Karne Hediyesi

Karne Hediyesi

Son dakika karne hediyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karne hediyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karne hediyesi haber sayfamızda...

Karne Hediyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 379 karne hediyesi haberi bulunmuştur.
Hevesle alınıp terk edildiler! Cins köpekler sahiplenmeyi bekliyor
Hevesle alınıp terk edildiler! Cins köpekler sahiplenmeyi bekliyor Hevesle alınıp sokağa bırakılan cins köpekler, Her Eve Pati Derneği (HEPAD) tarafından koruma altına alınarak yuvalandırılıyor.
21.04.2024 Gündem
BAŞARI TEŞVİK PROGRAMI 2024: KARNE HEDİYESİ başvurusu başladı mı? Takdir ve Teşekkür belgesi alana para veriliyor mu?
BAŞARI TEŞVİK PROGRAMI 2024: KARNE HEDİYESİ başvurusu başladı mı? Takdir ve Teşekkür belgesi alana para veriliyor mu? Başarı Destek Programı başvuru detayları araştırılıyor. İlkokul, ortaokul, lise ve yükseköğrenim öğrencilerine destek geçtiğimiz eğitim yılında söz konusu olmuştu. Farklı tutarlarda öğrencilere sağlanan karne hediyesi kapsamında Başarı Teşvik Programı başvurusu devam ediyor mu, nasıl yapılır?
26.01.2024 Bilgi Rehberi
Aslı Tandoğan: Aldatılsan da aşk ve sevgi için taviz veriyorsun!
Aslı Tandoğan: Aldatılsan da aşk ve sevgi için taviz veriyorsun! 2003 yılında 'Gülüm' filmi ile ilk kez kamera karşısına geçen; 'Ahh İstanbul', 'Aşka Sürgün', 'Kabadayı', 'Dudaktan Kalbe', 'Kapalıçarşı' ve 'Muhtesem Yüzyil: Kösem' gibi yapımlarda rol alan Aslı Tandoğan, alışveriş merkezinde görüntülendi. Oyuncu, "Aldatılsanız tepkiniz ne olur?" sorusuna gündem olacak bir yanıt verdi.
22.01.2024 Cadde
Gözde karne hediyesi astronot kostümü
Gözde karne hediyesi astronot kostümü Türkiye’nin ilk astronotunun uzaya gitmesinin ardından uzaya ilgi arttı. Bu durum, e-ticaret alışverişlerine de yansıdı. Özellikle son bir haftada astronot kostümü, tişörtleri, uzay macerası kitapları başta olmak üzere uzay temalı ürünler yoğun ilgi görmeye başladı.
21.01.2024 Gündem
Misler gibi Karaburun!
Misler gibi Karaburun! Karaburun Belediyesi’nin bu yıl 6. kez düzenlediği Nergis Festivali kapılarını açtı. Dillere destan nergis çiçeğini tanıtma fırsatı veren festival, kent ekonomisine de canlılık getirdi.
20.01.2024 Ege
İzmir’de karne sevinci
İzmir’de karne sevinci İzmir’de eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlanmasıyla, 784 bin 242 öğrenci karne sevinci yaşadı.
20.01.2024 Ege
Ordu’da 130 bin öğrenci yarıyıl tatiline girdi
Ordu’da 130 bin öğrenci yarıyıl tatiline girdi Ordu’da yarıyıl tatili dolayısıyla 130 bin öğrenci karne sevincini yaşadı. 12 bin öğretmen de yarıyıl tatiline çıktı.
19.01.2024 Eğitim
Okulun tek öğrencisi Hasret'in karne sevinci! Hayali doktor olmak
Okulun tek öğrencisi Hasret'in karne sevinci! Hayali doktor olmak Van’ın Gürpınar ilçesi Yaşlıdal mezrasındaki 2 derslikli okulun tek öğrencisi 2'nci sınıf öğrencisi Hasret Aydın (8), sömestir tatili nedeniyle karne heyecanı yaşadı. Hasret, karnesini her gün kendisini okula getirip, götüren öğretmeni Şahin Aydın'ın (31) elinden aldı.
