Kelebeğin Rüyası

Kelebeğin Rüyası

Son dakika Kelebeğin Rüyası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kelebeğin Rüyası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kelebeğin Rüyası haber sayfamızda...

Kelebeğin Rüyası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 236 kelebeğin rüyası haberi bulunmuştur.
Yılmaz Erdoğan: Banyosu olmayan evde dört kişi kaldık!
Yılmaz Erdoğan: Banyosu olmayan evde dört kişi kaldık! 1993 yılında senaryosunu yazdığı ve Demet Akbağ ile başrolünü paylaştığı 'Bir Demet Tiyatro' ile geniş kitleler tarafından tanınan Yılmaz Erdoğan, kendi yaşamına dair yakın arkadaşı Ahmet Mümtaz Taylan ile sohbetinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 1967 Hakkari doğumlu olan ünlü oyuncu ve yönetmen, Ankara'da lise eğitimini tamamladıktan sonra geldiği İstanbul'da yaşadığı zorluklardan bahsetti.
29.09.2022 Cadde
Böcek Yapım’ın % 51’i Otto’nun
Böcek Yapım’ın % 51’i Otto’nun Otto Holding, 1998 yılından bu yana gişe rekortmeni birçok yapıma imza atan Böcek Yapım’ın yüzde 51’ni satın aldı.
15.05.2022 Ekonomi
Ahmet Mümtaz Taylan'ın kızı Ayşe Dilan mezun oldu
Ahmet Mümtaz Taylan'ın kızı Ayşe Dilan mezun oldu Şimdilerde 'Aziz' dizisinde 'Galip Payidar' karakterini canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan, büyük sevinç yaşıyor. Oyuncunun ABD'nin Florida eyaletinde eğitim gören kızı Ayşe Dilan mezun oldu. Kızının mezuniyet törenine katılan 56 yaşındaki sanatçı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duygularını dile getirdi.
14.05.2022 Cadde
Rahman Altın’ın müziği şifa oluyor
Rahman Altın’ın müziği şifa oluyor “The Dark Knight Rises”, “Iron-Man 3”, "The Amazing Spider-Man" gibi büyük prodüksiyonların müzik departmanlarında yer alan, “Cenneti Beklerken” ve “Kelebeğin Rüyası” gibi yerli yapımların müzikleriyle ödüllendirilen, “The Pacific” ve “Zafari” gibi birçok dizi ve animasyonun da müziklerinde imzası olan dünyaca ünlü besteci, söz yazarı ve müzik yapımcısı Rahman Altın, “The Ball Method” adlı kısa film için hazırladığı müziklerle New York International Film Awards/New York Uluslararası Film Ödülleri’nde (NYIFA) En İyi Film Müziği Jüri Büyük Ödülü’nün sahibi oldu.
19.02.2022 Kültür Sanat
Camdaki Kız Cavit kimdir, Gülcihan'ın sevgilisi mi? İşte, Engin Şenkan'ın hayatı...
Camdaki Kız Cavit kimdir, Gülcihan'ın sevgilisi mi? İşte, Engin Şenkan'ın hayatı... Camdaki Kız dizisinin son bölümlerine Cavit karakteri damga vuruyor. Cavit'in Gülcihan'ın eski aşkı olduğu biliniyor. Engin Şenkan tarafından canlandırılan Cavit karakterinin hikayesi nedir? İşte, Camdaki Kız'ın Cavit'i Engin Şenkan'ın hayatı...
23.12.2021 Cadde
Masumlar Apartmanı İnci öldü mü? Farah Zeynep Abdullah diziden neden ayrıldı?
Masumlar Apartmanı İnci öldü mü? Farah Zeynep Abdullah diziden neden ayrıldı? Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları ile dikkat çekiyor. Dizide İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah izleyiciler tarafından çok sevildi. Han'ın eşini canlandıran oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın dizideki akıbetine yönelik son dakika haberleri gündeme geldi. Peki, Masumlar Apartmanı İnci diziden ayrılıyor mu, neden? Farah Zeynep Abdullah kimdir, kaç yaşında, nereli?
9.06.2021 Cadde
Sabancı Vakfı 5. Kısa Film Yarışması'nın jürileri belli oldu
Sabancı Vakfı 5. Kısa Film Yarışması'nın jürileri belli oldu Sabancı Vakfı’nın toplumsal sorunlara sanat aracılığıyla dikkat çekmek amacıyla 2016 yılından bu yana düzenlediği Kısa Film Yarışması’nın kazanan filmlerini belirleyecek jüri üyeleri belli oldu. Bu yıl “İklim Değişikliğini Kim Çekiyor?” sloganıyla “Değişen İklimler, Değişen Hayatlar” temasıyla düzenlenen Sabancı Vakfı 5. Kısa Film Yarışması’nın jürisinde Türkiye’den yönetmen ve senarist Tayfun Pirselimoğlu ve ödüllü oyuncu Belçim Bilgin’in yanı sıra yurt dışından dünyaca ünlü Gürcü yönetmen Ana Urushadze, sinema yazarı Barbara Lorey de Lacharrière ve Saraybosna Film Festivali kurucusu, festival direktörü ve film yapımcısı Mirsad Purivatra yer alıyor.
