Kement Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Kement Atmak Ne Demek?
Kement Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Kement Atmak Ne Demek? Yabancı kökenli bir kelime olması ile beraber kement sözcüğü ile çok sık karşılaşılır. Peki, kement ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Kement atmak ne demek tüm detayları ile derledik.
13.01.2022 Sözlük
'Kement' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'Kement' Yanıtları
'Kement' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'Kement' Yanıtları Bulmaca da kement sorusu sıkça sorulmaktadır. Özellikle bulmaca çözmeyi sevenlerin genel olarak karşılaştıkları sorulardan biri de kement olmaktadır. Çengel, kare, resimli birçok bulmaca çeşidinde kement sorusuna yer verilmektedir. Kement' bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada 'Kement' yanıtlarını merak edenler için harf sayısına göre derledik.
6.05.2021 Eğitim
ABD'de atlı polisler gözaltına aldığı kişiyi kementle sokakta gezdirdi
ABD'de atlı polisler gözaltına aldığı kişiyi kementle sokakta gezdirdi ABD'de iki atlı polis memuru, Teksas'ta bir kişiyi gözaltına aldığı esnada eline taktığı kelepçesini kementlerine bağladı ve şüpheliyi sokakta gezdirdi. Gözaltı görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasının ardından polis departmanına çok sayıda tepki mesajı yağdı.
4.10.2019 Nevidyo
Kement, TSK için göreve hazır!
Kement, TSK için göreve hazır! Milli mühimmatların atış sonrası kontrolünü sağlayacak taktik veri bağının oluşturulmasına yönelik Kement Projesi başarıyla tamamlandı.
26.06.2019 Ekonomi
Milli mühimmatların 'Kement'i gücünü gösterdi
Milli mühimmatların 'Kement'i gücünü gösterdi Türk savunma sanayisi tarafından geliştirilen mühimmatların etkinliğini artıracak çalışmalarda önemli bir aşama geçildi.
16.02.2019 Ekonomi
6 Ekim 2018 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Öğle Bülteni)
6 Ekim 2018 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Öğle Bülteni) 6 Ekim 2018 Türkiye Ve Dünya Gündemi
11.09.2019 Haberler