Yaşlanmaya karşı 7 bilimsel sır
Yaşlanmaya karşı 7 bilimsel sır Uzmanlar, günlük kalori alımını yüzde 25 düşürmekten ciğer yemeye, gen terapisinden nefes egzersizine, stresi azaltmaktan tarçın tüketmeye kadar yaşlılığı geciktirecek yedi bilimsel yöntemi açıkladı.
1.01.2024 Dünya
Yahudi düşmanı İmam sınır dışı edildi!
Yahudi düşmanı İmam sınır dışı edildi! İTALYA'nın Venedik vilayetine bağlı San Dona Di Piave kasabasındaki caminin Faslı imamı Abd Al-Barr Al Rawdhi'nin, Cuma hutbesinde Yahudileri hedef alması ülkede büyük yankı buldu. Tüm Yahudilerin ölmesi için Allah'a dua eden imam için sınır dışı kararı verilirken, İçişleri Bakanı Alfano, "Bu karar, İtalya'da nefret çığırtkanlığı yapılabileceğini düşünenler için ibret niteliğindedir" dedi.
11.09.2019 Haberler
'Soğuk sıkım' yağlarla tatilde şifa!
'Soğuk sıkım' yağlarla tatilde şifa! Kendilerini önümüzdeki günlerde beton ormanlardan denizlerin kıyılarına atmaya hazırlananlara aradıkları ‘şifa’, soğuk sıkım yağlardan geliyor!
22.06.2014 Gündem
Ukrayna'da siviller sokaklarda ölüyor!
Ukrayna'da siviller sokaklarda ölüyor! Ukrayna’nın Mariupol kentinde yaşanan çatışmalar ve vurulan sivillerin görüntüleri amatör kameralar tarafından an be an kaydedildi.
11.09.2019 Haberler
Kiev’de ölü sayısı artıyor
Kiev’de ölü sayısı artıyor Ukrayna'nın başkenti Kiev'de yeniden tırmanan çatışmalarda ölenlerin 25'e yükseldi. Aralarında milletvekili, gazeteci ve polislerin de bulunduğu 326 kişi olaylar sırasında yaralandı. Polis, tazyikli su ve sersemletici el bombaları ile göstericilerin kampını bastı.
11.09.2019 Haberler
Polise karşı mancınık inşa ettiler!
Polise karşı mancınık inşa ettiler! Ukrayna'nın başkenti Kiev'de polis ve muhalif eylemciler yine çatışırken, eylemciler polise karşı mancınık inşa etti.
11.09.2019 Haberler
Ukrayna'da çatışmalar sürüyor
Ukrayna'da çatışmalar sürüyor Ukrayna’nın başkenti Kiev’de hükümetin 21 Kasım 2013'te Avrupa Birliği ile ortaklık anlaşmasını askıya aldığı açıklamasının akabinde başlayan çatışmalar sürüyor...
11.09.2019 Haberler
Esad karşıtı muhalifler Diyarbakır'da toplandı
Esad karşıtı muhalifler Diyarbakır'da toplandı TEK çatı altında birleşmek için Şanlıurfa'da bir araya gelen ve aralarında üst düzey rütbeli eski asker ve aşiret reislerinin bulunduğu Suriyeli muhalif gruplar, Suriye'nin bölünmesine izin vermeyeceklerini ve askeri, siyasi ve ekonomik anlamda tek çatı altında direniş göstereceklerini açıkladı.
11.09.2019 Haberler
İsyankar kızlara 'Gulag' işkencesi
İsyankar kızlara 'Gulag' işkencesi Putin karşıtı eylemleri nedeniyle iki yıl hapse mahkum edilen punk grubu Pussy Riot’ın üç kadın üyesi Sovyet döneminin çalışma kampı gulagları aratmayan bir hapishaneye gönderilecek
18.08.2012 Dünya
AKP karşıtı bildiri, doktoru memuriyetten etti
AKP karşıtı bildiri, doktoru memuriyetten etti Antalya'da AKP karşıtı bildiri dağıtmak suçlamasıyla hakkında soruşturma açılan doktor işinden oldu.
17.12.2008 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri