Kara Para Aşk

Kara Para Aşk

Son dakika Kara Para Aşk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kara Para Aşk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kara Para Aşk haber sayfamızda...

Kara Para Aşk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 744 kara para aşk haberi bulunmuştur.
Tuvana Türkay'dan samimi açıklamalar! ‘Dönüm noktam yok’
Tuvana Türkay'dan samimi açıklamalar! ‘Dönüm noktam yok’ Oyunculuk tutkusuyla hayatın içine dokunan Tuvana Türkay... Minimalist Zarafet” konsepti ile güzel oyuncu, Gardırop Magazine Nisan sayısına kapak oldu. “Kariyerimde, içinde yer aldığım tüm işlerimi de aynı gayretle yaptığıma inanıyorum” diyen Tuvana Türkay, “Dönüm noktam yok” ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Cadde
Bestemsu Özdemir 'estetik' açıklamasıyla gündem oldu! 'İhtiyaç duymadım'
Bestemsu Özdemir 'estetik' açıklamasıyla gündem oldu! 'İhtiyaç duymadım' Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem, İkimizin Sırrı gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Bestemsu Özdemir, yıllar içerisindeki değişimiyle adından söz ettiriyor. 31 yaşındaki oyuncu, estetik yaptırmadığına dair açıklamalar yapınca, eski hali sosyal medyada gündem oldu.
2.04.2024 Cadde
Tuba Büyüküstün'den 'gururlu anne' pozu!
Tuba Büyüküstün'den 'gururlu anne' pozu! 'Çemberimde Gül Oya', 'Ihlamurlar Altında', 'Asi', 'Gönülçelen', 'Kara Para Aşk', 'Cesur ve Güzel' ve 'Zeytin Ağacı' gibi yapımlarla tanınan Tuba Büyüküstün, eski eşi Onur Saylak ile evliliğinden dünyaya gelen ikizlerinin doğum gününde paylaşım yaptı.
20.01.2024 Cadde
Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024'te yarışacak ilk ismi duyurdu!
Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024'te yarışacak ilk ismi duyurdu! TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun ilk yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, sürpriz duyuruyu sosyal medya hesabından yaptı.
7.09.2023 Cadde
Öykü Karayel'in ikiz kardeşi Ezgi Karayel ile paylaşımına yorum yağdı!
Öykü Karayel'in ikiz kardeşi Ezgi Karayel ile paylaşımına yorum yağdı! Ünlü oyuncu Öykü Karayel, sık sık kendisiyle karıştırılan ikiz kardeşi Ezgi Karayel ile birlikte poz verdi. Güzel oyuncunun takipçilerinin beğenisine sunduğu kareye, yüzlerce yorum yapıldı.
6.07.2023 Cadde
'O fotoğrafları silin! Yoksa işinizden olursunuz'
'O fotoğrafları silin! Yoksa işinizden olursunuz' İrlanda ve Amerika ortak yapımı 'Kin' dizisinde rol alan Öykü Karayel'in ikiz kardeşi Ezgi Karayel, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Karayel, "Hemen sil o fotoğrafları. Artık bizi annem bile karıştırıyor" diyerek tepki gösterdi. Ezgi'nin yanında bulunan erkek arkadaşı ise basın mensuplarına yönelik tehditkâr sözleriyle dikkat çekti.
12.04.2023 Cadde
Tuba Büyüküstün'den 'Engin Akyürek ile aşk yaşıyor' iddiasına yanıt
Tuba Büyüküstün'den 'Engin Akyürek ile aşk yaşıyor' iddiasına yanıt 'Kara Para Aşk' ve 'Sefirin Kızı' dizilerinde birlikte yer alan Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in aşk yaşadığı iddia edilmişti. Fransa'nın başkenti Paris'te birlikte vakit geçirdikleri iddia edilen ikiliden Akyürek'in, Büyüküstün'ün başına taktığı bandanayı bileğinde taşıdığı öne sürülmüştü. Basına yansıyan aşk haberlerinin ardından ilk açıklama Tuba Büyüküstün'den geldi.
1.12.2022 Cadde
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek aşk mı yaşıyor?
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek aşk mı yaşıyor? 2014 yılında yayınlanan 'Kara Para Aşk' dizisiyle sevenlerinin gönlünde taht kuran, son olarak 'Sefirin Kızı'nda (2019-2021) birlikte kamera karşısına geçen Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncuların Paris'te birlikte vakit geçirdikleri iddia edilirken; Akyürek'in, Büyüküstün'ün başına taktığı bandanasını bileğinde taşıdığı öne sürüldü.
