Kaşık

Kaşık

Son dakika Kaşık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kaşık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kaşık haber sayfamızda...

Kaşık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.031 kaşık haberi bulunmuştur.
Anzak çalgıları fırtınada ‘uçtu’
Anzak çalgıları fırtınada ‘uçtu’ Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. yılında Anzakların torunları (Avustralyalılar ve Yeni Zelandalılar) atalarını anmak için Çanakkale, Gelibolu’da “Şafak Ayini” yapıyor.
25.04.2024 Gündem
100 yıldır kayıptı! 'Bayan Lieser'in Portresi' 32 milyon dolara satıldı
100 yıldır kayıptı! 'Bayan Lieser'in Portresi' 32 milyon dolara satıldı Yaklaşık 100 yıldır kayıp olduğu düşünülen Gustav Klimt’e ait “Bayan Lieser'in Portresi” adlı tablo 32 milyon dolara alıcı buldu.
24.04.2024 Dünya
En pahalı yağ sökücüleri solda sıfır bıraktı! Gereken iki şey bulaşık deterjanı ve tuz
En pahalı yağ sökücüleri solda sıfır bıraktı! Gereken iki şey bulaşık deterjanı ve tuz Mutfak ve tuvalet temizliği genellikle herkesin en çok zaman harcadığı alanlardan biridir. Daha kolay ve etkili bir şekilde temizlik yapmak için bulaşık deterjanı tüyosunu denemelisiniz. İçine 2 kaşık ekleyin, neler oluyor izleyin.
24.04.2024 Püf Noktası
İşin formülü yatmadan önce 2 kaşık! Pilava da ekleyin, yüksek kan şekerini düşürüyor
İşin formülü yatmadan önce 2 kaşık! Pilava da ekleyin, yüksek kan şekerini düşürüyor Vücudumuzda dengesiz bir şekilde seyreden kan şekeri düzeyi genellikle beslenme şeklimizle ilgilidir. Kan şekeri sorunu yaşayan pre-diyabet hastaları ve insülin direnci olan birçok kişi ise bunun için çözüm arıyor. Dr. Eric Berg, yüksek kan şekeri problemine deva olabilecek o besini açıkladı.
24.04.2024 Püf Noktası
Komşu çatlatan çamaşır tüyosu! 1 kaşık ekleyince kar gibi oluyor
Komşu çatlatan çamaşır tüyosu! 1 kaşık ekleyince kar gibi oluyor Artık beyaz kıyafetleriniz ve çarşaflarınızda sarı sarı lekelerle uğraşmanıza gerek kalmayacak. Astığınıza beyazlarınızı kar gibi yapan tüyo tam size göre. Sadece bir kaşık ekleyin ve makinenizi çalıştırın, sonuçlarına inanamayacaksınız.
24.04.2024 Püf Noktası
15 günde göbeği dümdüz yapan tarif! Suya 2 kaşık ekleyin, sabah aç karna tüketin
15 günde göbeği dümdüz yapan tarif! Suya 2 kaşık ekleyin, sabah aç karna tüketin Birçok kişi göbek yağlarından kilo vermeye çalışırken çok fazla zorlanıyor. Alınan kaloriler de kendini ilk olarak göbekte belli ediyor. Ancak aç karna içilen bazı baharat suları göbek yağlarını eritmekte size yardımcı olabilir. İşte 15 günde göbek eriten diyet suyu.
23.04.2024 Genel Sağlık
Tane tane pirinç pilavının sırrı meğer buymuş! Tel tel dökülüyor, lapa olmuyor
Tane tane pirinç pilavının sırrı meğer buymuş! Tel tel dökülüyor, lapa olmuyor Türk kültüründe pirinç pilavı ayrı bir yere sahiptir. Hem lezzetiyle hem de yapımıyla insanların beğenisini kazanmış bu basit ancak etkileyici yemek, her sofranın vazgeçilmezidir. Ancak, mükemmel bir pirinç pilavı yapmak sanıldığı kadar kolay değildir. Tane tane pirinç pilavının sırrı meğer buymuş…
22.04.2024 Yemek
15 metrelik uçurumdan uçtular! Görgü tanığı kaza anını anlattı: Ağaç sayesinde kurtuldular
15 metrelik uçurumdan uçtular! Görgü tanığı kaza anını anlattı: Ağaç sayesinde kurtuldular Antalya’da yaklaşık 15 metrelik yükseklikten uçarak bir ağacın üzerine düşen otomobildeki karı koca emekli öğretmen, itfaiye ekiplerinin film gibi operasyonuyla kurtarıldı. Kazanın görgü tanığı o anları anlattı.
