Kereviz

Kereviz

Son dakika kereviz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kereviz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kereviz haber sayfamızda...

Kereviz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 988 kereviz haberi bulunmuştur.
Tadını, kokusu seven çok yok! Ancak her vitamin içinde saklı, vücudu suya doyuruyor
Tadını, kokusu seven çok yok! Ancak her vitamin içinde saklı, vücudu suya doyuruyor Su en iyi nemlendiricidir ve kerevizin en önemli özelliklerinden biri yüksek su içeriğine sahip olması. İçerik bakımından oldukça zengin olan kerevizin vücudunuzda yaratacağı değişime inanamayacaksınız.
Elma, kayısı, pırasa, kereviz! Prebiyotikler meyve ve sebzelerde bulunuyor
Elma, kayısı, pırasa, kereviz! Prebiyotikler meyve ve sebzelerde bulunuyor Kefir ve yoğurt gibi fermente süt ürünlerinin bağırsak sağlığı için faydalı olduğunu dile getiren uzmanlar, prebiyotiklerin elma, kayısı gibi meyveler ve pırasa, kereviz gibi sebzelerde bulunduğunu söylüyor. Sağlıklı bir bağırsak sistemi için doğru beslenme alışkanlıklarının önemine dikkat çeken Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Aytaç Atamer, sorunsuz bir bağırsak sistemi için dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.
6.03.2024 Genel Sağlık
Körelen rendeleri jilet gibi yapıyor! Top haline getirerek sürtmek yetiyor
Körelen rendeleri jilet gibi yapıyor! Top haline getirerek sürtmek yetiyor Rendeler, mutfakta sıkça kullandığımız malzemelerden bir tanesidir. Özellikle havuç, turp, kereviz, salatalık gibi birçok sebzeyi doğrarken mutfakta yardımcı olur. Ancak zamanla kullanımdan dolayı keskinliklerini yitirebilen araçlardır. Rendeleri jilet gibi keskin hale getirmenin oldukça basit bir püf noktası var.
5.03.2024 Püf Noktası
Geçmeyen gribin sebebi ortaya çıktı! 'Öksürüğü şurupla kesmek kötüleştiriyor'
Geçmeyen gribin sebebi ortaya çıktı! 'Öksürüğü şurupla kesmek kötüleştiriyor' Özellikle son dönemde geçmeyen grip vakalarında patlama yaşanması sonrası pek çok kişi aynı soruyu soruyor: "Ben neden iyileşemiyorum?" Sabahlara kadar dinmeyen öksürük de tabloya eklenince içinden çıkılamayan bu sarmalın sebebi ise uzmanlara göre çok açık. "Bu yıl gripten korkuyoruz" diyen Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu ve "Grip aşıları ihmal edildi' diyen Prof. Dr. İftihar Köksal'a sorduk.
5.01.2024 Genel Sağlık
MasterChef All Star'da 4. ceketin sahibi belli oldu
MasterChef All Star'da 4. ceketin sahibi belli oldu MasterChef All Star'da final heyecanı doludizgin devam ediyor. Adını finale yazdırmak isteyen yarışmacılar kıyasıya bir mücadele içerisinde. Pazartesi akşamı ilk ceketin sahibi Tahsin olurken Salı akşamı ikinci ceketin sahibi Barbaros oldu. Üçüncü ceketi kazanan isim ise Esra oldu. Ve 4. ceket de sahibini buldu. Geriye son ceket kaldı. İşte detaylar...
29.12.2023 Cadde
Solmuş ve pörsümüş sebzeleri canlandıran tüyo! Yarım saate dipdiri oluyor
Solmuş ve pörsümüş sebzeleri canlandıran tüyo! Yarım saate dipdiri oluyor Yemeklerin ve salataların vazgeçilmezi yeşilliklerin en büyük problemleri arasında solması ve pörsümesi geliyor. Solmuş ve pörsümüş sebzeleri çöpe dökmeden önce bu tüyoya şans verin. Yarım saate dipdiri olacak.
22.12.2023 Püf Noktası
Masterchef All Star'da bir eleme adayı daha belli oldu! İlk turdan tek isim geçti
Masterchef All Star'da bir eleme adayı daha belli oldu! İlk turdan tek isim geçti Masterchef All Star'da finale artık sayılı günler kaldı. Bir eleme adayının daha belli olduğu Masterchef All Star'da yarışmacılar ilk turda büyük şok yaşadı. İşte eleme adayının belli olduğu Masterchef All Star'da yaşananlar...