19.01.2024 Haberler
KARNE HEDİYESİ TAKDİR TEŞEKKÜR 2024: Karne hediyesi başvurusu nasıl alınır, nasıl yapılır? Başarı Teşvik Programı nedir?
KARNE HEDİYESİ TAKDİR TEŞEKKÜR 2024: Karne hediyesi başvurusu nasıl alınır, nasıl yapılır? Başarı Teşvik Programı nedir? Başarı teşvik programı ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Karne günü olması sebebiyle takdir ya da teşekkür alan öğrencilere devlet desteği olacak mı, teşvik verilecek mi araştırılıyor. Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın derece yapan öğrencilerle ilgili açıklamalarının ardından takdir teşekkür alana devlet desteği sağlanacak mı, sorusu gündeme gelmişti.
19.01.2024 Bilgi Rehberi
Okulun tek öğrencisi Hasret'in karne sevinci! Hayali doktor olmak
Okulun tek öğrencisi Hasret'in karne sevinci! Hayali doktor olmak Van’ın Gürpınar ilçesi Yaşlıdal mezrasındaki 2 derslikli okulun tek öğrencisi 2'nci sınıf öğrencisi Hasret Aydın (8), sömestir tatili nedeniyle karne heyecanı yaşadı. Hasret, karnesini her gün kendisini okula getirip, götüren öğretmeni Şahin Aydın'ın (31) elinden aldı.
19.01.2024 Çocuk
İstanbul'da GranFondo Bisiklet yarışı için geri sayım!
İstanbul'da GranFondo Bisiklet yarışı için geri sayım! İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasında gerçekleşecek olan Turkcell GranFondo İstanbul etabı, 13 Ağustos Pazar günü, Beykoz Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek. Türk bisikletine yeni bir soluk getiren yarışta yerli ve yabancı 2 bine yakın sporcu katılacak.
2.08.2023 Diğer
“Küçük Rehberler”e tarihi karne hediyesi
“Küçük Rehberler”e tarihi karne hediyesi  Bugün milyonlarca çocuk karnesini alıp yaz tatiline çıkacak. Birçoğunu karne hediyesi heyecanı sarmışken İstanbullu bazı öğrenciler hediyelerine erken kavuştu.
16.06.2023 Kültür Sanat
Türkiye Tek Yürek
Türkiye Tek Yürek Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında, saat 02.00 itibarıyla toplam 114 milyar 717 milyon 214 bin lira nakdi yardım toplanırken, 8 milyona yakın da SMS gönderildi
16.02.2023 Gündem
Haydi çocuklar tiyatroya!
Haydi çocuklar tiyatroya! Koçarlı Belediyesi yarıyıl tatiline giren öğrencileri karne hediyesi olarak tiyatro ile buluşturuyor.
29.01.2023 Ege
Konak’tan karne hediyesi
Konak’tan karne hediyesi Konak Belediyesi, okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklar için Karne Şenliği düzenledi.
26.01.2023 Ege
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Türkiye Yüzyılı arifesindeyiz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Türkiye Yüzyılı arifesindeyiz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 20 yılda 15 seçim kazanmanın kolay bir iş olmadığını belirterek, "Dünyada böyle bir parti marka haline gelmiştir. Dünyanın her yerinden gelen siyasi partiler ‘20 yıl boyunca 15 seçimi kazanan bir parti nasıl bu başarıyı elde etti’ diye soruyorlar. Biz geleceği inşa eden, geleceği imar eden bir siyasi partiyiz. 20 yıl boyunca bu kadrolar alt yapı işlerini tamamen çözüme kavuşturdu. Kendi arabasını, SİHA’sını, İHA’sını üreten doğalgazını bulmuş, Gabar’da Cudi’de petrol kuyuları konuşulmaya başlanmış, Karadeniz’de kendi doğalgazını bulmuş, Doğu Akdeniz’de hidrokarbondan kendi ülkesinin hakkını savunan bir ülke olarak Türkiye Yüzyılı arifesindeyiz. 2023’den sonra Türkiye Yüzyılı anılmaya başlanacak” dedi.
