Kicker

Kicker

Son dakika kicker haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kicker gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kicker haber sayfamızda...

Kicker

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 693 kicker haberi bulunmuştur.
Bayern Münih'te Xabi Alonso'nun alternatifi Ralf Rangnick!
Bayern Münih'te Xabi Alonso'nun alternatifi Ralf Rangnick! Thomas Tuchel ile sezon sonunda vedalaşmaya hazırlanan Bayern Münih'te teknik direktör arayışlarında gündeme sürpriz bir ismin geldiği ortaya çıktı.
28.03.2024 Almanya Bundesliga
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! 'Benimle temasa geçtiler'
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! 'Benimle temasa geçtiler' Akmanya Bundesliga ekibi Heidenheim'de forma giyen 21 yaşındaki oyuncu Eren Dinkci, Milli Takım tercihi ile alakalı olarak Alman basınına açıklamalar yaptı. Genç oyuncu bir de itirafta bulundu.
19.03.2024 Milli Takım
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar dünya basınında!
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar dünya basınında! Brezilya’dan Güney Kore’ye, Norveç’ten Arjantin’e kadar tüm dünyadan medya kuruluşları, Trabzonspor-F.Bahçe maçından sonra yaşanan olayların fotoğraf ve videolarını yayınladı. Meydan savaşını hatırlatan sahneler, Türk futbolunun imajına ağır bir darbe daha indirdi.
19.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi Süper Lig’in 30’uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe’nin 3-2 kazandığı maçtan sonra çıkan olaylar Avrupa basınında geniş yer buldu. Michy Batshuayi ile ilgili kung-fu benzetmesi dikkat çekti.
18.03.2024 Trabzonspor
Can Uzun durdurulamıyor! Almanya'da gündem oldu: Üst düzey yetenek
Can Uzun durdurulamıyor! Almanya'da gündem oldu: Üst düzey yetenek Geçtiğimiz günlerde milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Can Uzun, Nürnberg formasıyla parlamaya devam ediyor. Genç yıldızın performansı Alman basınında geniş yankı buldu.
10.03.2024 Dünyadan Futbol
Almanya'da Can Uzun isyanı! 'Süper yetenek kararını verdi'
Almanya'da Can Uzun isyanı! 'Süper yetenek kararını verdi' Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'de forma giyen Can Uzun'un tercihini Türkiye'den yana kullanması Alman basınında geniş yer buldu. Kenan Yıldız'ın ardından Can Uzun'un da Türkiye'yi tercih etmesiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullanıldı.
4.03.2024 Milli Takım
Çekya'da gündem Galatasaray! 'Kung-fu ve özür'
Çekya'da gündem Galatasaray! 'Kung-fu ve özür' Sparta Prag'ın Galatasaray'ı 4-1 mağlup etmesinin ardından Çekya basınından dikkat çeken başlıklar atıldı.
24.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Sparta Prag-Galatasaray maçı Avrupa basınında: Soğukkanlılığını kaybetti!
SON DAKİKA: Sparta Prag-Galatasaray maçı Avrupa basınında: Soğukkanlılığını kaybetti! Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-Off Turu rövanş maçında Sparta Prag'a deplasmanda 4-1 mağlup oldu. Avrupa basını Sparta Prag-Galatasaray maçına geniş yer verdi.
23.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
SON DAKİKA | Almanya'da Sacha Boey gündem oldu! 'Bayern 30 milyon ödedi ama ona güvenemiyor'
SON DAKİKA | Almanya'da Sacha Boey gündem oldu! 'Bayern 30 milyon ödedi ama ona güvenemiyor' Galatasaray'dan 30 milyon euroluk rekor bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey sakatlığı sebebiyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacak. Bayern'e Boey'den sonra Mazraoui'den de kötü haber geldi. Almanya'da yayın yapan Kicker dergisi, Fransız oyuncu için 'Bayern ona güvenmiyor' ifadelerini kullandı.