29.11.2022 Cadde
Dersimiz: Aşk-ı Memnu
Dersimiz: Aşk-ı Memnu Dünyada izlenme rekorları kıran yerli yapım diziler, Türkçeye ilgiyi artırdı. Özellikle Latin Amerika’da dizi replikleri oldukça merak ediliyor. Bu nedenle Arjantin’de, özel bir müfredatla Türkçe 101 dersi verilmeye başlandı.
23.10.2022 Kültür Sanat
Nebahat Çehre'den gün batımı pozu
Nebahat Çehre'den gün batımı pozu 12 yıl önce final yapmasına rağmen Kanal D'de yayınlanan tekrar bölümleriyle gündem olan 'Aşk-ı Memnu' dizisinde 'Firdevs Yöreoğlu' karakterine hayat veren Nebahat Çehre, uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan 78 yaşındaki usta oyuncu, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.
16.06.2022 Cadde
Bestemsu Özdemir-Serkan Mehmet Durdu ilk kez el ele! 'Aradığım aşkı buldum'
Bestemsu Özdemir-Serkan Mehmet Durdu ilk kez el ele! 'Aradığım aşkı buldum' Sadi Türker Dağdelen'den ayrılan Bestemsu Özdemir (29), yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz haftalarda birlikte görüntü vermemek için gazetecilerle köşe kapmaca oynayan ünlü oyuncu ve sevgilisi Serkan Mehmet Durdu, bir mekandan çıkarken el ele görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Özdemir, mutluluğunu paylaştı.
23.04.2022 Cadde
Destan Ulu Ece kimdir, gerçek adı nedir? Ulu Ece'yi oynayan Deniz Barut nereli, yaşı kaç?
Destan Ulu Ece kimdir, gerçek adı nedir? Ulu Ece'yi oynayan Deniz Barut nereli, yaşı kaç? Deniz Barut, Destan dizisinde Ulu Ece karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncu, fotoğrafçılık ve video bölümünden mezun oldu. Profesyonel voleybolcu olan Barut, İstanbul'a geldikten sonra oyunculuğa dair eğitimler aldı ve voleybolu bıraktı. Peki, Deniz Barut kimdir, eşi kim?
29.03.2022 Cadde
Umur Bey nasıl öldü, tarihte kimdir? Kuruluş Osman Umur Bey gerçek ismi nedir, Şahin Ergüney kimdir?
Umur Bey nasıl öldü, tarihte kimdir? Kuruluş Osman Umur Bey gerçek ismi nedir, Şahin Ergüney kimdir? Umur Bey nasıl öldü, kimdir? Umur Bey, Malhun Hatun'un babası olarak Kuruluş Osman dizisinde öne çıkıyor. Dizide Umur Bey'i ise Şahin Ergüner oynuyor. İzleyici ise Umur Bey kim, nasıl ve ne zaman öldü sorularının yanı sıra Kuruluş Osman Umur Bey'i oynayan Şahin Ergüney kimdir sorusuna da yanıt arıyor. İşte, Umur Bey'in biyografisi...
9.03.2022 Cadde
Koronavirüse yakalanan Engin Akyürek'ten yeni haber!
Koronavirüse yakalanan Engin Akyürek'ten yeni haber! Kaçış dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Engin Akyürek geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akyürek hayranlarına sağlık durumuyla ilgili mesaj verdi.
2.02.2022 Cadde
Engin Akyürek koronavirüse yakalandı
Engin Akyürek koronavirüse yakalandı 'Kaçış' dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Engin Akyürek’ten hayranlarına kötü haber geldi. Akyürek’in koronavirüse yakalandığı bildirildi. Ünlü oyuncunun hastalığı hafif atlattığı öğrenildi.
30.01.2022 Cadde
Kaderimin Oyunu Asiye kimdir, gerçek adı nedir? Öykü Karayel kimdir, kaç yaşında?
Kaderimin Oyunu Asiye kimdir, gerçek adı nedir? Öykü Karayel kimdir, kaç yaşında? Kaderimin Oyunu dizisi bu akşam yayınlanacak. İlk bölümü ile izleyicilerle buluşacak olan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Öykü Karayel, Asiye karakterine hayat veriyor. Asiye'yi canlandıran Öykü Karayel'in yaşamı ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki Öykü Karayel kimdir, kaç yaşında?