16.12.2023 Cadde
MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? MasterChef son bölüm eleme potasına giden kim oldu, takım oyununu hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu?
MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? MasterChef son bölüm eleme potasına giden kim oldu, takım oyununu hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da heyecan dorukta. Yeni haftada tam 9 yarışmacı finale adını yazdırmak için mücadele etti. Salı akşamı haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki, kazanan takım hangisi olacak? MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 12 Aralık MasterChef son bölüm takım oyununu hangi takım kazandı, mavi takım mı kırmızı takım mı? İşte tüm detaylar...
13.12.2023 Bilgi Rehberi
Yemeyenler pişman olur! Vitamin deposu portakallı kerevizin tadı da şifası da başka
Yemeyenler pişman olur! Vitamin deposu portakallı kerevizin tadı da şifası da başka Kereviz, kış aylarında en çok tüketilen sebzeler arasında yer alıyor. Vitamin deposu bu sebze bağışıklık sisteminin güçlenmesinde etkili oluyor. Kış yemekleri arasında sevilen lezzetlerden biri olan kereviz portakalla yapıldığında şifası ikiye katlanıyor.
7.12.2023 Yemek
Bugüne kadar pilavı yanlış pişirmişiz! Pirincin tadını değiştiriyor, faydalarını yok ediyor
Bugüne kadar pilavı yanlış pişirmişiz! Pirincin tadını değiştiriyor, faydalarını yok ediyor Pirinç pilavı Türk mutfağında her yemeğin yanına yakışan lezzetlerden birisi. Ancak pirinç pilavını pişirirken yaptığımız bazı hatalar varmış. Bugüne kadar fark etmeden içine koyduğumuz bu malzeme pirincin hem tadını değiştiriyor hem de faydalarını yok ediyor.
30.11.2023 Püf Noktası
Masterchef All Star'a veda eden isim belli oldu! 'Sos' eledi
Masterchef All Star'a veda eden isim belli oldu! 'Sos' eledi Masterchef All Star'da artık finale adım adım gidiliyor. Son 12'nin belli olduğu Masterchef All Star'da bir kişi daha hayallerine veda etti. Yaptığı hata nedeniyle Masterchef'e veda eden isim şoke etti.
20.11.2023 Cadde
İtalyan usulü lazanya tarifi! Asla kuru kalmıyor
İtalyan usulü lazanya tarifi! Asla kuru kalmıyor İtalyan usulü lazanya, dünya genelinde popüler bir İtalyan yemeği olarak bilinir. Ancak, evde yaparken bazı püf noktalarına dikkat etmek, lezzetli bir sonuç elde etmenin anahtarıdır. İşte evde İtalyan usulü lazanya yapmanın püf noktaları ve lezzet sırları…
9.11.2023 Yemek
Alerjisi olanlar çiğ yemesin! Kasımın gözdesi kerevizle sağlık dopingi alın
Alerjisi olanlar çiğ yemesin! Kasımın gözdesi kerevizle sağlık dopingi alın Vitamin ve mineral açısından zengin olan kereviz etli ve zeytinyağlı tariflerle sofralara geliyor. Ancak bu muhteşem sağlık deposu sebzeyle ilgili bilmeniz gerekenler var. İlkbaharda birçok kişiyi etkileyen alerjiye siz de sahipseniz çiğ kereviz yemeyin!
Usta aşçıların sır gibi sakladığı mücver tarifi! Bu teknikle asla yağ çekmiyor
Usta aşçıların sır gibi sakladığı mücver tarifi! Bu teknikle asla yağ çekmiyor Mücver, Türk mutfağının sevilen ve pratik yemeklerinden biri olan mücveri hızlıca hazırlamanızı sağlar. yanı sıra, yeşillikler, patates, havuç veya hatta kereviz gibi sebzeleri ekleyerek mücverinizi daha da zenginleştirebilirsiniz. İşte kabağın en lezzetli hali olan mücver tarifi…
2.11.2023 Yemek
Sofranın Yüzyılı...Cumhuriyet sofralarında ağırlama kültürü
Sofranın Yüzyılı...Cumhuriyet sofralarında ağırlama kültürü Devlet arşivlerinde yapılan çalışmalarla ortaya çıkan menüler bize dönemin yemek kültürünü en ince ayrıntılarına kadar anlatıyor. Atatürk’ün resmi ziyaretlerde konukların ağırlanmasına verdiği önemi gösteren en dikkat çekici örneklerden biri İngiltere Kralı VIII. Edward’ın Dolmabahçe Sarayı’nı ziyareti...
