'Benim durumum başkalarına ders olsun'
'Benim durumum başkalarına ders olsun' Denizli'de, temizlik görevlisi olarak çalıştığı hastanede, karın germe estetik ameliyatı olan Ayşe Kabaklı (36), kasığına hatalı atıldığını ileri sürdüğü dikişin damarına baskı yapıp pıhtı oluşturmasıyla belden aşağısını sağlıklı kullanamadığını öne sürüp doktoru hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili idari inceleme başlatıldığını söyleyen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Selçuk Yüksel, ameliyatından 45 gün sonra şikayeti ortaya çıkan Kabaklı'nın, uzmanların kontrolünde olduğunu söyledi.
12.07.2021 Gündem
Yonca Evcimik estetik ameliyatını paylaştı
Yonca Evcimik estetik ameliyatını paylaştı 1990’lar popunun simge isimlerinden Yonca Evcimik, bir yıl önce geçirdiği estetik ameliyatı anlatıp, operasyondan görüntüleri yayınladı.
30.03.2020 Cadde
Zayıflamak için ameliyata girdi, hayatını kaybetti!
Zayıflamak için ameliyata girdi, hayatını kaybetti! Karın gerdirme ameliyatına alınan genç kadın, ameliyat sonrası iç kanama sonucu öldü. Hastasına gerekli özeni göstermediği ileri sürülen doktor hakkında 12.5 yıla kadar hapis istendi.
19.01.2018 Gündem
2 yıldan az sürede 92 kilo verdi
2 yıldan az sürede 92 kilo verdi 25 yaşındaki Simone 1 yıl 8 ayda 92 kilo verdi. Artık sağlıklı ve özgüvenli bir kadın olan Simone muhteşem vücuduna nasıl kavuştuğunu anlattı.
23.05.2016 Diyetler
Yaza düz bir karınla girmek için geç kalmadınız
Yaza düz bir karınla girmek için geç kalmadınız Bütün bir kış boyunca yaptığınız egzersiz ve diyete rağmen karnındaki yağlardan kurtulamayan, daha düz bir karın isteyenler için vakit henüz geç değil.
17.05.2016 Estetik
Yağ aldırma ve karın gerdirme
Yağ aldırma ve karın gerdirme Op.Dr. Fatih Dağdelen yağ aldırma ve karın gerdirme ameliyatları ile ilgili merak edilenleri anlattı.
5.05.2015 Estetik