Kavun

Kavun

Son dakika Kavun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kavun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kavun haber sayfamızda...

Kavun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.516 kavun haberi bulunmuştur.
Tarımda üretici enflasyonu belli oldu
Tarımda üretici enflasyonu belli oldu Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarım ürünleri üretici fiyat endeksinin (Tarım-ÜFE) yıllık yüzde 52,66, aylık yüzde 6,34 arttığını açıkladı.
16.01.2024 Ekonomi
Kanser tedavisinde tehlikeli tercihler: Kaplumbağa kanı içen hasta var
Kanser tedavisinde tehlikeli tercihler: Kaplumbağa kanı içen hasta var Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde kanser tanısı konulan hasta ve yakınları için kurulan ve her hafta düzenli olarak eğitimlerin verildiği Hematoloji / Onkoloji Hasta Okulu’na gelenlerin en sık sorduğu soruların başında alternatif tedaviler yer alıyor.
13.01.2024 Gündem
Tacikistan Hakkında Bilgiler; Tacikistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Tacikistan Hakkında Bilgiler; Tacikistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Tacikistan, Orta Asya'da yer alan bağımsız Türk devletlerinden biridir. 1991 yılında Sovyetler Birliğinin dağılmasının ardından bağımsızlığını ilan etti. 1992 yılında Birleşmiş Milletlere üye oldu. Türkiye, Tacikistan'ı resmi olarak tanıyan ilk ülkedir. Tacikistan'ın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Ülke hakkında bilgileri sizler için derledik.
2.01.2024 Dünya
Tarımda yerli üretim için destek çağrısı
Tarımda yerli üretim için destek çağrısı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, “2020 yılının ilk 10 ayında 12.1 milyar dolar tarım ve gıda ürünü ithalatı yapılırken 2023 yılının aynı döneminde ithalat 20.4 milyar dolara yükseldi” dedi.
18.12.2023 Ekonomi
'İlk 10 ayda ithalat 20,4 milyar dolara yükseldi'
'İlk 10 ayda ithalat 20,4 milyar dolara yükseldi' Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “2020 yılının ilk 10 ayında 12,1 milyar dolar tarım ve gıda ürünü ithalatı yapılırken 2023 yılının aynı döneminde ithalat 20,4 milyar dolara yükseldi” dedi.
17.12.2023 Ekonomi
Türkiye'nin gizli ekonomik depoları! Tek bir bakteri üretmiyor, sırrı tüfte saklı
Türkiye'nin gizli ekonomik depoları! Tek bir bakteri üretmiyor, sırrı tüfte saklı Yiyeceklerini bozulmadan saklamak insanlığın en eski tarihinden beri önemli ve hassas bir konu. Buna verilecek son örnek ise Kapadokya'dan. Tonlarca yiyeceği tek bir bakteriye maruz bırakmadan koruyan Kapadokya'daki doğal depolar tüm dünyanın dikkatini çekiyor. Prof. Dr. Sedat Karaman'a bu depoların sırrını sorduk.
13.12.2023 Yaşam
Bozuk kavun 8 kişiyi öldürdü! Çağrı yapıldı
Bozuk kavun 8 kişiyi öldürdü! Çağrı yapıldı Bozulmuş kavun kaynaklı salmonella salgını nedeniyle 3’ü ABD’de, 5’i Kanada’da 8 kişi hayatını kaybetti.
9.12.2023 Dünya
5 gıda aynı gün tüketilmeli
5 gıda aynı gün tüketilmeli Gıda güvenliği uzmanları, şu beş yiyeceği, sağlık açısından pişirdiğimiz-aldığımız gün yememiz gerektiğine dair uyarıda bulundu.
7.12.2023 Dünya
Tarım üretici enflasyonu aylık bazda geriledi
Tarım üretici enflasyonu aylık bazda geriledi Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin tarım ürünleri üreticileri enflasyonuna işaret eden tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) verilerini açıkladı.
16.11.2023 Ekonomi
Tarım-ÜFE artış gösterdi
Tarım-ÜFE artış gösterdi Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) yıllık yüzde 62,56 arttı, aylık yüzde 1,13 azaldı.
15.11.2023 Ekonomi
Kavun hasadı üreticinin yüzünü güldürüyor
Kavun hasadı üreticinin yüzünü güldürüyor Antalya'nın Serik ilçesinde örtüaltı kavun hasadı başladı. Üretici ilk kavunu 15 liradan satarken, fiyatların hasat devam ettikçe normalleşmesi bekleniyor.
9.11.2023 Ekonomi
İstanbul’un tatları
İstanbul’un tatları Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında İstanbul’un ilçeleri geçmişten günümüze çeşitli tatlarla özdeşleşmiş durumda.
29.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Diyet yapan bu 3 meyveden uzak dursun! Şekeri ve yağı iki katına çıkarıyor
Diyet yapan bu 3 meyveden uzak dursun! Şekeri ve yağı iki katına çıkarıyor Diyet yapıp fit bir vücuda sahip olmak hemen herkesin hayali. Özellikle diyet listelerinde tatlı yerine yer alan meyveler ise çoğu zaman hayat kurtarıyor. Ancak öyleleri var ki siz kilo vermek isterken kilo alımına sebep olabilir. İşte diyet yaparken uzak durmanız gereken meyveler.
22.09.2023 Genel Sağlık
Noktalı Virgül (;) Nedir, Kullanım Alanları ve Görevleri Nelerdir? Noktalı Virgül ile İlgili Cümleler
