Kekik

Kekik

Son dakika kekik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kekik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kekik haber sayfamızda...

Kekik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.525 kekik haberi bulunmuştur.
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
Organik bal üreticilerine kovan desteği
Organik bal üreticilerine kovan desteği Batman'ın Sason ilçesinde arıcılığın geliştirilmesi ve organik bal üretiminin arttırılması eylem planı dahilinde 306 arıcıya yüzde 75 hibeli 2 bin polen tuzaklı fenni kovan dağıtıldı.
13.03.2024 Ekonomi
Baharatların son kullanma tarihi geçtiyse çöpe atmayın! Evde kullanım alanlarını duyunca şaşıracaksınız
Baharatların son kullanma tarihi geçtiyse çöpe atmayın! Evde kullanım alanlarını duyunca şaşıracaksınız Baharatlar, yemeklere tat ve aroma katan önemli malzemelerdir. Ancak, son kullanma tarihleri geçebilir. Ancak, bu durumda çöpe atmak zorunda değilsiniz. Son kullanma tarihi geçen baharatların kullanım alanlarını duyunca çok şaşıracaksınız.
29.02.2024 Püf Noktası
Ustası tepsi kebabının sırrını paylaştı! Sırrı içine koyduğu malzemede saklı
Ustası tepsi kebabının sırrını paylaştı! Sırrı içine koyduğu malzemede saklı Tepsi kebabı, Türk mutfağının lezzetli ve gözde yemeklerinden biridir. Hatay’ın eşsiz lezzetleri arasında yer alan tepsi kebabının yapmak basit gibi gözükse de dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar vardır. Bu lezzetli yemeğin sırrını ise ustası paylaştı.
21.02.2024 Yemek
Nar gibi kızarmış tavuğun püf noktası! Aşçılar meğer bu tekniği uyguluyormuş
Nar gibi kızarmış tavuğun püf noktası! Aşçılar meğer bu tekniği uyguluyormuş Dünya genelinde en çok tüketilen besinler arasında hiç şüphesiz tavuk yer alıyor. Protein bakımından zengin olan tavuk farklı şekillerde hazırlanıyor. Ancak çoğu insan tavuğu nar gibi kızarmış seviyor. Tavuğunuzun nar gibi kızarmasını istiyorsanız aşçıların tekniğini uygulayın.
19.02.2024 Yemek
Bakan Şimşek Manisa iş dünyası ile buluştu: Manisa’mız ülke ekonominse önemli katkılar sunuyor
Bakan Şimşek Manisa iş dünyası ile buluştu: Manisa’mız ülke ekonominse önemli katkılar sunuyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Manisa iş dünyası ile bir araya geldi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonunda gerçekleşen toplantıda Bakan Şimşek izlenen mali politikaları Manisa iş dünyası ile paylaşırken, iş dünyasının talep ve sorunlarını da dinledi. Ana hedeflerinin fiyat istikrarı olduğunu kaydeden Bakan Şimşek haziran ayıyla birlikte enflasyonda düşüş yaşayacaklarını da sözlerine ekledi.
7.02.2024 Ekonomi
Can boğazdan gelir ve gider!
Can boğazdan gelir ve gider! Dr. Michael Greger “Nasıl yaşlanmazsınız?” adlı yeni kitabında, hangi yiyeceklerin sağlıklı yaşamaya katkıda bulunarak ömrü uzattığını açıklıyor.
4.02.2024 Gündem
Ayağının altına kekik yağı süren kurtuluyor! Ağrıları hafifleten, iyileştiren mucize
Ayağının altına kekik yağı süren kurtuluyor! Ağrıları hafifleten, iyileştiren mucize Son derece sağlıklı bir baharat olan kekikten elde ettiğimiz kekik yağı, alternatif tıpta sıklıkla kullanılıyor. Ayakların altına kekik yağı sürmek ise farklı rahatsızlıkları iyileştirme gücüne sahip. İşte kekik yağının etkileri.
3.02.2024 Genel Sağlık
20 yıllık usta aşçı et sotenin gizli tekniğini açıkladı! Etin içine ekleyince lokum gibi oluyor
