Kasım Celbi

Kasım Celbi

Son dakika kasım celbi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kasım celbi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kasım celbi haber sayfamızda...

Kasım Celbi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32 kasım celbi haberi bulunmuştur.
ASKERLİK YERLERİ SORGULAMA 2023: Kasım celbi açıklandı: 2023 MSB Askerlik yeri sorgulama...
ASKERLİK YERLERİ SORGULAMA 2023: Kasım celbi açıklandı: 2023 MSB Askerlik yeri sorgulama... Kasım askerlik yerleri için gözler MSB'deydi! Kasım celbi için tercih süreci 31 Ağustos tarihine kadar tamamlanmıştı. Yükümlülerin askerlik yerlerinin belli olmasıyla yol ve iaşe bedeli ödemesi yapılacak. 2023 Kasım askerlik yerleri açıklandı.
27.10.2023 Bilgi Rehberi
KASIM CELBİ ASKERLİK YERLERİ AÇIKLANDI! e-Devlet Kasım celbi askerlik yerleri sorgulama  ekranı
KASIM CELBİ ASKERLİK YERLERİ AÇIKLANDI! e-Devlet Kasım celbi askerlik yerleri sorgulama ekranı Kasım ayında binlerce kişi vatani görevini yerine getirmek için silahaltına girecek. Gözler Milli Savunma Bakanlığı'na çevrilirken "Askerlik yerleri açıklandı mı? Kasım celbi askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?" soruları peş peşe geliyor. 
28.10.2022 Bilgi Rehberi
Askerlik yerleri açıklandı mı? 2021 Kasım Askerlik yerleri ne zaman belli olur? MSB'den tarih açıklaması
Askerlik yerleri açıklandı mı? 2021 Kasım Askerlik yerleri ne zaman belli olur? MSB'den tarih açıklaması Vatani görevini yapmaya hazırlanan vatandaşlar, askerliğini hangi şehirde yapacağını öğrenmek istiyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından belirlenen askerlik yerleri açıklanma tarihi büyük merak konusu oldu ve asker olacaklar askerlik yerleri ne zaman belli olur aramasına başladı. İşte yükümlü ve sevk tarihleri...
15.10.2021 Gündem
Gözler MSB'de... Askerlik yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? (Kasım celbi)
Gözler MSB'de... Askerlik yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? (Kasım celbi) Kasım 2021 sınıflandırma döneminde silahaltına alınmak isteyen yükümlüler başvurularını yaptı. Şimdi gözler MSB'nin açıklayacağı askerlik yerlerinde... Peki, Askerlik yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
6.10.2021 Gündem
Askerlik uzayacak mı? 2020 askerlik ertelendi mi, asker sevk tarihleri ne zaman?
Askerlik uzayacak mı? 2020 askerlik ertelendi mi, asker sevk tarihleri ne zaman? Kasım celbi ne zaman? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) askerlik sevk işlemleri için son dakika açıklaması yaptı. Binlerce asker adayının merakla araştırdığı konuya MSB'den yanıt gecikmedi. Peki, askerlik ertelendi mi? Askerlik sevk işlemleri ne zaman?
22.11.2020 Gündem
Askerlik ertelendi mi, sevk tarihleri ne zaman? Kasım celbi askerlik sevk tarihi ile ilgili son gelişmeler...
Askerlik ertelendi mi, sevk tarihleri ne zaman? Kasım celbi askerlik sevk tarihi ile ilgili son gelişmeler... Askerlik sevk tarihleri ile ilgili bir açıklama geldi. Milli Savunma Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği açıklamada sevk tarihlerinin ertelendiğine dair detaylar yer aldı. Peki askerlik ne zamana ertelendi, kasım celbi ne zaman olacak?
20.11.2020 Gündem
Askerlik yerleri açıklandı mı? MSB askerlik yerlerini ne zaman açıklayacak?
Askerlik yerleri açıklandı mı? MSB askerlik yerlerini ne zaman açıklayacak? Kasım ayında binlerce kişi birliğine teslim olacak. Silahaltına alınacaklar heyecanlı ve askerlik yerlerinin açıklanmasını bekliyor. Peki, Askerlik yerleri açıklandı mı? MSB askerlik yerlerini ne zaman açıklayacak?
21.10.2020 Gündem
Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak 2020? Tarih belli oldu! Kasım celbi askerlik yerleri belli oldu mu?
Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak 2020? Tarih belli oldu! Kasım celbi askerlik yerleri belli oldu mu? Askerlik yerleri vatani görevini yapacak asker adaylarının gündeminde yer alıyor. Kasım celbi ile ilgili ayrıntılar merak edilirken Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü, askerlik yerlerinin açıklanacağı tarihi açıkladı. Peki askerlik yerleri ne zaman açıklanacak 2020?
20.10.2020 Gündem
Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak -Kasım celbi 2020? Askerlik celp ve sevk tarihleri nedir?
Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak -Kasım celbi 2020? Askerlik celp ve sevk tarihleri nedir? Askere gidecek olan askerlik yerleri ile ilgili detayları araştırılıyorlar. Kasım celbi askerlik yerlerinin açıklanacağı tarih belli oldu. Peki 2020 kasım celbi askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? İşte ayrıntılar...
15.10.2020 Gündem
Kasım celbi ne zaman terhis olacak? Askerlik terhis işlemleri ne zaman başlayacak?
Kasım celbi ne zaman terhis olacak? Askerlik terhis işlemleri ne zaman başlayacak? Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası çok önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan askerlik terhis işlemleriyle ilgili de konuştu. Bu gelişme sonrası sıklıkla 'Kasım celbi ne zaman terhis olacak?' sorusuna cevap arandı.
5.05.2020 Gündem
99/4 askerlik yerleri belli oldu! Er sınıflandırma sonuçları için tıklayınız
99/4 askerlik yerleri belli oldu! Er sınıflandırma sonuçları için tıklayınız Kasım celbi (99/4) askerlik yerleri belli oldu. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü, Kasım ayında vatani görevini yapacak vatandaşların askerlik yerlerinin açıklandığını duyurdu. Merakla beklenen askerlik yerleri e-devlet sistemi üzerinden öğreniliyor. Peki e devlet sistemine nasıl giriş yapılır?
23.09.2019 Gündem
Askerlik yerleri belirlendi mi? Askerlik yeri sorgulama ekranı
Askerlik yerleri belirlendi mi? Askerlik yeri sorgulama ekranı Heyecan artıyor...Asker adayları, askerlik yerlerini öğrenmek için sabırsızlanıyor. Vatani görevini tamamlamak üzere Kasım ayı celbiyle askere gidecek olan vatandaşlar, askerlik yerlerini e devlet sistemi üzerinden öğrenecek. Gözler, Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü'nde...
23.09.2019 Gündem
Trump’ın 'sus payı' davasının başlama tarihi ertelendi
Trump’ın 'sus payı' davasının başlama tarihi ertelendi Yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a 130 bin dolar ödenmesiyle patlayan skandalda, hakim yeni belgelerin ortaya çıkmasıyla davayı bir ay erteledi. ABD'de bir kez daha başkan adaylığında yarışan Trump'ın ilk ceza davasında, 34 ayrı suçlama var.
16.03.2024 Dünya
Angelina Jolie genç meslektaşıyla görüntülendi!
Angelina Jolie genç meslektaşıyla görüntülendi! Brad Pitt ile olaylı boşanması sebebiyle sık sık gündeme gelen ABD'li Hollywood yıldızı Angelina Jolie, geçtiğimiz gün genç meslektaşı Paul Mescal ile birlikte görüntülendi. Instagram'da paylaşılan fotoğrafta boş bir kafede sohbet ettikleri görüntülenen ikili, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.
4.01.2023 Cadde
ABD'de 6 Ocak Komitesi'nden flaş Trump hamlesi
ABD'de 6 Ocak Komitesi'nden flaş Trump hamlesi  ABD’de 6 Ocak 2021’de Kongre Binası'nda gerçekleşen baskını soruşturan Temsilciler Meclisi Özel Komitesi, eski ABD Başkanı Donald Trump’a ifade vermesi için verdiği mahkeme celbini geri çekti.
29.12.2022 Dünya
ASKERLİK YERLERİ ÖĞRENME E DEVLET SAYFASI | Askerlik yeri sonuçları ve tarihleri
ASKERLİK YERLERİ ÖĞRENME E DEVLET SAYFASI | Askerlik yeri sonuçları ve tarihleri Vatani görevini yapmaya hazırlanan vatandaşları ilgilendiren son dakika bilgisi geldi. Askerlik yerleri açıklandı. e Devlet üzerinden sorgulama yapılan askerlik yeri öğrenme ekranı yoğun ilgi görmeye başladı. Haberimizin devamındaki linkten askerlik yerini en kolay ve hızlı şekilde öğrenebilirsiniz.
28.10.2022 Bilgi Rehberi
Futbolda Şike Kumpası Davası ertelendi
