altın fiyatı... Altın fiyatları ne kadar oldu? Seçimin ardından haftanın ilk gününde altının gram fiyatı güne yükselişle başladı. Peki, çeyrek altın fiyatı ne kadar? İşte Kapalıçarşı'da 1 Nisan itibariyle altın fiyatlarındaki son durum...
1.04.2019 Gündem
Altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün çeyrek altın ve gram altın fiyatı...
Altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün çeyrek altın ve gram altın fiyatı... Döviz kurlarındaki sıcak gelişmeler sonrası gözler son dakika altın fiyatlarına çevrildi. Peki altının kalbinin attığı Kapalıçarşı'da son dakika altın fiyatları ne kadar? İşte güncel gram ve çeyrek altın fiyatı...
27.03.2019 Gündem