Kartalkaya

Kartalkaya

Son dakika Kartalkaya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kartalkaya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kartalkaya haber sayfamızda...

Kartalkaya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 655 kartalkaya haberi bulunmuştur.
Bakan Bak’tan Bolu’ya stadyum sözü: Hayırlı olsun!
Bakan Bak’tan Bolu’ya stadyum sözü: Hayırlı olsun! Bolu Atatürk Stadyumu'nda sporculara seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kentte yaşayanlara güzel haberi verdi.
16.03.2024 Gündem
Kartalkaya’yı salladı
Kartalkaya’yı salladı Mirkelam, Kartalkaya’da izleyici karşısına çıktı.
5.03.2024 Cadde
Zirvede fiyatlar buz kesiyor! Bir çay 100 lira
Zirvede fiyatlar buz kesiyor! Bir çay 100 lira Sömestir tatilinin başlamasıyla kayak merkezlerinde yoğunluk artarken, yiyecek ve içecek fiyatları ise yazlık beldeleri solladı.
21.01.2024 Cadde
Kartalkaya'da kayak pistleri doldu
Kartalkaya'da kayak pistleri doldu Bolu'da, kayak merkezi Kartalkaya, sömestir tatili nedeniyle kayak tutkunlarının akınına uğradı. Kar kalınlığının 2 metreye ulaştığı merkezde, kayakseverler pistleri doldurdu.
20.01.2024 Ekonomi
'Çocuklar artık büyüdü, beni zorlayan tarafları yok'
'Çocuklar artık büyüdü, beni zorlayan tarafları yok' Kanal D'de beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle hafızalarda yer eden; 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Bir Zamanlar Kıbrıs' gibi başarılı yapımlarda rol alan Pelin Karahan, çocukları Ali Demir ve Eyüp Can ile Akmerkez'de sömestr alışverişine çıktı.
18.01.2024 Cadde
Kertenkele sandı, gerçek çok başka çıktı
Kertenkele sandı, gerçek çok başka çıktı Adana’dan gelen davetsiz misafir için yetkililere çağrıda bulundu, donmak üzereyken bulduğu dikenli kelerin hayatını kurtardı.
8.01.2024 Haberler
Hayatında ilk kez gördü, kertenkele sandı! Gerçeği öğrenince yardım istedi
Hayatında ilk kez gördü, kertenkele sandı! Gerçeği öğrenince yardım istedi Sivas'ta kanal inşaatında çalışan Şükrü Pekyürek, Adana'dan gelen boruların içinde bulduğu sürüngeni kertenkele sandı, ama gerçek bambaşka çıktı.
8.01.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji bugün için İstanbul dahil birçok kenti uyardı! Yılbaşı öncesi sağanak ve kar alarmı
Son dakika... Meteoroloji bugün için İstanbul dahil birçok kenti uyardı! Yılbaşı öncesi sağanak ve kar alarmı Meteoroloji yeni haritayı paylaştı. Bugün için İstanbul dahil birçok kentte sağanak ve kar uyarısı yapıldı. Kar yağışının yaşanacağı iller tek tek uyarıldı. Öte yandan Pazar günü için de İstanbul dahil Marmara, Batı Karadeniz, Ege ve Akdeniz için yeni uyarı geldi. Peki yılbaşı öncesi ve yılbaşında kar yağacak mı? İşte detaylar…
27.12.2023 Gündem
Kartalkaya'da kayak sezonu açıldı
Kartalkaya'da kayak sezonu açıldı Bolu Kartalkaya'da, kayak sezonu açıldı. Kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı pistlerde, kayak tutkunları ilk günün keyfini çıkardı.
15.12.2023 Ekonomi
Kartalkaya'da kayak sezonu açılıyor
Kartalkaya'da kayak sezonu açılıyor Bolu'nun 2 bin rakımlı kayak merkezi Kartalkaya'da, kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı. Pistlerin beyaza büründüğü merkezde, kayak sezonu 15 Aralık'ta başlayacak.
12.12.2023 Ekonomi
Kartalkaya’da sezon 15 Aralık’ta açılıyor
Kartalkaya’da sezon 15 Aralık’ta açılıyor Bolu'da her kış yüz binlerce kayakseveri ağırlayan Kartalkaya Kayak Merkezi’nde kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı. 5 otel ve toplam uzunluğu 70 kilometreyi bulan 25 pistte yeni sezon hazırlıkları sürerken, Batı Karadeniz Turizm Otelcileri Derneği Başkanı Halit Ergül, “15 Aralık’ta sezonu açmayı planlıyoruz” dedi.
1.12.2023 Ekonomi
Son dakika... Meteoroloji'nin uyarıları sonrası kar yağışı birçok ilde başladı! İstanbul dahil yeni uyarı geldi
Son dakika... Meteoroloji'nin uyarıları sonrası kar yağışı birçok ilde başladı! İstanbul dahil yeni uyarı geldi Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın ve Cumartesi günü için kar, sağanak ve fırtına uyarısında bulundu. Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası sonrası Meteoroloji İstanbul için cumartesi gününü işaret etti. Sıcaklıklar ise Pazar gününden sonra düşüşe geçecek ve 4 derecelere kadar düşecek. İşte beklenen hava durumu raporu...
16.11.2023 Gündem
Bolu'da mevsimin ilk kar yağışı etkili oldu