19.04.2024 Gündem
Türk kahvesi neden çabuk bozulur? İçine bir tane koyarsanız Türk kahvesi asla bayatlamıyor!
Türk kahvesi neden çabuk bozulur? İçine bir tane koyarsanız Türk kahvesi asla bayatlamıyor! Türk kahvesi, dünya çapında benzersiz bir lezzete ve kültürel bir mirasa sahip olan özel bir içecektir. Bu küçük fincan içindeki yoğun aroması ve tadı, yüzyıllardır Türk mutfağının vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Ancak, birçok kişi Türk kahvesinin neden çabuk bozulduğunu merak ediyor. İçine bir tane koyarsanız Türk kahvesi asla bayatlamıyor!
19.04.2024 Püf Noktası
Donmuş eti çözmenin en pratik yoluymuş! Saatlerce beklemeye gerek yok
Donmuş eti çözmenin en pratik yoluymuş! Saatlerce beklemeye gerek yok Derin dondurucudan çıkarılan etleri saatlerce beklemek ve zaman kaybetmek istemiyor. Misafiriniz geldiyse donmuş eti çözdürmek için saatlerce beklemenize gerek kalmıyor. Bu yöntem size zaman kazandırıyor.
18.04.2024 Püf Noktası
Bakliyatların içine mutlaka atın! 1 yaprağı bile böceklenmeyi engelliyor
Bakliyatların içine mutlaka atın! 1 yaprağı bile böceklenmeyi engelliyor Bakliyatlar mutfaklarının vazgeçilmez besinleri arasında. Ancak pek çok insan bakliyatların böceklenmesinden şikayetçi. Bu yöntemle bakliyatlarınızın böceklenmesini engelleyebilirsiniz.
18.04.2024 Püf Noktası
Göçmen kuşlarla Afrika'dan geldi! Ölümcül tehlike Türkiye'de
Göçmen kuşlarla Afrika'dan geldi! Ölümcül tehlike Türkiye'de Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
Çaycılar çay demlenin doğru tekniği verdi! Bu tüyo çayın acısını alıyor
Çaycılar çay demlenin doğru tekniği verdi! Bu tüyo çayın acısını alıyor Türk mutfağının olmazsa olmazı sıcak içeceklerin başında çay geliyor. Kahvaltı sofrası yemek sonrası çay. En az günde iki demlik tüketiyoruz. Çayınız acı oluyorsa çaycıların size bir önerisi var.
17.04.2024 Püf Noktası
Süte 1 kaşık ekleyince dipçik gibi yapıyor! Her sabah tüketen yorgunluk nedir bilmiyor
Süte 1 kaşık ekleyince dipçik gibi yapıyor! Her sabah tüketen yorgunluk nedir bilmiyor İş hayatı, yoğunluk, stres vb. sebeplerden dolayı siz de her sabah halsiz ve yorgun bir şekilde uyanıyorsanız bir tavsiyemiz var. Sütün içine ekleyeceğiniz bu besin gün içinde yorgunluğunuzu alacak ve zinde hissettirecek.
17.04.2024 Genel Sağlık
Salça çöp olmadan mutlaka yapın! Bir kaşık ekleyerek küflenmeyi önleyin
Salça çöp olmadan mutlaka yapın! Bir kaşık ekleyerek küflenmeyi önleyin Saçlarınız biran önce küflenmeden önlemini alabileceğiniz doğal bir yöntem var. İşte salçayı aylarca küflenmeden saklamanın yöntemleri…
17.04.2024 Püf Noktası
Simge Sağın: Icardi dünya starı! Nasıl ulaşabilirdim ki?
Simge Sağın: Icardi dünya starı! Nasıl ulaşabilirdim ki? Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' parçası dillerden düşmeyen Simge Sağın, 2018'de müzikseverlerle buluşturduğu şarkının yıllar sonra patlama yapması hakkında, "Çabalasam da buraya getiremezdim" itirafında bulundu.
18.04.2024 Cadde
1 kaşık eklemek kabarık faturadan kurtarıyor! Elektrikten ve deterjandan tasarruf ettiriyor
1 kaşık eklemek kabarık faturadan kurtarıyor! Elektrikten ve deterjandan tasarruf ettiriyor Çamaşır makineleri genellikle elektrik faturalarının kabarık gelmesinin nedenlerinden biri oluyor. Ancak hem çamaşırlarınızı tertemiz yapacak hem de faturadan tasarruf ettirecek bir yöntem mümkün. İçine bir kaşık eklemeniz yeterli oluyor.
