Karim Benzema

Karim Benzema

Son dakika Karim Benzema haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Karim Benzema gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Karim Benzema haber sayfamızda...

Karim Benzema

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.130 karim benzema haberi bulunmuştur.
Suudi Arabistan'dan çılgın hamle! Barcelona'nın yıldızına teklif sunuldu
Suudi Arabistan'dan çılgın hamle! Barcelona'nın yıldızına teklif sunuldu Fabinho, N'Golo Kante ve Karim Benzema gibi yıldızları kadrosunda bulunduran Al Ittihad'ın yeni hedefinin Barcelona'nın 31 yaşındaki yıldızı olduğu öne sürüldü.
25.02.2024 Dünyadan Futbol
Real Madrid'in Darwin Nunez'e teklifi ortaya çıktı!
Real Madrid'in Darwin Nunez'e teklifi ortaya çıktı! La Liga devi Real Madrid'in Jude Bellingham transferi öncesi Darwin Nunez için hamle yaptığı iddia edildi.
23.02.2024 İspanya La Liga
Futbolu bırakan Eden Hazard'dan Juan Mata itirafı!
Futbolu bırakan Eden Hazard'dan Juan Mata itirafı! Yeşil sahalardaki kariyerini noktalayan Eden Hazard, forma giydiği en iyi futbolcuları sıraladı.
19.02.2024 Dünyadan Futbol
SON DAKİKA | Şampiyonlar Ligi'nde Kevin De Bruyne'nin gecesi! Rekor kırdı
SON DAKİKA | Şampiyonlar Ligi'nde Kevin De Bruyne'nin gecesi! Rekor kırdı UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda iki maç oynandı. Leipzig sahasında Real Madrid'i konuk ederken Manchester City, Kopenhag'a konuk oldu. Devler Ligi'nde geceye Kevin De Bruyne'nin muhteşem performansı damga vurdu.
14.02.2024 Şampiyonlar Ligi
Mesut Özil yeşil sahalara geri dönüyor! Efsanelerle rakip olacak
Mesut Özil yeşil sahalara geri dönüyor! Efsanelerle rakip olacak Türkiye'de Fenerbahçe ve Başakşehir'de forma giyen Mesut Özil hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. 34 yaşında futbol kariyerini noktalayan Mesut Özil, yeşil sahalara geri dönüyor...
6.02.2024 Dünyadan Futbol
Karim Benzema, Suudi Arabistan ayrılıyor! Eski takımına dönüyor
Karim Benzema, Suudi Arabistan ayrılıyor! Eski takımına dönüyor Yaz transfer döneminde Suudi Arabistan'a transfer olan ancak son zamanlarda Suudi Arabistan'da bulunmayan Karim Benzema'ya eski kulübü talip oldu.
22.01.2024 Dünyadan Futbol
Atletico Madrid, Real Madrid'i uzatmalarda yıktı!
Atletico Madrid, Real Madrid'i uzatmalarda yıktı! İspanya Kral Kupası Son 16 Turu'nda Atletico Madrid, Real Madrid'i normal süresi 2-2 biten maçta 4-2'lik skorla mağlup etti.
18.01.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray, Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor engeline takılmadı!
Galatasaray, Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor engeline takılmadı! Galatasaray, Ümraniyespor'u 4-1 mağlup ederek Türkiye Kupası'nda son 16 takım arasına adını yazdırdı.
18.01.2024 Türkiye Kupası
Anadolu Efes, Barcelona'yı farklı geçti!
Anadolu Efes, Barcelona'yı farklı geçti! Turkish Airlines EuroLeague'in 22'nci haftasında Anadolu Efes, Barcelona'yı 98-74'lük skorla mağlup etti.
Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz fırtınası! Maça damga vurdu
Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz fırtınası! Maça damga vurdu Galatasaray, Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda Ümraniyespor'u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında sağ bekte görev yapan Barış Alper Yılmaz'ın hatası dikkat çekti. Genç oyuncu, hatasının ardından kendini kısa sürede affettirdi.
18.01.2024 Türkiye Kupası
Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda Manisa FK engeline takılmadı!
Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda Manisa FK engeline takılmadı! Trabzonspor, Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda Manisa FK engelini 3-1'lik skorla geçti.
18.01.2024 Türkiye Kupası
FIFA ve IFAB onayladı! VAR konuşmaları canlı yayınlanacak
FIFA ve IFAB onayladı! VAR konuşmaları canlı yayınlanacak Portekiz Futbol Federasyonu'nun FIFA ve IFAB'dan izin alarak, hakem ile VAR arasındaki konuşmaların canlı yayınlanması için harekete geçti.
18.01.2024 Dünyadan Futbol
Suudi Arabistan'da kriz çıkarmıştı! Karim Benzema'ya Premier Lig devi talip
Suudi Arabistan'da kriz çıkarmıştı! Karim Benzema'ya Premier Lig devi talip Al Ittihad ile 3 yıllık sözleşme imzalayan ve yıllık 200 milyon euro maaş alacağı belirtilen Karim Benzema, Suudi Arabistan'da aradığını bualamdı. Al Ittihad'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fransız forvete, Premier Lig devinin talip olduğu öne sürüldü.
