Kazanmak

Kazanmak

Son dakika Kazanmak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kazanmak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kazanmak haber sayfamızda...

Kazanmak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.767 kazanmak haberi bulunmuştur.
Ankaragücü maçı sonrası Beşiktaşlı yıldıza ilginç benzetme: Real Madrid dönemi Roberto Carlos gibi
Ankaragücü maçı sonrası Beşiktaşlı yıldıza ilginç benzetme: Real Madrid dönemi Roberto Carlos gibi Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Siyah-beyazlı takımın özellikle ilk yarıdaki oyunu yoğun eleştiri aldı. İşte spor yazarlarının görüşleri...
24.04.2024 Beşiktaş
Dusan Vlahovic: Hiçbir şey bilmiyorum ve ilgilenmiyorum!
Dusan Vlahovic: Hiçbir şey bilmiyorum ve ilgilenmiyorum! Juventus'un 24 yaşındaki yıldızı Dusan Vlahovic, geleceğine dair açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 İtalya Serie A
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
23.04.2024 Diğer
İsmail Kartal: Kalan 5 maçımızı kazanmak istiyoruz
İsmail Kartal: Kalan 5 maçımızı kazanmak istiyoruz Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçından sonra konuştu.
23.04.2024 Futbol
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan penaltı tepkisi! Puan durumu cevabı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan penaltı tepkisi! Puan durumu cevabı Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçından sonra konuştu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Serdar Dursun: Hedefimiz ligi kazanmak!
Serdar Dursun: Hedefimiz ligi kazanmak! Fenerbahçeli futbolcu Serdar Dursun, Sivasspor maçı öncesi konuştu.
22.04.2024 Fenerbahçe
Bülent Uygun: Zor bir maç bizi bekliyor!
Bülent Uygun: Zor bir maç bizi bekliyor! Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe maçı öncesi konuştu.
22.04.2024 Sivasspor
Samet Bulut: Hayallerimi gerçekleştirmekte olduğumu görüyorum!
Samet Bulut: Hayallerimi gerçekleştirmekte olduğumu görüyorum! Samet Bulut, 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda 2. gün yarışlarının tamamlanmasının ardından konuştu.
22.04.2024 Diğer
Max Kanter: Astana takımında herkes benim arkamdaydı!
Max Kanter: Astana takımında herkes benim arkamdaydı! Max Kanter, 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'ndaki başarısının ardıdnan konuştu.
22.04.2024 Diğer
Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya sert yanıt! Beşiktaş'ta 'çürük' tartışması büyüyor
Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya sert yanıt! Beşiktaş'ta 'çürük' tartışması büyüyor Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, Samet Aybaba'nın 'Bu takım çürümüş' sözlerine yanıt verdi. İşte detaylar...
22.04.2024 Beşiktaş
Miguel Crespo 'feda' dedi! Fenerbahçe'den ayrılığının gerçeklerini açıkladı
Miguel Crespo 'feda' dedi! Fenerbahçe'den ayrılığının gerçeklerini açıkladı Ara transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak Rayo Vallecano'nun yolunu tutan Miguel Crespo, sarı-lacivertlilerden ayrılık süreci hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu ve bilinmeyenleri duyurdu. İşte detaylar...
22.04.2024 Fenerbahçe
Kilosu yüzünden daha önce elenmişti! Polis olma hayali için 25 kilo verdi
Kilosu yüzünden daha önce elenmişti! Polis olma hayali için 25 kilo verdi Polis Akademisi Başkanlığının 30’uncu dönem, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) alımlarında fazla kiloları sebebiyle elenen Mustafa Kurtulan (25), geçen günlerde ilan edilen 2024 yılı 31’inci dönem POMEM alımlarına başvuru yaparak, polis olma hayalini gerçekleştirmek için 99,7 kilodan 74 kiloya düştü.
22.04.2024 Gündem
Türkiye'de 1 gecede beş parasız kaldı! 'Yer silerken Boğaz manzaralı dükkan istedim, oldu'