20.02.2024 Almanya Bundesliga
Süper Kupa krizinin perde arkası ortaya çıktı! İşte IFAB ve hukukçuların yorumu
Süper Kupa krizinin perde arkası ortaya çıktı! İşte IFAB ve hukukçuların yorumu Türk futbolu adına rüya gibi geçen 2023, aralık ayında adeta dibe vurdu. Büyük olayların son perdesi Suudi Arabistan’da yaşanırken, gerekli son izinlerin alınmaması kriz çıkmasına neden oldu, Süper Kupa mücadelesi ertelendi.
31.12.2023 Galatasaray
Borussia Dortmund'da Nuri Şahin gerçekleri ortaya çıktı! 'Anlaşmada gizli seçenek'
Borussia Dortmund'da Nuri Şahin gerçekleri ortaya çıktı! 'Anlaşmada gizli seçenek' Antalyaspor'dan ayrılarak efsanesi olduğu Borussia Dortmund'a yardımcı antrenör olarak giden Nuri Şahin, Sven Bender ile birlikte Terzic'in yardımcılığını üstlenecek. Alman basını Nuri Şahin'in Dortmund'da kısa süre içinde Terzic'in yerini alabileceğini öne sürdü.
30.12.2023 Almanya Bundesliga
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının ertelenmesi Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı!
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının ertelenmesi Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı! Suudi Arabistan'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa finali organizasyondaki aksaklıklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Dev maçın ertelenmesi Avrupa basınında geniş yer buldu.
29.12.2023 Galatasaray
Bayern Münih'te radikal karar! 4 yıldızla veda ihtimali
Bayern Münih'te radikal karar! 4 yıldızla veda ihtimali Bundesliga devi Bayern Münih'te Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Manuel Neuer ve Thomas Müller'le yolların ayrılabileceği iddia edildi.
13.12.2023 Almanya Bundesliga
Kopenhag-Galatasaray maçı Avrupa basınında yankı buldu! 'En zayıf takım turladı'
Kopenhag-Galatasaray maçı Avrupa basınında yankı buldu! 'En zayıf takım turladı' UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun son hafta maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Kopenhag'a 1-0 mağlup oldu. Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ne gitmesiyle son bulan karşılaşma Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı.
13.12.2023 Galatasaray
Alman basını Türkiye'nin zaferini konuştu: Deplasman maçı gibiydi
Alman basını Türkiye'nin zaferini konuştu: Deplasman maçı gibiydi A Milli Futbol Takımı, Almanya ile Berlin'de dostluk maçında karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar mücadeleden 3-2 galip ayrılırken, karşılaşma Alman basınında da büyük yankı buldu. İşte detaylar...
19.11.2023 Milli Takım
Almanlar şaşırdı: Bayern'den sönük galibiyet! Galatasaray gerçekten iyi
Almanlar şaşırdı: Bayern'den sönük galibiyet! Galatasaray gerçekten iyi UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Bayern Münih'e 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından Alman basını Bayern Münih'in sönük bir galibiyet aldığını yazarken Galatasaray'ın Bayern'e karşı iyi bir futbol sergilediğini vurguladı.
9.11.2023 Şampiyonlar Ligi
Almanya, Galatasaray'ı konuştu: Türkler ilk yarıda çılgın bir oyun sergiledi! Desibel vurgusu
Almanya, Galatasaray'ı konuştu: Türkler ilk yarıda çılgın bir oyun sergiledi! Desibel vurgusu UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3’üncü hafta maçında Galatasaray, konuk ettiği Almanya temsilcisi Bayern Münih’e 3-1 mağlup oldu. Ancak özellikle sarı-kırmızılı ekibin ilk yarıda oynadığı futbol ve taraftarların 90 dakika boyunca yarattığı atmosfer Almanya'da gündem oldu. İşte detaylar...
