Kemal Ekmekçi

Kemal Ekmekçi

Son dakika kemal ekmekçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kemal ekmekçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kemal ekmekçi haber sayfamızda...

Kemal Ekmekçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 166 kemal ekmekçi haberi bulunmuştur.
Gizem Karaca: Genç anne olmayı düşünüyorum
Gizem Karaca: Genç anne olmayı düşünüyorum Gizem Karaca, Nişantaşı'nda görüntülendi. Oyuncu, "Köyde yaşıyor" haberlerine yanıt verdi. Kemal Ekmekçi ile evli olan Karaca, "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusunu da cevapladı.
13.03.2024 Cadde
‘Genç anne olmak istiyorum’
‘Genç anne olmak istiyorum’ Gizem Karaca, anne olmak istediğini söyledi.
13.03.2024 Cadde
Gizem Karaca: Bahçemde organik tarım yapıyorum
Gizem Karaca: Bahçemde organik tarım yapıyorum Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam sürdüren Gizem Karaca, 2017 yılında Kemal Ekmekçi ile evlenince İzmir'e yerleşmişti. Ünlü oyuncu, önceki gün bir davette görüntülendi. Karaca, Kemal Ekmekçi ile neden bir arada gözükmedikleriyle ilgili konuştu.
23.12.2023 Cadde
‘Organik besleniyorum’
‘Organik besleniyorum’ Gizem Karaca, organik beslendiğini açıkladı.
23.12.2023 Cadde
Bavulla geziyor
Bavulla geziyor Gizem Karaca, Bestyle Magazine dergisine kapak oldu.
24.10.2023 Cadde
'Koca koca insanları şekilden şekle sokuyordum!'
'Koca koca insanları şekilden şekle sokuyordum!' Kemal Ekmekçi ile 207 yılında evlenen Gizem Karaca, "Projem olmadığında İzmir'de, olduğunda İstanbul'dayım" dedi. 'Adını Feriha Koydum', 'Güzel Köylü', 'Kara Sevda' ve 'Alparslan: Büyük Selçuklu' gibi projelerde rol alan Karaca, oyunculuk kariyerine dair da dikkat çeken açıklamalar yaptı.
23.10.2023 Cadde
Gizem Karaca kuzeniyle Çeşme tatilinde! Ayağıyla kuma şekil çizdi
Gizem Karaca kuzeniyle Çeşme tatilinde! Ayağıyla kuma şekil çizdi Her yaz arkadaşlarıyla birlikte İzmir Çeşme’de tatil yapan Gizem Karaca, bu kez fitness eğitmenliği yapan kuzeni Ersan Becerik ile beraber tatildeydi. Sıcak havaya rağmen denize girmeyen oyuncu, şezlongun etrafındaki birkaç metrekarelik alandan dışarı çıkmadı.
16.08.2023 Cadde
İstanbul'u terk etmişti! Gizem Karaca'dan bikinili poz
İstanbul'u terk etmişti! Gizem Karaca'dan bikinili poz Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam sürdüren Gizem Karaca, 2017 yılında Kemal Ekmekçi ile evlenince İzmir'e yerleşmişti. Ünlü oyuncu, son olarak tatil kareleriyle hayranlarından beğeni topladı.
9.07.2023 Cadde
Gizem Karaca lüks evinden paylaştı
Gizem Karaca lüks evinden paylaştı Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam sürdüren Gizem Karaca, 2017 yılında Kemal Ekmekçi ile evlenince İzmir'e yerleşmişti. Ünlü oyuncu, önceki gün evinden fotoğraflar paylaştı.
13.06.2023 Cadde
Gizem Karaca, Bodrum'da! Tekne tatilinde keyifli anlar
Gizem Karaca, Bodrum'da! Tekne tatilinde keyifli anlar Gizem Karaca, 2017 yılında işletmeci Kemal Ekmekçi (34) ile nikâh masasına oturmuş, evlendikten sonra İstanbul'dan ayrılıp İzmir'e yerleşmişti. Özel hayatını göz önünde yaşamayı tercih etmeyen 30 yaşındaki oyuncu, eşi ve arkadaş gurubuyla çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor.
8.06.2023 Cadde
Gizem Karaca'dan tatil pozları! 'Açılış yapılmıştır'
Gizem Karaca'dan tatil pozları! 'Açılış yapılmıştır' Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşen oyuncu Gizem Karaca (30), tekne tatiline çıktı. Beyaz bikinisiyle verdiği pozlarını Instagram hesabından da yayınlamayı ihmal etmeyen ünlü isme beğeni yağdı.
1.06.2023 Cadde
Gizem Karaca'nın saniyeler içindeki değişimi şaşırttı!
Gizem Karaca'nın saniyeler içindeki değişimi şaşırttı! Geçtiğimiz sezon TRT1'de ekranlara gelen 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisinde rol alan Gizem Karaca, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Son olarak makyajlı ve makyajsız hallerini gösteren bir video ile takipçilerinin karşısına çıkan 30 yaşındaki güzel, Instagram'da inanılmaz değişimini gözler önüne serdi.
