Kate Winslet

Kate Winslet

Son dakika Kate Winslet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kate Winslet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kate Winslet haber sayfamızda...

Kate Winslet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 463 kate winslet haberi bulunmuştur.
TİTANİK FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Titanik filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi?
TİTANİK FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Titanik filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi? Titanik filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Titanik faciasından uyarlanan 1997 yılı yapımı Titanik filmi Oscar ödülü alan filmler arasında da yerini alıyor. Peki, Titanik filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi? İşte Titanik filminin hafızalara kazınan efsane oyuncu kadrosu ve karakterleri...
7.04.2024 Bilgi Rehberi
Titanic'teki meşhur kapı rekor fiyata satıldı!
Titanic'teki meşhur kapı rekor fiyata satıldı! Kate Winslet (Rose Dewitt Bukater) ile Leonardo DiCaprio'nun (Jack Dawson) bindikleri geminin felaketle sonuçlanan ilk seferinde tanışıp, farklı toplumsal sınıflara mensup iki aşığı canlandırdığı 'Titanik' filmi, üzerinden 27 yıl geçmesine karşın konuşulmaya devam ediyor. Oscar ödüllü aktörün kült yapımda Rose'un hayatta kalmasını sağlayan 'yüzen kapı', Hollywood Hazineleri' müzayedesinde rekor fiyata satıldı.
27.03.2024 Cadde
‘Titanik’ten parçaya 23 milyon
‘Titanik’ten parçaya 23 milyon 1997 yapımı “Titanik” filminde gemi battıktan sonra Rose karakteri (Kate Winslet) okyanusta kapının üstünde hayatta kalıyor, sevgilisi Jack (Leonardo DiCaprio) ise ölüyordu.
27.03.2024 Dünya
Ölmeyebilirdi
Ölmeyebilirdi İngiliz yolcu gemisi “Titanic”in 1912’de Atlas Okyanusu’da batmasıyla 1.514 kişi ölmüştü.
3.03.2024 Dünya
Titanik battıktan 73 yıl sonra büyük sürpriz! Bavulu sattı, filmi hiç izlemedi
Titanik battıktan 73 yıl sonra büyük sürpriz! Bavulu sattı, filmi hiç izlemedi Ailesiyle "Batmaz" denilen dev geminin içindeydi, henüz 2 aylık bir bebekti. 80'li yıllarda Titanik'in enkazı bulunan kadar kimsenin haberdar olmadığı Millvina Dean bir anda ortaya çıktı. İşte 8 yaşına kadar ne yaşadığını bilmeyen, huzurevi masraflarını karşılamak için 'hatıralarını satan' kadının, 11 Oscar ödüllü filmi hiç izlememe sebebi.
14.12.2023 Yaşam
'Okyanusun Kalbi' olarak giyindi, Leonardo DiCaprio'nun doğum günü partisine geldi!
'Okyanusun Kalbi' olarak giyindi, Leonardo DiCaprio'nun doğum günü partisine geldi! Son olarak 'Fool's Paradise' adlı filmde yer alan ünlü oyuncu Kate Beckinsale, Leonardo DiCaprio'nun doğum günü partisi için ilginç bir kostüm tercih etti. Aktörün en popüler filmlerinden 'Titanik'e gönderme yaparak 'Okyanusun Kalbi' kolyesi gibi giyinen aktris, kostümüyle çok konuşuldu.
14.11.2023 Cadde
Titanic’ten kalanlar açık artırmada
Titanic’ten kalanlar açık artırmada Titanic, filminde kullanılan eşyalara geldi açık arttırmada satılıyor.
7.10.2023 Dünya
Leonardo DiCaprio'nun 'Titanik' kostümü satılıyor!
Leonardo DiCaprio'nun 'Titanik' kostümü satılıyor! Kate Winslet (Rose Dewitt Bukater) ile Leonardo DiCaprio'nun (Jack Dawson) bindikleri geminin felaketle sonuçlanan ilk seferinde tanışıp, farklı toplumsal sınıflara mensup iki aşığı canlandırdığı 'Titanik' filmi, üzerinden 26 yıl geçmesine karşın konuşulmaya devam ediyor. Oscar ödüllü aktörün kült yapımda giydiği kostüm açık artırmaya çıkıyor. Dört günlük teklif süresi sonunda tahmini satış rakamı da açıklandı.
