Kenan İmirzaloğlu

Kenan İmirzaloğlu

Son dakika Kenan İmirzaloğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kenan İmirzaloğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kenan İmirzaloğlu haber sayfamızda...

Kenan İmirzaloğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27 kenan imirzaloğlu haberi bulunmuştur.
‘Sevgi varsa evlilik güzel oluyor’
‘Sevgi varsa evlilik güzel oluyor’ Meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında nikâh masasına oturan, Lalin ve Leyla adında iki kızı olan Sinem Kobal, “Sevgi ve emek varsa, evlilik de güzel oluyor” dedi.
24.10.2023 Cadde
Sinem Kobal, Edis konserinde! Çocuklar Kenan İmirzaloğlu'na emanet
Sinem Kobal, Edis konserinde! Çocuklar Kenan İmirzaloğlu'na emanet Ünlü oyuncular Sinem Kobal ve Burçin Terzioğlu, yakın arkadaşları Edis'in Harbiye Açıkhava konserine gitti. Kızları Lalin ve Leyla'yı evde eşi Kenan İmirzalıoğlu'na bırakan Kobal, "Kız kıza konsere geldik" dedi.
14.10.2023 Cadde
Sinem Kobal'dan kızı Lalin ile paylaşım! Sıkı sıkı sarıldı
Sinem Kobal'dan kızı Lalin ile paylaşım! Sıkı sıkı sarıldı Sinem Kobal 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenmiş, ünlü oyuncu evliliğini 2020 yılında Lalin ve 2022 yılında Leyla adını verdikleri kızları ile taçlandırmıştı. Kobal, büyük kızı ile sosyal medya hesabından yayınladığı bir kare ile dikkat çekti.
28.09.2023 Cadde
Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun üstsüz spor pozunu paylaşınca gündem oldu
Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun üstsüz spor pozunu paylaşınca gündem oldu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kızı olan Sinem Kobal, sporu hiç aksatmıyor. Ekranlardan uzun süredir uzak olan güzel oyuncu spor salonundan eşiyle ilgili paylaşım yaptı.
24.09.2023 Cadde
Sinem Kobal'ın su altı pozlarına yorum yağdı! 'İki çocuk annesi ve fiziği muhteşem'
Sinem Kobal'ın su altı pozlarına yorum yağdı! 'İki çocuk annesi ve fiziği muhteşem' Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kızı olan Sinem Kobal, sosyal medya hesabından su altında çekilen pozlarını yayınladı. Ünlü ismin kısa sürede binlerce beğeni alan gönderisine, takipçilerinden yorum yağdı.
21.09.2023 Cadde
Sinem Kobal ve kızı Çeşme'de görüntülendi! Lalin kediye kurabiyesini verdi
Sinem Kobal ve kızı Çeşme'de görüntülendi! Lalin kediye kurabiyesini verdi Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kızı olan Sinem Kobal, önceki gün Alaçatı'da Lalin'le görüntülendi. Mekan içerisinde bulunan kedi yavrusuna krakerini veren Lalin, hayvan sevgisi ile görenleri güldürdü.
7.07.2023 Cadde
Sinem Kobal'dan yeni pozlar
Sinem Kobal'dan yeni pozlar Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kızı olan Sinem Kobal, sosyal medya hesabından yeni pozlarını yayınladı. Güzel oyuncunun paylaşımına beğeni yağdı.
5.07.2023 Cadde
Sinem Kobal'dan yeni pozlar! 'Paylaşa paylaşa Kenan'ın sırtını paylaştı'
Sinem Kobal'dan yeni pozlar! 'Paylaşa paylaşa Kenan'ın sırtını paylaştı' Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kızı olan Sinem Kobal, sosyal medya hesabından yeni pozlarını yayınladı. Paylaşımında eşiyle çekilen bir karesine de yer veren ünlü ismin gönderisine, beğeni ve yorum yağdı.
16.06.2023 Cadde
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun ikinci çocuk heyecanı! Cinsiyeti belli oldu mu?
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun ikinci çocuk heyecanı! Cinsiyeti belli oldu mu? Kendisi gibi oyuncu Sinem Kobal'la mutlu evliliği devam eden Kenan İmirzalıoğlu, Emirgan'da görüntülendi. Şimdilerde ikinci kez anne-baba olacak olmanın heyecanını yaşayan çiftten yakışıklı oyuncu, "Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?" sorusuna yanıt verdi.
18.11.2021 Cadde
'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisi nasıl olmuş?