Bolu'da mevsimin ilk kar yağışı etkili oldu Türkiye’nin en önemli kayak turizmi merkezlerinden biri olan Bolu’nun Kartalkaya Kayak Merkezi’nde kar yağışı etkili oldu.
16.11.2023 Gündem
Uludağ'da pazar günü yoğun kar yağışı bekleniyor
Uludağ'da pazar günü yoğun kar yağışı bekleniyor Uludağ'da sabaha karşı başlayan kar yağışı, karla karışık yağmur olarak devam ederken, hava sıcaklığı da 1 derece olarak ölçüldü. Bölgede yoğun kar yağışı ise pazar günü bekleniyor.
16.11.2023 Haberler
Uludağ'da pazar günü yoğun kar yağışı bekleniyor
Uludağ'da pazar günü yoğun kar yağışı bekleniyor Uludağ'da sabaha karşı başlayan kar yağışı, karla karışık yağmur olarak devam ederken, hava sıcaklığı da 1 derece olarak ölçüldü. Bölgede yoğun kar yağışı ise pazar günü bekleniyor.
16.11.2023 Gündem
Meteoroloji alarm verdi! Bu saatlere dikkat: Kar, sağanak, fırtına, yağmur
Meteoroloji alarm verdi! Bu saatlere dikkat: Kar, sağanak, fırtına, yağmur Meteoroloji, yarın için uyarıda bulunarak hafta sonu Balkanlar üzerinden yurdumuza soğuk ve yağışlı hava dalgasının giriş yapacağını bildirdi. Uludağ, Kartepe, Kartalkaya ve Palandöken'de lapa lapa kar beklenirken İstanbul’da da sıcaklıklar bir anda düşecek ve beyaz alarm kapıya kadar dayanacak. İşte beklenen hava durumu raporu…
15.11.2023 Gündem
İzmir'de feci olay! Eşine sürpriz yapmak istedi, birlikte can verdiler
İzmir'de feci olay! Eşine sürpriz yapmak istedi, birlikte can verdiler İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, ciple çarpışan otomobilde yaşamını yitiren çiftten Kenan Işık’ın (32) eşi Neşe Işık'a (30) sürpriz yapıp, açık hava sinemasına götürürken kazanın yaşandığı ortaya çıktı.
20.10.2023 Gündem
Çeltik hasadı başladı
Çeltik hasadı başladı Ankara’nın Nallıhan ilçesinde Uluköy ve Karaköy Mahallelerinde yapılan çeltik ekiminin yanında bu sene Akdere Mahallesi de eklendi ve hasat başladı.
18.10.2023 Ekonomi
Yollar yarıldı, araçlar içine düştü! Meteoroloji'den 10 il için uyarı
Yollar yarıldı, araçlar içine düştü! Meteoroloji'den 10 il için uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Rapora göre 10 il için uyarı verildi. Öte yandan gün içinde bazı il ve ilçelerde yaşanan sağanak yağış dolayısıyla sel ve su taşkınları meydana meydana gelmiş caddeler yarılmış, araçlar su içinde kalmıştı. İşte detaylar...
3.09.2023 Gündem
İzmir'de feci kaza! 2 belediye çalışanı feci şekilde can verdi
İzmir'de feci kaza! 2 belediye çalışanı feci şekilde can verdi İzmir’in Bergama ilçesinde TIR'a arkadan çarpan motosikletteki belediye çalışanları Gökhan Kartalkaya ile Murat Girgin, hayatını kaybetti.
13.08.2023 Gündem
Yer çadır gök umut
Yer çadır gök umut Pazarcık’taki çadır kentte teleskopla güneşi, ayı ve yıldızları izleyen çocuklar, 3D ile minyatür, tornadan ahşap uçak yapıyor. 12 yaşındaki Tülin  ‘Gökyüzüne bakarken kendimi uzayda hissediyorum’ diyor.
11.03.2023 Gündem
Deprem bölgesindeki baraj, gölet ve irsale hatlarında olumsuzluğa rastlanmadı
Deprem bölgesindeki baraj, gölet ve irsale hatlarında olumsuzluğa rastlanmadı Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü bünyesindeki insansız hava araçları (İHA) ile deprem bölgesindeki yağış havzaları, baraj ve göletlerle isale hatlarında müdahale gerektirecek acil duruma rastlanmadığının tespit edildiğini açıkladı.
3.03.2023 Gündem
100 kişi ona güç verdi
100 kişi ona güç verdi 100 kişilik kurtarma ekibi, Mahmut Şahin’i 92 saat sonra enkaz altından kurtardı. Büyük sevinç yaşayan kurtarma ekipleri birbirlerine sarılarak fotoğraf çektirdi. 92 saat sonra çıkan Hatice’nin herkesi el sallayarak karşılaması Türkiye’ye büyük mutluluk yaşattı.
11.02.2023 Gündem
Kimine esaret kimine eğlence oldu
Kimine esaret kimine eğlence oldu Kar yağışı bazı bölgelerde karpostallık görüntüler oluştururken, bazı bölgelerde ise kazalara ve ulaşımın kapanmasına neden oldu. Pazar günü İstanbul’da kar yağışı bekleniyor.
4.02.2023 Gündem
Sıcaklık azalıyor, kar yağışı geliyor! Bölge bölge uyarı yapıldı
Sıcaklık azalıyor, kar yağışı geliyor! Bölge bölge uyarı yapıldı Meteoroloji güncel haritayı paylaştı ve 10 günlük kar yağışı için birçok kenti uyardı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de perşembe gece yarısına dikkat çekti. Öte yandan İstanbul'a 1,5 saat uzaklıkta yer alan Kartepe'de de kar yağışı başladı.
25.01.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kartalkaya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.