3.12.2021 Cadde
Bestemsu Özdemir 11 gün hastanede kaldı
Bestemsu Özdemir 11 gün hastanede kaldı Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz haftalarda böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Güzel oyuncu, 'Teve2 Magazin Masası’nın canlı yayınına bağlanarak hastane süreci ve yeni bir aşka yelken açtığı söylenen Yağız İzgül hakkında açıklamalarda bulundu.
3.11.2021 Cadde
Altın Portakal Belgesel ve Kısa Metraj Yarışma Jürileri Belli Oldu
Altın Portakal Belgesel ve Kısa Metraj Yarışma Jürileri Belli Oldu Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 2-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin, Ulusal Belgesel ve Kısa Metraj Film Yarışması’nda görev yapacak jüri üyeleri belli oldu.
2.09.2021 Kültür Sanat
Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı'nda! Tuba Büyüküstün kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, nereli, eşi kim?
Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı'nda! Tuba Büyüküstün kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, nereli, eşi kim? Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı kadrosuna dahil oldu. Oyuncu Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle başrolünde yer aldığı diziye veda etmesinin ardından yerine gelen Tuba Büyüküstün oldu. Sefirin Kızı dizisinin kadrosuna dahil olan Tuba Büyüküstün hakkında meraklı arayış başladı. Peki Tuba Büyüküstün kimdir, kaç yaşında, boyu kaç ve nereli? Tuba Büyüküstün hangi diziler ve filmlerde oynadı? İşte Tuba Büyüküstün biyografisi haberimizde...
25.01.2021 Cadde
'Yaprak Dökümü'nün Neyyir Hanım'ı Bedia Ener'in son hali
'Yaprak Dökümü'nün Neyyir Hanım'ı Bedia Ener'in son hali Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü' dizisinde 'Neyyir' karakterine hayat veren usta oyuncu Bedia Ener'in son hali görenleri şaşırttı.
20.01.2021 Cadde
Tuba Büyüküstün'den 'Sefirin Kızı' mesajı
Tuba Büyüküstün'den 'Sefirin Kızı' mesajı Star TV'de yayınlanan 'Sefirin Kızı' dizisinden Neslihan Atagül'ün ayrılmasının ardından; kadroya katılan Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından yayınladığı pozla duygularını paylaştı.
20.01.2021 Cadde
Tuba Büyüküstün kimdir? Tuba Büyüküstün nereli, kaç yaşında, evli mi?
Tuba Büyüküstün kimdir? Tuba Büyüküstün nereli, kaç yaşında, evli mi? Genç oyuncu Tuba Büyüküstün biyografisi son günlerin merak edilen konularından. Ihlamurlar Altında, Gönülçelen ve Kara Para Aşk gibi dizilerdeki performansıyla çok konuşuldu ve birçok ödüle de layık görüldü. Onur Saylak ile evlilik gerçekleştiren Büyüküstün'ün iki kızı bulunuyor. Tuba Büyüküstün sevgilisi kim?
19.01.2021 Cadde
'Sefirin Kızı'nda Neslihan Atagül'ün yerine Tuba Büyüküstün
'Sefirin Kızı'nda Neslihan Atagül'ün yerine Tuba Büyüküstün Oyuncu Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle başrolünde yer aldığı diziye veda etmesinin ardından yerine gelen isim belli oldu.
19.01.2021 Cadde
Bir Başkadır dizisinin oyuncuları kimler? Bir Başkadır dizisinin konusu nedir?
Bir Başkadır dizisinin oyuncuları kimler? Bir Başkadır dizisinin konusu nedir? Bir Başkadır dizisi hakkında meraklı arayış devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve işlenen konu oldukça büyük ilgi görüyor. İnternet dizisi olan ve Netflix'de yayınlanan Bir Başkadır dizisinin oyuncuları, karakterlerin kim olduğu ve konusu haberimizde...
17.11.2020 Cadde
'İspanya’daki Türk olgusunun temel referansı Engin Akyürek'
'İspanya’daki Türk olgusunun temel referansı Engin Akyürek' Başrolünü Beren Saat’le paylaştığı "Fatmagül’ün Suçu Ne?" dizisinden sonra Tuba Büyüküstün’le birlikte oynadığı "Kara Para Aşk"ın tekrar bölümleriyle yurt dışından adından sıkça söz ettiren Engin Akyürek, "İspanya’da yayınlanan Türk dizileri ve oyuncularından en çok hangisinin sevildiğine" dair ankette meslektaşlarına açık ara fark attı.
25.08.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kara Para Aşk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.