18.01.2024 Dünyadan Futbol
Romain Saiss, Beşiktaş'tan ayrılık sürecini anlattı! Marsilya itirafı
Romain Saiss, Beşiktaş'tan ayrılık sürecini anlattı! Marsilya itirafı Beşiktaş'tan sezon başında ayrılan ve şu anda Al Shabab'da forma giyen Romain Saiss, Afrika basınına açıklamalarda bulundu.
14.01.2024 Dünyadan Futbol
Eski Beşiktaşlı Eric Bailly'den UEFA Avrupa Ligi itirafı! 'Ne kadar utanç verici'
Eski Beşiktaşlı Eric Bailly'den UEFA Avrupa Ligi itirafı! 'Ne kadar utanç verici' Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Villarreal'e geri dönen Eric Bailly, kariyerine dair açıklamalarda bulundu. İngiliz basınına konuşan Eric Bailly, UEFA Avrupa Ligi finalini kaçırdığı kırmızı kart nedeniyle utandığını dile getirdi.
3.01.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş'a Vincent Aboubakar piyangosu! Transfer teklifi geldi
Beşiktaş'a Vincent Aboubakar piyangosu! Transfer teklifi geldi Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimlerden Vincent Aboubakar'a Brezilya temsilcisinin teklifte bulunduğu belirtildi. Siyah-beyazlıların teklifi değerlendirdiği aktarıldı.
30.12.2023 Beşiktaş
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! Vedalar peş peşe
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! Vedalar peş peşe Süper Lig'de geride kalan 17 haftanın ardından 18 teknik direktör veda etti. Süper Lig'deki görevinden ayrılan son isimler Nuri Şahin ile Servet Çetin oldu.
30.12.2023 Süper Lig
Roberto Firmino bombası! Suudi Arabistan'a vedaya hazırlanıyor
Roberto Firmino bombası! Suudi Arabistan'a vedaya hazırlanıyor Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'de forma giyen Roberto Firmino'ya Türkiye'den kulüplerin ilgi gösterdiği iddia edildi. Brezilyalı santrforun, Suudi Arabistan'dan ayrılmaya hazırlandığı aktarıldı.
30.12.2023 Dünyadan Futbol
ÖZEL | Trabzonspor ve Beşiktaş'tan Arsenal'ın yıldızına kanca!
ÖZEL | Trabzonspor ve Beşiktaş'tan Arsenal'ın yıldızına kanca! Süper Lig'in devleri Beşiktaş ile Trabzonspor'un ara transfer dönemi için Arsenal'ın yıldızını gündemine aldı. İki takım kurmayları tecrübeli futbolcu için görüşmelere başladı.
30.12.2023 Beşiktaş
Galatasaray, İzmit Belediyespor'a farklı kaybetti!
Galatasaray, İzmit Belediyespor'a farklı kaybetti! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 18'inci haftasında Galatasaray, İzmit Belediyespor deplasmanından 93-79 mağlup ayrıldı.
30.12.2023 Basketbol
Suudi Arabistan'da Karim Benzema krizi! Ülkeyi terk etti
Suudi Arabistan'da Karim Benzema krizi! Ülkeyi terk etti Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ittihad'de Karim Benzema krizi patlak verdi. Yıldız futbolcunun ülkeyi terk ettiği öğrenildi.
30.12.2023 Dünyadan Futbol
Misli'de en yüksek oranlı maçlar içeriği
Misli'de en yüksek oranlı maçlar içeriği Suudi Arabistan Pro Lig'de Karim Benzema'lı Al-Ittihad, Cristiano Ronaldo'lu Al-Nassr'ı konuk edecek! İngiltere Premier Lig'de Liverpool ve Manchester United sahaya çıkacak! Siz de “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle bu karşılaşmaların heyecanını Misli’de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye olun, bu fırsatı kaçırmayın...
26.12.2023 Futbol
FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda Fluminense'nin rakibi Al Ahly oldu!
FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda Fluminense'nin rakibi Al Ahly oldu! FIFA Kulüpler Dünya Kupası 2. Tur maçında Al Ahly, Al Ittihad'ı 3-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Al Ahly, yarı finalde Fluminense'nin rakibi oldu.
15.12.2023 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'ta Aboubakar tehlikesi! Üç kulüp talip oldu
Beşiktaş'ta Aboubakar tehlikesi! Üç kulüp talip oldu Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar, ocak ayı daha gelmeden şimdiden transferin gözdesi oldu. Aboubakar'a talip olan kulüplerin sayısı 3'e çıktı.
23.11.2023 Beşiktaş
Mauro Icardi bombası! Real Madrid transfer için peşinde, işte muhtemel bonservis bedeli
Mauro Icardi bombası! Real Madrid transfer için peşinde, işte muhtemel bonservis bedeli Galatasaray'ın Arjantinli santrforu Mauro Icardi'nin Real Madrid'in gündeminde olduğu öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların yıldızı için muhtemel bonservis bedelini İtalyanlar yazdı.
23.11.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Karim Benzema ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.