5.10.2023 Cadde
Kate Winslet çıplaklıktan kaçınmayı reddediyor: Kendimi eleştirmeyeceğim
Kate Winslet çıplaklıktan kaçınmayı reddediyor: Kendimi eleştirmeyeceğim Ünlü oyuncu Kate Winslet, yeni filmi Lee'deki üstsüz sahneleriyle gündeme geldi. Winslet, filmlerde çektiği çıplak sahneler hakkında samimi itiraflarda bulundu. Winslet, James Cameron'ın yönettiği ödüllü Titanik'in (Titanic) en ünlü sahnelerinden birinde de üstsüz görülmüştü.
13.09.2023 Cadde
Dilan Çıtak Tatlıses-Levent Dörter çifti Bodrum tatilinde
Dilan Çıtak Tatlıses-Levent Dörter çifti Bodrum tatilinde Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, eşi Levent Dörter ile Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Teknede görüntülenen ikilinin, Kate Winslet ve Leonardo DiCaprio'nun rol aldığı ödüllü film 'Titanik'i akıllara getiren anları dikkat çekti.
28.06.2023 Cadde
Boğaz’da ‘Titanic’
Boğaz’da ‘Titanic’ Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, ‘Boğaz’da Sinema Keyfi’ etkinliğiyle sinemaseverleri büyülemeye devam ediyor.
28.06.2023 Cadde
Anneanne yaşadı, damadı öldü! Verdiği 'bilet' kararı Titan'dan kurtardı
Anneanne yaşadı, damadı öldü! Verdiği 'bilet' kararı Titan'dan kurtardı 1912'de yaşanan Titanik kazasında ölenler arasında Titan denizaltısında hayatını kaybeden OceanGate CEO'su Stockton Rush'ın eşi Wendy Rush'ın büyükdedesi ve büyükannesi de vardı. Çiftin kızları Beatrice'in son anda verdiği 'bilet' kararı ise şu anda yaşanan faciaya bambaşka bir boyut kazandırdı.
23.06.2023 Dünya
Titanik filminin yönetmeni James Cameron: Bir felaket olduğunu hissettim
Titanik filminin yönetmeni James Cameron: Bir felaket olduğunu hissettim Titanik filminin yönetmeni James Cameron, BBC’ye Titan denizaltısının başına gelen felaketi günler öncesinden tahmin ettiğini anlattı.
23.06.2023 Dünya
‘Titanik’ten sonra zorbalığa uğradım’
‘Titanik’ten sonra zorbalığa uğradım’ İngiliz oyuncu Kate Winslet, ünlü olmasını sağlayan 1997 yapımı “Titanik” filminin ardından manken gibi olmadığı için vücuduna odaklanan sert eleştirilere maruz kaldığını ve bu durumun kendisini “harap” ettiğini açıkladı.
5.06.2023 Dünya
‘Botoksla donmuş bir yüz istemeyiz’
‘Botoksla donmuş bir yüz istemeyiz’ Kate Winslet ve Helena Bonham Carter gibi ödüllü yıldızlar “Ben bir oyuncuyum, alnımdaki kırışıklığa ihtiyacım var” diyerek botoksa karşı çıkıyor...
4.06.2023 Cadde
Mert Yazıcıoğlu'na poz veren Dilan Çiçek Deniz'den 'Titanic' göndermesi!
Mert Yazıcıoğlu'na poz veren Dilan Çiçek Deniz'den 'Titanic' göndermesi! İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile ilişkisini noktalayan Dilan Çiçek Deniz, yeni bir aşka yelken açtığı Mert Yazıcıoğlu ile Maldivler'de tatil yapıyor. Deniz ve güneşin keyfini çıkaran 28 yaşındaki tescilli güzel, oyuncu sevgilisine poz verdi. Dilan Çiçek'in bikinili karelerine yazdığı 'Titanic' repliği ise dikkat çekti. İşte detaylar...
22.04.2023 Cadde
Leonardo DiCaprio, FBI tarafından sorguya çekildi!
Leonardo DiCaprio, FBI tarafından sorguya çekildi! Dünyaca ünlü yönetmen Martin Scorsese ile suç drama türündeki 'Killers of the Flower Moon' filminde yeniden bir araya gelmeye hazırlanan Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio, Malezyalı kaçak yatırımcı ile ilişkisi sebebiyle ABD'nin iç istihbarat ve güvenlik gücü FBI'a ifade verdi.