Türkiye'de 1 gecede beş parasız kaldı! 'Yer silerken Boğaz manzaralı dükkan istedim, oldu' Uygur Türkü olarak varlıklı bir ailenin içine doğdu. Değişen Çin politikaları sebebiyle aniden ailesiyle iletişimi kesilince Türkiye'de kız kardeşiyle bir başına, beş parasız kaldı. İşte çamaşır suyuyla yer silerken Kuzguncuk'ta Boğaz manzaralı bir restoran açan Ali Gökaslan'ın sıfırdan kurduğu yeni hayatı.
22.04.2024 Yaşam
Osman Şenher, Galatasaray'da kulis bilgisini açıkladı: Ailesinden öğrendim
Osman Şenher, Galatasaray'da kulis bilgisini açıkladı: Ailesinden öğrendim Galatasaray, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Mücadeleye damga vuran isimler Icardi, Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı oldu. Spor yazarları mücadeleyi köşelerinde değerlendirdi.
22.04.2024 Galatasaray
İsmail Kartal'dan oyuncularına uyarı! 'Artık her maç final'
İsmail Kartal'dan oyuncularına uyarı! 'Artık her maç final' İsmail Kartal oyuncularıyla yaptığı toplantıda kritik haftalara girdiklerini vurgularken, “Artık tek düşüncemiz Süper Lig. Sivas zor bir deplasman. İlk dakikadan itibaren baskılı oynayıp skor üstünlüğünü almalıyız” dediği öğrenildi.
22.04.2024 Fenerbahçe
Selçuk İnan: Alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz!
Selçuk İnan: Alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz! Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, Kasımpaşa maçından sonra konuştu.
21.04.2024 Gaziantep FK
Emeka Eze: Kaybettik ama mücadeleyi hiç bırakmadık!
Emeka Eze: Kaybettik ama mücadeleyi hiç bırakmadık! Pendiksporlu futbolcu Emeka Eze, Galatasaray maçı sonrası konuştu.
21.04.2024 Pendikspor
Bursaspor İnfo Yatırım, Aliağa Petkimspor deplasmanında galip!
Bursaspor İnfo Yatırım, Aliağa Petkimspor deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 28'inci haftasında Bursaspor İnfo Yatırım, Aliağa Petkimspor deplasmanından 94-78 galip ayrıldı.
Werder Bremen, Stuttgart engelini 2 golle geçti!
Werder Bremen, Stuttgart engelini 2 golle geçti! Bundesliga'nın 30'uncu haftasında Werder Bremen, Stuttgart'ı 2-1 mağlup etti.
21.04.2024 Almanya Bundesliga
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' mottosuyla kazanmak istiyoruz!
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' mottosuyla kazanmak istiyoruz! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Pendikspor maçı öncesi konuştu.
21.04.2024 Galatasaray
İbrahim Üzülmez: Teslim olmaya gelmedik!
İbrahim Üzülmez: Teslim olmaya gelmedik! Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Galatasaray maçı öncesi konuştu.
21.04.2024 Pendikspor
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
21.04.2024 Futbol
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu Depremlerde eşini, kızını, bacağını ve her şeyini kaybeden depremzede, ücretsiz takılan protezle tekrar hayata tutundu. Yahya Alsuhni'nin yüzü ücretsiz takılan protezle güldü.
21.04.2024 Gündem
ÖZEL | Emma Meesseman: MVP olmak değil, kupalar önemli!
ÖZEL | Emma Meesseman: MVP olmak değil, kupalar önemli! Rüya gibi bir sezonu geride bırakan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı’nın yıldızı Emma Meesseman, "İki sezon üst üste MVP seçilmek tabii ki güzel. Ama daha güzel ve önemli olan takımın başarısı. Çok emek harcadık ve bir kez daha kupayı kazandık" dedi.
21.04.2024 Basketbol
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den şampiyonluk mesajı!
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den şampiyonluk mesajı! Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Lamia maçı öncesi konuştu.
20.04.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Kazanmak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.