Bir anda silahını çıkardı! Büyük panik...
Bir anda silahını çıkardı! Büyük panik... Florida'daki bir Karma Dövüş Sanatları etkinliğinde çılgın bir kavga patlak verdi. Taraftarlar önce birbirlerine sandalyeleri fırlattı, ardından yumruklar havada uçuştu. Bir taraftarın çantasındaki silahı çıkarıp ateş etmesi üzerine büyük bit panik yaşandı.
23.03.2021 Dünya
Te Edwards'tan rakibini şoka sokan tekme!
Te Edwards'tan rakibini şoka sokan tekme! Karma dövüş sanatları maçında, Te Edwards rakibini attığı bu tekme ile nakavt etti.
9.11.2018 Diğer Sporlar
Rakibini tek hamlede yere serdi!
Rakibini tek hamlede yere serdi! Karma Dövüş Sanatları maçında Lyoto Machida, attığı tekme ile rakibini bir anda böyle yere serdi.
14.05.2018 Diğer Sporlar
Rakibini tek vuruşla nakavt etti!
Rakibini tek vuruşla nakavt etti! Karma Dövüş Sanatları mücadelesinde,  David Martinez rakibini tek vuruşla nakavt etti.
30.04.2018 Diğer Sporlar
Şok görüntüler! Rakibini kanlar içinde bıraktı...
Şok görüntüler! Rakibini kanlar içinde bıraktı... İsveç'te düzenlenen Karma dövüş sanatları (MMA) turnuvası ilk tur maçında, dövüşcülerden Hakon Foss, rakibi Jack Mason'u nakavt ederken, Jack Mason'un yüzüne aldığı darbe sonucu kanlar içinde kalması çok konuşuldu.
29.04.2018 Diğer Sporlar
MMA şampiyonu Kadir Dalkıran: "Verilen sözler tutulmadı"
MMA şampiyonu Kadir Dalkıran: "Verilen sözler tutulmadı" MMA'da (Karma Dövüş Sanatları) dünya şampiyonu olan Kadri Dalkıran kendisine verilen sözlerin tutulmadığını ve sadece Demet Akalın'ın yardımcı olduğunu belirtti. Dalkıran, " Kağıt toplayarak günde 50 lira kazanıyoruz. Değil şampiyon gibi yaşamak, karnımızı doyurmakta güçlük çekiyoruz" ifadelerini kullandı.
25.01.2018 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri