Kasımpaşa Beşiktaş

Kasımpaşa Beşiktaş

Son dakika kasımpaşa beşiktaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kasımpaşa beşiktaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kasımpaşa beşiktaş haber sayfamızda...

Kasımpaşa Beşiktaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.734 kasımpaşa beşiktaş haberi bulunmuştur.
Ryan Babel'den şok suçlama: Beni kasıtlı olarak oynatmadılar!
Ryan Babel'den şok suçlama: Beni kasıtlı olarak oynatmadılar! Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor'dan eylül ayında ayrılan ve şu anda kulüpsüz olan Hollandalı futbolcu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Süper Lig
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un teknik ekibini henüz toparlayamaması sonrası flaş bir karara imza atıldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktör adayı belli oldu.
6.01.2024 Beşiktaş
Bilal Meşe'den Beşiktaş'a salvolar! 'Bu takımı hiç kimse ayağa kaldıramaz'
Bilal Meşe'den Beşiktaş'a salvolar! 'Bu takımı hiç kimse ayağa kaldıramaz' Süper Lig'in 19'uncu haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa'ya kendi evinde 3-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlıların puansız geçtiği mücadeleyi spor yazarları kaleme aldı.
6.01.2024 Beşiktaş
Semih Kılıçsoy: Kazanmak için oynadık ama olmadı!
Semih Kılıçsoy: Kazanmak için oynadık ama olmadı! Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
5.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş evinde 3 maçtır kazanamıyor!
Beşiktaş evinde 3 maçtır kazanamıyor! Süper Lig'in 19'uncu haftasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ın evindeki galibiyet hasreti 3 maça çıktı.
5.01.2024 Beşiktaş
Kasımpaşa, Beşiktaş deplasmanında 3 golle galip!
Kasımpaşa, Beşiktaş deplasmanında 3 golle galip! Trendyol Süper Lig'in 19'uncu haftasında Kasımpaşa, Beşiktaş deplasmanında 3-1 galip geldi.
6.01.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Beşiktaş maçına saatler kala Kasımpaşa'dan büyük sürpriz! Sami Uğurlu açıkladı
ÖZEL | Beşiktaş maçına saatler kala Kasımpaşa'dan büyük sürpriz! Sami Uğurlu açıkladı Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu, Beşiktaş'la oynayacakları maç öncesi Skorer'e özel açıklamalarda bulundu ve kadro tercihindeki büyük sürprizi duyurdu. İşte detaylar...
5.01.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'da Trezeguet devre arası ayrılıyor!
Trabzonspor'da Trezeguet devre arası ayrılıyor! Son dönemin en formda isimleri arasında görünen Trabzonsporlu futbolcu, Afrika Kupası için Mısır Milli Takımı’na katılacak, bordo-mavili ekipten geçici olarak uzaklaşacak. Trezeguet, en az 6 lig maçında görev yapamayacak.
17.12.2023 Trabzonspor
Eyüpspor, Ryan Babel ile yollarını ayırdı! Resmi duyuru
Eyüpspor, Ryan Babel ile yollarını ayırdı! Resmi duyuru Trendyol 1. Lig'de 6'da 6 yaparak liderlik koltuğunda oturan İstanbul ekibi, deneyimli oyuncuyla yolların ayrıldığını açıkladı.
29.09.2023 1.Lig
Spor camiasından Emrecan Uzunhan'a geçmiş olsun mesajları!
Spor camiasından Emrecan Uzunhan'a geçmiş olsun mesajları! Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan'ın trafik magandalarının saldırısına uğramasının ardından spor camiasından geçmiş olsun mesajları geldi.
22.07.2023 Beşiktaş
Beşiktaş galibiyet serisini 7 maça çıkardı
Beşiktaş galibiyet serisini 7 maça çıkardı Beşiktaş, Kasımpaşa maçıyla birlikte Süper Lig’deki galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Siyah-beyazlılar, bu sezon ilk kez 7 maçlık galibiyet serisi yakaladı.
3.06.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Arthur Masuaku cezalı duruma düştü
Beşiktaş'ta Arthur Masuaku cezalı duruma düştü Beşiktaş’ta sol bek Arthur Masuaku, Kasımpaşa karşısında gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düştü. Arthur Masuaku, Süper Lig’in son haftasında oynanacak Konyaspor müsabakasında forma giyemeyecek.
3.06.2023 Beşiktaş
Dusko Tosic, Kasımpaşa - Beşiktaş maçını tribünde izledi
