Meyhanede silahlı ve sopalı saldırı: 3 yaralı
Meyhanede silahlı ve sopalı saldırı: 3 yaralı Adana'da Mehmet İ., Şiyar A. ile Özgür K., meyhanede  kimliği belirsiz kişilerin tabancalı ve sopalı saldırısı sonucu yaralandı.
20.07.2019 Gündem
CHP İzmir İl Kongresi'nde yumruklar konuştu!
CHP İzmir İl Kongresi'nde yumruklar konuştu! CHP İzmir İl Kongresinde adayların konuştuğu sırada sahne önündeki partililer arasında kavga çıktı. Milletvekilleri arbedeyi güçlükle sakinleştirmeye çalışıyor. CHP İzmir İl Kongresinin yapıldığı Celal Atik Spor Salonunda, Deniz Yücel ve Utku Gümrükçü aday oldu. Deniz Yücel'in ardından kürsüye çıkan Utku Gümrükçü'nün konuşma yaptığı sırada bir kişi üzerinde "Utku Gümrükçü Kerbela şehitlerinden hemen şimdi özür dile" yazan bir pankart tutunca iki grup arasında kavga çıktı. Milletvekilleri arbedeyi sakinleştirmeye çalışırken, kongreye 15 dakika ara verildi. Kavganın devam etmesi halinde kongrenin iptal edileceği belirtildi.
11.09.2019 Haberler
Kına gecesi meydan savaşı!
Kına gecesi meydan savaşı! Sakarya’nın Karasu ilçesinde bir kına gecesinde, eğlencenin yapıldığı alanın yakınında alkol alan gençlerle, kına gecesine katılan gençler arasında kavga çıktı. Olayda çok sayıda kişi yumruk ve tekme darbeleri alırken, çıkan kavga, alkol alan gençlerin uzaklaşmasıyla yatıştı.
11.09.2019 Yaşam
Marmara Üniversitesi'nde taşlı şişli kavga çıktı
Marmara Üniversitesi'nde taşlı şişli kavga çıktı Marmara Üniversitesinde akşam saatlerinde karşıt görüşlü iki grup arasında kavga yaşandı. Taş ve sopalarla birbirine giren öğrenci gruplarına çevik kuvvet ekipleri müdahale etti. Ara sokaklarda yaşanan kovalamacada çok sayıda öğrenci gözaltına alındı
13.11.2013 Gündem
İzmit'te eylemciler arasında kavga çıktı
İzmit'te eylemciler arasında kavga çıktı İstanbul Taksim Gezi Parkı eylemine destek amacıyla İzmit Cumhuriyet Parkı'nda toplanan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) ile Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) sempatizanı bir gurup arasında önce sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Vatandaşların müdahalesi ile kavga büyümeden sona erdirildi
11.06.2013 Gündem

Benzer Haber Etiketleri