7 adımda karaciğeri tertemiz, göbeği dümdüz yapıyor! Daha faydalısı yok
7 adımda karaciğeri tertemiz, göbeği dümdüz yapıyor! Daha faydalısı yok Vücudun en büyük organı olan karaciğer, kan dolaşımındaki toksinlerin uzaklaştırılmasına, filtrelenmesine ve sağlıklı kan şekeri seviyelerinin korunmasına yardımcı oluyor. Vücudumuzun olmazsa olmaz organları arasında olan karaciğer sağlığını korumak için uzmanların 7 önerisi var.
30.08.2023 Genel Sağlık
Oruç tutarken karaciğeri temizlemenin yolları - Karaciğer detoksu nasıl yapılır?
Oruç tutarken karaciğeri temizlemenin yolları - Karaciğer detoksu nasıl yapılır? Uzun süreli açlıkların yaşandığı ramazan ayı aslında doğru beslenerek vücudumuzu yenilemenin en uygun zamanı. Bütün yıl vücudumuzun yükünü taşıyan karaciğerimiz de bu yenilenmeye en çok ihtiyaç duyan organlarımızdan. Ramazan ayını karaciğerimizi temizlemek ve güçlendirmek için nasıl fırsata dönüştürebiliriz? Oruç tutarken kolesterolümüzü düşürebilir miyiz? Genel Cerrahi Uzmanı Prof.Dr. Onur Yaprak anlattı
16.05.2020 Genel Sağlık
Karaciğeri temizleyen besinler
Karaciğeri temizleyen besinler Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir ve bu doğal yiyecekler hakkında tüm detayları, Diyetisyen Ayşe Tuğba Şengel açıkladı. İşte, karaciğeri temizleyen 11 doğal besin!