8.10.2022 Cadde
Bodrum'dan dört dönüm arsa alan Tan Taşçı kolları sıvadı!
Bodrum'dan dört dönüm arsa alan Tan Taşçı kolları sıvadı! Ünlü şarkıcı Tan Taşçı, İstanbul'dan ayrılıp Bodrum'a yerleşmişti. "Bazı insanlar şehir insanı bazı insanlar benim gibi kırsal insanı" diyen şarkıcı, Bodrum Gümüşlük’ten dört dönüm arsa satın almıştı. Taşçı, hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvadı.
2.05.2022 Cadde
Evdokya diziden ayrılıyor mu, neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Evdokya'yı oyanayan Gizem Karaca kimdir, kaç yaşında?
Evdokya diziden ayrılıyor mu, neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Evdokya'yı oyanayan Gizem Karaca kimdir, kaç yaşında? Gizem Karaca, Alparlsan Büyük Selçuklu dizisinde Evdokya karakterine hayat veriyor. Dizide Konstantinopolis Patriği I. Mihail Kirularios'un yeğenine hayat veren Gizem Karaca evli mi, eşi kim?
25.04.2022 Cadde
Ceylan Ertem'in köy yaşamı: Bugün böyle geçiyor
Ceylan Ertem'in köy yaşamı: Bugün böyle geçiyor Metropol hayatından sıkılıp doğayla iç içe daha sakin ve dingin bir hayat yaşamak isteyen ünlüler köye kaçıyor. Ünlü şarkıcı Ceylan Ertem, geçtiğimiz hafta sonunu köyde geçirdi. İneklere sarılıp, sokak köpekleriyle oyun oynayan Ertem, keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı.
29.03.2022 Cadde
Gizem Karaca güneşlenmeye gider gibi fasulye toplamaya gitti
Gizem Karaca güneşlenmeye gider gibi fasulye toplamaya gitti Gizem Karaca, 'Baraj' dizisi final yaptıktan sonra İzmir’e evine geri döndü. Instagram hesabını aktif tutan güzel oyuncu, son paylaşımlarında taze fasulye topladığı anları paylaştı.
16.06.2021 Cadde
Gizem Karaca: Çocuk istiyoruz ama şu an değil
Gizem Karaca: Çocuk istiyoruz ama şu an değil Eşi Kemal Ekmekçi’yle evlendikten sonra İzmir’e yerleşen oyuncu Gizem Karaca, Alaçatı’da görüntülendi.
7.06.2021 Cadde
Doğal Gizem Karaca
Doğal Gizem Karaca Başrolünü oynadığı projesi final yapan Gizem Karaca, soluğu İzmir’de aldı. 2017’de Kemal Ekmekçi ile hayatını birleştirdikten sonra Ege’ye yerleşen oyuncu, set dışındaki hayatının her alanında doğallığıyla dikkat çekiyor.
25.05.2021 Cadde
Gizem Karaca: Ev kalbinin olduğu yerdedir
Gizem Karaca: Ev kalbinin olduğu yerdedir Üç yıl önce Kemal Ekmekçi ile dünya evine giren ve ardından İzmir'e yerleşen oyuncu Gizem Karaca, yeni pozunu sosyal medya hesabından yayınladı.
23.12.2020 Cadde
‘Hiç kavga  etmedik’
‘Hiç kavga etmedik’ Gizem Karaca, Onedio’dan gelen soruları yanıtladı.
27.02.2020 Cadde
Gizem Karaca: İzmir'de köy hayatı yaşıyorum
Gizem Karaca: İzmir'de köy hayatı yaşıyorum Evlendikten sonra İzmir'e yerleşen Gizem Karaca, İzmir'de yaşamaktan çok mutlu olduğunu söyledi.
8.11.2019 Cadde
Köylü güzeli
Köylü güzeli Gizem Karaca, iki yıl önce Kemal Ekmekçi’yle evlendikten sonra İzmir’de yaşamaya devam ediyor.
27.10.2019 Cadde
Genç oyuncuya büyük şok!
Genç oyuncuya büyük şok! Oyuncu Gizem Karaca, İzmir’deki evi için 135 bin liralık beyaz eşya seçti ama ürünleri bir türlü teslim alamadı. Dolandırıldığını anlayan oyuncu, kendisini distribütör gibi tanıtan kişiden şikayetçi oldu.
23.05.2019 Gündem
Gizem Karaca kimdir, kaç yaşında? Gizem Karaca biyografisi
Gizem Karaca kimdir, kaç yaşında? Gizem Karaca biyografisi Gizem Karaca yargılandığı uyuşturucu davasında kararın çıkmasının ardından sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğrafla ne kadar mutlu olduğunu dile getirdi. Kariyerine 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmaya karar vererek adım atan Gizem Karaca, bu yarışmadan aldığı ikinciliğin ardından dizi teklifleri almaya başladı. Birçok dizi ve filmde rol aldı. Peki Gizem Karaca kimdir, kaç yaşında?
16.05.2019 Gündem
Ekrana dönüyor
Ekrana dönüyor Son olarak geçtiğimiz sene ‘İnsanlık Suçu’ dizisinde oynayan Gizem Karaca, ekrana dönüyor
16.01.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kemal Ekmekçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.