Kartalspor

Kartalspor

Son dakika Kartalspor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kartalspor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kartalspor haber sayfamızda...

Kartalspor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.396 kartalspor haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Eren Aydın'ın sözleşmesi uzatıldı
Galatasaray'da Eren Aydın'ın sözleşmesi uzatıldı Galatasaray, akademi futbolcularından Eren Aydın'la yeni sözleşme imzaladı.
1.08.2023 Galatasaray
Servet Çetin, Süper Lig'e geri dönüyor! İlk açıklama geldi
Servet Çetin, Süper Lig'e geri dönüyor! İlk açıklama geldi Ocak 2017'den beri Rıza Çalımbay'ın yardımcılığını yapan eski Milli futbolcu Servet Çetin'in Süper Lig ekibinin başına geçeceği iddiaları gündeme gelmişti. Genç teknik adam, iddialar sonrası açıklamalarda bulundu.
25.06.2023 Süper Lig
Flamengo taraftarı imza toplamıştı! Jorge Jesus noktayı koydu
Flamengo taraftarı imza toplamıştı! Jorge Jesus noktayı koydu Hakkında kulübü ile ilgili olarak pek çok haber çıkan Fenerbahçe'nin teknik patronu Jorge Jesus, izin için gittiği ülkesi Portekiz’de son noktayı koydu.
26.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de tarihi gelenek Altay Bayındır'la devam etti! Rekor Volkan Demirel'de
Fenerbahçe'de tarihi gelenek Altay Bayındır'la devam etti! Rekor Volkan Demirel'de Altay Bayındır’la 4 yıllık yeni sözleşme yapan Fenerbahçe’de tarih boyunca büyük bir kaleci geleneği bulunuyor. Şampiyonluklarda, kupalarda ve unutulmaz maçlarda her zaman 1 numaraların öne çıktığı görülüyor.
26.03.2023 Fenerbahçe
Servet Çetin şampiyonluk favorisini açıkladı: İpi göğüslerler
Servet Çetin şampiyonluk favorisini açıkladı: İpi göğüslerler Şu anda Sivasspor'da Rıza Çalımbay'ın yardımcı antrenörlüğünü yapan Servet Çetin, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Daha önce formalarını giydiği Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışına değinen Çetin, favorisini de söyledi.
16.03.2023 Galatasaray
Manisa FK, Galatasaray'ın genç sol bekini transfer etti
Manisa FK, Galatasaray'ın genç sol bekini transfer etti Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, Galatasaray’dan genç sol bek oyuncusu Umut Erdem’i kadrosuna kattı.
17.02.2023 1.Lig
Rizespor, Oğuz Ceylan transferini açıkladı
Rizespor, Oğuz Ceylan transferini açıkladı Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Rizespor, Ankaragücü'nden Oğuz Ceylan'ın transferi için prensip anlaşması sağlandığını açıkladı.
9.01.2023 1.Lig
Efecan Karaca Süper Lig devi yolunda! Teklife sıcak bakıyor
Efecan Karaca Süper Lig devi yolunda! Teklife sıcak bakıyor Alanyaspor'un milli futbolcusu Efecan Karaca transferin yeniden gözdesi halinde. Süper Lig'in en istikrarlı futbolcularından biri olarak dikkatleri çeken Efecan Karaca için transfer teklifi yapılacak.
1.01.2023 Trabzonspor
Semih Kaya'dan unutulmaz Terim anısı! Dünya devinin kapısından döndü: İmza atıyordum
Semih Kaya'dan unutulmaz Terim anısı! Dünya devinin kapısından döndü: İmza atıyordum A Milli Takım'ın ve Galatasaray'ın bir dönemine damga vuran Semih Kaya, NTV'de Emek Ege'nin sunduğu 'Kırılma Anı' programına konuk oldu. Semih Kaya "Asla unutamam" dediği Fatih Terim anısını anlattı. Kaya, dünya devi ile imza aşamasına geldiğini ilk kez duyurdu.
26.12.2022 Galatasaray
Beşiktaş'ta Önder Karaveli'nin yeirne Halim Okta getirildi
Beşiktaş'ta Önder Karaveli'nin yeirne Halim Okta getirildi Beşiktaş'ta Önder Karaveli'den boşalan koltuğa Halim Okta getirildi. Siyah-beyazlılar, resmi açıklamayı yaptı.
28.09.2022 Beşiktaş
Andrea Pirlo'nun ilk transferi Galatasaray'dan! Anlaşma sağlandı
Andrea Pirlo'nun ilk transferi Galatasaray'dan! Anlaşma sağlandı Spor Toto Süper Lig temsilcisi Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo ile yeni bir sayfa açtı. İtalyan teknik adam, ilk transferini sarı-kırmızılı takımdan yapıyor. Deneyimli futbolcuyla prensip anlaşmasına varıldı.
19.06.2022 Karagümrükspor
Volkan Demirel en büyük pişmanlığını açıkladı! 'Arsenal istiyordu'
Volkan Demirel en büyük pişmanlığını açıkladı! 'Arsenal istiyordu' Fenerbahçe'nin efsane file bekçisi Volkan Demirel, futbolculuk günleri ve Fatih Karagümrük'teki teknik direktörlük dönemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbol adamı hayatının en büyük pişmanlığını anlattı. İşte detaylar...
11.06.2022 Magazin
Kasımpaşalı Eren Elmalı, Beşiktaş maçında Avrupa devlerinin radarına girdi
Kasımpaşalı Eren Elmalı, Beşiktaş maçında Avrupa devlerinin radarına girdi Dün oynanan Beşiktaş - Kasımpaşa maçına Rıdvan Yılmaz'ı izlemeye gelen Atletico Madrid, Lyon ve Monaco ekibinin scoutlarının dikkatini Kasımpaşa'nın genç sol beki Ere Elmalı çekti. Avrupa devlerinin temsilcileri Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin de istediği Eren Elmalı'nın performansını beğenerek listelerine aldı.
