Kayıp tıp öğrencisinin ailesi: Hırslarımızın kurbanı olmuşsun, istemiyorsan okuma oğlum
Kayıp tıp öğrencisinin ailesi: Hırslarımızın kurbanı olmuşsun, istemiyorsan okuma oğlum Kayseri'de, 11 gündür haber alınamayan TIP fakültesi öğrencisi Ahmet Enes Tekin'i  arama çalışmaları sürüyor. Baba Osman Tekin ise "Ahmet'in tıp fakültesini sevmediğini, bizi kırmamak için devam ettiğini öğrendik. İstemiyorsan okuma oğlum. Evine gel. Eve gelmek istemiyorsan da yerini bildir" diye konuştu.
1.08.2023 Haberler
6 gündür aranan üniversite öğrencisi Hamit Egemen'in cesedi bulundu
6 gündür aranan üniversite öğrencisi Hamit Egemen'in cesedi bulundu İstanbul Sarıyer'de, 6 gün önce kaldığı öğrenci yurdundan ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Hamit Egemen'in, cesedi bulundu.
6.04.2022 Haberler
Kayıp 43 üniversite öğrencisi için yeni adım
Kayıp 43 üniversite öğrencisi için yeni adım Meksika'da beş yıl önce gözaltına alındıktan sonra bir daha haber alınamayan öğrencilerin akıbeti, yeniden araştırılacak. Daha önce kartel tarafından öldürülüp çöplükte yakıldığı açıklanan kurbanların ailelerine seslenen Meksika lideri Obrador, "Açık bir yara" ifadesini kullandı.
20.09.2019 Dünya
Kayıp öğrenciler için 200'den fazla polis ve savcı için suç duyurusu
Kayıp öğrenciler için 200'den fazla polis ve savcı için suç duyurusu Meksika'nın modern tarihindeki en büyük acılardan biri olan 43 üniversite öğrencisinin kaybolduğu olaydan beş yıl sonra, adım atıldı. Ceza davası açılıp açılmayacağına yakın zamanda karar verilecek.
25.07.2019 Dünya
Günlerdir aranan Arda Duman'la ilgili flaş gelişme
Günlerdir aranan Arda Duman'la ilgili flaş gelişme Altı gündür kayıp olan Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Arda Duman'ın Belgrad Ormanı'nda cesedi bulundu.
28.03.2019 Gündem
Kaybolan gençler için seferber oldular
Kaybolan gençler için seferber oldular Antalya Vali Yardımcısı ve Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, kaybolan yabancı öğrencilerin helikopter sesi duyduklarını ve 112 acil servisi arayarak “Helikopter sesi duyduk. Kırmızı tişört sallıyoruz. Bizi görsünler” dediğini ancak öğrencilerin helikopter tarafından görülemediğini ve kesin yerlerinin de tespit edilemediğini açıkladı. Kaybolan 3 yabancı uyruklu turisti arama çalışmaları akşam saatlerinde de devam ediyor. Son olarak Jandarma Genel Komutanlığı'ndan 31 kişilik özel arama kurtarma timinin de saat 23.00 civarı bölgeye gelmesi bekleniyor. Gelen 31 kişilik ekibin ardından arama kurtarma ekiplerinin sayısı 170 kişi olacak. Arama çalışmaları aralıksız olarak devam edecek.
11.09.2019 Haberler
7 kişilik ekip kaybolan öğrencileri arıyor
7 kişilik ekip kaybolan öğrencileri arıyor Antalya'nın Kemer İlçesi'nde çıktıkları doğa gezisinde kaybolan 3 yabancı öğrenci, 40 kilometrelik alanda 7 ekip tarafından aranıyor.
11.09.2019 Haberler
Gürcan Siviş Meclis gündeminde
Gürcan Siviş Meclis gündeminde Gürcan Siviş 3 aydır kayıp... Baba kayıp oğlunu arıyor devlet susuyor
23.09.2013 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri