Kayboldu

Kayboldu

Son dakika kayboldu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kayboldu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kayboldu haber sayfamızda...

Kayboldu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.043 kayboldu haberi bulunmuştur.
Yer: Kars! Kurtlar sürüye saldırıp 70 koyunu öldürdü
Yer: Kars! Kurtlar sürüye saldırıp 70 koyunu öldürdü Kars’ta sürüye saldıran kurtlar 70 koyunu öldürdü, 20’sini de yaraladı. Saldırı sırasında araziye kaçan 12 koyun ise kayboldu.
25.04.2024 Gündem
Yıldız Dağı tırmanışında kaybolan öğretim üyesi aranıyor
Yıldız Dağı tırmanışında kaybolan öğretim üyesi aranıyor Mersin Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 3 bin 150 rakımlı Yıldız Dağı'na tırmanış yaptıktan sonra dönüş yolunda kaybolan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar (79) için arama çalışması yürütülüyor.
25.04.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim
Kahramanmaraş’ta vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim Kahramanmaraş’ta 4 yaşındaki kızın boğazı kesilerek öldürüldüğü köyde sessizlik hakimken, küçük kızın mezarının üzerine bayram şekerleri bırakıldığı görüldü.
25.04.2024 Haberler
Vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim: Mezarına şekerler bırakıldı
Vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim: Mezarına şekerler bırakıldı  Kahramanmaraş’ta 4 yaşındaki kızın boğazı kesilerek öldürüldüğü köyde sessizlik hakimken, küçük kızın mezarının üzerine bayram şekerleri bırakıldığı görüldü.
25.04.2024 Gündem
Hırsızların rahatlığı pes dedirtti, o anlar kamerada
Hırsızların rahatlığı pes dedirtti, o anlar kamerada Şişli’de bir mağazaya gelen bir kadın, masada duran çantayı ikinci denemesinde kaşla göz arasında çalarak dükkandan uzaklaştı. Beyoğlu’nda da çocuklar apartmandaki bisikleti hiçbir şey olmamış gibi çalarak yollarına devam etti. Beşiktaş’ta ise ev eşyası satan dükkana müşteri gibi gelen bir kadın, kaşla göz arasında 25 bin liralık oyun konsolunu çaldı. Yaşananlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
25.04.2024 Gündem
Anzak çalgıları fırtınada ‘uçtu’
Anzak çalgıları fırtınada ‘uçtu’ Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. yılında Anzakların torunları (Avustralyalılar ve Yeni Zelandalılar) atalarını anmak için Çanakkale, Gelibolu’da “Şafak Ayini” yapıyor.
25.04.2024 Gündem
312 gün sonra ilk iz bulundu ama soru işaretleri azalmadı! Cesedi hayvanlar taşımış olabilir
312 gün sonra ilk iz bulundu ama soru işaretleri azalmadı! Cesedi hayvanlar taşımış olabilir Kayıp Korhan Berzeg’in kredi kartları ile ona ait olduğu düşünülen eşya ve kemik parçaları Gönen’deki evinden dört km uzaklıkta bulundu. Cesedin hayvanlar tarafından parçalanarak dere kenarına getirilmiş olabileceği, Berzeg’in bu alana inmesinin mümkün olmadığı belirtiliyor.
25.04.2024 Gündem
Şanlıurfa'da amca ve yeğen yapay gölette boğuldu
Şanlıurfa'da amca ve yeğen yapay gölette boğuldu Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yapay gölete düşen 15 yaşındaki Polat Baran ve kendini kurtarmaya çalışan amcası boğularak hayatını kaybetti. Boğulma anı güvenlik kamerasına yansıdı.
24.04.2024 Haberler
Amca ve yeğenin feci ölümü! Kameralar saniye saniye kaydetti
Amca ve yeğenin feci ölümü! Kameralar saniye saniye kaydetti Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yapay gölete düşen 15 yaşındaki Polat Baran ve kendini kurtarmaya çalışan amcası boğularak hayatını kaybetti. Boğulma anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
24.04.2024 Gündem
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Gündem
Çöl tozu Türkiye'ye geliyor! Gökyüzü kızıla mı bürünecek?
Çöl tozu Türkiye'ye geliyor! Gökyüzü kızıla mı bürünecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Haberler
İstanbul’da kaza sonrası "sızan taksici" polisi duyunca kaçtı
İstanbul’da kaza sonrası "sızan taksici" polisi duyunca kaçtı Kemerburgaz-Göktürk yolunda kaza ihbarına giden itfaiye ekibi, taksiciyi aracın içerisinde uyurken buldu. İtfaiyenin müdahalesine rağmen bir türlü uyanmayan taksici, İHA muhabirinin müdahalesi sonrası uyandı. Bir süre aracın içerisinde bekleyen taksici ardından inip aracını kontrol ettikten sonra kazalı araçla olay yerinden kaçtı. Trafikte seyrederken yalpalayan taksici bariyerlere çarpmaktan son anda kurtuldu. Yaşananlar İHA kameralarına yansıdı.
