Eşini öldürmeden saatler önce yaptığı plan ortaya çıktı
Eşini öldürmeden saatler önce yaptığı plan ortaya çıktı Adana’da kendisini aldattığını düşündüğü eşi Sultan Sarıboğa’yı (40), boğazını keserek öldüren Kasım Sarıboğa (42), yakalanıp, tutuklandı. Şüphelinin, cinayetten saatler önce yaptığı plan ise şoke etti.
24.03.2023 Haberler
Kadınlar gününde korkunç olay: Karısını öldürüp intihar etti
Kadınlar gününde korkunç olay: Karısını öldürüp intihar etti İstanbul Pendik’te tartıştığı karısını bıçaklayarak öldüren şahıs, balkondan atlayarak intihar etti. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.
8.03.2023 Haberler
Karısını kendisini aldattığını düşünerek vuran zanlı tutuklandı
Karısını kendisini aldattığını düşünerek vuran zanlı tutuklandı Adana’da kendisini aldattığını düşündüğü karısını 5 yerinden tabancayla vuran zanlı tutuklandı.
21.10.2022 Haberler
Battaniyeye sarılıp araziye atılmış kadın cesedi bulundu
Battaniyeye sarılıp araziye atılmış kadın cesedi bulundu Denizli’de elleri ve ayakları koli bandıyla bağlanıp battaniyeye sarılı halde yol kenarındaki araziye atılan kadının kimliği belli oldu. Çocuk meselesi yüzünden tartıştığı kendisinden 8 yaş büyük karısına fare zehri verip işe giden kocanın, dönüşte yaşadığını gördüğü kadını boğazını sıkarak öldürdüğü ortaya çıktı.
12.10.2022 Haberler
18 yaşında yeni doğum yapan eşini öldüren koca: "Katil kaynanam, ben değilim"
18 yaşında yeni doğum yapan eşini öldüren koca: "Katil kaynanam, ben değilim" Denizli’de yeni doğan bebeğinin 18 yaşındaki annesi İrem Evren'i 5 el ateş ederek öldüren koca, 40 gün sonra jandarmanın yoğun çalışması sonucu ikna edilerek teslim oldu. Komandolar eşliğinde çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edilen kocanın, “Katil kaynanam, ben değilim. Neden öldürdüğümü kaynanama sorun” sözleri merak uyandırırken, çiftten geriye ise doğum öncesi kaydedilmiş mutluluk görüntüleri kaldı.
18.07.2022 Haberler
Denizli'de koca dehşeti
Denizli'de koca dehşeti Denizli’de aile içi şiddet iddiasıyla evden uzaklaştırma kararı verilen koca, 18 yaşındaki eşini 5 kurşunla öldürerek kayıplara karıştı.
7.06.2022 Haberler
Kocaeli'de aile faciası
Kocaeli'de aile faciası Kocaeli'de boşanma aşamasında olan şahıs, karısını öldürüp, intihar etti. Şahıs kızını da silahla vurdu. Yaralanan kız hastaneye kaldırıldı.
30.05.2022 Haberler
Gece yarısı koca dehşeti! 2 kişi hayatını kaybetti
Gece yarısı koca dehşeti! 2 kişi hayatını kaybetti İstanbul Bağcılar'da silahlı kişi, mahallede karşılaştığı 1 kişiyi vurduktan sonra evine giderek önce eşini sonra da kendini vurdu. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken, kendi vuran öfkeli koca ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
29.03.2022 Haberler
Boşanmak isteyen karısını sokak ortasında öldürdü
Boşanmak isteyen karısını sokak ortasında öldürdü Adana’da bir koca şiddet uyguladığı için kendisinden boşanmak isteyen karısını kızının yanında sokak ortasında pompalı tüfekle öldürüp kaçtı.
21.03.2022 Haberler
5 çocuğunun annesi Güler'i tabancayla vurarak öldürdü
5 çocuğunun annesi Güler'i tabancayla vurarak öldürdü Konya'da Serdar Özgün (39), dini nikahla birlikte yaşadığı 5 çocuğunun annesi Güler Gül'ü (38) tabancayla vurarak öldürdü.
17.02.2022 Haberler
Uzaklaştırma cezasının bitmesini bekledi! Dehşet saçtı
Uzaklaştırma cezasının bitmesini bekledi! Dehşet saçtı Samsun'da, eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle aldığı 1 aylık uzaklaştırma kararı sona eren Baki Kaya (44), evine giderek tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi Gülbahar Kaya'yı (42) bıçaklayarak öldürdü. 
1.02.2022 Haberler
Kayıp ihbarında bulunduğu eşini öldürdüğü iddia edilen koca tutuklandı
Kayıp ihbarında bulunduğu eşini öldürdüğü iddia edilen koca tutuklandı Antalya'nın Alanya ilçesinde kayıp ihbarında bulunduğu eşini öldürerek iş makinesiyle açtığı çukura gömdüğü öne sürülen koca tutuklandı.
