Keleş

Keleş

Son dakika keleş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan keleş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan keleş haber sayfamızda...

Keleş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.711 keleş haberi bulunmuştur.
Almanya Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye açıklaması! "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu"
Almanya Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye açıklaması! "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu" İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'den Türkiye açıklaması. Steinmeier "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu" dedi.
22.04.2024 Gündem
Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier Türkiye ziyaretine İstanbul'dan başlıyor
Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier Türkiye ziyaretine İstanbul'dan başlıyor Steinmeier'ın özellikle 1960'lardan bu yana Almanya'ya çalışmak için gelen Türk göçmenlerin kuşaklar boyu yaptığı katkıya dikkat çekmesi bekleniyor.
22.04.2024 Dünya
SON DAKİKA | Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor
SON DAKİKA | Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor İstanbulspor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Mücadelede rakibine 2-1 mağlup olan İstanbulspor'un küme düşmesi kesinleşti.
20.04.2024 İstanbulspor
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı Survivor All Star'da Acil Durum Konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, birleşme haftasına girdiklerini belirterek yeni kuralları açıkladı. Eleme haftasının ilk dokunulmazlık oyununda rekor fark geldi. İlk eleme adayı belli oldu. İkinci dokunulmazlık oyunu kıran kırana geçti. İkinci eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
20.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da et döner ödülü! Zorlu mücadele
Survivor All Star'da et döner ödülü! Zorlu mücadele Survivor'da adaya veda eden son yarışmacı Yaman Keleş olmuştu. Düello sonrası ilk ödül oyununda yarışmacılar oldukça zorlandı. Kazanan takım ödül olarak döner yedi. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı da Batuhan Karacakaya olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
SURVİVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star 2024 Yaman Keleş nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
SURVİVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star 2024 Yaman Keleş nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? 'Survivor Yaman kimdir?' sorusu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Birbirinden iddialı isimlerin olduğu Survivor All Star 2024 yarışmasında dikkat çeken isimler arasında Yaman Keleş yer alıyor. Yarışmaya yedeklerden katılan Yaman, gerek performansıyla gerekse kişiliğiyle yarışmaya damga vurdu. Mavi takımda yer alan yarışmacı takımına kazandırdığı puanlarla göz dolduruyor. Peki, Survivor All Star 2024 Yaman Keleş kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Survivor Yaman biyografisi…
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada yayınlanan para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, CHP'li Şişli ve Maltepe eski belediye başkanlarının ifadelerinde ismi geçen 11 isim "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Savcılık ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yazı yazarak il binasının satın alınmasında toplanan bağış paralarının, il binasının satın alınması sürecinde kullanılıp kullanılmadığının tespiti için de ellerinde bulunan tüm bilgi, belge ve evrakların savcılığa gönderilmesini istedi.
16.04.2024 Gündem
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş olmuştu. Farkla sonuçlanan dokunulmazlık oyunu sonrasında üçüncü eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
16.04.2024 Cadde
Survivor All Star'a veda eden Hakan Hatipoğlu, kızı Lila'ya kavuştu! Mutluluk gözyaşları
Survivor All Star'a veda eden Hakan Hatipoğlu, kızı Lila'ya kavuştu! Mutluluk gözyaşları Survivor All Star'da düellonun final turunda 5-1 Yasin Obuz'a yenilerek adaya veda eden Hakan Hatipoğlu yurda döndü. Uçaktan iner inmez kızı Lila'ya sarılan Hatipoğlu, gözyaşları içinde kaldı.
15.04.2024 Cadde
Fenerbahçe’nin geri dönüşünü bildi, 32 TL’ye 173 bin TL kazandı!
Fenerbahçe’nin geri dönüşünü bildi, 32 TL’ye 173 bin TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, pazar bülteninde Karagümrük – Fenerbahçe maçının da bulunduğu 5 maçlık Sistem 3-4-5 kuponu oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
15.04.2024 Diğer
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Oyun alanında gerginlik
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Oyun alanında gerginlik Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Ogeday ve Yunus Emre yaşadıkları kavgaya dair açıklamalarda bulundu. Dokunulmazlık oyunu dişe diş geçti. İkinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
