Kez

Kez

Son dakika kez haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kez gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kez haber sayfamızda...

Kez

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 371.359 kez haberi bulunmuştur.
Toyota'nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı
Toyota'nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı Toyota Motor, 31 Mart'ta sona eren yılda küresel satışlarının ve üretiminin rekor seviyelere ulaştığını söyledi.
25.04.2024 Uzmanpara
İnci Taneleri'ne bomba transfer! Azem'in kızını oynayacak isim belli oldu
İnci Taneleri'ne bomba transfer! Azem'in kızını oynayacak isim belli oldu Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri'nde, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı 'Azem' karakterinin kızı Nehir'i kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu. O isim belli oldu.
25.04.2024 Cadde
Sarp Apak oğlunu omuzlarında taşıdı! 'Baba olmak güzel şey'
Sarp Apak oğlunu omuzlarında taşıdı! 'Baba olmak güzel şey' Ünlü oyuncu Sarp Apak, eşi Bengisu Uzunöz oğlu Güney ile 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Şişli’deki etkinliklerde kutladı. Bir ara yorulan oğlunu omuzlarında taşıyan Apak, ayaküstü gazetecilerle konuşarak “Babalığın böyle zorlukları da oluyor değil mi?” sorusunu yanıtladı.
25.04.2024 Cadde
İtalyan devi Okan Buruk'un peşinde! Özbek'le kritik görüşme
İtalyan devi Okan Buruk'un peşinde! Özbek'le kritik görüşme Galatasaray'da son iki sezonda gösterdiği performansla adından söz ettiren teknik direktör Okan Buruk'un sarı-kırmızılılardaki geleceği netlik kazanıyor.
25.04.2024 Galatasaray
30 yıllık eşini kaybeden Elif Karlı: Halen yas dönemindeyim!
30 yıllık eşini kaybeden Elif Karlı: Halen yas dönemindeyim! Geçtiğimiz sene eşi Cengiz Karlı'nın yaşamını yitirmesiyle tarifsiz bir acı yaşayan Elif Karlı, Bebek'te görüntülendi. Söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait 'Çat Kapı' şarkısını 21 sene sonra yeniden yorumlayan isim, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.
25.04.2024 Cadde
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi!
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Şarkıcı Demet Akalın, önceki gece Etiler'de doğum gününü kutladı. Hayat arkadaşına sürpriz yapan Okan Kurt, ünlü popçu için mekânı kapattı. Kanal D'nin reyting rekoertmeni dizisi 'İnci Taneleri'yle ünlenen Erkal Sonel de Okan Kurt'un davetini geri çevirmedi.
25.04.2024 Cadde
Fenerbahçe'ye İrfan Can Kahveci piyangosu! Avrupa devleri peşinde
Fenerbahçe'ye İrfan Can Kahveci piyangosu! Avrupa devleri peşinde Fenerbahçe’de bu sezon birçok futbolcu vitrine çıkarken, bunların başında milli futbolcu geldi. Hem Konferans Ligi’nde hem de Süper Lig’de fırtına gibi esen İrfan Can Kahveci’nin Avrupa devlerinin transfer listesine girdiği öğrenildi.
25.04.2024 Fenerbahçe
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile düzenlediği basın toplantısında “Almanya ile savunma sanayiinde karşılaştığımız kısıtlamaları artık gündemimizden tamamen çıkartalım istiyoruz. Engelleri değil bundan sonra ortak üretimi konuşalım” dedi.
25.04.2024 Gündem
Sürdürülebilir finansmanda dört ödül aldı
Sürdürülebilir finansmanda dört ödül aldı Akbank, sürdürülebilir finansman alanında bankaların performansının değerlendirildiği Global Finance Sustainable Finance Awards’ta dört ödüle layık görüldü.
25.04.2024 Ekonomi
1915 için soykırım inadı!
1915 için soykırım inadı! Türkiye ile Ermenistan arasında daha sağlıklı ilişkiler kurulmasına yönelik çabalar devam ederken, hem Ermenistan hem de ABD’de, 1915 olaylarının yıldönümüne yönelik yapılan açıklamalarda ısrarla “soykırım” ifadesi kullanıldı.
25.04.2024 Dünya
Sera Kutlubey Nehir oldu
Sera Kutlubey Nehir oldu ‘İnci Taneleri’nde haftalardır merakla beklenen Azem’in kızı Nehir’i canlandıracak isim belli oldu. Nehir’e Sera Kutlubey hayat verecek.
25.04.2024 Cadde
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok “Gök Kubbe” adı altında toplanan hava savunma sistemini anlatan ASELSAN Genel Müdürü Mehmet Akyol, “Hava savunma döngüsünde radarlar, komuta kontrol sistemleri, haberleşme sistemleri, atıcı platformlar gibi birçok büyük sistem birlikte çalışıyor” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