24.04.2024 Haberler
Sır olay! Neşe'den 1,5 aydır haber alınamıyor
Sır olay! Neşe'den 1,5 aydır haber alınamıyor Denizli’de yurtta kalan 14 yaşındaki kız çocuğu, servisle gittiği okula girmeden ortadan kayboldu. 1,5 haber alınamayan genç kız, her yerde aranıyor.
24.04.2024 Gündem
Korkunç kaza: Kargo gemisi köprüye çarptı!
Korkunç kaza: Kargo gemisi köprüye çarptı! Çin'in Guangdong eyaletinde bir kargo gemisinin köprüye çarpıp batması sonucu dört kişi kayboldu. Kaybolan mürettebat için arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
23.04.2024 Dünya
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te ‘Çocuk Özel Oturumu’ düzenlendi. Meclis kürsüsüne ve vekil koltuklarına oturan çocuklar, Türkiye’nin uzay yolculuğunu ve gelecek umutlarını dile getirdi...
23.04.2024 Gündem
Foça açıklarında hortum oluştu
Foça açıklarında hortum oluştu İzmir'in Foça ilçesi açıklarında hortum oluştu. Hortum cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
20.04.2024 Haberler
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi onların adına Bitcoin almak üzere para toplayıp, yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezası, istinaf mahkemesi tarafından bozulup, tahliye edilen Safiye Gökçe Yüce'nin (44) yeniden yargılanmasına başlandı.
20.04.2024 Gündem
Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı fotoğrafına gelen yoruma sessiz kalamadı!
Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı fotoğrafına gelen yoruma sessiz kalamadı! "Gamsız" ve "Ben Sensiz Ne Yaparım?" gibi hit olmuş şarkılarla tanınan şarkıcı Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı, sosyal medya hesabından yayınladığı aşk pozuyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim takipçisinden gelen bir yoruma da verdiği cevapla şaşırttı.
18.04.2024 Cadde
Elazığ’da 'Çağaboğan' çekirgesi görüntülendi
Elazığ’da 'Çağaboğan' çekirgesi görüntülendi Boyu zaman zaman 20-25 santim olan Saga Ephippigera diğer adıyla "Çağaboğan" olarak bilinen çekirge Elazığ’da görüntülendi.
17.04.2024 Gündem
2 metrelik engerek yılanı görüntülendi
2 metrelik engerek yılanı görüntülendi Elazığ'dan Tunceli'ye geziye giden bir kişi, Türkiye'nin en zehirli 15 türünden biri olan koca engerek yılanını görüntüledi.
16.04.2024 Haberler
Kalede gezerken dev yılanla karşılaştı! Isırığı bir insanı öldürmeye yetiyor
Kalede gezerken dev yılanla karşılaştı! Isırığı bir insanı öldürmeye yetiyor Elazığ'dan Tunceli'ye geziye giden bir kişi, Türkiye'nin en zehirli 15 türünden biri olan koca engerek yılanını görüntüledi.
16.04.2024 Gündem
Mersin'de korku dolu anlar! Yolcu otobüsü önünde fren yaptı
Mersin'de korku dolu anlar! Yolcu otobüsü önünde fren yaptı Adana Mersin karayolunda ilerleyen yolcu otobüsünün önünde hafif ticari araç fren yaptı. O anları kaydeden otobüsün şoförü şikayette bulundu.
15.04.2024 Gündem
Arabada skandal! Gece saatlerinde yakalandı, iç çamaşırlarıyla kaçtı
Arabada skandal! Gece saatlerinde yakalandı, iç çamaşırlarıyla kaçtı Arabada birlikte oldukları sırada aniden polisler tarafından yakalandılar. Korkudan ne yapacağını şaşıran genç önce sürücü koltuğuna atlayıp kurtulmaya çalıştı, panikle kaza yapınca çaresizce iç çamaşırıyla kaçarak gecenin karanlığında gözden kayboldu.
15.04.2024 Dünya
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor'
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor' Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Fenerbahçe
'Yargı' aksiyon dolu bölümüyle nefes kesti! Eren kurduğu tuzakla kızının intikamını aldı
'Yargı' aksiyon dolu bölümüyle nefes kesti! Eren kurduğu tuzakla kızının intikamını aldı Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Eren kızına zulmeden canilerin peşine düştü. Merdan ve Osman'dan yardım aldı. Dizinin final sahnesindeki aksiyon tam anlamıyla nefes kesti. İşte 'Yargı'nın 89. bölüm özeti...
15.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kayboldu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.