28.10.2023 Yemek
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Sıcak suyla turşu kurulur mu? İşte kütür kütür salatalık turşusu tarifi…
Sıcak suyla turşu kurulur mu? İşte kütür kütür salatalık turşusu tarifi… Kış aylarının yaklaşması ile birlikte turşu sezonu açıldı. Havaların serinlemesiyle kışlık hazırlıkları başladı. Genellikle turşu soğuk su ile kuruluyor. Ancak sıcak suyla turşu kuran hiç duymuş muydunuz? İşte kütür kütür salatalık turşusu tarifi…
26.09.2023 Yemek
Bu besinler muhakkak bulunmalı! Uzmandan beslenme çantası menüleri
Bu besinler muhakkak bulunmalı! Uzmandan beslenme çantası menüleri Okulların açılması ile birlikte velilerin üzerinde durduğu en önemli hususlardan birisi de çocukların beslenme rejimi. Diyetisyen Serkan Aksoy, okula giden çocukların beslenme çantasında neler olması gerektiği konusunda açıklamalarda bulundu.
12.09.2023 Genel Sağlık
İnanılmaz hafifletiyor! 4 adımda kışa hazırlayan reçete: Fındık, limon, kereviz, çay
İnanılmaz hafifletiyor! 4 adımda kışa hazırlayan reçete: Fındık, limon, kereviz, çay Sağlıklı yaşam ve diyet söz konusu olduğunda onlarca farklı rutin öne çıkıyor. Ancak bunlardan bazıları hak ettiği ilgiyi görmüyor. Eğer bu 4 rutin hayatınızın bir parçası olursa, özellikle de hastalıkların arttığı kış döneminde bambaşka bir hayata 'merhaba' diyebilirsiniz.
Tiryakiler tırnaklardan kendini ele veriyor! Severek içilen kahvenin akla gelmeyen 4 zararı
Tiryakiler tırnaklardan kendini ele veriyor! Severek içilen kahvenin akla gelmeyen 4 zararı Kahve evlerimizde, sosyalleşmek için dışarı çıktığımızda kısacası hayatımızın her alanında bambaşka çeşitleriyle vazgeçilmez bir tat. Kendimize gelmek, gün boyunca enerji toplamak için birkaç bardak kahve içmenin pek de zararlı olmadığını düşünürüz. Peki ya gerçek öyle değilse? Bakın çok fazla kahve tüketmek vücutta ne gibi etkiler yaratıyor.
11.09.2023 Genel Sağlık
Susamayı beklemeyin! Eksikliği unutkanlığa bile sebep oluyor
Susamayı beklemeyin! Eksikliği unutkanlığa bile sebep oluyor Yaz aylarında sıcaklığın artmasıyla birlikte vücudun çok fazla sıvı kaybettiğini ve bu durumun bulantı, baş dönmesi gibi belirtilere neden olabileceğini söyleyen uzmanlar, yaz mevsiminde su tüketimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
31.07.2023 Genel Sağlık
Clam Chowder Çorba tarifi: MasterChef Clam Chowder çorba nasıl yapılır?
Clam Chowder Çorba tarifi: MasterChef Clam Chowder çorba nasıl yapılır? MasterChef 2023 All Star'da yarışmacıların karşısına çıkan Clam Chowder çorba tarifi merak konusu oldu. 17. yüzyıldan bu yana sofraları renklendiren Clam Chowder malzemeleri ve yapılışını derledik. Peki, Clam Chowder nedir, nasıl yapılır?
14.06.2023 Yemek
Çoğu insanın korkulu rüyası! O besinler sandığımızdan çok daha iyi geliyor
Çoğu insanın korkulu rüyası! O besinler sandığımızdan çok daha iyi geliyor Anemi bir diğer adıyla kansızlık vücutta yeterli derecede demir bulunmaması sonucunca ortaya çıkan bir sağlık problemidir. Ancak demir eksikliğine iyi gelen besinler ile kendinize takviye yapabilirsiniz... İşte demirinizi artıran o besinler...
5.06.2023 Sağlık
Zehra Şef ile mutfaktayız
Zehra Şef ile mutfaktayız Madem bugün 23 Nisan, o zaman mutfağa küçük bir şefle birlikte girelim dedik. Önce çiçek gibi yaban mersinli bir blondie yaptık ardından da biraz gastronomi dedikodusu. En sonunda da başyapıtımızı tattık.
23.04.2023 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Kereviz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.