Kardeşim Benim

Kardeşim Benim

Son dakika Kardeşim Benim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kardeşim Benim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kardeşim Benim haber sayfamızda...

Kardeşim Benim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.168 kardeşim benim haberi bulunmuştur.
Akşener: Türkiye'de konuşulanlara bakıyorum bütün dert İYİ Parti
Akşener: Türkiye'de konuşulanlara bakıyorum bütün dert İYİ Parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yerel seçim çalışmaları kapsamında Çatalca'da Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu ve Çatalca Belediye Başkan adayı İsmail İp ile ilçedeki esnafı ziyaret etti.
6.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu: Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına davet edildim
Ekrem İmamoğlu: Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına davet edildim Sancaktepe Halk buluşmasında konuşan Ekrem İmamoğlu, "İlk kez; Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına Ulaştırma Bakanı tarafından davet edildim. Vallahi teşekkür ediyorum kendisine. Peki, şimdi ben ne yapacağım? Pazartesi oraya gideceğim. Pazartesi niye gideceğim biliyor musunuz? Bakın bu ülkede bazı alışkanlıkları böyle yapa yapa değiştireceğiz. Şunun için gideceğim o açılışa: O bakanlık, o makamlar; onlar kadar benim kardeşim, benim. Benim makamım, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, benim kadar onların. Bunu onlara öğretene kadar, bunu her yerde anlatacağım" ifadelerini kullandı.
23.02.2024 Gündem
Erdoğan Murat Kurum'un telefonundan seslendi! İstanbul yeniden 'Büyük İstanbul' olacak
Erdoğan Murat Kurum'un telefonundan seslendi! İstanbul yeniden 'Büyük İstanbul' olacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un katıldığı buluşmaya telefon ile bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Murat Kurum'u sizlere emanet ediyorum" diyerek önemli mesajlar verdi.
1.02.2024 Gündem
Şarkıcı Esra Akman'ın kardeşinin ölümünde görüntüler ortaya çıktı!
Şarkıcı Esra Akman'ın kardeşinin ölümünde görüntüler ortaya çıktı! Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşüp, hayatını kaybeden güzellik uzmanı Özlem Akman'ın (27) ölümüne ilişkin soruşturma sürerken; olaydan sonra yaşananlar, bir site sakininin cep telefonu kamerasına yansıdı.
18.01.2024 Gündem
Türk filmleri Şanghay’da
Türk filmleri Şanghay’da 12-21 Ocak tarihleri ​​arasında Şanghay’da Türk Filmleri Haftası düzenleniyor.
13.01.2024 Kültür Sanat
'Dilek Taşı'nda davetsiz misafir ortalığı karıştırdı! Harun kanlar içinde yere yığıldı
'Dilek Taşı'nda davetsiz misafir ortalığı karıştırdı! Harun kanlar içinde yere yığıldı Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı, yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği Kanal D dizisi 'Dilek Taşı' 17'nci bölümü ile ekranlara geldi. İşte 'Dilek Taşı'nın son bölüm özeti...
4.01.2024 Cadde
ÖZEL | Hakem camiasından Halil Umut Meler'e saldırıya büyük tepki! 'O yumruk hepimize atıldı'
ÖZEL | Hakem camiasından Halil Umut Meler'e saldırıya büyük tepki! 'O yumruk hepimize atıldı' Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası Halil Umut Meler'e yönelik skandal saldırı hakem camiasını ayağa kaldırdı. Hakem camiasından yaşanan olaya büyük tepki yükseldi.
12.12.2023 Süper Lig
17 Ağustos'un yıldönümünde 1999'uncu binanın yıkımına başlandı
17 Ağustos'un yıldönümünde 1999'uncu binanın yıkımına başlandı  17 Ağustos 1999 depreminin yıldönümünde Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında 1999'uncu binanın yıkımına başlandı.
17.08.2023 Gündem
Dinmeyen acı 17 Ağustos! 'Kardeşim benim kucağımda can verdi'
Dinmeyen acı 17 Ağustos! 'Kardeşim benim kucağımda can verdi' Merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde hayatını kaybeden anıldı. Depremde kardeşi ve kardeşinin ailesini kaybeden Nurhan Akçıl, "Sağ olarak çıkarttık biz onları ama kardeşim benim kucağımda can verdi" dedi.