20 yıllık usta aşçı et sotenin gizli tekniğini açıkladı! Etin içine ekleyince lokum gibi oluyor Ana yemeklerin gözdesi olan et soteyi yaparken dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi de etin lokum gibi olması. Usta aşçılara göre etin yumuşacık olmasını ve ağızda dağılmasını sağlamak mümkün. 20 yıllık usta aşçı lokum gibi etin sırrını paylaştı.
29.01.2024 Yemek
Akrabası tarla verdi, 'şifalı' diye ektikçe kazandı! 'En az 400 bin lira gerekiyor'
Akrabası tarla verdi, 'şifalı' diye ektikçe kazandı! 'En az 400 bin lira gerekiyor' Kurumsal işlerde 12 yıl çalıştıktan sonra ekolojik yaşama adım atabilmek için yeni bir hayat kurmaya karar verdi ve ata toprağı Kastamonu’ya taşınarak burada tıbbi bitki yetiştirmeye başladı. Akrabasının kullanması için verdiği tarlada üretim yapan girişimci Zeynep Erkaragülle, "En az 400 bin liraya ihtiyacınız var. Bu işe girip zarar eden çok insan gördüm. Duyan herkes deli olduğumu söyledi" diyerek işin sırrını paylaştı.
23.01.2024 Yaşam
Bakan Yumaklı'dan yapay et iddialarına ilişkin açıklama
Bakan Yumaklı'dan yapay et iddialarına ilişkin açıklama Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yapay et üretiminin söz konusu olmadığını, böyle bir mevzuat üzerinde çalışma yapılmadığını açıkladı.Uluslararası Codex Komisyonu toplantısında konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıklamalarda bulundu.
10.01.2024 Haberler
Kuş İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler Erkek ve Dişi Muhabbet Kuşu İsimleri
Kuş İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler Erkek ve Dişi Muhabbet Kuşu İsimleri Erkek ve dişi muhabbet kuşlarınız için isim vermek istiyorsunuz ama karar veremiyor musunuz? Muhabbet kuşunuza yakışacak doğru ismi bulmanıza yardımcı olacak isimleri öğrendikten sonra sizlerde rahatlıkla muhabbet kuşunuza isim koyabileceksiniz. Muhabbet kuşları için listelenen isimler arasında mutlaka kuşunuza uygun bir isim bulacaksınız. Sizler için erkek ve dişi muhabbet kuşlarına uygun en güzel isimleri derledik.
9.01.2024 Çocuk
Geçmeyen gribin sebebi ortaya çıktı! 'Öksürüğü şurupla kesmek kötüleştiriyor'
Geçmeyen gribin sebebi ortaya çıktı! 'Öksürüğü şurupla kesmek kötüleştiriyor' Özellikle son dönemde geçmeyen grip vakalarında patlama yaşanması sonrası pek çok kişi aynı soruyu soruyor: "Ben neden iyileşemiyorum?" Sabahlara kadar dinmeyen öksürük de tabloya eklenince içinden çıkılamayan bu sarmalın sebebi ise uzmanlara göre çok açık. "Bu yıl gripten korkuyoruz" diyen Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu ve "Grip aşıları ihmal edildi' diyen Prof. Dr. İftihar Köksal'a sorduk.
5.01.2024 Genel Sağlık
K ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
K ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeğin cinsiyetini öğrendikten sonra isim konusunda karar verme sürecine giriyor. Kız bebeklerine verecekleri isimlerin güzel ve anlamlı olmasını istiyorlar. Bu konuda araştırmalara giren çiftler duyulmamış, nadir bulunan, keşfedilmemiş ve güzel anlamları isimleri tercih ediyor. Anne ve baba adaylarının en çok dikkat ettiği konulardan birisi de kızlarına verecekleri ismin modern çağa uyması ve popüler olması. K harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “K ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Pik yapan gribin, Kovid'in şifası! Doğal antibiyotikler: 'Çaya katsanız yetiyor'
