Kermes

Kermes

Son dakika kermes haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kermes gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kermes haber sayfamızda...

Kermes

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 371 kermes haberi bulunmuştur.
Murat Cemcir'den Ahmet Kural ve küslük açıklaması! 'Tatlı bir yerde bitirdik'
Murat Cemcir'den Ahmet Kural ve küslük açıklaması! 'Tatlı bir yerde bitirdik' Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisinin arası açılmıştı. Youtube'da yayınlanan bir programa katılan Murat Cemcir küs olduğu Ahmet Kural hakkında konuştu.
19.04.2024 Cadde
Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok!
Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok! 2020'den beri ortak bir projesine imza atmayan ve bir yıldan uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in, küs oldukları ortaya çıkmıştı. Eski dostunun Bodrum'daki düğününe de katılmayan Cemcir, "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti. Ünlü oyuncudan dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
13.03.2024 Cadde
SMA'lı Havvanur'un 1 kilo daha almaması gerekiyor
SMA'lı Havvanur'un 1 kilo daha almaması gerekiyor Bursa'da SMA Tip-1 hastası Havvanur Koca (3) için 2,5 yıl önce başlatılan valilik onaylı kampanyada gerekli paranın yüzde 63'lük bölümü toplandı.
26.01.2024 Gündem
Özçivit dünya starlarıyla
Özçivit dünya starlarıyla Burak Özçivit, ocak ayı sonunda Amerikalı hip-hop grubu Onyx’un da sahne alacağı Rusya’daki etkinliklere katılacak.
13.01.2024 Cadde
SMA'lı Havvanur'a sosyal medya engeli: Ailesi olarak çok çaresiziz
SMA'lı Havvanur'a sosyal medya engeli: Ailesi olarak çok çaresiziz Bursa'da, 2 aylıkken SMA Tip-1 teşhisi konulan 2,5 yaşındaki Havvanur için başlatılan ve yüzde 51'e ulaşan yardım kampanyası sosyal medya engeline takıldı. Şikayetler nedeniyle hesapların kapatıldığını belirten anne Nurcan Koca (27), “Canlı yayın olmadan evladımın sesini duyuramıyoruz. Ailesi olarak çok çaresiziz" dedi.
16.12.2023 Gündem
'LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem!'
'LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem!' Uzun yıllar gerek projelerde gerekse sosyal hayatlarında ayrılmayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in arasının bozuk olduğu iddia ediliyordu. Cemcir'in, Kural'ın Bodrum'daki düğününe katılmaması iddiaları güçlendirmişti. Cemcir, 'küslük' haberlerine ve bunun nedenine dair çarpıcı bir açıklama yaptı.
11.11.2023 Cadde
Valilik duyurdu! Mardin’de 7 günlük eylem yasağı
Valilik duyurdu! Mardin’de 7 günlük eylem yasağı Mardin Valiliği, kentte 7 gün süreyle toplantı, basın açıklaması ve gösteri yürüyüşü gibi etkinliklere yasak getirildiğini duyurdu.
13.10.2023 Gündem
UNICEF'in bağışlarını çaldılar, 'Kermes' operasyonuyla yakalandılar
UNICEF'in bağışlarını çaldılar, 'Kermes' operasyonuyla yakalandılar Diyarbakır'da, girdikleri dernekte UNICEF'in bağışladığı 9 dizüstü bilgisayar ile 2 cep telefonunu çalan şüphelilere düzenlenen ‘Kermes’ operasyonunda yakalandı. 
24.09.2023 Gündem
Atıkların geliri Zehra bebeğe
Atıkların geliri Zehra bebeğe Marmarisli SMA Tip 1 hastası Zehra bebeğin ilacına kavuşması için atık kağıt ve plastik kapak toplama kampanyası başlatıldı.
8.09.2023 Ege
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023 Eğitim öğretim hayatında edebiyat dersleri öğrencilerin aldığı derslerden birisidir. Özellikle lise 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersleri alırlar. Üniversite giriş sınavı YKS oturumları TYT-AYT gibi merkezi sınavlarda öğrencilerin karşısına çıkan alanlardan bir tanesidir. Ders kitapları her yıl MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 10. sınıf edebiyat ders kitabında öğrencilerin kendini geliştirebileceği çeşitli etkinliklerin yanı sıra cevaplayabilecekleri bilgi verici sorular da bulunmaktadır. 2022-2023 yılında 10. sınıf edebiyat ders kitabı MEB Yayınları cevap anahtarını merak ediyorsanız "10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları" içeriğimize göz atabilirsiniz.
25.08.2023 Eğitim
Katlanan turnalar Hatay’a umut oldu
Katlanan turnalar Hatay’a umut oldu İngiltere’de yaşayan 15 yaşındaki Dila Kaya, kâğıttan turna kuşu ve ev yapmayı öğrettiği atölyenin gelirleriyle Hatay’da okul yaptıracak. Kaya’nın projesine destek çığ gibi büyüyor...
14.04.2023 Gündem
Evdeki patronlar dünyaya açılıyor
Evdeki patronlar dünyaya açılıyor İnternetin sağladığı pazarlama olanakları, en küçük bireysel üreticiden en büyük platformlara kadar, her kademede fırsatlar sunuyor...