4.03.2023 Cadde
Bella Hadid depremzedeler için Türkevi'ne yardım kutuları getirdi
Bella Hadid depremzedeler için Türkevi'ne yardım kutuları getirdi Dünyaca ünlü ABD'li model Bella Hadid, ülkemizde 11 ilde yıkıma neden olan ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği depremlerin ardından New York şehrindeki Türkevi'ni ziyaret ederek, Türkiye'deki depremzedeler için yardım kutuları bıraktı.
25.02.2023 Cadde
Sefo: Acılı hikayeyi mutlu seyrettik!
Sefo: Acılı hikayeyi mutlu seyrettik! Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrasında Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent aracılığıyla Hatay'a gittiğini söyleyen Sefo, "Akşam dönecektim ama baktım ki dönülecek gibi değil, üç gün kaldım" dedi.
23.02.2023 Cadde
Kate Winslet: Tek bir kuruş bile hayat kurtarmak için önemli!
Kate Winslet: Tek bir kuruş bile hayat kurtarmak için önemli! Oscar, BAFTA, SAG, Emmy, Grammy ve Altın Küre ödüllü Kate Winslet, 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası harekete geçti. Dünyaca ünlü İngiliz aktris, "Lütfen ne kadar verebiliyorsanız verin" diyerek, bağış çağrısı yaptı.
24.02.2023 Cadde
Hepsi tek tek cevap buldu! 'Titanic'teki çok konuşulan o sahneyle ilgili 3 gerçek
Hepsi tek tek cevap buldu! 'Titanic'teki çok konuşulan o sahneyle ilgili 3 gerçek Titanic, 14 Nisan 1912’deki ilk seferinde tam bin 514 kişiyle Atlantik Okyanusu'nun karanlık sularına gömüldü. Geminin batışının ardından birçok hikâye ve belgesel yayınlandı. Ancak 1997’de James Cameron'ın yönetmenliğini üstlendiği, 11 dalda Oscar ödüllü 'Titanic' filmindeki tek sahne yıllarca sürecek bir tartışmanın fitilini ateşledi.
23.01.2023 Dünya
Kate Winslet, Titanik’teki tartışmalı kapı sahnesine açıklık getirdi!
Kate Winslet, Titanik’teki tartışmalı kapı sahnesine açıklık getirdi! Dünyaca ünlü oyuncu Kate Winslet, Titanik filmindeki rol arkadaşı Leonardo DiCaprio ile ilgili açıklamalarda bulundu. Winslet, DiCaprio ile oynadığı meşhur kapı sahnesiyle ilgili yıllardır süren tartışmalara son noktayı koydu. Winslet ve DiCaprio, James Cameron'ın 1997 yapımı romantik draması 'Titanik'te 'Rose' ve 'Jack' karakterlerine hayat vermişti. Çekimler sırasında Kate Winslet 21, Leonardo DiCaprio ise 22 yaşındaydı.
21.12.2022 Cadde
‘Devlet yardım elini uzatmalı’
‘Devlet yardım elini uzatmalı’ İngiltere’de bir anne, ağır Serebral Palsi hastası olan kızının oksijen ihtiyacını karşılayan cihazın çok elektrik çekmesi nedeniyle enerji faturasını ödeyemez haldeydi.
6.12.2022 Dünya
James Cameron: Leonardo DiCaprio neredeyse 'Titanik'teki rolünü kaybedecekti!
James Cameron: Leonardo DiCaprio neredeyse 'Titanik'teki rolünü kaybedecekti! Şimdilerde önümüzdeki ay vizyona girecek olan 'Avatar: Suyun Yolu' filmiyle gündemde olan ünlü yönetmen James Cameron, önceki günlerde verdiği bir röportajda; bir dönem tüm dünyada gündem olan 'Titanik' filminin 'Jack Dawson'ı Leonardo DiCaprio ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aktörün neredeyse filmdeki rolü kaybedeceğini açıklayan Cameron, "Leo'nun varlığının her zerresi o kadar olumsuzdu ki!" diyerek; seçmelerde yaşadıklarını anlattı.
25.11.2022 Cadde
Film setinde yaralandı
Film setinde yaralandı Hollywood’un en çalışkan yıldızları arasında bulunan İngiliz oyuncu Kate Winslet, şimdi çekilen yeni filminde Amerikalı efsanevi foto muhabiri Lee Miller’ı canlandırıyor.
20.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kate Winslet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.