Pik yapan gribin, Kovid'in şifası! Doğal antibiyotikler: 'Çaya katsanız yetiyor' Bitmeyen hapşırık, akan bir burun, boğazda kaşıntı, öksürük ve halsizliğe neden olan üst solunum yolu enfeksiyonları her 10 kişiden 3’ünün kapısını çalıyor. Ancak kışın artan hastalıkların şifasını yine doğa bize sunduğu besinlerle veriyor. Mevsim sebzelerinin kendilerine has olağanüstü faydalı özellikleri olduğunu söyleyen Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu, virüslere karşı etkili olduğu bilimsel olarak kanıtlanan doğal antibiyotikleri açıkladı.
1.01.2024 Genel Sağlık
Efeler’in emekçi kadınlarına hediye
Efeler’in emekçi kadınlarına hediye Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın hayata geçirdiği, sadece kadınların istihdam edildiği %100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası, Türkiye’ye örnek olmayı sürdürüyor.
23.12.2023 Ege
Grip geçmiyor süründürüyor
Grip geçmiyor süründürüyor Grip artık daha da zor iyileşen bir hal aldı. Semptomları 3-6 ay arasında sürüyor. Ateş, halsizlik ve kas ağrıları geçmiyor. ‘Paçavra hastalığı’ olarak da bilinen influenza aylarca süründürüyor. Maske takılmasını öneren uzmanlar, düzenli uykunun hastalıktan koruyacağını söylüyor.
18.12.2023 Gündem
Makarnaya lezzet katan sos! Kremalı makarna tarifi
Makarnaya lezzet katan sos! Kremalı makarna tarifi Dünya mutfağının en sevilen lezzetleri arasında hiç şüphesiz makarna başı çekiyor. Sürekli makarnayı sade yiyenlerdenseniz ve sıkıldıysanız sizin için bir önerimiz var. Kremalı makarna tarifi…
14.12.2023 Yemek
Bu bitkiler mutfakta yetişiyor! Kötü yemek kokularını vantuz gibi çekme etkisi var
Bu bitkiler mutfakta yetişiyor! Kötü yemek kokularını vantuz gibi çekme etkisi var Evde yeterli miktarda çiçek yetiştirmek yaşam alanını çok daha keyifli hale getirir. Özellikle mutfakta yetiştirilen, kötü kokuların giderilmesini sağlayan bitkiler olduğunu biliyor muydunuz? İşte detaylar.
13.12.2023 Yaşam
'Depremin acısını çalışarak unutuyoruz'
'Depremin acısını çalışarak unutuyoruz' Gaziantep 'in İslahiye ilçesinde depremzede kadınlar, belediyenin kurduğu kooperatifin çatısı altında sebze ve meyveleri işleyerek üretim yapıp, geçimlerini sağlıyor.
7.12.2023 Haberler
Ezine peyniri AB'den coğrafi işaret tescili aldı
Ezine peyniri AB'den coğrafi işaret tescili aldı Coğrafi konum itibarıyla Kaz Dağları'nın eteklerinde yetişen koyun, keçi ve ineklerin sütünden yapılan Ezine peyniri, Türkiye’den Avrupa Birliği'nden (AB) coğrafi işaret tescili alan ilk peynir oldu.
7.12.2023 Ekonomi
'Depremin acısını çalışarak unutuyoruz'
'Depremin acısını çalışarak unutuyoruz' Gaziantep 'in İslahiye ilçesinde depremzede kadınlar, belediyenin kurduğu kooperatifin çatısı altında sebze ve meyveleri işleyerek üretim yapıp, geçimlerini sağlıyor.
7.12.2023 Ekonomi
Evde karınca istilasına son verin! Karıncaların kökünü kurutacak
Evde karınca istilasına son verin! Karıncaların kökünü kurutacak Karıncalar zararsız hayvanlar olsalar da koloni halinde yaşadıkları için ev içerisinde rahatsız edici olabilirler. Hızla üreyen bu canlılar evimizi istila edebiliyor. Karıncalara zarar vermeden ve onları öldürmeden evden kaçırmanın ise bazı basit formülleri mevcut.
6.12.2023 Püf Noktası
Ağızda dağılan et sote tarifi! İçine ekleyince lokum gibi oluyor
Ağızda dağılan et sote tarifi! İçine ekleyince lokum gibi oluyor Et sote Türk mutfağının en lezzetli  ana yemekleri arasında yer alıyor. Ancak etin düzgün ve doğru pişirilmesi tadına etki ediyor. Misafirlerinize hazırlayabileceğiniz bu lezzetli tarifin püf noktası var. İçine ekleyince et lokum gibi pişiyor.
2.12.2023 Yemek

Benzer Haber Etiketleri

Kekik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.