Sıkışan kavanoz kapağını tek hamlede açın! Böylesi hiç yorucu değilmiş
Sıkışan kavanoz kapağını tek hamlede açın! Böylesi hiç yorucu değilmiş Bazı durumlarda kavanoz kapağının sıkışması can sıkıcı olabilir. Birçok işlem uygulasak da sıkıştığında açılması zorlayıcı oluyor. Panik yapmak yerine basit çözümler deneyerek açabilirsiniz. İşte tek hamlede açılmasını sağlayan pratik yöntemler.
21.03.2024 Püf Noktası
Kavanoz kapağında bu yıl stok sağlam
Kavanoz kapağında bu yıl stok sağlam Vatandaşların konserve hazırlığı tüm hızıyla sürüyor. Geçen yaz yaşanan kavanoz kapağı krizi, bu sene yerini bolluğa bıraktı. Kavanozda, kapakta sorun yok, fiyatlar da normal.
19.08.2020 Ekonomi
Sıkışmış kavanoz kapağı kolayca nasıl açılır?
Sıkışmış kavanoz kapağı kolayca nasıl açılır? Daha önceden içindeki ürünün bozulmaması için sıkıca kapattığınız kavanoz kapağı; iş açılmaya gelince size sorun yaratabilir. Yine de kavanoz kapağını kolayca açmak için farklı yapılara sahip aletlere ihtiyacın yok. İşte sıkışmış bir kavanoz nasıl açılır sorusunun cevabı...
29.04.2020 Püf Noktası
Kavanoz kapağı sıkıntısı sürüyor
Kavanoz kapağı sıkıntısı sürüyor Bu yıl kışlık konserve yapımına ilgi arttı ama kavanoz kapakları bulunamaz oldu, olanların fiyatları ise 2-3 katı arttı. Esnaf 1 kilo domates fiyatına bile kapak satıldığını belirtirken, Türkiye'nin en büyük toptancı çarşılarından İstanbul Toptancılar Çarşısı'nda (İSTOÇ) bugün kapak kalmadı. Kavanoz kapağı üreten firmaların talebe hazırlıksız yakalandığı bildiriliyor.
23.09.2019 Haberler