Karasinekten kurtulmak bu kadar basitmiş! Evin etrafına serpiştirin, anında kaçıyorlar
Karasinekten kurtulmak bu kadar basitmiş! Evin etrafına serpiştirin, anında kaçıyorlar Evin içerisinde çoğalmaya başlayan karasinek problemi birçok insanın hoşuna gitmez. Özellikle yemek sofralarında karşımıza çıkan karasinekler hijyen açısından rahatsız edici olabiliyor. Bu yöntem ise hem basit hem de sinekleri kovmada oldukça etkili. İşte detaylar.
5.03.2024 Püf Noktası
Bilim insanları açıkladı: Sinek kusmuğu böcek ısırıklarından daha riskli olabilir!
Bilim insanları açıkladı: Sinek kusmuğu böcek ısırıklarından daha riskli olabilir! Bilim insanlarına göre karasinekler insan sağlığı için yaygın kanıdan daha büyük risk oluşturabilir.
23.09.2022 Dünya
Sadece gündüz ısırıyor! Marmara, Ege ve Karadeniz alarmda
Sadece gündüz ısırıyor! Marmara, Ege ve Karadeniz alarmda Son dönemde başta İstanbul olmak üzere çok sayıda ilde endişe yaratan böcek istilaları yaşandı. Önümüzdeki bahar ve yaz aylarına ilişkin uyarılarda bulunan uzmanlar da özellikle insanları gündüz ısıran bir sivrisineğe karşı Marmara, Ege ve Karadeniz için dikkatli olunması çağrısında bulundu.
2.03.2022 Gündem
Sineğin Faydaları Nelerdir? Karasineğin Ekosistemdeki Rolü Nedir?
Sineğin Faydaları Nelerdir? Karasineğin Ekosistemdeki Rolü Nedir? Özellikle yaz ayları geldiği zaman en can sıkan hayvanlar arasında sinekler gelir. Rahatsız edici gürültüleri, kaşındırmaları ve birçok ciddi hastalığı taşıması ile tehlikeli olabilmektedirler. Peki, sineğin faydaları nelerdir? Karasineğin ekosistemdeki rolü nedir? İşte bu konuda merak edilenler.
8.12.2020 Yaşam
Kars'ta şok eden olay! Kenti karasinekler bastı
Kars'ta şok eden olay! Kenti karasinekler bastı Kars’ta, dün hava karardıktan sonra ortaya çıkan karasinekler, hayatı olumsuz etkiledi. Kent sakinleri, sineklerin her yeri sardığını belirtip, önlem alınmasını istedi. Şaşkına dönen esnaf, iş yerlerini basan sineklerden kurtulmak için çeşitli yöntemlere başvurdu. Kimi dezenfektanla kimileri hortumla su tutup, kimileri de üzerlik bitkisi yakarak, dumanıyla sineklerden kurtulmaya çalıştı.
27.08.2020 Gündem
Kars'ı karasinekler bastı, esnaf ne yapacağını şaşırdı!
Kars'ı karasinekler bastı, esnaf ne yapacağını şaşırdı! Kars’ta, dün hava karardıktan sonra ortaya çıkan karasinekler, hayatı olumsuz etkiledi. Kent sakinleri, sineklerin her yeri sardığını belirtip, önlem alınmasını istedi. Şaşkına dönen esnaf, iş yerlerini basan sineklerden kurtulmak için çeşitli yöntemlere başvurdu. Kimi dezenfektanla kimileri hortumla su tutup, kimileri de üzerlik bitkisi yakarak, dumanıyla sineklerden kurtulmaya çalıştı.
27.08.2020 Gündem
Karasinekleri kaçırmanın yolları
Karasinekleri kaçırmanın yolları Yazla birlikte karasinekler de ortaya çıktı. Hepimizin rahatsız olduğu karasinekler için çözüm basit. İşte karasineklerin evinizden uzaklaşmasını sağlayacak en etkili ve en pratik yöntemler:
10.08.2017 Yatak Odası
Karasineklerden nasıl kurtulunur?
Karasineklerden nasıl kurtulunur? Sinekler hem görünüşleriyle hem de verdikleri rahatsızlıktan dolayı çoğu zaman sinir bozucu olabilirler. Bu sinir bozucu yaratıkları evinizden en etkili ve zararsız bir şekilde uzaklaştırabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken vereceğimiz yöntemi harfiyen uygulamak.
10.07.2017 Dış Mekan

Benzer Haber Etiketleri