Kgm

Kgm

Son dakika KGM haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan KGM gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan KGM haber sayfamızda...

Kgm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 250 kgm haberi bulunmuştur.
Dünya genelinde 230 milyon kadın ve kız çocuğu sünnet edildi
Dünya genelinde 230 milyon kadın ve kız çocuğu sünnet edildi Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), dünya genelinde hayatta olan 230 milyon kız çocuğu ve kadının, genital mutilasyona (kadın sünnetine) maruz kaldığını bildirdi.
8.03.2024 Dünya
Kalem kalem yeni harç ve tarifeler! 2024 trafik cezaları, cep telefonu kaydı...
Kalem kalem yeni harç ve tarifeler! 2024 trafik cezaları, cep telefonu kaydı... Yeni yılla birlikte yürürlüğe giren düzenlemelerle köprü geçişinden cep telefonu kaydına, değerli kâğıtlardan trafik cezalarına kadar birçok şeye zam geldi.
3.01.2024 Ekonomi
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu!
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! Karayollları Genel Müdürlüğü(KGM), yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
1.01.2024 Haberler
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM, Osmangazi...
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM, Osmangazi... Karayollları Genel Müdürlüğü(KGM), yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
1.01.2024 Ekonomi
TAŞINMAZ SATILACAKTIR
TAŞINMAZ SATILACAKTIR TAŞINMAZ SATILACAKTIR Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1...
24.12.2023 Resmi İlanlar
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kış hazırlıklarımız tamam
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kış hazırlıklarımız tamam Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Kış hazırlıklarımız tamam. Karayolları ekiplerimiz, vatandaşlarımızın konforlu ve trafik güvenliği sağlanmış bir ortamda yolculuk yapması için kar ve buzla mücadele çalışmalarına devam edecek" dedi.
30.11.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, zorunlu kış lastiği uygulamasının 1 Aralık’ta başlayıp 4 ay süreceğini belirterek, “Kış lastiğine geçmek için karın yağmasını beklemeyin. Trafikte güvenli sürüş ve olası kazaları önlemek için lütfen lastiklerimizi şimdiden taktıralım” dedi.
25.11.2023 Ekonomi
Kış lastiği uygulaması ne zaman, cezası ne kadar? 2023-2024 kış lastiği hangi araçlarda zorunlu?
Kış lastiği uygulaması ne zaman, cezası ne kadar? 2023-2024 kış lastiği hangi araçlarda zorunlu? Kış mevsimi ile birlikte kış lastiği uygulaması geçerli oluyor. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kış lastiği uygulamasının başladığı duyuruluyor. Kışın trafikte yolcu güvenliği için hayata geçirilen kış lastiği uygulaması hangi araçlarda zorunlu?
6.11.2023 Bilgi Rehberi
TAŞINMAZ SATILACAKTIR
TAŞINMAZ SATILACAKTIR TAŞINMAZ SATILACAKTIRUlaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1...
28.09.2023 Resmi İlanlar
Yola kaçan topun peşinden can vermişti! Batuhan için oturma eylemi
Yola kaçan topun peşinden can vermişti! Batuhan için oturma eylemi Kırıkkale'de yola kaçan topunun peşinden giderken otobüs çarpıp ölen Batuhan Ersay'ın (9) yakınları, kara yolunu trafiğe kapatıp, oturma eylemi yaparak bariyer ve üst geçit yapılmasını istedi.
28.08.2023 Gündem
Son dakika: Kemer yangını 4. günde kontrol altında
Son dakika: Kemer yangını 4. günde kontrol altında Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Antalya Kemer'deki orman yangının kontrol altına alındığını söyledi.
28.07.2023 Gündem
KGM'den Ankara-İstanbul arasında seyahat edeceklere uyarı
KGM'den Ankara-İstanbul arasında seyahat edeceklere uyarı Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Ankara-İstanbul yolundaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle bazı güzergahlarda trafiğin 6 gün boyunca her iki yönde de kontrollü olarak verileceğini açıkladı.
16.07.2023 Gündem
Köprü ve otoyol ücretlerine vergi düzenlemesi
Köprü ve otoyol ücretlerine vergi düzenlemesi Köprü ve otoyol geçiş ücretlerinde KDV artışından sonra düzenleme yapıldı. 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti, tek yön otomobil için 8,25 TL'den 8,50 TL'ye yükseldi.
12.07.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu bayram tedbirlerini açıkladı
Bakan Uraloğlu bayram tedbirlerini açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bayram tedbirlerine ilişkin son durumu aktardı. Bakan Uraloğlu açıklamasında denetimlere ilişkin son bilgileri verdi.
23.06.2023 Ekonomi
Karadeniz'i sel vurdu! Bakan Yerlikaya son durumu açıkladı
Karadeniz'i sel vurdu! Bakan Yerlikaya son durumu açıkladı Ülkenin büyük bölümünde etkili olan yağışlı hava Karadeniz'deki illerde de hayatı olumsuz etkiledi. Samsun'da 1 kişi hayatını kaybetti, Amasya'da sele kapılan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı. Bölge için AFAD'dan yeni uyarı da geldi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, Samsun'da son durumu açıkladı.
5.06.2023 Haberler
Karadeniz'de yağış sele dönüştü! 2 can kaybı