5.01.2021 Kültür Sanat
O Ses Türkiye Mert Fırat kimdir? Mert Fırat kaç yaşında?
O Ses Türkiye Mert Fırat kimdir? Mert Fırat kaç yaşında? Sevilen oyuncu Mert Fırat O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel programında sahne aldı. Bu yılki jürisinde Beyazıt Öztürk, Hadise, Ebru Gündeş ve Murat Boz'un yer aldığı O Ses Türkiye'de Mert Fırat jüri üyelerini şaşırttı. Peki, Mert Fırat kimdir, kaç yaşında? Mert Fırat evli mi?
1.01.2021 Cadde
Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?
Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Son dönemin sevilen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah kimdir sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bir radyoda programcı olarak çalışan İnci korumacı dedesi ve kardeşi ile birlikte yaşamaktadır. İnci'nin hayatı Han ile tanışmasının ardından büyük ölçüde değişmiştir. Peki Farah Zeynep Abdullah kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?
20.10.2020 Cadde
Masumlar Apartmanı İnci'nin hikayesi! Masumlar Apartmanı İnci, Farah Zeynep Abdullah kimdir, kaç yaşında?
Masumlar Apartmanı İnci'nin hikayesi! Masumlar Apartmanı İnci, Farah Zeynep Abdullah kimdir, kaç yaşında? Masumlar Apartmanı İnci, dizide ön plana çıkan karakterler arasında yer alıyor. İnci karakterine Farah Zeynep Abdullah hayat veriyor. Geçen hafta diziye İnci ve Han karakterinin evlenmesi damga vurdu. Peki Masumlar Apartmanı İnci, Farah Zeynep Abdullah kimdir?
13.10.2020 Cadde
Arıza oyuncuları kimler? İşte Arıza dizisi oyuncuları ve konusu
Arıza oyuncuları kimler? İşte Arıza dizisi oyuncuları ve konusu Arıza dizisi oyuncuları merakla araştırılıyor. Yeni sezonda başlayan ve sevilen isimleri kadrosunda bulunduran Arıza'nın oyuncuları kimler? İşte Arıza dizisi oyuncuları ve konusu ile ilgili detaylar...
16.09.2020 Cadde
Masumlar Apartmanı İnci, Farah Zeynep Abdullah kimdir? Farah Zeynep Abdullah kaç yaşında, oynadığı diziler neler?
Masumlar Apartmanı İnci, Farah Zeynep Abdullah kimdir? Farah Zeynep Abdullah kaç yaşında, oynadığı diziler neler? Masumlar Apartmanı, dizisi bu akşam TRT1 ekranlarında yayınlanacak. Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine Farah Zeynep Abdullah hayat veriyor. Daha çok birçok yapımda rol alan Farah Zeynep Abdullah'ın yaşamı merak konusu. Peki Masumlar Apartmanı İnci, Farah Zeynep Abdullah kimdir?
15.09.2020 Cadde
Farah Zeynep Abdullah kimdir, kaç yaşında? Farah Zeynep Abdullah filmleri
Farah Zeynep Abdullah kimdir, kaç yaşında? Farah Zeynep Abdullah filmleri Dizi ve filmleri ile ekranların aranan yüzü olan Farah Zeynep Abdullah ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Peki, Farah Zeynep Abdullah kaç yaşında? İşte Farah Zeynep Abdullah'ın rol aldığı dizi ve filmler...
10.07.2020 Gündem
Farah Zeynep Abdullah kimdir, Reynmen ile sevgili mi?
Farah Zeynep Abdullah kimdir, Reynmen ile sevgili mi? Magazin gündeminde Farah Zeynep Abdullah ile Reynmen'in birlikte görüntülenmesi damga vurdu. İkilinin tenis oynarken samimi görüntüleri dikkat çekti. Farah Zeynep Abdullah ve Reynmen sevgili mi? sorusu akıllar geldi. İşte Farah Zeynep Abdullah'ın yaşamı ile ilgili detaylar...
25.06.2020 Cadde
Kıvanç Tatlıtuğ her projesinde bir başka
Kıvanç Tatlıtuğ her projesinde bir başka Şu sıralar Kanal D'de 'Aşk-ı Memnu' dizisi yeniden yayınlanıyor. Diziyi izlediğimizde Kıvanç Tatlıtuğ'un o zamanlardan bugünlere olan değişimini hemen fark ettik. Hadi gelin Kıvanç Tatlıtuğ'un kariyerine başladığı ilk andan itibaren değişimine Molatik olalım…
16.04.2020 Ünlüler
Kıvanç Tatlıtuğ kimdir, kaç yaşında? Kıvanç Tatlıtuğ corona virüse mi yakalandı?
