Akdeniz'de görülmesi gereken 10 ada
Akdeniz'de görülmesi gereken 10 ada Akdeniz dünya turizm pastasından en büyük payı alan bölge. İspanya, Fransa, İtalya, Yunanistan ve Türkiye'nin dünyanın en çok turist çeken ülkeleri listesinde başlarda olduğunu düşünürsek bu coğrafyanın önemi daha da iyi anlaşılıyor. Tarih boyunca medeniyetlerin doğduğu ve geliştiği bu coğrafyada adalar da büyük bir öneme sahipti. İşte Akdeniz'de mutlaka görmeniz gereken 10 ada.
27.11.2020 Tatil
2018'in en iyi 8 kumsalı
2018'in en iyi 8 kumsalı Dünya genelinde yapılan anket sonuçlarına göre 2018'in en iyi kumsalları belli oldu. Temizlik, doğal görüntü ve denizin kalitesi gibi kıstaslara göre gerçekleşen seçimde Türkiye'den de bir plaj yer aldı.
8.10.2018 Tatil
Dünyanın en mavi suları
Dünyanın en mavi suları Okyanus, deniz, göl... Hepsi dünyamızın üçte ikisini kaplayan su kütleleri. Tatil anlayışının da olmazsa olmazlarından biri olan bu kıyıların kalitesi ne denli mavi tonlarında olduğuyla ölçülüyor. İşte dünya genelinde en mavi suları...
25.07.2018 Tatil
Fenomen çift dünyayı çıplak dolaşıyor
Fenomen çift dünyayı çıplak dolaşıyor Nick ve Lins isimli çift, dünyanın önde gelen tatil destinasyonlarını hiçbir kıyafet giymeden geziyor. İkili, kendilerini nüdist olarak tanımlıyor.
3.11.2017 Tatil

Benzer Haber Etiketleri