Kasaba

Kasaba

Son dakika kasaba haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kasaba gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kasaba haber sayfamızda...

Kasaba

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.359 kasaba haberi bulunmuştur.
Gözyaşlarıyla ölen kuzenini aradı, tüm dünya öğrendi! Beyaz kulübenin sırrı
Gözyaşlarıyla ölen kuzenini aradı, tüm dünya öğrendi! Beyaz kulübenin sırrı Kuzenini kanserden kaybettikten sonra günlerini acı içerisinde geçiriyordu. Aklına bahçesine telefon kulübesi inşa etme fikri geldi. Bu sayede ona söylemedikleri söyleyecek, hasretini giderecekti. "Normal bir telefon hattı üzerinden aktarılması mümkün olmadığı için rüzgarla taşınsın istedim” diyen bahçıvanı artık tüm dünya tanıyor.
11.04.2024 Yaşam
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı Almanya'nın Danimarka sınırına yakın bir kasabada yapılan baskında, 75 kutunun içinde 103 milyon dolar bulundu. Nihai rotası ABD olan sahte paraların arkasındaki isim ise, Talip G.
8.04.2024 Dünya
Fragmanı beğenildi
Fragmanı beğenildi Başrollerinde İlker Aksum, Alihan Türkdemir ve Eser Eyüboğlu’nun yer aldığı ‘Çocuk Kalbi’ filminin fragmanı yayınlandı.
5.04.2024 Cadde
'Geleceğin başkanı' olarak büyütüldü! 24 yaşında koltuğa oturdu
'Geleceğin başkanı' olarak büyütüldü! 24 yaşında koltuğa oturdu Niğde’nin Aktaş beldesinde belediye başkanı seçilen 24 yaşındaki Kamber Türkmen, Türkiye'nin en genç belediye başkanları listesinde ilk sıralarda yerini aldı.
2.04.2024 Haberler
'Geleceğin başkanı' olarak büyütüldü! 24 yaşında koltuğa oturdu
'Geleceğin başkanı' olarak büyütüldü! 24 yaşında koltuğa oturdu 24 yaşındaki Kamber Türkmen, Türkiye'nin en genç belediye başkanları listesinde ilk sıralarda yerini aldı.
3.04.2024 Gündem
"Bütün tapuları belediyemize, belediyemizden de sizlere aktaracağız"
"Bütün tapuları belediyemize, belediyemizden de sizlere aktaracağız" Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Antalya'nın Serik ilçe merkezinde 68 yıldır devam eden tapu sorununun çözümüne yönelik, "Şimdi burada sizler uygun görürseniz, elimizi ayağımızı kırmayın Hakan başkan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde burada da Veli hocama izin verirseniz. Acelemiz var pazartesi, salıdan itibaren bütün ihtilafları halledeceğiz. Mecliste bir torba yasanın içerisinde bütün tapular belediyemize, belediyemizden de sizlere aktaracağız. Bunun dışında başka yolu yok. Bu işin tek şartı var, büyükşehirde ve Serik’te elimizi ayağımızı kırmayın" dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Hollanda'da rehine krizi! Şüpheli tutuklandı
Hollanda'da rehine krizi! Şüpheli tutuklandı Hollanda'nın doğusundaki bir barda başlayan rehine paniği, polisin şüpheliyi binadan çıkarken tutuklamasıyla sona erdi.
30.03.2024 Dünya
“Bayramda 50-60 milyar TL ciro bekleniyor”
“Bayramda 50-60 milyar TL ciro bekleniyor” Ramazan Bayramı’nda yaklaşık 50-60 milyar TL ciro beklendiğini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala piyasada bayram hareketliliği şimdiden başladı.
30.03.2024 Ekonomi
'Türkan Şoray Kanunları' nasıl bitti? 'O sahneler kavga dövüş çekildi'
'Türkan Şoray Kanunları' nasıl bitti? 'O sahneler kavga dövüş çekildi' Yeşilçam'a damga vuran Türkan Şoray, başrolde Kadir İnanır'ın yer aldığı ve Müjde Ar'a şöhreti getiren 'Ah Güzel İstanbul'u neden reddettiğini anlatırken, eski eşi Cihan Ünal'la kamera karşısına geçtiği 'Mine' filmine dair itiraflarıyla adından söz ettirdi. Usta sanatçı, kamuoyunda 'Türkan Şoray Kanunları' olarak bilinen meşhur kuralların nasıl başladığını ve bittiğini de paylaştı.
26.03.2024 Cadde
Sağlık kenti Sandanski keşfedilmeyi bekliyor
Sağlık kenti Sandanski keşfedilmeyi bekliyor Balkan turizm destinasyonları arasında şimdiye kadar adı pek duyulmamış olan Bulgaristan’ın Sandanski kenti kaplıcaları, doğası ve sürdürülebilir gastronomiyle keşfedilmeyi bekliyor.
21.03.2024 Ekonomi
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'a geldi.
20.03.2024 Gündem
Özgür Özel: Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum
Özgür Özel: Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum. İlk başta çıktım emekli konusunu anlatıyorum; emekliler var ama yeteri kadar yok, olsa da sesleri yok. Çağrı yaptım, hakkınızı birlikte alalım, emekliler sesimi duymaya, meydanlara koşmaya başladılar. Sonra bütün siyasi liderler emekli konuşmaya başladılar” dedi.
19.03.2024 Gündem
Özgür Özel: Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var?
Özgür Özel: Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var? CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'deki seçim ofisinde partililere seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik 'Emeklileri kışkırtıyor' dediğini aktaran Özel, "Tayyip Bey doğru söylüyorsun. Emeklilerimizin diyarına geldim. Onları sana karşı kışkırtmaya geldim. Emeklilerin kışkırtılmak için, ayağa kalkmak için bana mı ihtiyacı var kardeşim?" ifadelerini kullandı.
