Kaz Dağları

Kaz Dağları

Son dakika Kaz Dağları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kaz Dağları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kaz Dağları haber sayfamızda...

Kaz Dağları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 484 kaz dağları haberi bulunmuştur.
Bayramiç Barajı'ndaki yüzde 100 doluluk oranı üreticiyi sevindirdi
Bayramiç Barajı'ndaki yüzde 100 doluluk oranı üreticiyi sevindirdi Çanakkale’de, çok sayıda su kaynağına sahip olduğu için mitolojide adı ’Bin Pınarlı İda’ olarak geçen Kaz Dağları’ndan beslenen 96 milyon 500 bin metreküp su kapasitesine sahip 250 bin dekar alanı sulayan Bayramiç Barajındaki yüzde 100 doluluk oranı üreticinin yüzünü güldürdü.
13.04.2024 Ekonomi
250 bin dekar alanı sulayan Bayramiç Barajı'ndaki son durum
250 bin dekar alanı sulayan Bayramiç Barajı'ndaki son durum Çanakkale’de, çok sayıda su kaynağına sahip olduğu için mitolojide adı ’Bin Pınarlı İda’ olarak geçen Kaz Dağları’ndan beslenen 96 milyon 500 bin metreküp su kapasitesine sahip Bayramiç Barajındaki yüzde 100 doluluk oranı üreticinin yüzünü güldürdü.
13.04.2024 Gündem
Bayramiç Barajı'nda son durum: Su seviyesi yüzde 100'e ulaştı
Bayramiç Barajı'nda son durum: Su seviyesi yüzde 100'e ulaştı Çanakkale’de çok sayıda su kaynağını içerisinde barındırdığı için mitolojide 'Bin pınarlı ida' olarak geçen Kaz Dağları'ndan beslenen Bayramiç Barajı'nda doluluk oranı, yüzde 100'e ulaştı.
1.04.2024 Gündem
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği Bir nektarinin tadını Bayramiç'in doğası nasıl etkileyebilir? Maraş'ın yöresel kültürü tarhananın işlenmesine neler kazandırabilir? Aromasını, tadını, kokusunu, hatta şeklini... Gelin birlikte AB'den coğrafi işaretli ürünlerle bu yolculuğun izini sürelim...
11.03.2024 Milliyet Executive
Bakan Uraloğlu açıkladı: Çanakkale’de 2 büyük proje hizmete açıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı: Çanakkale’de 2 büyük proje hizmete açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayramiç-Etili Çevre Yolları ile ağır taşıt trafiğini şehir dışına aldıklarını belirterek, “Seyahat süresini de 24 dakika kısalttık. Proje ile yıllık toplam 52,1 milyon lira da tasarruf sağlanacak. Sarıcaeli-Teknopark Farklı Seviyeli Kavşağı ile Çanakkaleliler yıllık 87 milyon lira tasarruf edecek” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Çanakkale'de tarlalar su altında kaldı! 'Çay yatağına yaklaşmayın'
Çanakkale'de tarlalar su altında kaldı! 'Çay yatağına yaklaşmayın' Çanakkale’de sağanak sonrası Karamenderes Çayı taştı, buğday tarlaları su altında kaldı; bölge havadan görüntülendi. Çanakkale Valiliği, ise bölgedeki vatandaşları çay yatağına yaklaşmamaları konusunda uyardı.
14.02.2024 Gündem
Çanakkale'de emlak fırsatları altın değerinde
Çanakkale'de emlak fırsatları altın değerinde Çanakkale, İstanbul, İzmir ve Bursa üçgenindeki konumu ve artan ulaşım imkanlarıyla büyük kentlere olan ilgiyi üzerine çekmeye devam ediyor.
7.02.2024 Ekonomi
Su seviyesi yüzde 8,5'a düşmüştü: Bayramiç Barajı'nda son durum
Su seviyesi yüzde 8,5'a düşmüştü: Bayramiç Barajı'nda son durum Çanakkale’de çok sayıda su kaynağını içerisinde barındırdığı için mitolojide 'Bin Pınarlı İda' olarak geçen Kaz Dağları'ndan beslenen Bayramiç Barajı'nın yüzde 8,5'a düşen su seviyesi, 2 ayda yüzde 60'a ulaştı.