24.04.2024 Cadde
Türkiye Kupası'nda Trabzonspor avantajı kaptı! Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti
Türkiye Kupası'nda Trabzonspor avantajı kaptı! Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Rakibini 3-2 mağlup eden Trabzonspor avantajı kaptı.
24.04.2024 Trabzonspor
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı Yerli ve milli Bayraktar TB3'te 30. test uçuşu da başarıyla gerçekleşti. Baykar resmi sosyal medyasından uçuşu paylaştı. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
100 yıldır kayıptı! 'Bayan Lieser'in Portresi' 32 milyon dolara satıldı
100 yıldır kayıptı! 'Bayan Lieser'in Portresi' 32 milyon dolara satıldı Yaklaşık 100 yıldır kayıp olduğu düşünülen Gustav Klimt’e ait “Bayan Lieser'in Portresi” adlı tablo 32 milyon dolara alıcı buldu.
24.04.2024 Dünya
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015'te 101 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı terör saldırısına ilişkin davada savcı mütalaasını açıklayarak, tutuklu sanık Erman Ekici hakkında 'Anayasal düzeni ihlal' suçundan 1, '101 kişiyi kasten öldürme' suçundan da 101 kez olmak üzere toplam 102 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
24.04.2024 Gündem
Terör soruşturması kapsamında Batman DEM Parti il binasında arama yapıldı
Terör soruşturması kapsamında Batman DEM Parti il binasında arama yapıldı Batman'da terör soruşturması kapsamında DEM Parti il binasında arama yapıldı. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilden gelen çocuklarla 23 Nisan 1920'deki Meclis açılışının ve 2071 Meclis Oturumu temsiline katıldı. Bakan Tekin, çocukların temsil gösterisinin ardından konuşma yaparak, "Biz çocuklarımıza, gençlerimize bu ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu, bu ülkeyi kuranların ne tür fedakarlıklar yaptığını, bu ülkeyi kuranların nasıl büyük yapılarla büyük güçlerle mücadele ettiğini bir nebze olsun göstermek istedik" dedi.
24.04.2024 Gündem
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda ilk profesyonel galibiyetini alan Tobias Andresen: Güzel bir ülke keşfediyorum
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda ilk profesyonel galibiyetini alan Tobias Andresen: Güzel bir ülke keşfediyorum 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 137,9 kilometrelik Marmaris-Bodrum etabını kazanan DSM Firmeneich takımından Tobias Andresen, açıklamalarda bulundu. 
24.04.2024 Diğer
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İş sağlığı ve güvenliği standartlarının yüksek tutulması ve kayıt dışı istihdamla mücadele konularında daha etkin adımlar atmamız gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle önümüzdeki süreç, denetimlerin çok daha sıkı yapılacağı bir süreç olacak. Bu konuda sıfır tolerans ve sıfır taviz ile çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Athletic Bilbao'da bir dönem sona eriyor! Yıldız futbolcudan ayrılık kararı
Athletic Bilbao'da bir dönem sona eriyor! Yıldız futbolcudan ayrılık kararı İspanyol futbolcu Iker Muniain, 15 sezondur formasını giydiği Athletic Bilbao'dan sezon sonunda ayrılacağını duyurdu.
24.04.2024 İspanya La Liga
Sıla'nın 23 Nisan sürprizi 'Arkadaşım Eşek'
Sıla'nın 23 Nisan sürprizi 'Arkadaşım Eşek' Şarkıcı Sıla Gençoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Kayseri'de verdiği konserde, merhum sanatçı Barış Manço'nun 'Arkadaşım Eşek' parçasını söyledi.
24.04.2024 Cadde
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'nin yayınladığı rapora tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'nin yayınladığı rapora tepki Dışişleri Bakanlığı ABD'nin yayınladığı “2023 İnsan Hakları Raporu” konusunda yazılı bir açıklama yayınladı.
24.04.2024 Dünya
Tuğba Özerk: Evliliğe küs değilim!
Tuğba Özerk: Evliliğe küs değilim! İş insanı Gökmen Tanaçar'dan Ekim 2022'de tek celsede boşanan şarkıcı Tuğba Özerk, dün gece Kadıköy'de bir mekanda gerçekleşen konserde, 45'inci evlilik yıl dönümünü kutlayan çifti tebrik ettikten sonra dikkat çeken açıklamalar yaptı.
24.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kez ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.