Dusko Tosic, Kasımpaşa - Beşiktaş maçını tribünde izledi Beşiktaş’ın eski futbolcusu Dusko Tosic, Beşiktaş - Kasımpaşa müsabakasını tribünden takip etti.
3.06.2023 Beşiktaş
Beşiktaş maç bittikten sonra penaltı kazandı! Atiba Hutchinson tarihe geçti
Beşiktaş maç bittikten sonra penaltı kazandı! Atiba Hutchinson tarihe geçti Süper Lig'in 37. haftasında oynanan Kasımpaşa-Beşiktaş maçında enteresan bir olay yaşandı. Siyah-beyazlı ekip, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından penaltı vuruşu kazandı ve bu olay futbolseverleri şaşırttı. Öte yandan siyah-beyazlı takımın 40 yaşındaki futbolcusu Atiba Hutchinson tarihe geçti
4.06.2023 Beşiktaş
Beşiktaş, Kasımpaşa'yı deplasmanda farklı mağlup etti!
Beşiktaş, Kasımpaşa'yı deplasmanda farklı mağlup etti! Spor Toto Süper Lig'in 37'nci haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı konuk ekip Beşiktaş 5-2'lik skorla kazandı.
4.06.2023 Kasımpaşa
Kasımpaşa - Beşiktaş maçından kareler
Kasımpaşa - Beşiktaş maçından kareler Spor Toto Süper Lig'in 37'nci haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.
3.06.2023 Kasımpaşa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın!
3.06.2023 Futbol
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu!
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu! Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde FIFA kokartlı hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.
2.06.2023 Galatasaray
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin tarihi belli oldu
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin tarihi belli oldu Galatasaray - Fenerbahçe derbisi 4 Haziran Pazar günü saat 19:00'da oynanacak.
25.05.2023 Galatasaray
Son dakika... Burası İstanbul'un göbeği: Dere değil bina yatağı! Risk yüksek
Son dakika... Burası İstanbul'un göbeği: Dere değil bina yatağı! Risk yüksek Son depremlerde dere yataklarına kurulan binaların yerle bir olduğunu bir kez daha gördük. İstanbul’da da eski dere yataklarına kurulan semtler var. Ayamama, Kurbağalıdere, Ortaköy, Dolapdere... Olası Marmara depremi bu bölgeler için büyük risk oluşturuyor.
27.03.2023 Gündem
Kasımpaşa-Alanyaspor: 4-1
Kasımpaşa-Alanyaspor: 4-1 Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa sahasında konuk ettiği Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti. Selçuk İnan, Kasımpaşa'nın başında ilk galibiyetini elde etti.
4.01.2023 Kasımpaşa
Süper Lig'de Erol Bulut fırtınası! Nuri Şahin'e seri şoku
Süper Lig'de Erol Bulut fırtınası! Nuri Şahin'e seri şoku Spor Toto Süper Lig'de 4'üncü haftanın açılış maçında Gaziantep FK, Antalyaspor'u konuk etti. Zorlu müsabakada fileler 7 kez havalandı. Antalyaspor savunmasının hatalarının ön plana çıktığı maçta, Nuri Şahin'i şoke eden skor ortaya çıktı. Teknik Direktör Erol Bulut'un Gaziantep'teki yükselişi dikkat çekti.
27.08.2022 Gaziantep FK
Antalyaspor'da Nuri Şahin damgası! Kırmadığı rekor kalmadı
Antalyaspor'da Nuri Şahin damgası! Kırmadığı rekor kalmadı Süper Lig'de Trabzonspor ile karşılaşan Antalyaspor'da 5-2'lik galibiyet moral oldu. Geçen sezonun sonlarına adeta damga vuran Akdeniz ekibinde teknik patron Nuri Şahin yine konuşulmaya devam ediyor.
21.08.2022 Antalyaspor
Ryan Babel resmen Eyüpspor'da!
Ryan Babel resmen Eyüpspor'da! TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor, Galatasaray'dan ayrılan yıldız futbolcu Ryan Babel'i kadrosuna kattığını açıkladı.
22.07.2022 1.Lig
Şansal Büyüka: Yayıncının verdiği 350 milyonu az bulup 150 milyona çakıldılar
Şansal Büyüka: Yayıncının verdiği 350 milyonu az bulup 150 milyona çakıldılar Milliyet Gazetesi'nin usta yazarı Şansal Büyüka, bugünkü 'Dobra Dobra' yazısında Fenerbahçe'nin Jorge Jesus görüşmesinden, Kasımpaşa, Beşiktaş ve Galatasaray performansına, yayın ihalesindeki gelir düşüşüne kadar birçok konuyu değerlendirdi. İşte Büyüka'nın çok konuşulacak o yazısı;
27.04.2022 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Kasımpaşa Beşiktaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.