17.03.2024 Gündem
Her şey aile için
Her şey aile için “Red Right Hand/Adaletin Eli”nde Orlando Bloom ailesini korumaya çalışan eski bir suçluyu canlandırırken suç çetesinin lideri rolünde Andie MacDowell var.
15.03.2024 Kültür Sanat
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok: Ankara'yı metro ağlarıyla öreceğiz
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok: Ankara'yı metro ağlarıyla öreceğiz Cumhur İttifakı Ankara adayı Turgut Altınok "Trafikte ciddi bir problem var. Ankara'yı metro ağlarıyla öreceğiz" dedi. İşte detaylar...
13.03.2024 Gündem
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var'
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var. Ülkesini sevenlerin milletine sahip çıkanların ittifakı var. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakı. Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun" şeklinde konuştu.
13.03.2024 Gündem
'Bunlar da deprem turistleriydi'
'Bunlar da deprem turistleriydi' Bakan Özhaseki, "Nüfusu, milyonlarca olan ve havasından geçilmeyen, her gün televizyonlarda algı operasyonları çeken belediye başkanları da o bölgelere özel jetlerle geldiler. Arabaların, uçakların içi televizyoncu ve sosyal medya ekibiyle doluydu. İndiler. Bir kişinin yanına geldiler. Hatır soruyor gibi davrandılar, selfieler çektiler, bırakıp gittiler. Bunlara da şahidiz. Bunlar da deprem turistleriydi" şeklinde konuştu.
8.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: 'Benden proje beklemeyin' diyen bir belediye başkanı var
Turgut Altınok: 'Benden proje beklemeyin' diyen bir belediye başkanı var AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara’nın Sincan ilçesinde Başkent Organize Sanayi Yönetimi ile bir araya geldi.
6.03.2024 Gündem
Tüyler ürperten tehdit sonrası kesik başları bulundu! 'Temizlik başladı'
Tüyler ürperten tehdit sonrası kesik başları bulundu! 'Temizlik başladı' Kötü şöhretli kartel üyeleri, düşmanları için tüyleri diken diken eden bir tehdit videosu yayınladı. Videoda tetikçilerden birinin 'Temizlik başlıyor' dediği duyulurken, gözdağı mesajını 'yayınlanamayacak kadar vahşi' bir başka video izledi.
1.03.2024 Dünya
2.Abdülhamid ve V.Murad'ın torunundan Atatürk’e hakarete tepki
2.Abdülhamid ve V.Murad'ın torunundan Atatürk’e hakarete tepki 2.Abdülhamid’in beşinci kuşak torunu Berna Sultan Osmanoğlu’nun 17 Şubat’ta İstanbul’da yapılan düğününde, nikah şahitlerinden eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz’ın Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etmesiyle ilgili tartışmalar sürüyor.
24.02.2024 Gündem
Amhara çatışması: Etiyopyalılar hükümet birlikleri tarafından evlerinde katledildi
Amhara çatışması: Etiyopyalılar hükümet birlikleri tarafından evlerinde katledildi Afrika ülkesinde kapı kapı dolaşan askeri birliklerin düzinelerce sivili öldürdüğü kaydediliyor.
14.02.2024 Dünya
Fransa'da şok karar! Kamusal alanda telefonlar yasaklandı
Fransa'da şok karar! Kamusal alanda telefonlar yasaklandı Fransa’nın kuzeyindeki Seine-Port kasabasında kamusal alanda akıllı telefon kullanımı yasaklandı.
12.02.2024 Dünya
Küresel güçlerin Kafkasya planı! 4 ülke Ermenistan'ı silahlandırıyor... Uzman isim 'çok kritik' diyerek tarih verdi
Küresel güçlerin Kafkasya planı! 4 ülke Ermenistan'ı silahlandırıyor... Uzman isim 'çok kritik' diyerek tarih verdi Azerbaycan'da geçtiğimiz gün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri İlham Aliyev'in zaferiyle sonuçlandı. İşgalden kurtarılan bölgelerde de 23 bini aşkın seçmen oy kullandı. Peki bu bölgelerde son durum nasıldı? Ermenistan yeniden Azerbaycan'a saldırabilir mi? Milliyet.com.tr'ye açıklamalarda bulunan Dr. Eray Güçlüer, küresel güçlerin Kafkaslardaki planına dikkat çekti.
11.02.2024 Dünya
'Güzel olan her şey yok edildi': Filistinliler paramparça olmuş bir şehrin yasını tutuyor
'Güzel olan her şey yok edildi': Filistinliler paramparça olmuş bir şehrin yasını tutuyor Gazze'de cami, mezarlık ve müzelerin de aralarında bulunduğu 200'den fazla kültürel ve tarihi yapı yerle bir edildi.
5.02.2024 Dünya
1 hafta önce İstanbul'dan taşındılar! Anne ile kızını ayıran ölüm
1 hafta önce İstanbul'dan taşındılar! Anne ile kızını ayıran ölüm Kastamonu’nun Cide ilçesinde elektrikli üç tekerlekli moped araçtaki anne ve kızına araç çarptı. Yaklaşık 1 hafta önce yaşadıkları İstanbul'dan Cide ilçesine taşınan ve kazada ağır yaralanan Hatice Şimşek hayatını kaybederken annesi ise yoğun bakıma alındı.
5.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kasaba ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.