Katlanabilir Telefon

Katlanabilir Telefon

Son dakika katlanabilir telefon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan katlanabilir telefon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan katlanabilir telefon haber sayfamızda...

Katlanabilir Telefon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 191 katlanabilir telefon haberi bulunmuştur.
‘Türk halkı 5 dakikada bir telefona dokunuyor’
‘Türk halkı 5 dakikada bir telefona dokunuyor’ Türkiye’de yıllık cep telefonu satış rakamının toplam 10 milyon adet, cep telefonu değiştirme sıklığının ise 6 - 7 yıl olduğunu söyleyen Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Azdemir, Türkiye’de satılan her 100 telefondan 45’inin Samsung olduğunu dile getirdi.
31.07.2023 Ekonomi
Kapaklı katlanabilir ekranlı telefonlara yeni bir marka dahil oluyor
Kapaklı katlanabilir ekranlı telefonlara yeni bir marka dahil oluyor Katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar pek markanın ilgisini çekiyor. Özellikle Samsung ve Motorola gibi şirketlerin ekranı katlandığında kapaklı telefona dönüşen modelleri bulunuyor. İşte bu modellere bir yenisi daha ekleniyor olabilir.
6.05.2021 Teknoloji
Huawei Mate X2 için görseller ortaya çıktı: Beklenen tasarım
Huawei Mate X2 için görseller ortaya çıktı: Beklenen tasarım Katlanabilir telefon tarafında Mate serisi ile dikkat çeken Huawei'in bu alanda iddiası sürüyor. Yeni katlanabilir telefon modeli olan Huawei Mate X2 için tasarım görselleri ortaya çıktı. Telefona beklenen ekran özelliği de eklenecek.
22.02.2021 Teknoloji
Vivo yeni patent aldı: İşte katlanabilir ekranlı telefon!
Vivo yeni patent aldı: İşte katlanabilir ekranlı telefon! Çin merkezli bir diğer telefon üreticisi olan Vivo, yeni bir patent aldı. Bu patente göre, telefon geniş bir ekrana sahip olacak ve dışa doğru katlanacak. İşte katlanabilir ekranlı bu telefon patenti hakkında bildiklerimiz:
12.02.2021 Teknoloji
Huawei’nin bir sonraki katlanabilir telefonunun şekli Galaxy Z Flip’e benzeyebilir
Huawei’nin bir sonraki katlanabilir telefonunun şekli Galaxy Z Flip’e benzeyebilir Huawei, 2019 yılında piyasaya sürülen Mate X modeliyle katlanılır telefon sektörüne giren ilk firmalardan biri olmuştu. Yeni yayınlanan patentlere bakılacak olursa Huawei, başka bir katlanabilir telefon daha üretmek üzere ve bu sefer katlanma şekli itibariyle istiridyeye benzer bir tasarım uygulanacak.
28.10.2020 Teknoloji
Mate Xs 8 Nisan’da satışa sunulacak!
Mate Xs 8 Nisan’da satışa sunulacak! Akıllı telefon ve tablet modlarında güçlü performans ve kusursuz bir kullanıcı deneyimi sunan Huawei’nin en yeni teknolojileriyle dolu katlanabilir telefonu Huawei Mate Xs, 8 Nisan 2020 tarihinde Huawei Online Mağazası’nda satışa sunulacak:
7.04.2020 Android
Samsung Galaxy S20 serisi ve katlanabilir Flip Z telefon tanıtıldı, işte tüm özellikleri ve fiyatları!
Samsung Galaxy S20 serisi ve katlanabilir Flip Z telefon tanıtıldı, işte tüm özellikleri ve fiyatları! Güney Koreli teknoloji devi Samsung, teknoloji tutkunlarının merakla beklediği Galaxy S20, S20 Plus ve S20 Ultra modelleri ile ikinci katlanabilir telefonu Galaxy Flip Z'yi tanıttı.
12.02.2020 Teknoloji
Samsung'un yeni katlanabilir telefonunun fotoğrafları ortaya çıktı!
Samsung'un yeni katlanabilir telefonunun fotoğrafları ortaya çıktı! Samsung'un amiral gemisi telefon modellerini tanıtmasına çok kısa bir zaman dilimi kaldı. 11 Şubat'ta tanıtılacak olan S20 etkinliğinde ilk video yayınlandı. Yayınlanan Unpacked etkinliği videosunun ardından Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip'in fotoğrafları ortaya çıktı!
29.01.2020 Android
Huawei Mate X'in çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu!
Huawei Mate X'in çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu! ABD ile olan sıkıntılar nedeniyle yeni Mate 30 serisinde Google uygulamaları kullanamayan Huawei, ilk katlanabilir telefonu Mate X'in çıkış tarihi ve fiyatı netleşti.
23.10.2019 Android
Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X'in kutu içeriği ortaya çıktı
Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X'in kutu içeriği ortaya çıktı Huawei'nin uzun zamandır üzerinde çalıştığı katlanabilir telefonu Mate X'in kutu içeriği ortaya çıktı. YouTube üzerinden paylaşılan videoda, Huawei Mate X'in kutu içeriğini görebilirsiniz.
14.10.2019 Android