Noktalı Virgül (;) Nedir, Kullanım Alanları ve Görevleri Nelerdir? Noktalı Virgül ile İlgili Cümleler Noktalı virgül Türkçe dilbilgisinde karşımıza çıkan konulardan bir tanesidir. Özellikle yazı dilinde kullanılmaktadır. Cümle kurarken sıklıkla tercih edilen noktalı virgül (;), farklı görevlerde kullanılmaktadır. Kullanım alanları çeşitlilik gösteren bu noktalama işaretinin görevleri her zaman merak konusu olmuştur. Görevlerini öğrenerek yazılarınızda noktalı virgül kullanmanız mümkündür. Noktalı virgül (;) nedir? Noktalı virgül nerelerde kullanılır? Konuyla ilgili cümleler nelerdir? TDK noktalı virgülü nasıl tanımlamıştır? Noktalı virgül ile ilgili cümleler için içeriğimize göz atabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir?
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir? Dünya dilleri arasında yer alan İngilizce günümüzde en çık kullanılan diller arasında yer alır. Yeni bir dil öğrenmenin en temel kriterleri arasında kelimeler ve dil bilgisi konusu gelmektedir. Bu yüzden İngilizce öğrenmede İngilizce kelimeler ve anlamları konusu oldukça önemlidir. İngilizcede her ne kadar bir milyona yakın kelime bulunsa da günlük konulma dili, yazı dili, kitap ve dergilerde kullanılan kelime sayısı yarısı kadardır. İngilizce'de en çok kullanılan kelimeleri ve anlamlarını bilmek yeterli olacaktır. İngilizcede en çok kullanılan kelimeler nelerdir? İngilizce kelimeler ve anlamları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
4’üne tam yasak 3’üne de sınırlama
4’üne tam yasak 3’üne de sınırlama Tarımsal ürünlerin yetiştirilmesi esnasında hastalık ve zararlılar için çiftçilerin kullandığı kimyasallardan 7’sine daha yasak geldi.
28.08.2023 Gündem
Ayılar otomobili parçaladı! Araç sahibine sigorta şirketinden 2. şok
Ayılar otomobili parçaladı! Araç sahibine sigorta şirketinden 2. şok Trabzon’da Alaca Yaylası’na çıkan Kemal Söyler sabah kalktığında otomobilini görünce büyük bir şok yaşadı.
16.08.2023 Haberler
35 mahallede fare istilası! Vatandaş isyan etti, milyonlarca lira zarar var
35 mahallede fare istilası! Vatandaş isyan etti, milyonlarca lira zarar var Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, tarlaları fareler istila etti. İlçenin 71 mahallesinin, 35'inde, binlerce dönümlük ekili alanda, tüm ürünler fareler tarafından yenirken, çiftçiler hasattan elleri boş dönüyor. Farelerin sadece ürünlere değil, sulama hortumlarına da zarar veriyor.
16.08.2023 Haberler
35 mahallede fare istilası! Vatandaş isyan etti, milyonlarca lira zarar var
35 mahallede fare istilası! Vatandaş isyan etti, milyonlarca lira zarar var Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, tarlaları fareler istila etti. İlçenin 71 mahallesinin, 35'inde, binlerce dönümlük ekili alanda, tüm ürünler fareler tarafından yenirken, çiftçiler hasattan elleri boş dönüyor. Farelerin sadece ürünlere değil, sulama hortumlarına da zarar veriyor.
16.08.2023 Gündem
Ayılar otomobili parçaladı! Araç sahibine sigorta şirketinden 2. şok
Ayılar otomobili parçaladı! Araç sahibine sigorta şirketinden 2. şok Trabzon’da Alaca Yaylası’na çıkan Kemal Söyler sabah kalktığında otomobilini görünce büyük bir şok yaşadı.
16.08.2023 Gündem
Ömrü uzatıyor! Daha uzun süre daha sağlıklı yaşamayı dileyenler için 50 besin
Ömrü uzatıyor! Daha uzun süre daha sağlıklı yaşamayı dileyenler için 50 besin Düzenli ve sağlıklı bir hayat için vücut metabolizması çok önemli rol oynar. Eğer sağlığını koruyan besinler ile beslenebiliyorsan Ömrünü uzatacak ve daha uzun süre daha sağlıklı yaşamayı dileyenler için 50 besini birlikte incelemek gerekiyor. İşte, merak edilen tüm detaylar.
15.08.2023 Alternatif Tıp
Reflüsü olanlar için yanından bile geçilmemesi gereken yiyecekler!
Reflüsü olanlar için yanından bile geçilmemesi gereken yiyecekler! Reflü sorunu, yemek yedikten sonra tüketilen birçok yiyeceğin mideden, yemek borusuna ve ağıza tekrar geri gelmesi olarak tanımlanır. Genellikle yemek borusunun altında yer alan mide geçişinde sağlayan kapının çalışma bozukluğundan kaynaklanmaktadır. Peki, reflüsü olanlar için yanından bile geçilmemesi gereken yiyecekler nelerdir sizler için derledik.
8.08.2023 Genel Sağlık
Meyve-sebze bol vatandaş az alıyor
Meyve-sebze bol vatandaş az alıyor Yaz ayları meyve-sebzenin en bol olduğu dönem. Ancak son dönemde artan fiyatların da etkisiyle vatandaş alışverişi temkinli yaparken, bol bol ürün almak yerine yalnızca ihtiyacı kadar alabiliyor.
8.08.2023 Ekonomi
Ege’de yeni bir yaşam sizi bekliyor… İşte rotanızı Urla Kekliktepe’ye çevirmeniz için 6 neden!
Ege’de yeni bir yaşam sizi bekliyor… İşte rotanızı Urla Kekliktepe’ye çevirmeniz için 6 neden! Hayat hep başladığı gibi gitmek zorunda değil; ihtiyacınız olan değişim belki de Urla’da sizi bekliyor olabilir. Neden mi Urla? İşte sizi kolayca ikna edecek 6 harika neden!
10.08.2023 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Kavun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.