Futbolda Şike Kumpası Davası ertelendi 'Futbolda Şike Kumpası' Davası'nın 15'inci celsesi bugün yapıldı. Mahkeme heyeti ara kararında, bir sonraki duruşmanın Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde 9-20 Kasım tarihleri arasında yapılmasına karar verdi.
3.07.2020 Fenerbahçe
Ve sonunda açıklandı! Askerlik yerleri belli oldu... Yedek astsubay sonuçları açıklandı...
Ve sonunda açıklandı! Askerlik yerleri belli oldu... Yedek astsubay sonuçları açıklandı... Akşam saati yaklaşırken askerlik yerleri biraz önce açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 9 Ağustos'ta kasım ayı celbi için açıklama yapmıştı. Yapılan duyuruda vatani görevini yapmak isteyenlerin askerlik yerleri 23 Eylül'de açıklanacaktı. Ve büyük gün geldi çattı. Adaylar sabahın ilk ışıklarından bu yana "Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?" sorusunu yöneltiyordu ki biraz önce sonuçlar açıklandı.
23.09.2019 Gündem
MSB'den kasım dönemi celbi açıklaması
MSB'den kasım dönemi celbi açıklaması Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü, Kasım 2019 sınıflandırma döneminde ilk kez silah altına alınacak yedek astsubay aday adayı ile yedek subay aday adayı, erbaş/er statüsündeki yükümlülerin sevk işlemlerine ilişkin duyuru yaptı.
16.08.2019 Gündem
48 ilde 92 birlikte askerlik yapacaklar
48 ilde 92 birlikte askerlik yapacaklar Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ilk üç celbi tamamlanan bedelli askerlikte diğer 37 celbin ise 24 Kasım 2018-7 Şubat 2020 arasında icra edileceğini belirtti. Akar, yaptığı açıklamada, bedelli askerlikteki çalışmaların son aşamaya geldiğini belirtti.
16.11.2018 Siyaset
98/4 Kasım er sınıflandırma sonucu sorgulama! 98/4 askerlik yerleri
98/4 Kasım er sınıflandırma sonucu sorgulama! 98/4 askerlik yerleri 98/4 Kasım celp dönemi askerlik yerlerinin açıklanması sonrası adaylar celp yerleri nasıl öğrenilir sorusunun cevabını aramaya başladı. İşte bu sorunun cevabı ve 98/4 Kasım er sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı...
15.10.2018 Gündem
98/4 askerlik yerleri ne zaman belli olacak? Kasım askerlik celbi
98/4 askerlik yerleri ne zaman belli olacak? Kasım askerlik celbi 98/4 askerlik yerleri için silah altına alınacak olan adayların heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yılda dört kez gerçekleştirilen celp dönemleri ile silaha altına alınan adaylar 2018 yılının son celbi olan Kasım celbinde hangi ilde vatani görevini yerine getiriceklerini merak ediyor. Peki 98/4 askerlik yerleri ne zaman belli olacak?
4.10.2018 Gündem
98/4 askerlik yerleri ne zaman belli olacak?
98/4 askerlik yerleri ne zaman belli olacak? Askerlik görevini yerine getirmek isteyen vatandaşlar yılda dört kez düzenlenen celp dönemleri ile silah altına alınmaya devam ediyor. Yılda 300 binin üzerinden vatandaşın silah altına alındığı askerlik görevi için bütün planlamalar Milli Savunma Bakanlığı tarafından gerçekleştiriliyor. Son celp dönemi olan 98/4 tertiplerinin askere alımı ile ilgili geçtiğimiz günlerde asal.msb.gov.tr adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Peki 98/4 askerlik yerleri ne zaman belli olacak?
21.09.2018 Gündem
Son dakika... Kasım 2018 Er celbi duyurusu yayımlandı!
Son dakika... Kasım 2018 Er celbi duyurusu yayımlandı! Milli Savunma Bakanlığı, "Kasım 2018 Er Celbinde Silahaltına Alınacak Yükümlülere Ait Duyuru", Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı Askeralma Genel Müdürlüğü'ne ait http://www.asal.msb.gov.tr adresli internet sitesi üzerinden yayımladı. İşte Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan Kasım 2018 Er celbi duyurusu
18.09.2018 Gündem
Bitcoin Kasım ayından bu yana en düşük seviyeyi gördü
Bitcoin Kasım ayından bu yana en düşük seviyeyi gördü Yatırımcısını öncelerde şah şimdilerde mat eden popüler kripto para birimi Bitcoin, 7 bin 900 dolar seviyesini görerek son 4 ayın en düşük değeri gördü.
14.03.2018 Trend

Benzer Haber Etiketleri

Kasım Celbi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.