17.08.2023 Gündem
Birlikte yaşadığı kadının kocasını öldürdü! Mahkemede her şeyi anlattı
Birlikte yaşadığı kadının kocasını öldürdü! Mahkemede her şeyi anlattı Kastamonu'da, birlikte yaşadığı iddia edilen kadının kocasını öldüren şahıs, tekrar hakim karşısına çıktı. Duruşmada savunma yapan sanık, her şeyi tek tek anlattı.
12.07.2023 Gündem
Cengiz Ünder, eski takım arkadaşı Taner Kahriman'a ağlıyor
Cengiz Ünder, eski takım arkadaşı Taner Kahriman'a ağlıyor Milli futbolcunun Altınordu'da forma giydiği dönemde takım arkadaşı olan Taner Kahriman depremde hayatını kaybetmişti. Taner'in vefatı, özellikle İzmir'deki eski takım arkadaşlarını, antrenörlerini ve futbolseverleri yasa boğdu.
8.02.2023 Futbol
Uçum: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tam bağımsız mücadelemize son hızla devam ediyoruz
Uçum: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tam bağımsız mücadelemize son hızla devam ediyoruz Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, tam bağımsızlık için mücadele edildiğini belirterek "Kuruluşta ülke liderliğimizi yapan Atatürk'ten sonra şimdi de ülke liderliğimizi yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tam bağımsız mücadelemize son hızla devam ediyoruz” dedi.
28.01.2023 Gündem
BBP Genel Başkanı Destici'den altılı masaya sert eleştiri
BBP Genel Başkanı Destici'den altılı masaya sert eleştiri Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 6'lı masayı eleştirerek "Birisi diyor ki, ‘Türklüğü anayasadan çıkaracağız’. Öbürü geliyor diyor ki, ‘Biz gelirsek Esad'la görüşeceğiz’. Öbürü diyor ki, ‘Görüşmeyeceğiz’. Yani bunlar maazallah böyle bir yetki ellerine geçirseler biri bir tarafından çekecek, öbürü öbür tarafından çekecek. Yönetilemeyecek ve Allah korusun Suriye gibi, Libya gibi, Irak gibi kaosa gidecek bir Türkiye gördüğümüz” dedi.
15.01.2023 Gündem
Aslı Enver'den yeni pozlar! 'Utanır insan, böyle güzel olunur mu?'
Aslı Enver'den yeni pozlar! 'Utanır insan, böyle güzel olunur mu?' Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Aslı Enver, yaz başından beri aşk yaşadığı, ağustos başında ilk kez el ele görüntülendiği iş insanı Berkin Gökbudak ile geçtiğimiz ay sürpriz şekilde dünyaevine girmişti. Evliliklerinden kısa bir süre sonra hamile olduğu iddialarıyla gündeme gelen ancak bu söylentilerle ilgili herhangi bir açıklama yapmayan güzel oyuncu; aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yeni pozlarını paylaştı.
13.12.2022 Cadde
Sessiz sedasız evlenen Aslı Enver hamile mi?
Sessiz sedasız evlenen Aslı Enver hamile mi? Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Aslı Enver, yaz başından beri aşk yaşadığı, ağustos başında ilk kez el ele görüntülendiği iş insanı Berkin Gökbudak ile geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde dünyaevine girdi. Mutluluğunun yüzünden okunduğu nikâh pozları ile sosyal medyanın gündemine oturan güzel oyuncu hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
21.11.2022 Cadde
İzmir’i güzel bir gelecek bekliyor
İzmir’i güzel bir gelecek bekliyor Ödevlerini sağlam şekilde yapmayı sürdürdüklerini belirten Tunç Soyer, "Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Kurulu'nda ev sahibiyiz. Konuğumuz olacak başkanlara İzmir'i anlatacağız. Bu şehrin hakikaten olağanüstü güzel bir geleceği olacak" dedi
8.11.2022 Ege
Bülent Uygun'dan Kim Min-Jae iddiası: Pereira değil, o getirdi
Bülent Uygun'dan Kim Min-Jae iddiası: Pereira değil, o getirdi En son Çaykur Rizespor'u çalıştıran teknik direktör Bülent Uygun, Fenerbahçe'den ayrılarak Napoli'ye transfer olan Güney Koreli stoper Kim Min-Jae hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı.