23.05.2021 Haberler
8 yıllık eşini uykusunda boğarak öldürdü
8 yıllık eşini uykusunda boğarak öldürdü İstanbul Büyükçekmece'de bir kişi 2 çocuğunun annesi olan 8 yıllık eşini uykusunda boğarak öldürdü. Ekipler tarafından gözaltına alınan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.07.2020 Haberler
Karısını ödürüp intihar etmiş
Karısını ödürüp intihar etmiş Giresun’un Çanakçı'da eşini uykusunda bıçaklayarak öldürüp, intihar eden Ali Kodalak ve eşi Çakır Kodalak’ın cesetleri olay yerinde savcılık incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
22.06.2020 Haberler
Eşini öldüren kocaya müebbet hapis cezası
Eşini öldüren kocaya müebbet hapis cezası Bilecik'in Bozüyük ilçesinde tartıştığı eşi Dilek K.’yı (41) defalarca bıçaklayıp öldüren ve tutuklu yargılanan Arif K., ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, öz kızına cinsel istismar suçundan da 30 yıl hapse mahkum edildi. Mahkeme, Arif K.'ye iyi hal indirimi uygulamadı.
7.05.2020 Haberler
Karısını öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet
Karısını öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet Bursa'nın Mudanya ilçesinde, evden kaçarak, evlenen kızı Vildan B. (30) ile görüşmek isteyen eşi Filiz Kurtuluş'u (49) tüfekle vurarak, öldüren Hamdi Kurtuluş (54), yargılandığı davada, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
16.01.2020 Haberler
Karısını öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
Karısını öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası Samsun'da karısını hastanenin otoparkın 25 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü için tutuklanan koca, yargılandığı mahkemece ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
2.10.2019 Haberler
Reddettiği kızı ile görüşmek isteyen karısını öldürdü
Reddettiği kızı ile görüşmek isteyen karısını öldürdü Bursa'nın Mudanya ilçesinde Filiz K.'yı (49), iddiaya göre bir yıl önce evden kaçan kızı ile görüşme istediği gerekçesiyle tartıştığı eşi Hamdi K. (54) tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Katil zanlısı Hamdi K., olaydan sonra oğlunu arayıp "Gel anneni öldürdüm" dedi, ardından polise giderek teslim oldu.
11.09.2019 Haberler
Konya'da cinnet getiren kişi eşini öldürdü
Konya'da cinnet getiren kişi eşini öldürdü Konya'da cinnet getiren tartıştığı karısını tabancayla öldürdü.   Merkez Karatay ilçesi Hamzaoğlu Mahallesi'nde oturan Fahri ve Kezban Yıldız çifti, alkol yüzünden tartışmaya başladı. Cinnet getiren 5 çocuk babası Fahri Yıldız, eşi Kezban Yıldız’ı 3 ve 9 yaşındaki çocuklarının gözü önünde tabancayla vurdu.   Silah sesini duyan diğer odadaki oğulları 26 yaşındaki Zeki Yıldız, annesini kanlar içinde görünce kardeşlerini kucaklayarak komşularına bıraktı.   İkinci kez silah sesinin duyulması üzerine olay yerine koşan Zeki Yıldız, babasının intihara teşebbüs ettiğini gördü.   Komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen ekipler, Fahri ve Kezban Yıldız çiftini kanlar içinde buldu. Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Kezban Yıldız kurtarılamadı.   Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Fahri Yıldız'ın ise hayati tehlikesi devam ediyor.   Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
11.09.2019 Haberler
Pusu kurup karısını öldürmüştü! İstenen ceza belli oldu...
Pusu kurup karısını öldürmüştü! İstenen ceza belli oldu... Bursa’da, boşanma davası açtıktan sonra kendisinden ayrı yaşayan 16 yıllık eşi Fatma Açıkgöz'ü (36) yolda gizlenerek bekleyen ve 15 bıçak darbesi ile öldüren Tahsin Taner Açıkgöz’ün (42) yargılamasına devam edildi. Duruşmada mütalaa veren cumhuriyet savcısı, Tahsin Taner Açıkgöz'ün ömür boyu ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılmasını istedi.