Kıvanç Tatlıtuğ kimdir, kaç yaşında? Kıvanç Tatlıtuğ corona virüse mi yakalandı? Kıvanç Tatlıtuğ kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un corona virüs şüphesi ile hastaneye başvurduğu duyuruldu. Peki Kıvanç Tatlıtuğ kimdir, kaç yaşında?
1.04.2020 Gündem
100 milyon izleyici sinemada
100 milyon izleyici sinemada BKM, 2001 yılından bugüne 62 uzun metrajlı filmle 100 milyon seyirciye ulaştı
28.02.2020 Cadde
Belçim Bilgin kimdir? Belçim Bilgin filmleri
Belçim Bilgin kimdir? Belçim Bilgin filmleri 31 Ocak 1983'de Ankara'da doğan Belçim Bilgin, sinema ve dizi oyuncusudur.Küçüklükten beri oyuncu olacağını söyleyenlerden birisi olduğunu belirten Belçim Bilgin tiyatroya bu yıllarda bağlandı. Oyunculuk kariyerine devam eden Belçim Bilgin bugüne kadar hangi filmlerde oynadı?
25.09.2019 Gündem
Payitaht Abdülhamid'in Cemile Sultan'ı Devrim Yakut kimdir?
Payitaht Abdülhamid'in Cemile Sultan'ı Devrim Yakut kimdir? Payitaht Abdülhamid'in yeni sezonu bu akşam başladı. Diziye yeni oyuncular katılırken bu isimlerden biri de Cemile Sultan karakterine hayat verecek olan Devrim Yakut... Peki, Devrim Yakut kimdir?
20.09.2019 Gündem
Ekrana dönüyor
Ekrana dönüyor ‘Söz’ ve ‘Güneşi Beklerken’ gibi dizilerin senaristliğini yapan, aynı zamanda ‘Kelebeğin Rüyası’ ile ‘Deliha 2’ gibi filmlerde oyuncu olarak yer alan Aksel Bonfil, ekrana dönüyor.
21.08.2019 Cadde
Devrim Yakut kimdir, kaç yaşında? Devrim Yakut biyografisi
Devrim Yakut kimdir, kaç yaşında? Devrim Yakut biyografisi Devrim Yakut kariyerine 1994 yılında Adana Devlet Tiyatrosu kadrosuna oyuncu olarak katıldı. 2003 yılına kadar burada görev aldı. Birçok dizi, tiyatro ve filmde rol alan Devrim Yakut birçok ödülünde sahibi olmayı başardı. Peki Devrim Yakut kimdir, kaç yaşında?
2.08.2019 Gündem
Miray Akay kimdir? Miray Akay kiminle nişanlanmıştı?
Miray Akay kimdir? Miray Akay kiminle nişanlanmıştı? Küçük yaşlarda oyunculuk dünyasına adım atan Miray Akay geçtiğimiz ay kendisi gibi oyuncu Atilla Doğukan Türkyılmaz ile nişanlanmıştı. Peki, Miray Akay kimdir, kaç yaşındadır? İşte merak edilenler...
8.07.2019 Gündem
Kelebeğin Rüyası nerede çekildi? Hangi dönemde geçiyor?
Kelebeğin Rüyası nerede çekildi? Hangi dönemde geçiyor? Yılmaz Erdoğan'ın filmi olan Kelebeğin rüyasının başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat yer alıyor. Peki, Kelebeğin Rüyası filminin konusu ne? Film nerede çekildi? İşte, Kelebeğin Rüyası ile ilgili merak edilenler...
29.06.2019 Gündem
Miray Akay kimdir, kaç yaşında? Miray Akay biyografisi
Miray Akay kimdir, kaç yaşında? Miray Akay biyografisi Miray Akay, kendisi gibi oyuncu olan Atilla Doğukan Türkyılmaz nişanlandı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğrafların altına yapılan yorumlarda Miray Akay'ın takipçileri şaşkınlığını gizleyemedi. 2000 doğumlu olan Miray Akay, üç yaşından bu yana oyunculuk yapmaktadır. İşte genç oyuncu Miray Akay hakkında merak edilenler...
17.06.2019 Gündem
Belçim Bilgin kimdir? Kaç yaşında?
Belçim Bilgin kimdir? Kaç yaşında? 31 Ocak 1983'de Ankara'da doğan Belçim Bilgin, Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Küçüklükten beri oyuncu olacağını söyleyenlerden birisi olduğunu belirten Belçim Bilgin tiyatroya bu yıllarda bağlandı. Peki Belçim Bilgin hangi projelerde yer aldı?
5.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kelebeğin Rüyası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.