13.12.2023 Gündem
Ezine peyniri AB'den coğrafi işaret tescili aldı
Ezine peyniri AB'den coğrafi işaret tescili aldı Coğrafi konum itibarıyla Kaz Dağları'nın eteklerinde yetişen koyun, keçi ve ineklerin sütünden yapılan Ezine peyniri, Türkiye’den Avrupa Birliği'nden (AB) coğrafi işaret tescili alan ilk peynir oldu.
7.12.2023 Ekonomi
Prof. Dr. Celal Şengör küplere bindi! "Rahatsız olanlar zır cahildir"
Prof. Dr. Celal Şengör küplere bindi! "Rahatsız olanlar zır cahildir" İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsünde "4 Aralık Dünya Madenciler Günü" kapsamında panel düzenlendi. Eski maden sahalarının doğaya yeniden kazandırılması konusunun ele alındığı panelde konuşan Prof. Dr. Celal Şengör, "Tekrar edelim, biz doğayı tahrip etmiyoruz, doğanın yüzünü değiştiriyoruz. Bu yüz senin, bunun, onun hoşuna gitmeyebilir. Bir kere niye hoşuna gitmiyor bunu öğrenmemiz lazım. Çevredeki insanları, yani maden açılmasın diyen sivri akıllıları rahatsız eden nedir, bir kere bunu tespit edeceğiz, rahatsız olanlar zır cahildir" dedi.
5.12.2023 Haberler
Prof. Dr. Celal Şengör küplere bindi! Rahatsız olanlar zır cahildir
Prof. Dr. Celal Şengör küplere bindi! Rahatsız olanlar zır cahildir İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsünde "4 Aralık Dünya Madenciler Günü" kapsamında panel düzenlendi. Eski maden sahalarının doğaya yeniden kazandırılması konusunun ele alındığı panelde konuşan Prof. Dr. Celal Şengör, "Tekrar edelim, biz doğayı tahrip etmiyoruz, doğanın yüzünü değiştiriyoruz. Bu yüz senin, bunun, onun hoşuna gitmeyebilir. Bir kere niye hoşuna gitmiyor bunu öğrenmemiz lazım. Çevredeki insanları, yani maden açılmasın diyen sivri akıllıları rahatsız eden nedir, bir kere bunu tespit edeceğiz, rahatsız olanlar zır cahildir" dedi.
5.12.2023 Gündem
Ceyda Düvenci: 'Boşandın, daha da biri hayatına girmesin' tavrını reddediyorum!
Ceyda Düvenci: 'Boşandın, daha da biri hayatına girmesin' tavrını reddediyorum! Oyuncu Ceyda Düvenci'nin, meslektaşı Bülent Şakrak ile sekiz yıllık evliliği 10 Temmuz'da tek celsede bitti. Bu ilişkiden 2017'de Okan Ali adında bir oğlu dünyaya gelen Düvenci, "Boşanan pek çok kadın var" derken, yeni hayatını anlattı.
23.11.2023 Cadde
'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven: Çok keyifliyiz! Enerji iyi, ekip iyi
'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven: Çok keyifliyiz! Enerji iyi, ekip iyi Salı günleri Kanal D ekranlarında ilgiyle izlenen 'Üç Kız Kardeş' dizisinin Somer'i Berker Güven, geçtiğimiz akşam Cihangir'de kameralara yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, dizinin başarısı ve sevgilisi Nihal Yalçın ile ilişkisi hakkında konuştu.
3.11.2023 Cadde
100 yıllık süreçte hayata geçirilen tünel projeleri…
100 yıllık süreçte hayata geçirilen tünel projeleri… İstanbul’un Avrupa ve Asya yakaları İstanbul Boğazı’nın altından geçen 5.4 km uzunluğundaki iki katlı bir karayolu tüneliyle bağlandı. Ayrıca tünele girişleri sağlamak üzere her iki yakada toplam 9.2 km boyunca karayolu genişletilmesini ve iyileştirilmesi amacıyla planlanmış ve yapımı tamamlanmıştır.
28.10.2023 Ekonomi
Çanakkale’de boz ayı görüntülendi
Çanakkale’de boz ayı görüntülendi Çanakkale’de 4 yıldır yaban hayatını izleyen Yaban hayatı fotoğrafçısı ve kuş gözlemcisi Cenk Polat, merkeze yakın ormanlık alanda kurduğu fotokapanla yetişkin bir boz ayı görüntüledi.