26.01.2023 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin’den dezenformasyon içerikli haberlere tepki
RTÜK Başkanı Şahin’den dezenformasyon içerikli haberlere tepki Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, bir öğrencinin “Annem bana karne hediyesi olarak et aldı” söylemiyle gündemde yer alan haberin gerçeği yansıtmadığını belirterek, dezenformasyon içerikli haberlerle ilgili mücadeleye devam edeceklerini belirtti.
26.01.2023 Gündem
Balıkesir’de karneyi alan eğlenceye koştu
Balıkesir’de karneyi alan eğlenceye koştu Ara tatilin başlangıcında Çocuk Köyü’nü yeniden hizmete alan Büyükşehir Başkanı Yılmaz, “Tatil boyunca çocuklara ücretsiz” dedi.
23.01.2023 Ege
25 bin öğrenciye karne hediyesi: Sinema filmi için salonlara akın ettiler
25 bin öğrenciye karne hediyesi: Sinema filmi için salonlara akın ettiler Kastamonu'da eğitim gören 25 bin öğrenci, karne hediyesi olarak sinema ile buluşturuldu. Sinema salonları önünde çocuklar uzun kuyruk oluşturdu.
22.01.2023 Haberler
Beşiktaşlı Tayyip Talha'dan sürpriz karne hediyesi
Beşiktaşlı Tayyip Talha'dan sürpriz karne hediyesi Beşiktaş'ın başarılı stoperi Tayyip Talha Sanuç, Karabük'te evde eğitim gören 15 yaşındaki 9. sınıf öğrencisi Dağhan Dağ'a karne hediyesi olarak imzalı Beşiktaş forması gönderdi.
20.01.2023 Beşiktaş
Başkan Ahmet Ağaoğlu, öğrencilere 10 bin forma hediye etti
Başkan Ahmet Ağaoğlu, öğrencilere 10 bin forma hediye etti Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, karne hediyesi olarak 10 bin forma hediye etti.
20.01.2023 Trabzonspor
Bakan Kurum'dan depremzede çocuklara karne hediyesi
Bakan Kurum'dan depremzede çocuklara karne hediyesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir’de, 2 yıl önceki depremde yıkılan binaların yerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen konutlarda oturan aileleri ziyaret etti. Bakan Kurum ziyaret sonrası karnelerini gösteren depremzede çocuklara hediyeler verdi.
20.01.2023 Ekonomi
Turkcell, sömestir kampanyası yapıyor
Turkcell, sömestir kampanyası yapıyor Turkcell mağazalarında ve Turkcell Pasaj’da, sömestirde karne hediyesi almak isteyenlere seçenekler sunulduğu açıklandı.
20.01.2023 Ekonomi
Karne hediyesi
Karne hediyesi Çocukların heyecanla beklediği yarı yıl tatiline sayılı saatler kalmışken onların tatillerini daha keyifli hâle getirecek pek çok etkinliğin de duyurusu geliyor.
19.01.2023 Kültür Sanat
Havalara Uçmak Deyiminin Anlamı Ne Demek? Havalara Uçmak İle İlgili Örnek Cümleler
Havalara Uçmak Deyiminin Anlamı Ne Demek? Havalara Uçmak İle İlgili Örnek Cümleler Yüzlerce yıldır kullanılan ve kulaktan kulağa yayılan deyimlerde, sevinç, mutluluk, üzüntü, şaşkınlık gibi duygular, benzetmelerle anlatılır. Havalara uçmak deyimi, beklenmedik bir alanda alınan sevinçli bir haberden dolayı mutlu olmak anlamına gelir. Havalara uçmak deyimi kimler için kullanılır ve ne anlama gelir? İşte, tüm detaylar.
17.11.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Karne Hediyesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.