Kara Cuma

Kara Cuma

Son dakika Kara Cuma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kara Cuma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kara Cuma haber sayfamızda...

Kara Cuma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.411 kara cuma haberi bulunmuştur.
Avustralya'da tüketici güveni artış gösterdi
Avustralya'da tüketici güveni artış gösterdi Avustralya'da tüketici güveni hafif artış göstermesine rağmen 80 puanın altında kalmayı sürdürdü.
21.11.2023 Uzmanpara
BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ NE ZAMAN? 🛒 Black Friday indirimleri başladı mı, bu hafta mı başlayacak?
BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ NE ZAMAN? 🛒 Black Friday indirimleri başladı mı, bu hafta mı başlayacak? Black Friday indirimleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Her yıl belli dönemlerde mağaza, e-ticaret siteleri giyim, elektronik, gıda başta olmak üzere birçok farklı sektörde büyük indirimler yapıyor. Yılın belli döneminde yapılan bu indirimler Black Friday ismi ile adlandırılıyor. Peki Black Friday indirimleri ne zaman, başladı mı?
20.11.2023 Bilgi Rehberi
2023 Black Friday ne zaman, hangi tarihte? Black Friday indirimleri başladı mı, ilk ne zaman ortaya çıktı?
2023 Black Friday ne zaman, hangi tarihte? Black Friday indirimleri başladı mı, ilk ne zaman ortaya çıktı? Black Friday indirimleri her yıl Kasım ayı içerisinde gerçekleştiriliyor. Dünya genelinde birçok mağaza ve e-ticaret sitesi Black Friday'e özel indirimleri kullanıcılarına sunuyor. Peki 2023 Black Friday ne zaman, ayın kaçında?
10.11.2023 Bilgi Rehberi
Alışveriş festivali!
Alışveriş festivali! Kasım ayı Bekarlar Günü, Şahane Cuma, Siber Pazartesi gibi alışveriş festivalleriyle büyük indirimlere sahne oluyor. Elektronikten kozmetiğe pek çok üründe satışların artması beklenirken, tüketiciler yanıltıcı indirimlere karşı uyarılıyor.
9.11.2023 Ekonomi
Yılın en önemli alışveriş sezonu
Yılın en önemli alışveriş sezonu ‘Black Friday’ ya da 11.11 (Kasım) indirim günleri... IPSOS Milliyet okurları için derledi.
5.12.2022 Gündem
Beklenen cuma geliyor!
Beklenen cuma geliyor! Efsane, Şahane, Muhteşem Cuma gibi adlarla anılan Black Friday indirimleri bu akşam 00.00 saati itibariyle başlıyor. Bu günde 100 milyar TL’lik alışveriş yapılacağı tahmin ediliyor. Perakendeciler ve pazaryerleri hazırlığını yaptı
24.11.2022 Ekonomi
İngiltere'de Kraliyet Posta İdaresi 6 bin kişiyi işten çıkaracak
İngiltere'de Kraliyet Posta İdaresi 6 bin kişiyi işten çıkaracak İngiltere’de Kraliyet Posta İdaresi (Royal Mail), gelecek yıl Ağustos ayı itibarıyla 6 bin işçinin işine son verileceğini duyurdu.
14.10.2022 Dünya
Haftada 4 gün çalışmaya geçen şirket: Üretkenlik tavan yaptı!
Haftada 4 gün çalışmaya geçen şirket: Üretkenlik tavan yaptı! San Francisco merkezli Bolt, çalışanlar ve yöneticilerin ezici bir çoğunlukla geçişi istediğini açıkladı.
7.01.2022 Dünya
Amazon çalışanları 20 ülkede 'Kara Cuma' eylemleri yapıyor
Amazon çalışanları 20 ülkede 'Kara Cuma' eylemleri yapıyor Büyük indirim ve alışveriş günü Black Friday (Kara Cuma), ABD'li e-ticaret devi Amazon'un çalışanlarının 20 ülkede grev ya da eylemlerine sahne olacak.
26.11.2021 Dünya
İndirime gel!
İndirime gel! Alışverişte Black Friday yani Kara Cuma hareketi devam ediyor. Dün geceden itibaren başlayan indirimler sanal ve fiziksel perakendeyi patlattı. Bu özel günün kurlardaki artışa rağmen 50 milyar TL’ye yakın ciro yaratması bekleniyor.
26.11.2021 Ekonomi
ABD'de perakende satışlarda rekor bekleniyor
ABD'de perakende satışlarda rekor bekleniyor ABD'de kasım ile aralık aylarını kapsayan ve "tatil sezonu" olarak adlandırılan dönemde, perakende satışların bu yıl 800 milyar doları aşarak rekor kırması bekleniyor.
22.11.2021 Uzmanpara
'Kasım kampanyalarında indirimli alışveriş yapmak isterken dolandırılmayın' uyarısı
'Kasım kampanyalarında indirimli alışveriş yapmak isterken dolandırılmayın' uyarısı Bilişim uzmanları ve tüketici dernekleri, büyük kampanyaların düzenlendiği kasım ayında, online alışveriş yaparken dikkatli olmaları ve mağduriyet yaşamamaları konusunda tüketicileri uyardı.
9.11.2021 Ekonomi
60 milyar liralık alışveriş dopingi
60 milyar liralık alışveriş dopingi Bu ay alışverişe Bekarlar Günü, Efsane Cuma ve Siber Pazartesi dopingi geliyor. Kasım ayındaki bu üç özel alışveriş gününün fiziksel ve online perakendeye yaklaşık 60 milyar TL’lik katkı yapması bekleniyor
9.11.2021 Ekonomi
Efsane Cuma İndirimleri (Black Friday) ne zaman? Black Friday nedir, ne zaman ortaya çıktı?
Efsane Cuma İndirimleri (Black Friday) ne zaman? Black Friday nedir, ne zaman ortaya çıktı? Black Friday olarak bilinen tarihler arasında ünlü markalarda büyük indirimler gerçekleşiyor. Bu durum ülkemizde Efsane Cuma İndirimleri olarak karşılık buluyor. İlk anlamıyla Black Friday, 1961 yılında ABD'deki alışverişteki yoğunluklar nedeniyle ortaya çıktı. Peki, 2021 Black Friday ne zaman?
8.11.2021 Gündem
ABD'de perakende satışlar arttı
ABD'de perakende satışlar arttı ABD'de kasım-aralık aylarını kapsayan ve "Tatil Sezonu" olarak adlandırılan dönemde perakende satışlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yüzde 8,3 artışla 789,4 milyar dolara ulaştı.
16.01.2021 Uzmanpara
Uzmanlar alışveriş çılgınlığında dolandırılmamak için uyardı
Uzmanlar alışveriş çılgınlığında dolandırılmamak için uyardı Tüm online alışveriş platformlarında indirim kampanyaları başladı. Kara Cuma, Efsane Günler, Efsane Cuma adı altında yapılan kampanyalar nedeniyle, internet üzerinden alışveriş yapan kişilerin sayısında da artış yaşandı. Fakat uzmanlar, sitelerden yapılan alışverişlerde olumsuz durumlarla karşılaşmamak için uyardı. Özellikle internet sitelerindeki SSL damgasına dikkat edilmesi gerektiğini aktaran İzmir Barosu Tüketici Komisyonu Üyesi Avukat Oğuz Gökyıldız, sanal kartla alışveriş yapılmasını önererek, sorun yaşandığı durumlarda vatandaşların başvurabilecekleri hukuki yolları anlattı.
25.11.2020 Ekonomi
ABD'de perakende satışlarda artış bekleniyor
ABD'de perakende satışlarda artış bekleniyor ABD'de kasım ile aralık aylarını kapsayan ve "Tatil Sezonu (Holiday Season)" olarak adlandırılan dönemde perakende satışların, geçen yıla göre yüzde 3,6 ila yüzde 5,2 arasında artarak 755,3 milyar dolar ile 766,7 milyar dolar arasında gerçekleşmesi bekleniyor.
25.11.2020 Uzmanpara
Efsane Cuma indirimi geliyor
Efsane Cuma indirimi geliyor İndirim çılgınlığında 11.11’den sonra sıra Efsane Cuma ve Siber Pazartesi’nde. Korona kısıtlamaları nedeniyle bu iki günde sanal alışverişin daha hareketli geçmesi bekleniyor. Satışlarda bu yıl yüzde 100 artış öngörülüyor
24.11.2020 Ekonomi
Alışveriş çılgınlığı
Alışveriş çılgınlığı Türkiye’de kasım ayında alışveriş çılgınlığı yaşanıyor. Bekarlar Günü, Kara Cuma ve Siber Pazartesi alışveriş günleriyle kasım ayında e-ticarette 30 milyar TL’lik hareket bekleniyor. İlk alışveriş festivali 11 Kasım Bekarlar Günü oldu. Rekor satışların gerçekleştiği gecede, yüzde 80’lere varan indirimler görüldü. Bu yıl pandemi nedeniyle e-ticarete alışan kitlenin artmasıyla sadece Bekarlar Günü’nde yüzde 110’luk artış yaşandığı belirtildi. Evlerde çalışma ve eğitimin etkisiyle de en çok ilgi tüketici elektroniği ve ev ürünlerine gösterildi.
12.11.2020 Ekonomi
30 milyar TL’lik alışveriş çılgınlığı
30 milyar TL’lik alışveriş çılgınlığı Türkiye’de, Bekarlar Günü, Kara Cuma ve Siber Pazartesi alışveriş günleriyle kasım ayında e-ticarette 30 milyar TL’lik hareket bekleniyor. 11 Kasım Bekarlar Günü yaklaşırken büyük indirim ve kampanyalar bir aya yayılacak.
7.11.2020 Ekonomi
IKEA'dan önemli karar! Geri almaya hazırlanıyor
IKEA'dan önemli karar! Geri almaya hazırlanıyor Dünyanın en büyük mobilya şirketi olan IKEA, geri dönüşüm projesi kapsamında, eski mobilyaları geri almaya hazırlanıyor.
14.10.2020 Uzmanpara
Black Friday 2020 (Efsane Cuma) ne zaman? Sabırsızlıkla beklenen Black Friday (Efsane Cuma) tarihi belli oldu
Black Friday 2020 (Efsane Cuma) ne zaman? Sabırsızlıkla beklenen Black Friday (Efsane Cuma) tarihi belli oldu Alışveriş tutkunlarının sabırsızlıkla araştırdığı ve tarih için meraklandığı Black Friday (Efsane Cuma) 2020 ne zaman? Büyük indirimin yaşanacağı Black Friday (Efsane Cuma) tarihi açıklandı. Her yıl düzenli olarak dünya çapında ve ülkemizde yaşanan Black Friday (Efsane Cuma) bu yıl hangi tarihe denk geliyor?
12.10.2020 Gündem
Aile içinde şiddet arttı
Aile içinde şiddet arttı İzmir İl Emniyet Müdürü Dr...
12.04.2020 Ege
İtalyan gazetesinden ırkçı manşet: Black Friday
İtalyan gazetesinden ırkçı manşet: Black Friday İtalya'da yüksek tirajlı spor gazetesi Corriere dello Sport'un yarın birbirlerine rakip olacak iki siyahi futbolcunun fotoğrafını kullanıp, "Black Friday (Kara Cuma)" manşetini atması tartışma konusu oldu.
1.07.2020 İtalya Serie A
Alışverişe Siber Pazartesi dopingi
Alışverişe Siber Pazartesi dopingi Kara Cuma’dan sonra e-ticarete bu kez Siber Pazartesi indirimleri damga vuruyor.
2.12.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kara Cuma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.