Karagümrük

Karagümrük

Son dakika karagümrük haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karagümrük gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karagümrük haber sayfamızda...

Karagümrük

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.277 karagümrük haberi bulunmuştur.
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor!
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarda elenerek organizasyona veda etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Kritik maç Cihan Aydın'ın
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Kritik maç Cihan Aydın'ın Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
18.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı!
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı! Süper Lig'de 34 ve 35. haftaların tarihleri açıklandı. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin günü ve saati belli oldu.
18.04.2024 Fenerbahçe
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
18.04.2024 Futbol
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 Konferans Ligi
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı suskunluğunu bozdu. Milli orta saha, UEFA Konferans Ligi'nde yarı final aşamasında Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini dile getirdi. Yusuf Yazıcı'nın Arda Güler ile ilgili itirafı dikkat çekti.
17.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek sürprizi! Olympiakos maçında takip edilecek
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek sürprizi! Olympiakos maçında takip edilecek Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Olympiakos'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de İsmail Yüksek gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...
17.04.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Açık favori...
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Açık favori... Trendyol Süper Lig'de 32. haftada Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü; lider Galatasaray ise Alanyaspor'u mağlup etti. Zirve yarışında heyecan tavan yaparken, şampiyonluk oranları güncellendi.
17.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor Trabzonspor'un golcü oyuncusu Paul Onuachu, 50 günlük aranın ardından yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Takımla çalışmalara başlayan oyuncunun, Kayserispor maçında sahada olması bekleniyor
17.04.2024 Trabzonspor
ÖZEL | Ali Palabıyık: Yabancı VAR hakemi kaçınılmazdı! Yabancı hakemi de göreceğiz
ÖZEL | Ali Palabıyık: Yabancı VAR hakemi kaçınılmazdı! Yabancı hakemi de göreceğiz FIFA kokartlı eski hakem Ali Palabıyık, Skorer’den Nergis Aşkın’a özel açıklamalarda bulundu. Ali Palabıyık son dönemde yeni alınan yabancı VAR kararını değerlendirdi.
17.04.2024 Futbol
Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte yabancı VAR hakemiyle olan diyaloglar
Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte yabancı VAR hakemiyle olan diyaloglar Trendyol Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtları Türkiye Futbol Federasyonu'nun YouTube hesabından yayınlandı.
16.04.2024 Süper Lig
Süper Lig'de 9 kulüp PFDK'ye sevk edildi
Süper Lig'de 9 kulüp PFDK'ye sevk edildi Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Yılport Samsunspor, EMS Yapı Sivaspor, Yukatel Adana Demirspor, Mondihome Kayserispor, Corendon Alanyaspor ve VavaCars Fatih Karagümrük; PFDK'ye sevk edildi.
16.04.2024 Süper Lig
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin!
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin! Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktardı.
16.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Dzeko ve Livakovic farkı!
Fenerbahçe'de Dzeko ve Livakovic farkı! Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’ü yenerek zirve yarışında hata yapmadı. Forvet Edin Dzeko, Süper Lig’de 20. golünü atarken, kaleci Livakovic de Gaziantep maçının ardından en etkili performansını ortaya koydu, zaferin mimarı oldu.
16.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray, Alanya'da zorlanmadı! Barış Alper Yılmaz'ın gecesi
Galatasaray, Alanya'da zorlanmadı! Barış Alper Yılmaz'ın gecesi Trendyol Süper Lig'in 32. haftasının kapanış maçında Galatasaray, Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılarda Barış Alper Yılmaz gecenin adamı oldu.
15.04.2024 Futbol
Fenerbahçe’nin geri dönüşünü bildi, 32 TL’ye 173 bin TL kazandı!
Fenerbahçe’nin geri dönüşünü bildi, 32 TL’ye 173 bin TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, pazar bülteninde Karagümrük – Fenerbahçe maçının da bulunduğu 5 maçlık Sistem 3-4-5 kuponu oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
15.04.2024 Diğer
Senad Ok'tan Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Kendini değiştirmesi lazım! Böyle giderse yollar ayrılır
Senad Ok'tan Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Kendini değiştirmesi lazım! Böyle giderse yollar ayrılır Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fatih Karagümrük engelini 2-1'lik skorla aştı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, galibiyet sonrası sarı-lacivertli takımdaki gelişmeleri aktardı.
15.04.2024 Futbol
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye çifte müjde! Çalışmalara başladılar
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye çifte müjde! Çalışmalara başladılar UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşmaya hazırlanan Fenerbahçe, hazırlıklarına başladı. Kritik mücadele öncesi sarı-lacivertli ekibe 2 yıldız oyunsunundan müjdeli haber geldi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Senad Ok'tan Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Kendini değiştirmesi lazım! Böyle giderse yollar ayrılır
Senad Ok'tan Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Kendini değiştirmesi lazım! Böyle giderse yollar ayrılır Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fatih Karagümrük engelini 2-1'lik skorla aştı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, galibiyet sonrası sarı-lacivertli takımdaki gelişmeleri aktardı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Alanyaspor - Galatasaray maçının yabancı VAR hakemi belli oldu
Alanyaspor - Galatasaray maçının yabancı VAR hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında bugün oynanacak Corendon Alanyaspor - Galatasaray maçının Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Portekizli Fabio Melo oldu.
15.04.2024 Galatasaray
Süleyman Hurma'dan Emre Mor açıklaması! 'Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaranamıyoruz'
Süleyman Hurma'dan Emre Mor açıklaması! 'Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaranamıyoruz' Fatih Karagümrük'te kiralık oynayan Emre Mor'un Fenerbahçe karşısında forma giymemesi tartışmalara neden olmuştu. Kırmızı-siyahlı kulübün Başkanı Süleyman Hurma konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
15.04.2024 Karagümrükspor
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan ayrılık iddiasına cevap!
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan ayrılık iddiasına cevap! Süper Lig'de Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Santos'un ayrılığı sonrası Feyyaz Uçar'ın veda kararı aldığı iddia edildi. Feyyaz Uçardan konuyla ilgili açıklama geldi.
15.04.2024 Beşiktaş
Andreas Pistiolis geri döndü! Yeni takımı açıklandı
Andreas Pistiolis geri döndü! Yeni takımı açıklandı Galatasaray'ın eski başantrenörü Andreas Pistiolis, CSKA Moskova ile sezon sonuna kadar anlaştı.
15.04.2024 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Karagümrük ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.