15.04.2024 Cadde
Fenerbahçe sonrası Karagümrük'te Tolunay Kafkas isyan etti: Pes yani!
Fenerbahçe sonrası Karagümrük'te Tolunay Kafkas isyan etti: Pes yani! Süper Lig'de Fenerbahçe, Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve kaleci Sirigu hakem kararlarına tepki gösterdi
14.04.2024 Karagümrükspor
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2 | Süper Lig'de maç fazlasıyla lider
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2 | Süper Lig'de maç fazlasıyla lider Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, zirve takibini sürdürmek için Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki mücadelede Fenerbahçe 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1 galip ayrıldı. Karagümrük mücadeleyi 9 kişi tamamladı.
14.04.2024 Futbol
Fenerbahçe öncesi Karagümrük'te Emre Mor şoku!
Fenerbahçe öncesi Karagümrük'te Emre Mor şoku! Süper Lig'de Fenerbahçe'yi konuk eden Fatih Karagümrük'te Emre Mor şoku yaşandı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Survivor'da Hakan Hatipoğlu adaya veda etti! Düello öncesi tartışma çıktı
Survivor'da Hakan Hatipoğlu adaya veda etti! Düello öncesi tartışma çıktı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. Heyecan dolu yarışmanın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Ogeday ve Yunus Emre'nin çok agresif bir şekilde birbirlerine saldırdıkları görüldü. İşte detaylar...
13.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da 1 milyon TL'lik ödül oyununun kazananı belli oldu
Survivor All Star'da 1 milyon TL'lik ödül oyununun kazananı belli oldu Survivor All Star'da gün geçtikçe ödüllerin seviyesi de yükselmeye devam ediyor. Mavi takım ile Kırmızı takımın yarıştığı ödülde 1 milyon TL'yi kazanan takım belli oldu. İşte detaylar...
12.04.2024 Cadde
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu'
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu' Antalya’da 2020 yılında Azerbaycanlı suç örgütü lideri 'Lotu Guli' lakaplı Nadir Salifov'un (48) öldürülmesiyle ilgili 8 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanıklar Khagan Zeynalov (29) ile Amir Hamidli'ye (29) ağırlaştırılmış ömür boyu, Ali Movlamlı (30) ile Resul Gasanov'a (31) 12 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi. Tutuksuz 4 sanık ise beraat etti.
6.04.2024 Haberler
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu'
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu' Antalya’da 2020 yılında Azerbaycanlı suç örgütü lideri 'Lotu Guli' lakaplı Nadir Salifov'un (48) öldürülmesiyle ilgili 8 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanıklar Khagan Zeynalov (29) ile Amir Hamidli'ye (29) ağırlaştırılmış ömür boyu, Ali Movlamlı (30) ile Resul Gasanov'a (31) 12 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi. Tutuksuz 4 sanık ise beraat etti.
6.04.2024 Gündem
Savunma sanayiinden Azerbaycan çıkarması
Savunma sanayiinden Azerbaycan çıkarması Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ve sektör temsilcilerinden oluşan heyet, Azerbaycan’a iki gün süren bir ziyaret gerçekleştirdi.
3.04.2024 Gündem
Haluk Görgün: Azerbaycan ile iki devlet tek millet olarak birlikte üreterek gelişeceğiz
Haluk Görgün: Azerbaycan ile iki devlet tek millet olarak birlikte üreterek gelişeceğiz Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "Türk savunma sanayii olarak bizler, her daim ve her koşulda Azerbaycan devletinin ve halkının yanında olmaya devam edeceğiz. Azerbaycan ile iki devlet, tek millet olarak birlikte üreterek gelişeceğiz" dedi.
2.04.2024 Gündem
Aliyev, Savunma Sanayii Başkanı Görgün’ü kabul etti
Aliyev, Savunma Sanayii Başkanı Görgün’ü kabul etti Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün’ü kabul etti.
2.04.2024 Ekonomi
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Bursa'da 6 ilçede CHP, 9 ilçede AK Parti, 2 ilçede İYİ Parti ipi göğüsledi
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Bursa'da 6 ilçede CHP, 9 ilçede AK Parti, 2 ilçede İYİ Parti ipi göğüsledi 31 Mart yerel seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey yüzde 47.60 oy oranıyla seçildi. 6 ilçe CHP, 9 ilçe AK Parti, 2 ilçede ise İYİ Parti ipi göğüsledi.
1.04.2024 Gündem
Trabzon'da AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu
Trabzon'da AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu Trabzon’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
Bursa'da yerel seçimin kazanan ismi Mustafa Bozbey oldu
Bursa'da yerel seçimin kazanan ismi Mustafa Bozbey oldu Bursa'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre CHP'li Mustafa Bozbey, büyükşehir belediye başkanı oldu. İlçelerde ise 6’sında CHP, 9’unda AK Parti, 2’sinde İYİ Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Keleş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.