26.04.2022 Kasımpaşa
Volkan Demirel: Fenerbahçeliyim ama Beşiktaş ve Galatasaray'la görüştüm
Volkan Demirel: Fenerbahçeliyim ama Beşiktaş ve Galatasaray'la görüştüm Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Fatih Karagümrük'te teknik direktörlük yapan Volkan Demirel, çarpıcı açıklamalara imza attı.
30.03.2022 Karagümrükspor
Servet Çetin: Luciano, Lugano ve Kjaer'in yanında Szalai ve Kim stoper değil!
Servet Çetin: Luciano, Lugano ve Kjaer'in yanında Szalai ve Kim stoper değil! Fenerbahçe ve Galatasaray'ın unutulmaz savunmacılarından Servet Çetin, stoperler Attila Szalai ile Kim Min-Jae'den, Lugano'ya, Daum'dan Zico'ya, Rıza Çalımbay'dan Feyyaz Uçar'a kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.
14.02.2022 Süper Lig
Maltepe'de taşlı bıçaklı taraftar kavgası
Maltepe'de taşlı bıçaklı taraftar kavgası İstanbul Maltepe’de Gülsuyuspor - Kartalspor maçı sonrası taraftarlar arasında taşlı, bıçaklı kavga çıktı. D-100 Karayolu'ndaki trafiğin aksamasına da neden olan kavga, cep telefonu kameralarına yansıdı.
15.11.2021 Gündem
Mehmet Sekmen kimdir, kaç yaşında? Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen hayatı ve kariyeri...
Mehmet Sekmen kimdir, kaç yaşında? Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen hayatı ve kariyeri... Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mehmet Sekmen kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 1958 yılında Erzurum'un Pazaryolu ilçesinde dünyaya gelen Mehmet Sekmen aktif siyasi hayatına Milli Gençlik Vakfı Kartal İlçe Başkanı olarak başladı. Ak Parti'de çeşitli görevlerde yer alan Mehmet Sekmen 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde Erzurum Belediye Başkanı olarak seçildi. İşte merak edilenler...
7.10.2021 Siyaset
Kınık Belediyespor Akdiş’e emanet
Kınık Belediyespor Akdiş’e emanet 2021-2022 Sezonu’nda Kınık’ı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Kınık Belediyespor, Teknik Direktör olarak Burak Akdiş ile anlaştı.
1.09.2021 Ege
Galatasaray'ın yıldız adayı Eren Aydın'ın transfer hikayesi
Galatasaray'ın yıldız adayı Eren Aydın'ın transfer hikayesi U19 Gelişim Ligi'nde fırtınalar estiren Eren Aydın'ın transfer hikayesi ortaya çıktı. 18 yaşındaki golcü oyuncu ile Süper Lig ekipleri Fenerbahçe, Başakşehir ve Galatasaray yakından ilgilendi. Rakiplerinden hızlı davranan Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Eren Aydın için Kartalspor'a ilk teklifi yaptı ve oyuncuyu kadrosuna dahil etti.
6.07.2021 Galatasaray
İzmirspor gümbür gümbür
İzmirspor gümbür gümbür 9 Haziran’da başlaması planlanan Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezona direkt 3. Lig hedefiyle iddialı bir giriş yapmak isteyen İzmirspor, bomba transferler gerçekleştirdi.
5.06.2021 Ege
Son dakika haberleri - Efecan Karaca'dan Trabzonspor açıklaması!
Son dakika haberleri - Efecan Karaca'dan Trabzonspor açıklaması! Ara transfer döneminde son anda Trabzonspor’un kapısından dönen Alanyaspor’un yıldızı Efecan Karaca çarpıcı açıklamalarda bulundu.
3.04.2021 Alanyaspor
TFF 1. Lig'de son 10 sezonda 182 teknik direktör görev yaptı
TFF 1. Lig'de son 10 sezonda 182 teknik direktör görev yaptı Teknik direktör değiştirmeyen takım sayısının 5'e düştüğü TFF 1. Lig'de, son 10 sezonda 182 çalıştırıcı görev yaptı.
26.03.2021 1.Lig
Erol Bulut, Fenerbahçe'den ayrıldı mı, neden ayrıldı? Erol Bulut nereli, kimdir? Son dakika Fenerbahçe Erol Bulut açıklaması
Erol Bulut, Fenerbahçe'den ayrıldı mı, neden ayrıldı? Erol Bulut nereli, kimdir? Son dakika Fenerbahçe Erol Bulut açıklaması Erol Bulut, Fenerbahçe teknik direktörü olarak görev alıyordu. Sarı - lacivertli takımın son dönemdeki karşılaşmalarda beklenilen başarıyı elde edememesi dikkat çekmişti. Gözler teknik adam Erol Bulut'a çevrilmişti. Fenerbahçe'den açıklama geldi. Peki, Erol Bulut kimdir?
25.03.2021 Skorer
Bergama Belediyespor golcüsünü buldu
Bergama Belediyespor golcüsünü buldu Misli.com 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Bergama Belediyespor, 2. Lig temsilcisi Ergene Velimeşespor’dan forvet Semih Ergül’le sözleşme imzaladı.
31.01.2021 Ege
Son Dakika | Trabzonspor'dan bir transfer daha!
Son Dakika | Trabzonspor'dan bir transfer daha! Fırtına, Efecan Karaca transferini de sona getirdi. 31 yaşındaki sağ kanat Galatasaray alt yapısında yetiştikten sonra Kartalspor, Adanaspor, Adana Demir ve Sarıyer'de oynadı.
30.01.2021 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Kartalspor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.