9.04.2023 Milliyet Executive
Umut’un umudu olun!
Umut’un umudu olun! Ayvalık’ta SMA Tip-1 hastası 6 aylık Umut bebek için başlatılan yardım kampanyasında, tedavi için gereken 35 milyon liranın sadece 1 milyonu toplandı, ailesi destek çağrısında bulundu.
31.01.2023 Ege
SMA hastası oğulları Umut'u da kızları Merve gibi kaybetmek istemiyorlar
SMA hastası oğulları Umut'u da kızları Merve gibi kaybetmek istemiyorlar Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 tanısı konulan 6 aylık Umut bebek için valilik onayıyla yardım kampanyası başlatıldı.
30.01.2023 Gündem
SMA'lı Hafize Arya bebeğin tedavisi için 2 ayı kaldı
SMA'lı Hafize Arya bebeğin tedavisi için 2 ayı kaldı Isparta'da Emin ve Cennet Eryılmaz çiftinin Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 tanısı konulan 4 aylık kızları Hafize Arya'nın tedavisi için gereken 34 milyon liranın toplanması için valilik onaylı kampanya başlatıldı. Emin Eryılmaz, şu ana kadar paranın yüzde 27'sini toplayabildiklerini belirterek, "Şu an iyi gidiyoruz gibi hissediyoruz ama yetişecek mi bilmiyoruz. İlk 6 ay içerisinde almamız lazım. Tabii bu ilaç ileriki evrelerde de uygulanıyor ama ilk 6 aylık süreçte uygulanırsa, kas kaybı yaşamayacak" dedi.
30.12.2022 Gündem
Kentleri yeni yıl coşkusu sardı!
Kentleri yeni yıl coşkusu sardı! Bayraklı Belediyesi, sevdiklerine yeni yıl hediyesi almak isteyenler için kermes düzenledi. Bodrumlular da, 2023’e Teoman ile merhaba diyecek.
26.12.2022 Ege
Fark yaratan kermes
Fark yaratan kermes Pınar Sabancı’nın hazırladığı, kadın girişimcilerin oluşturduğu, ‘Magic Christmas Market’, Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da açıldı.
23.12.2022 Cadde
Yeter ki Zehra ilacına kavuşsun
Yeter ki Zehra ilacına kavuşsun Marmaris’te, SMA hastası Zehra bebeğin tedavisine destek olmak amacıyla özel bir kolejin okul aile birliği kermes düzenledi.
22.12.2022 Ege
İstanbul buraya akın etti! Kırmızı Mektep'te 'yeni yıl' kuyruğu
İstanbul buraya akın etti! Kırmızı Mektep'te 'yeni yıl' kuyruğu Halk arasında 'Kırmızı Mektep' olarak bilinen Fener Rum Ortaokulu ve Lisesi, bugün 1 günlüğüne yeni yıl kermesiyle ziyaretçilere açıldı. Ziyarete gelenler, kapıda uzun kuyruklar oluşturdu, sokaklar dolup taştı. Gaziantep'ten gelen Burak Tazeoğlu, "3 saattir buradayım" dedi.
17.12.2022 Haberler
İstanbul buraya akın etti! Kırmızı Mektep'te 'yeni yıl' kuyruğu
İstanbul buraya akın etti! Kırmızı Mektep'te 'yeni yıl' kuyruğu Halk arasında 'Kırmızı Mektep' olarak bilinen Fener Rum Ortaokulu ve Lisesi, bugün 1 günlüğüne yeni yıl kermesiyle ziyaretçilere açıldı. Ziyarete gelenler, kapıda uzun kuyruklar oluşturdu, sokaklar dolup taştı. Gaziantep'ten gelen Burak Tazeoğlu, "3 saattir buradayım" dedi.
17.12.2022 Gündem
Ermenek, SMA hastası Ayşe bebek için seferber oldu
Ermenek, SMA hastası Ayşe bebek için seferber oldu Karaman'ın Ermenek ilçesinde, SMA Tip 1 hastası 5,5 aylık Ayşe Bükre Yaman'ın, 34 milyon lira tedavi ücreti için ilçe halkı seferber olup, kermes düzenledi. Anne Meryem Yaman, ''Bebeğim çok küçük ama omuzlarındaki yükü çok ağır. Ermenek Belediye Başkanı'mız sayesinde kermes düzenledik. Bütün halk bir şeyler yapmak için uğraşıyor. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.
17.12.2022 Gündem
Hasta çocuklara umut olacaklar
Hasta çocuklara umut olacaklar İzmir Alsancak Rotary Kulübü, Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar yararına yılbaşı kermesi düzenliyor.
8.12.2022 Ege
KİTVAK’tan umut dolu kermes
KİTVAK’tan umut dolu kermes Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma Geliştirme Vakfı’nın düzenlediği renkli etkinlik yeni yıl öncesi onkoloji hastası çocuklara moral verdi.
8.12.2022 Ege
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kendi işinin patronu oldu  UMUT ÜNVER - Burçin Abdullah, gelinlik markası Sima Couture İstanbul’un yeni sezon tanıtımında gazetecilerin sorularını cevapladı...
7.12.2022 Cadde
“Mutlu Et Mutlu Ol Günü”nde ‘çeşitlilik, fırsat eşitliği ve sanat’ temalı kutlama
“Mutlu Et Mutlu Ol Günü”nde ‘çeşitlilik, fırsat eşitliği ve sanat’ temalı kutlama Yıldız Holding’in yurt içi ve yurt dışındaki çalışanlarının her yıl Kasım ayının üçüncü perşembe günü kutladığı geleneksel “Mutlu Et Mutlu Ol Günü” bu yıl “çeşitlilik, fırsat eşitliği ve sanat” temalarıyla gerçekleştirildi.
18.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kermes ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.