Kastamonu

Kastamonu

Son dakika Kastamonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kastamonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kastamonu haber sayfamızda...

Kastamonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.027 kastamonu haberi bulunmuştur.
‘Toz’lanıyoruz!
‘Toz’lanıyoruz! Çöl tozu bize de geldi. Prof. Dr. Orhan Şen, çöl tozlarının bugünden itibaren başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde karşımıza çıkacağını söyledi.
25.04.2024 Gündem
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Gündem
Kastamonu'da orman yangını! Rüzgarın etkisiyle yayıldı
Kastamonu'da orman yangını! Rüzgarın etkisiyle yayıldı Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler yangının kontrol altına alınması için çalışmalarını sürdürüyor.
24.04.2024 Gündem
Çöl tozu Türkiye'ye geliyor! Gökyüzü kızıla mı bürünecek?
Çöl tozu Türkiye'ye geliyor! Gökyüzü kızıla mı bürünecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Haberler
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcak ve ve güneşli havaları beklerken önümüzdeki 3 gün için yeni uyarı geldi. Toz taşımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. İstanbul için bu gece işaret edildi. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Gündem
Kastamonu’da taksici cinayeti! Ormanlık alanda ölü bulundu
Kastamonu’da taksici cinayeti! Ormanlık alanda ölü bulundu Kastamonu’da kayıp olarak aranan taksi şoförü Akif Eymür, ormanlık alanda ateşli silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.
23.04.2024 Gündem
Eskişehir'de aranan DEAŞ şüphelisi yakalandı
Eskişehir'de aranan DEAŞ şüphelisi yakalandı Eskişehir'de terör örgütü DEAŞ’a üye olduğu gerekçesiyle aranan şüpheli yakalandı.
22.04.2024 Gündem
Muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi! Ortalık karıştı
Muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi! Ortalık karıştı Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde oyların eşit olması sebebiyle muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi. Kurada muhtar olamayan aday, YSK'ya itirazda bulunarak kuranın kapalı kutuda yapılmasını talep etti.
22.04.2024 Haberler
Muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi! Ortalık karıştı
Muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi! Ortalık karıştı Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde oyların eşit olması sebebiyle muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi. Kurada muhtar olamayan aday, YSK'ya itirazda bulunarak kuranın kapalı kutuda yapılmasını talep etti.
22.04.2024 Gündem
Şehit babası oğlunun şehadet gününde vefat etti
Şehit babası oğlunun şehadet gününde vefat etti 20 Nisan 1993 tarihinde şehit olan jandarma er Adem Akman’ın babası Cemil Akman, oğlunun şehadete yürüdüğü gün hayatını kaybetti. Cemil Akman, şehit oğlunun yanına defnedildi.
21.04.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. 'Çok kuvvetli yağış' radara girdi. İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
Kastamonu Üniversitesi kalite standartlarını yükselterek başarılı bir adım attı
Kastamonu Üniversitesi kalite standartlarını yükselterek başarılı bir adım attı Kastamonu Üniversitesi Fen Fakültesi, akredite edilen lisans programlarıyla kalite standartlarını yükselterek başarılı bir adıma imza attı.
19.04.2024 Eğitim
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum Milli güreşçi Taha Akgül, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda hedefinin ikinci kez altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.
18.04.2024 Güreş
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti Kastamonu’da görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa için tören düzenlendi.
17.04.2024 Gündem
Kastamonu Üniversitesi’nden uluslararası iklim değişikliği projesi! 6 gün sürecek
Kastamonu Üniversitesi’nden uluslararası iklim değişikliği projesi! 6 gün sürecek Kastamonu Üniversitesi, uluslararası alanda hazırladığı proje ile afetlerden etkilenen illerdeki lisans öğrencilerine Kastamonu’da eğitim verecek.
15.04.2024 Eğitim
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde düzenlenen Mercek 17 operasyonlarında 869 şüpheli hakkında işlem yapıldığını belirtti.
15.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde düzenlenen Mercek 17 operasyonlarında 869 şüpheli hakkında işlem yapıldığını belirtti.
15.04.2024 Gündem
Kahvehanede amca ve yeğenine kurşun yağdırdılar! 2 kişi hayatını kaybetti
Kahvehanede amca ve yeğenine kurşun yağdırdılar! 2 kişi hayatını kaybetti Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde bir kişi, kız isteme meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan amca ve yeğenine kahvehanede kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıda amca ve yeğeni hayatını kaybetti, saldırıyı gerçekleştiren şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı.
13.04.2024 Gündem
Husumetlilerin silahlı kavgası cinayetle bitti! 2 ölü
Husumetlilerin silahlı kavgası cinayetle bitti! 2 ölü Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde bir kıraathanede husumetliler arasında çıkan silahlı kavgada vurulan iki kişi hayatını kaybetti.
13.04.2024 Gündem
Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli geliyor! Marmara ve Ege bölgesi dikkat
Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli geliyor! Marmara ve Ege bölgesi dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyardı. Yeni harita yayımlandı. Kuvvetli geliyor! Marmara ve Ege bölgesine özellikle dikkat çekildi. Kuvvetli yağış, kuvvetli rüzgar uyarıları peş peşe geldi. İşte hava durumu ile ilgili merak edilen detaylar...
12.04.2024 Gündem
KASTAMONU BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA 2024? | Kastamonu'da Ramazan Bayramı Namazı Saat Kaçta Kılınacak? (Diyanet Bayram Namazı Vakti)
KASTAMONU BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA 2024? | Kastamonu'da Ramazan Bayramı Namazı Saat Kaçta Kılınacak? (Diyanet Bayram Namazı Vakti) Kastamonu bayram namazı saati belli oldu. Ramazan Bayramı 2024 bayramın birinci günü kılınacak bayram namazı ile başlayacak. Diyanet İşleri il il bayram namazı saatlerini yayınladı. Peki, Kastamonu'da Ramazan Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? 2024 Kastamonu bayram namazı saati.
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Otomobil yol kenarında bulunan istinat duvarına çarparak durabildi! 4 yaralı
Otomobil yol kenarında bulunan istinat duvarına çarparak durabildi! 4 yaralı Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde yoldan çıkarak istinat duvarına çarpan otomobildeki 4 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
8.04.2024 Gündem
40 yıl sonra görevini devretti: Oturarak muhtarlık olmaz
40 yıl sonra görevini devretti: Oturarak muhtarlık olmaz Bağcılar Güneşli Mahallesi’nde 40 yıldır muhtarlık yapan 85 yaşındaki Atik Yağmur, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından görevini yeni muhtar seçilen Engin Kılıç’a devretti.
8.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 71 ilde yeni operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 71 ilde yeni operasyon 71 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik 4 gündür devam eden “Mercek-16” operasyonları düzenlendi. Operasyonlar sonucu; 661 ruhsatsız tabanca, 35 kurusıkıdan çevrilmiş tabanca, 40 uzun namlulu tüfek, 176 ruhsatsız av tüfeği olmak üzere toplam, 912 silah ele geçirildi. 959 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
8.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kastamonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.