16.04.2024 Püf Noktası
Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu! Son kurban Jayden Oosterwolde
Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu! Son kurban Jayden Oosterwolde Bu sezon en çok maç oynayan Süper Lig takımı olan F.Bahçe’de toplamda 18 futbolcu sakatlık yaşadı. Sarı-lacivertlilerde üst üste gelen sakatlık haberleri teknik heyetin elini kolunu bağlarken, kurulan alternatifli kadro en az hasarla bugünlere gelinmesini sağladı.
13.04.2024 Fenerbahçe
Tahta kaşıkla cinsel istismar ve işkence! 203 yıl hapis cezası istendi
Tahta kaşıkla cinsel istismar ve işkence! 203 yıl hapis cezası istendi Zonguldak’ta, aynı uyuşturucu çetesine üye olduğu iddia edilen üniversite öğrencisi Ali S.K.'ye (25), tabancayı polise yakalattığı için dövüp işkence yapan ve video çekerek tahta kaşıkla cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan 6 kişinin yargılandığı davada tutuklu sanık Mehmet Can Aslaner (28), diğer sanık Ayhan Küçükdere’nin (50) oğlu Samet Küçükdere’nin (25) ailesinin yerini husumetlilerine söylediği için Ali S.K.’yi darp ettiğini öne sürdü.
12.04.2024 Gündem
Sivasspor'da Azizbek Turgunboek ve Ali Şaşal Vural şoku!
Sivasspor'da Azizbek Turgunboek ve Ali Şaşal Vural şoku! Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da Azizbek Turgunboev'in sağ kasığında 2'nci derece yırtık, Ali Şaşal Vural'ın ise bileğinde darbeye bağlı ödem tespit edildiği açıklandı.
10.04.2024 Sivasspor
Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcuda son durum!
Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcuda son durum! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde 5 futbolcunun son durumu belli oldu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Yıllardır bilmiyormuşuz! Kesme tahtasına yağ sürün, ömür boyu garantili yapıyor
Yıllardır bilmiyormuşuz! Kesme tahtasına yağ sürün, ömür boyu garantili yapıyor Evimizde kullandığımız tahta kaşık, kesme tahtası ve birçok ahşap olan ürün düzenli olarak yağlanmalı. Bu işlem kullandığınız eşyaların çok daha verimli olmasını sağlar. Peki ahşap ürünler nasıl yağlanmalı? İşte cevabı.
1.04.2024 Püf Noktası
Kolajeni artıran 1 numaralı gıda çok farklıymış! Kasık ve mide fıtığına bile iyi geliyor
Kolajeni artıran 1 numaralı gıda çok farklıymış! Kasık ve mide fıtığına bile iyi geliyor Kolajen, vücutta üretilen cildin esnekliği, dayanıklılığından sorumlu olan, eklem sağlığı açısından önemli bir yapısal proteindir. Ancak birçok kişi kolajeni, takviye yoluyla cildi gençleştirme özelliği sayesinde tanımaya başladı. Oysa vücutta kolajeni artırmak için pek çok doğal alternatif mevcut. Sağlıklı yaşam tavsiyeleri paylaşan Dr. Eric Berg, kolajeni artırmak için yapılması gerekenleri detaylı bir şekilde anlattı.
28.03.2024 Genel Sağlık
Kıl dönmesi komaya soktu! Doktorları afallatan hasta
Kıl dönmesi komaya soktu! Doktorları afallatan hasta Sayısız tıbbi müdahaleye maruz kalarak kabus dolu günler yaşadı. Doktorlar hayatta kalma şansının yalnızca yüzde 4 olduğunu söyledi. Her şey, vücudundaki batık tüyleri alma girişimiyle başladı...
27.03.2024 Dünya
Komşu cinayetinde baba ve oğlu için istenen ceza belli oldu!
Komşu cinayetinde baba ve oğlu için istenen ceza belli oldu! Ankara’da tartıştığı mahalle arkadaşı Volkan Uzel'in babası Musa Uzel'i tabanca ile öldüren Eren Yetiş (24) ile babası Vedat Yetiş’in (48) yargılandığı davada mütalaasını sunan savcı, 2 sanık hakkında müebbet hapis cezası talep etti.
26.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaşık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.