25.10.2023 Galatasaray
Fenerbahçe efsanesi Toni Schumacher'den Galatasaray maçı öncesi Neuer'e şok tavsiye
Fenerbahçe efsanesi Toni Schumacher'den Galatasaray maçı öncesi Neuer'e şok tavsiye Fenerbahçe'nin unutulmaz kalecilerinden Toni Schumacher, sakatlıktan dönmesi beklenen Manuel Neuer'e şok bir tavsiyede bulundu. Schumacher, Galatasaray ile Almanya'da oynanacak maçta kalede olması beklenen Neuer hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
23.10.2023 Şampiyonlar Ligi
Milli Takım'da Montella'nın oyuncularına güveni tam: Bambaşka bir Türkiye izlettireceğiz
Milli Takım'da Montella'nın oyuncularına güveni tam: Bambaşka bir Türkiye izlettireceğiz Teknik Direktör Montella, İstanbul dönüşü uçaktan inen oyuncularını tek tek kutladı ve “Bu gecenin tadını doya doya çıkarın. Yakında görüşeceğiz ve bana inanın çok daha büyük zaferlere ulaşacağız. Birlikte çok iş başaracağız” ifadelerini kullandı.
17.10.2023 Milli Takım
A Milli Takım'a övgüler: Montella'nın Türkiye'si gösteri sundu!
A Milli Takım'a övgüler: Montella'nın Türkiye'si gösteri sundu! A Milli Takım'ın Letonya'yı 4-0 mağlup etti ve Almanya'da düzenlenecek EURO 2024'e katılmaya hak kazandı. Avrupa basını A Milli Takım'a övgüler yağdırdı.
16.10.2023 Milli Takım
Galatasaray maçı öncesi Bayern Münih'te sakatlık depremi! Kamptan ayrıldı
Galatasaray maçı öncesi Bayern Münih'te sakatlık depremi! Kamptan ayrıldı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Bayern Münih'te Joshua Kimmich şoku yaşandı. Başarılı orta saha, yaşadığı sakatlık nedeniyle milli takım kampından ayrıldı.
15.10.2023 Almanya Bundesliga
Almanya'dan flaş Kuntz iddiası! Yeni adresini de duyurdular
Almanya'dan flaş Kuntz iddiası! Yeni adresini de duyurdular TFF'nin Stefan Kuntz ile ilgili yaptığı açıklama belirsizliğe yol açtı. Alman teknik adamla yola devam edilip edilmeyeceği henüz netlik kazanmazkan Alman basınından konuya ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı.
19.09.2023 Milli Takım
Almanya'dan bomba Kuntz iddiası! Tarih verdiler: Her şey bitebilir
Almanya'dan bomba Kuntz iddiası! Tarih verdiler: Her şey bitebilir A Milli Takım'ın EURO 2024 Elemeleri'nde karşılaştığı Ermenistan maçının 1-1'lik beraberlikle bitmesinin ardından teknik direktör Stefan Kuntz büyük eleştiri topladı. Alman basını Stefan Kuntz'un görevine son verilebileceğini iddia etti.
11.09.2023 Milli Takım
ÖZEL | Galatasaray'da Sergio Ramos transferi bitmek üzere! Maliyeti belli oldu
ÖZEL | Galatasaray'da Sergio Ramos transferi bitmek üzere! Maliyeti belli oldu Molde engelini deplasmanda 3-2'lik skorla geçen ve UEFA Şampiyonlar Ligi vizesi için büyük bir avantaj elde eden Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılar, Sergio Ramos transferinde artık son detayları görüşmeye başladı. Galatasaray'ın İspanyol stoperle yapması beklenen anlaşmanın detayları ortaya çıktı.
25.08.2023 Galatasaray
Norveç basını şokta: Molde'yi Midtsjö batırdı! Kaptan Eikrem'den Icardi itirafı
Norveç basını şokta: Molde'yi Midtsjö batırdı! Kaptan Eikrem'den Icardi itirafı Şampiyonlar Ligi play-off turunda Galatasaray, Molde'yi deplasmanda 3-2 yenerek 29 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak rövanş öncesi avantaj yakaladı. Son dakika golü, Norveç'te büyük hayal kırıklığına neden oldu.
24.08.2023 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Kicker ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.