Katlanabilir Galaxy Fold ne kadar dayanıklı? Canlı yayın testi için buraya!
Katlanabilir Galaxy Fold ne kadar dayanıklı? Canlı yayın testi için buraya! Samsung'un uzun zamandır üzerinde çalıştığı katlanabilir telefonu Galaxy Fold'un dayanıklılık konusunda sıkıntıları bulunduğu söyleniyordu. Şimdi YouTube üzerinden bir canlı yayınla birlikte, yeni katlanabilir telefonun ne kadar dayanıklı olduğu test ediliyor!
5.10.2019 Android
Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X'in çıkış tarihi belli oldu!
Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X'in çıkış tarihi belli oldu! Uzun zamandır beklenen katlanabilir telefon Huawei Mate X'in çıkış tarihi belli oldu! Piyasadaki marka katlanabilir telefonlar hakkında çalışmalarını yürütüyor. Bu markalar bildiğiniz gibi Samsung ve Huawei. Galaxy Fold'un piyasaya sürülmesinden sonra şimdi de gözler Huawei Mate X'de. Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X ne zaman çıkacak?
26.09.2019 Android
Huawei Mate X'in çıkış tarihi açıklandı! İşte fiyatı ve özellikleri
Huawei Mate X'in çıkış tarihi açıklandı! İşte fiyatı ve özellikleri Huawei'nin merakla beklenen katlanabilir telefonu Mate X'in çıkış tarihi hakkında resmi açıklama geldi.
24.06.2019 Teknoloji Haberleri
Sharp'dan dikey katlanabilir telefon hamlesi!
Sharp'dan dikey katlanabilir telefon hamlesi! Katlanabilir telefon piyasasına bir atılım da Sharp'dan geliyor. Fakat bu sefer telefon yatay değil dikey katlanacak...
12.04.2019 Teknoloji
LG'den hem şeffaf hem katlanabilir telefon hamlesi
LG'den hem şeffaf hem katlanabilir telefon hamlesi Katlanabilir telefon piyasasına adım atmak isteyen LG'nin, hem şeffaf hem katlanabilir modelinin patenti ortaya çıktı.
11.04.2019 Teknoloji
Huawei Mate 30 Pro bu özelliğiyle dikkat çekecek!
Huawei Mate 30 Pro bu özelliğiyle dikkat çekecek! Huawei'nin Mate 30 serisi  bu yıl eylül veya ekim aylarında tanıtılacak. Peki Huawei Mate 30 serisinin en dikkat çekici özelliği ne olacak?
3.04.2019 Android
Huawei 5G'ye Mate serisinde mi geçecek?
Huawei 5G'ye Mate serisinde mi geçecek? Huawei'nin piyasaya sürülen yeni akıllı cihazlarında 5G uyumu olmaması kullanıcılarda merak uyandırdı. Peki Huawei 5G'ye ne zaman geçecek? CEO Richard Yu cevapladı
29.03.2019 Android
Katlanabilir telefon Galaxy Fold'un test videosu yayınlandı
Katlanabilir telefon Galaxy Fold'un test videosu yayınlandı Samsung katlanabilir telefonu Galaxy Fold için bir test videosu yayınladı.
28.03.2019 Android
Huawei'den katlanabilir telefon için fiyat açıklaması
Huawei'den katlanabilir telefon için fiyat açıklaması Huawei Ceo'su Richard Yu, fiyatı pahalı bulunan katlanabilir telefon Mate X'in gelecek yıllarda daha düşük fiyatla piyasaya çıkabileceğini söyledi.
13.03.2019 Android
Samsung'dan yeni modeller geliyor
Samsung'dan yeni modeller geliyor Galaxy S10 serisi ve Galaxy Fold'u tanıtan Samsung'un, Galaxy A90, Galaxy A40 ve Galaxy A20E adlı modelleri de ortaya çıktı.
8.03.2019 Teknoloji
Samsung'dan Galaxy Fold için ücretsiz ekran müjdesi
Samsung'dan Galaxy Fold için ücretsiz ekran müjdesi Samsung'un geçtiğimiz haftalarda duyurduğu ve gündeme oturan katlanabilir telefonu Galaxy Fold, ücretsiz ekran değişimi seçeneğiyle piyasaya sürülecek.
7.03.2019 Teknoloji
Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X fiyatı da katladı!
Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X fiyatı da katladı! Huawei'nin satışa çıkardığı katlanabilir telefonu Mate X, rakibi Samsung Fold'a fiyat farkı attı.
25.02.2019 Android
Huawei'den katlanabilir telefon hamlesi
Huawei'den katlanabilir telefon hamlesi Huawei, geçtiğimiz günlerde tanıtılan katlanabilir telefon Samsung Galaxy Fold'a rakip bir telefon çıkarmak için kolları sıvadı.
22.02.2019 Android
Katlanabilir telefon gerçek oldu: Samsung Galaxy Fold
Katlanabilir telefon gerçek oldu: Samsung Galaxy Fold Yıllardır oldu, olacak derken Samsung en sonunda katlanabilir telefonu Galaxy Fold'u tanıttı.
21.02.2019 Android
Cepte ‘katlama’ devrimi
Cepte ‘katlama’ devrimi Katlanabilir cep telefonları sonunda gerçek oluyor. Bu alandaki ilk gerçek deneme olan Samsung’un Galaxy Fold modeli tanıtıldı. Telefon pek çok yeni özelliğiyle cepte ezberleri bozmaya geliyor. Yeni telefonun mayıs ayında Türkiye’de satışta olması bekleniyor
21.02.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Katlanabilir Telefon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.