21.10.2022 Fenerbahçe
Futbolu bırakan Arda Turan için bomba iddia! İspanyollar yeni adresini ve mesleğini duyurdu
Futbolu bırakan Arda Turan için bomba iddia! İspanyollar yeni adresini ve mesleğini duyurdu Galatasaray, Barcelona, Atletico Madrid ve Başakşehir gibi kulüplerin formasını giyen Arda Turan dün futbola veda ettiğini açıklamıştı. İspanyol basını Arda Turan için çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.
14.09.2022 Galatasaray
Arda Turan'ın vedası sonrası yorum yaptı! 'Yolun açık olsun'
Arda Turan'ın vedası sonrası yorum yaptı! 'Yolun açık olsun' Galatasaray'la sözleşmesi sona erdikten sonra geleceği merak konusu olan Arda Turan kararını verdi. Tecrübeli futbol adamı 35 yaşında aktif futbolculuk kariyerini sonlandırma kararı aldı. Arda Turan'ın futbolu bırakma kararı büyük ses getirdi. Arda Turan'a eski takım arkadaşları veda etti.
13.09.2022 Futbol
Emel Sayın'ın kardeşi Fatoş Sayın hayatını kaybetti
Emel Sayın'ın kardeşi Fatoş Sayın hayatını kaybetti Usta sanatçı Emel Sayın'ın uzun süredir tedavi gören kardeşi Fatoş Sayın, hayatını kaybetti. Sayın, acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Emel Sayın, üç yıl önce de diğer kız kardeşi Şenel Sayın’ı kanser nedeniyle kaybetmişti.
7.08.2022 Cadde
“Artık katılımcı değil, yarışmacıyız”
“Artık katılımcı değil, yarışmacıyız” 19. Akdeniz Oyunları’nda yüzme branşında ilklere imza atan genç sporcular Merve Tuncel ve Berkay Ömer Öğretir “Uluslararası arenada artık sadece katılımcı değil, yarışmacıyız. Artık bizi rakip olarak görüyorlar” diyor.
24.07.2022 Pazar
Oyuncu Sencar Sağdıç hayatını kaybetti
Oyuncu Sencar Sağdıç hayatını kaybetti 'Kosmos', 'Ahlat Ağacı' ve 'Babam ve Oğlum' başta olmak üzere birçok yapımda rol alan oyuncu Sencar Sağdıç, 68 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haber, sosyal medyadan duyuruldu.
8.07.2022 Cadde
Naz Elmas tek başına Göcek'e gitti
Naz Elmas tek başına Göcek'e gitti Son olarak 'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizide boy gösteren Naz Elmas, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Üç yıllık eşi Erol Özmandıracı'dan boşanacağı yönündeki iddialarla adından söz ettiren ünlü isim, son olarak önceki yıllarda eşi ile gittiği Göcek'ten tek başına fotoğraf paylaştı.
1.05.2022 Cadde
Camdaki Kız Pera kimdir gerçek adı nedir? Leyla Feray kaç yaşında, kimdir, nereli, sevgilisi kim?
Camdaki Kız Pera kimdir gerçek adı nedir? Leyla Feray kaç yaşında, kimdir, nereli, sevgilisi kim? Leyla Feray, Camdaki Kız dizisinde Pera karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Oyuncu son olarak İkimizin Sırrı adlı dizi ile ekranda yer almıştı. Feray, Ben Onu Çok Sevdim projesi ile kariyerine adım attı. Peki, Camdaki Kız'ın Pera'sı Leyla Feray nereli, sevgilisi kim?
7.04.2022 Cadde
Aslı Enver'den Önder Öztarhan açıklaması
Aslı Enver'den Önder Öztarhan açıklaması Bir dargın bir barışık şekilde uzun süre aşk yaşadığı şarkıcı Murat Boz'la evliliğin eşiğinden dönen Aslı Enver (37), kalbini kendisinden 12 yaş büyük iş insanı Önder Öztarhan'a kaptırdı. Önceki gün Etiler’de görüntülen ünlü oyuncu, ilişkisi hakkında konuştu.
6.04.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kardeşim Benim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.