11.09.2019 Yaşam
14 yıllık eşini öldürdükten sonra intihara teşebbüs etti
14 yıllık eşini öldürdükten sonra intihara teşebbüs etti Kayseri'de, Ferhat Y. (40), birlikte mobilya atölyesi işlettiği 14 yıllık eşi Hatice Y.'yi (37), aralarında para yüzünden çıkan tartışmanın sonunda, 5 yaşındaki kızının gözleri önünde bıçaklayarak öldürdü. Kendisine engel olmak isteyen kuzeni ve bir çalışanını da bıçaklayan Ferhat Y., bileklerini keserek intihara kalkıştı. 3 yaralı hastaneye kaldırıldı. Olay, merkez Melikgazi ilçesine bağlı Organize Sanayi Bölgesi 43'üncü Cadde'de bulunan mobilya atölyesinde meydana geldi. Eşi Hatice ile birlikte işlettiği mobilya atölyesine gelen Ferhat Y., hesapları inceledi. Eşiyle para anlaşmazlığı yaşayan Ferhat Y. sinirlendi. Çıkan tartışma kavgaya döndü. Ferhat Y., 14 yıllık hayat arkadaşını 4 çocuğundan biri olan 5 yaşındaki S.Y.'nin gözleri önünde bıçaklayarak öldürdü. Ferhat Y., kavgayı ayırmak isteyen amcasının oğlu Hamza Y. (33) ve çalışanı Erol S.'yi (29) de bıçaklayarak atölyeden kaçtı. Yanına aldığı bıçakla aracına binen Ferhat Y., bileklerini keserek intihar etmek istedi.
11.09.2019 Haberler
Eşini keser ve bıçakla öldüren koca "pişmanım" dedi
Eşini keser ve bıçakla öldüren koca "pişmanım" dedi Kağıthane'de 66 yaşındaki Ömer K., tartıştığı 45 yıllık eşi 65 yaşındaki Fadime K.'yı önce keser darbeleri daha sonra da bıçaklayarak öldürdü. Adliyeye sevk edilirken görüntülenen K., basın mensuplarının 'Eşinizi neden öldürdünüz' sorusuna 'Of! Ah yavrum! Ne söylesem ne yazar ki; olan oldu bir defa. Pişmanım" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Iraklı koca, karısı öldürüp balkondan atladı
Iraklı koca, karısı öldürüp balkondan atladı Düzce’de karısını öldürdükten sonra kendisini bıçaklayarak balkondan atlayan Iraklı koca, ağır yaralandı. Olay, Düzce merkezde bulunan Nusrettin Mahallesi 220. sokakta meydana geldi. İki ay önce iflas ederek Düzce’ye yerleşen Iraklı Ayad Jebur Maadal (44), eşi Zeynep Maadal'ı (39) boğarak öldürdü. Ayad Jebur Maadal daha sonra kendisini bıçaklayarak, evinin üçüncü katından atladı. Düşerek ağır yaralanan Maadal için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan zanlı, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan kontrolde Zeynep Maadal’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kadının cesedi ise otopsi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Başkasıyla evleneceğini söyleyen eşini öldürdü!
Başkasıyla evleneceğini söyleyen eşini öldürdü! Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde eşiyle tartışan koca, başkasıyla evleneceğini söylediği iddia edilen karısını öldürdü.
28.01.2017 Gündem
"Alo 155 karımı öldürdüm!"
"Alo 155 karımı öldürdüm!" Eskişehir’de, gece saatlerinde cinnet geçiren infaz koruma memuru koca, 14 yaşındaki kızı uyurken eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü. Dehşeti yapan koca daha sonra 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak, “Karımı öldürdüm, gelin alın beni” dedi. Edinilen bilgiye göre, Emek Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi’nde yaşayan Eskişehir Açık Cezaevi’nde görevli infaz koruma memuru Ali K. (51), mutfaktan ekmek bıçağını alarak salondaki kanepede yatan eşi Fatma K.’nin (51) yanına geldi. Bir anda bilinmeyen bir nedenden ötürü cinnet geçiren Ali K., 14 yaşındaki kızı Ayşenur K.’nin uyuduğu sırada bıçağı defalarca kanepede yatan eşine sapladı. Vücudunun çeşitli yerlerinde yaklaşık 20 bıçak darbesi olan Fatma K., olay yerinde hayatını kaybetti. “KARIMI ÖLDÜRDÜM, GELİN ALIN BENİ” Gece saatlerinde dehşeti gerçekleştiren Ali K.’nin, daha sonra 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak, “Karımı öldürdüm, gelin alın beni” dediği öğrenildi. Olay yerine gelen ekipler, kanlar içinde cansız yatan Fatma K.’nin yanında bekleyen Ali K.’yi hemen gözaltına aldı. “BUNALDIĞIM İÇİN ÖLDÜRDÜM” Eskişehir Devlet Hastanesi’nde sağlık raporunun alınmasının ardından Odunpazarı Polis Merkezi Amirliği’ne götürülen Ali K.’nin ilk ifadesinde ise, “Bunaldım ve bir anlık cinnet geçirerek öldürdüm” dediği ortaya çıktı. ÇIĞLIK SESLERİNE UYANDI Çığlık seslerine uyanarak odasından evin salonuna gelen 14 yaşındaki Ayşenur K. de, annesini kanlar içinde görünce şoka girdi. Ne olduğuna anlam veremeyen genç kız, polis ekipleri tarafından hemen olay yerinden uzaklaştırıldı. Öte yandan Fatma K.’nin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.
11.09.2019 Yaşam