Karadeniz'de yağış sele dönüştü! 2 can kaybı Ülkenin büyük bölümünde etkili olan yağışlı hava Karadeniz'deki illerde de hayatı olumsuz etkiledi. Samsun'da 1 kişi hayatını kaybetti, Amasya'da sele kapılan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı. Bölge için AFAD'dan yeni uyarı da geldi.
5.06.2023 Gündem
AFAD’dan Amasya, Samsun ve Sinop’taki sele ilişkin açıklama
AFAD’dan Amasya, Samsun ve Sinop’taki sele ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), selin etkilediği Samsun'da 1 ve Amasya'da 1 olmak üzere 2 vatandaşın hayatını kaybettiğini, Sinop’ta ise kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için İl Özel İdare ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.
5.06.2023 Gündem
2023 KGM KURA SONUÇLARI SORGULAMA ekranı (asil-yedek isim listesi): KGM kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
2023 KGM KURA SONUÇLARI SORGULAMA ekranı (asil-yedek isim listesi): KGM kura sonuçları ne zaman açıklanacak? KGM kura sonuçları sorgulama ekranı adayların gündeminde bulunuyor. Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı kura çekimi gerçekleştirildi. İllere göre 2 farklı tarihte kura çekimi yapıldı. KGM 3 bin işçi alımı kura sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki KGM işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? İşte KGM kura sonuçları sorgulama ekranı ile ilgili detaylar...
2.06.2023 Bilgi Rehberi
2023 KGM KURA SONUÇLARI açıklandı! KGM işçi alımı kura sonuçları sorgulama ekranı! KGM kura sonuçları asil ve yedek listesine nasıl bakılır?
2023 KGM KURA SONUÇLARI açıklandı! KGM işçi alımı kura sonuçları sorgulama ekranı! KGM kura sonuçları asil ve yedek listesine nasıl bakılır? KGM kura sonuçları asil ve yedek listesi başvuru yapanların gündeminde bulunuyor. KGM kura çekimi geçtiğimiz günlerde yapıldı. KGM 3 bin işçi alımı gerçekleştirecek. Kuraların yapılmasıyla beraber gözler KGM kura sonuçları sonuçları sorgulama ekranına çevrildi. Peki KGM kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte KGM kura sonuçları sorgulama ekranı hakkında ayrıntılar...
2.06.2023 Bilgi Rehberi
KGM KURA SONUÇLARI BUGÜN AÇIKLANIR MI? 2023 Karayolları Kura Sonuçları isim listesi saat kaçta paylaşılacak?
KGM KURA SONUÇLARI BUGÜN AÇIKLANIR MI? 2023 Karayolları Kura Sonuçları isim listesi saat kaçta paylaşılacak? KGM kura sonuçları için geri sayım sürüyor. Binlerce aday Karayolları Genel Müdürülüğü'nün resmi sitesini sıkça ziyaret ediyor. Tarih konusunda bilgi edinmek isteyenler 'KGM sonuçları ne zamani saat kaçta açıklanacak?' sorusunu yoğun şekilde yöneltiyor.
1.06.2023 Bilgi Rehberi
KGM KURA SONUÇLARI sorgulama (asil-yedek) 2023: İL İL KGM kura çekimi ne zaman? Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
KGM KURA SONUÇLARI sorgulama (asil-yedek) 2023: İL İL KGM kura çekimi ne zaman? Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? KGM kura tarihleri ve sonuçların açıklanacağı gün merak ediliyor. Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı kura tarihleri belli oldu. KGM işçi alımı kuraları illere göre farklı tarihlerde gerçekleştiriliyor. Karayolları Genel Müdürlüğü, 3 bin işçi alımı kura tarihleri il il araştırılıyor. Peki KGM kura çekimi ne zaman, saat kaçta 2023? KGM kura sonuçları ne zaman belli olur?
30.05.2023 Bilgi Rehberi
2023 KGM kura tarihleri: KGM kura çekimi ne zaman? Karayolları kura sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
2023 KGM kura tarihleri: KGM kura çekimi ne zaman? Karayolları kura sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin işçi alıyor. Başvurular yapıldı şimdi kura çekimi için bekleniyor. Kura tarihlerini bilmeyenler, "KGM kura çekimi ne zaman?" sorusunu yöneltiyor. İşte detaylar...
27.05.2023 Bilgi Rehberi
KGM İŞÇİ ALIMI kura çekimi ne zaman 2023? Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak, KGM kurası ayın kaçında?
KGM İŞÇİ ALIMI kura çekimi ne zaman 2023? Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak, KGM kurası ayın kaçında? KGM işçi alımı kura tarihi başvuru yapan adaylar tarafından heyecanla bekleniyor. Karayolları Genel Müdürlüğü, 3 bin işçi alımı gerçekleştirecek. Başvurular ise geçtiğimiz günlerde tamamlandı ve kura çekimi süreci bekleniyor. KGM işçi alıımı kura tarihleri araştırılıyor. Peki KGM işçi alımı kura çekimi ne zaman, ayın kaçında?
25.05.2023 Bilgi Rehberi
KGM İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ TARİHİ belli mi? 2023 KGM 3 bin işçi alımı sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
KGM İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ TARİHİ belli mi? 2023 KGM 3 bin işçi alımı sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin işçi alımına yönelik başvurular geçtiğimiz günlerde sona ermişti. Başvuruların sona ermesinin ardından kura ile belirlenecek 3 bin işçi alımına yönelik kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte KGM işçi alımı için alınacak bölüme göre kontenjan sayıları.
11.05.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Kgm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.