Kepçe kulak fiziksel olmaktan ziyade psikolojik bir problem: Çözümü var mı?
Kepçe kulak fiziksel olmaktan ziyade psikolojik bir problem: Çözümü var mı? Burun ve kulak, yüzde hem kişinin hem de sosyal hayatta içinde bulunduğu çevresinin en çok gözüne çarpan organlardır. Bu nedenle onlarda hoşa gitmeyen tarafları, düzeltip hoş görünmek isteriz. Pek çok kişinin kurtulmak için çözüm yolu aradığı kepçe kulak estetiğiyle ilgili merak edilenleri, Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emre Üregen anlattı.
16.10.2021 Estetik
Kepçe kulak ameliyatı nasıl yapılır?
Kepçe kulak ameliyatı nasıl yapılır? Estetik Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Onurkan İdacı, Kepçe kulak ameliyatı nasıl yapılır sorusuna cevap vererek sonrasında neler yapılması gerektiğini açıkladı.
16.07.2019 Estetik
Kepçe kulaklar her yaşta düzeltilir
Kepçe kulaklar her yaşta düzeltilir Kulakta doğuştan veya kazanılmış, birçok değişik şekil bozuklukları görülebilir. En sık rastlanılan ve estetik görünümü bozan şekil problemi kepçe kulaktır.
10.11.2015 Genel Sağlık
Ameliyatsız İple Kepçe Kulak Operasyonu
Ameliyatsız İple Kepçe Kulak Operasyonu Ameliyatsız ve son derece basit bir teknik olan İple Kepçe Kulak Operasyonu, kepçe kulak sorunu yaşayan herkesin 20 dakika gibi kısa bir süre içerisinde estetik kulaklara kavuşmasını sağlıyor.
15.10.2014 Genel Sağlık