'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisi nasıl olmuş? Üç vakte kadar kötü senaryo ve kötü oyuncu tercihlerine kurban gidecek dizilerden bir tanesiyle daha birlikteyiz: 'Mehmed Bir Cihan Fatihi'... Dün akşam yayınlanan ilk bölümünde bazı sahneler öyle amatördü ki, "Allahtan After Effects ve kompozisyon programları bilen elemanları varmış da biraz efekt yapabilmişler" diye sevindim.
9.05.2021 Ekran
Mehmed'in paşaları!
Mehmed'in paşaları! Kanal D’nin yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği 2018’in en iddialı projesi Mehmed Bir Cihan Fatihi, 20 Mart Salı akşamı izleyici karşısına çıkacak.
13.03.2018 Cadde
Kenan İmirzalıoğlu’nun padişah kaprisleri!
Kenan İmirzalıoğlu’nun padişah kaprisleri! Şimdilerde tanıtımları dönmeye başlayan Mehmed: Bir Cihan Fatihi adlı dizinin setinde sular durulmuyor.
6.03.2018 Cadde
Mehmed için servet ödediler! Tam 4.5 milyon TL...
Mehmed için servet ödediler! Tam 4.5 milyon TL... Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Muhteşem Yüzyıl dekorları için ödenen ücreti köşesinde yazdı.
26.12.2017 Cadde
Şok! İlk bölüm çöpe gitti!
Şok! İlk bölüm çöpe gitti! Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ dizisinin çekilen ilk bölümü beğenilmedi. 2 milyon TL’lik emek boşa gitti.
12.11.2017 Cadde
'Fatih’le tartıştı bileti kesildi!
'Fatih’le tartıştı bileti kesildi! Kenan İmirzalıoğlu, ‘Fatih’in yönetmeni Altan Dönmez ile set saati nedeniyle tartışınca dizinin yönetmeni Cevdet Mercan oldu.
9.11.2017 Cadde
'Cingöz Recai' gişeden memnun!
'Cingöz Recai' gişeden memnun! 'Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü' filmiyle gişe yarışında olan Kenan İmirzaloğlu Akatlar'da ortaya çıktı. İlk haftada rol aldığı filmle 405 bin 637 kişi tarafından izlenen İmirzalıoğlu, bu sonuçtan memnun olduğunu dile getirdi.
22.10.2017 Cadde
İşte Fatih!
İşte Fatih! Kenan İmirzalıoğlu’nun (43) Fatih Sultan Mehmet’i canlandıracağı “Fatih” dizisinden ilk görüntüler ortaya çıktı.
9.10.2017 Cadde
Kenan İmirzalıoğlu, Fatih dizisinden ayda 1 Milyon 400 Bin TL kazanacak
Kenan İmirzalıoğlu, Fatih dizisinden ayda 1 Milyon 400 Bin TL kazanacak Kanal D'nin yeni projesi Fatih'de başrol oynayacak olan Kenan İmirzaloğlu, bölüm başına 350 bin TL alacak. İmirzalıoğlu, bir ayda 1 milyon 400 bin TL kazanacak.
17.09.2017 Cadde
Sevgililer Günü’nde  ailesinden isteyecek
Sevgililer Günü’nde ailesinden isteyecek Evlilik hazırlıklarını aralıksız sürdüren Kobal-İmirzalıoğlu çiftini tören heyecanı sardı. İmirzalıoğlu 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Kobal ailesini ziyaret ederek Sinem Kobal’ı isteyecek
12.02.2016 Cadde
Yaş gününde bir aradalar
Yaş gününde bir aradalar Üç yıl önce hayatını kaybeden Tuncel Kurtiz’in sözlü vasiyetini yerine getiren dostları usta oyuncunun 80’inci doğum günü için özel bir gece düzenledi
2.02.2016 Cadde
Kenan’lı dizide Tuba yok
Kenan’lı dizide Tuba yok Kenan İmirzaloğlu'nun Ay Yapım'la çekeceği yeni dizisini yönetmeni yine bildik bir isim...
6.07.2012 Cadde
Ezel’in en acı günü
Ezel’in en acı günü “Ezel” dizisinin yıldızı Kenan İmirzalıoğlu’nun büyük amcası olan, TBMM 12. Dönem CHP Ankara Milletvekili İbrahim İmirzalıoğlu vefat etti
5.11.2010 Cadde
Dedikodudan 12 bin km uzağa kaçtı
Dedikodudan 12 bin km uzağa kaçtı Çeşme tatilinde adı Kenan İmirzalıoğlu ile aşk dedikodularına karışan Nehir Erdoğan, soluğu 12 bin kilometre uzaktaki Los Angeles'ta aldı
3.08.2010 Cadde
Şişede durduğu gibi durmadı
Şişede durduğu gibi durmadı Uzun bir sürenin ardından ekranlara yeni bir dönem dizisiyle ekrana dönüş yapan Kenan İmirzalıoğlu ile Bergüzar Korel'in başrollerini paylaştığı 'Karadayı', önceki akşam ilk bölümüyle ekranlardaydı.
10.10.2012 Cadde
Şişede durduğu gibi durmadı
Şişede durduğu gibi durmadı Uzun bir sürenin ardından ekranlara yeni bir dönem dizisiyle ekrana dönüş yapan Kenan İmirzalıoğlu ile Bergüzar Korel'in başrollerini paylaştığı 'Karadayı', önceki akşam ilk bölümüyle ekranlardaydı.
10.10.2012 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kenan İmirzaloğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.