23.10.2023 Haberler
Bakan Uraloğlu açıkladı! 309 milyon TL tasarruf sağlandı
Bakan Uraloğlu açıkladı! 309 milyon TL tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ayvacık-Küçükkuyu Yolu Assos ve Troya Tünellerini 1 yılda 3 milyon 29 bin 444 araç kullandı. Zamandan ve akaryakıttan toplam 309 milyon lira tasarruf elde edildi” dedi.
12.10.2023 Ekonomi
Ağaçtaki ayıyı görüntüleyen vatandaştan gülümseten sözler
Ağaçtaki ayıyı görüntüleyen vatandaştan gülümseten sözler Çanakkale’nin Yenice ilçesinde ormanlık alanda ağaç üzerinde ayı yavrusu görüntülendi. Cep telefonu ile ağaç üzerindeki ayı yavrusunu görüntüleyen yolcunun çekim sırasında ayı yavrusu ile diyaloğunda ortaya ilginç görüntüler çıktı.
11.10.2023 Haberler
Artvin'de ayı dehşeti! 'Ağzına elimi soktum dilini tuttup, zaman kazandım'
Artvin'de ayı dehşeti! 'Ağzına elimi soktum dilini tuttup, zaman kazandım' Artvin Şavşat’ta ayının saldırdığı yaşlı adam 5 gündür hastanede tedavi görüyor. Yaşananları anlatan 82 yaşındaki Mustafa Bilen, saldırı sırasında ayının dilini tutarak zaman kazandığını komşularının ardından yetişerek ayıyı öldürdüğünü söyledi.
11.10.2023 Gündem
'Bin Pınarlı İda' olarak biliniyor! 'Eylül sonunda susuz kalacağız'
'Bin Pınarlı İda' olarak biliniyor! 'Eylül sonunda susuz kalacağız' Türkiye genelinde yaşanan kuraklık, Bayramiç Barajı'nı da olumsuz etkiledi.
13.09.2023 Gündem
Kaz Dağları'ndaki yangın 2 saatte kontrol altına alındı
Kaz Dağları'ndaki yangın 2 saatte kontrol altına alındı Kaz Dağları'nda çıkan yangın, havadan ve karadan 2 saatlik müdahaleyle kontrol altına alındı.
22.08.2023 Gündem
Berker Güven bu sefer Kaz Dağları'na gidiyor
Berker Güven bu sefer Kaz Dağları'na gidiyor 13 Haziran'da yayınlanan 53'üncü bölümü ile sezon finali yapan Kanal D dizisi 'Üç Kız Kardeş'in başrol oyuncusu Berker Güven, önceki akşam oyuncu sevgilisi Nihal Yalçın ile Cihangir'de bir mekan çıkışı görüntülendi.
17.07.2023 Cadde
Kaz Dağları’nda kekik hasadı
Kaz Dağları’nda kekik hasadı Dünyanın, Alpler’den sonra en fazla oksijene sahip ormanları Kaz Dağları’nı kekik kokuları sardı.
14.06.2023 Gündem
Safari turu
Safari turu Ramada Resort Kaz Dağları’nın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, sanat ve Influencer dünyasından isimler katıldı.
14.06.2023 Cadde
İbrahim Çelikkol ve sevgilisi Natali Yarcan'dan yeni poz
İbrahim Çelikkol ve sevgilisi Natali Yarcan'dan yeni poz 2017'de nikah masasına oturduğu Mihre Mutlu ile evliliğini Mayıs 2022'de sonlandıran İbrahim Çelikkol, boşanmanın ardından yemek kitapları yazarı Natali Yarcan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftten yeni bir paylaşım geldi. Yakışıklı oyuncu, Natali Yarcan ile romantik bir karesini yayınladı.
10.05.2023 Cadde
Eylül Su Sapan gizemli arkadaşıyla görüntülendi! Tehditler havada uçuştu
Eylül Su Sapan gizemli arkadaşıyla görüntülendi! Tehditler havada uçuştu Ünlü oyuncu Eylül Su Sapan, önceki akşam Cihangir'de bir mekanın önünde erkek arkadaşı ile görüntülendi. Sapan, flaşlar patlayınca sinirlendi. Devreye giren erkek arkadaşı, küfür etmeye başladı. Basın mensuplarının üzerine yürüyerek ağzını bozan Sapan'ın arkadaşı, tehditler savurdu.
10.03.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kaz Dağları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.