Kil

Kil

Son dakika kil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kil haber sayfamızda...

Kil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.202 kil haberi bulunmuştur.
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir Gençler ve çocuklar arasında yaygın olan rengarenk saç boyama çılgınlığı sağlığınızdan edebilir. Bitkisel ya da kimyasal ne derseniz... Saçını bir gün pembe bir gün mavi yapan 16 yaşından küçük çocukların ailelerini uyaran uzmanlara göre, alerjik reaksiyon halinde hayatta kalma şansı yüzde 50.
18.04.2024 Gündem
Halfeti'de tekneler kafa kafaya çarpıştı
Halfeti'de tekneler kafa kafaya çarpıştı Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde iki teknenin kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan panik anları kameraya yansıdı. Maddi hasarın meydana geldiği kazada facia kıl payı atlatıldı.
15.04.2024 Haberler
Eşini şikâyet eden de var pilav tarifi isteyen de! 174 Gıda Hattı’na ilginç başvurular...
Eşini şikâyet eden de var pilav tarifi isteyen de! 174 Gıda Hattı’na ilginç başvurular... Bugüne kadar 3 milyondan fazla müracaatın yapıldığı Alo 174 Gıda Hattı gıda güvenilirliği ile ilgili şikâyetlere çözüm üretiyor. Hatta birbirinden ilginç başvurular da geliyor...
15.04.2024 Ekonomi
Absürt şekilde uzayan tüylerin sırrı ortaya çıktı! Sebebi hormonlar veya genetik faktörler
Absürt şekilde uzayan tüylerin sırrı ortaya çıktı! Sebebi hormonlar veya genetik faktörler Bir gün durduk yere boynunuzda veya kollarınızda, sanki bir gecede uzamış gibi görünen, gülünç derecede uzun ve ince beyaz tüylere rastlayabilirsiniz. Eğer bu başınıza geldiyse yalnız değilsiniz. Bunun bir sebebi var, peki ne?
4.04.2024 Genel Sağlık
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Furkan suresi, Kur’an-ı Kerim’in 25.suresidir. Sure toplam 77 ayetten oluşmaktadır.
4.04.2024 Sureler
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik İstanbul Gayrettepe’de yaşanan yangın faciası tarihte bir ilk değildi. 1982’de yine İstanbul Ataköy'deki gece kulübünde benzer bir yangın kayıtlara geçmiş ve saniyeler içinde pek çok kişi alevler arasında kalarak hayatını kaybetmişti. 2002 yılına dikkat çeken Prof. Dr. Füsun Demirel, "Eksikler var. Dayanımı yüzde 50 düşüyor" diyerek yangın ile yangının çıktığı binaya dair ölümcül gerçeği anlattı.
3.04.2024 Gündem
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Poyraz ile Atakan birbirine girdi
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Poyraz ile Atakan birbirine girdi Survivor All Star'da bu hafta da heyecan doruktaydı. Kıran kırana mücadelede dokunulmaz ödülünü Kırmızı Takım kazandı. Mavi Takım'dan bir isim ise üçüncü eleme adayı olarak belirlendi. Survivor'da bu hafta da gerilim tavan yaptı. Avatar Atakan ile Poyraz birbirine girdi. Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi fena fırçaladı.
3.04.2024 Cadde
Sandık ittifakı başarı getirdi
Sandık ittifakı başarı getirdi Genel seçimlerde büyük hayal kırıklığı yaşayan CHP, yerelde oylarını 13 puan artırarak tarihi bir başarı elde etti. Muhalif seçmen sandıkta birleşerek CHP’yi birinci parti yaptı. Eski ittifak ortaklarının seçmenleri kadar AK Parti tabanının bir kısmının sandığa gitmemesi de CHP’ye yaradı...
2.04.2024 Gündem
Çin’de AVM’nin zemini aniden çöktü: 2 yaralı
Çin’de AVM’nin zemini aniden çöktü: 2 yaralı Çin’in Jiangsu eyaletinde bir alışveriş merkezinin zemininin aniden çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı.
1.04.2024 Haberler
Cumhur İttifakı’nda 31 Mart tablosu! AK Parti 12 büyükşehir MHP 8 il kazandı
Cumhur İttifakı’nda 31 Mart tablosu! AK Parti 12 büyükşehir MHP 8 il kazandı Cumhur İttifakı ilk kez seçim yarışını muhalefetin gerisinde tamamladı. AK Parti 12 büyükşehir ve 12 il kazanırken 2019’da kazandığı 14’ü büyükşehir 39 il belediyesinin 18’ini kaybetti. MHP ise 8 ilde kazandı. MHP’nin 2019’da kazandığı 11 ilden 5’i CHP’ye, 2’si AK Parti’ye geçti.
1.04.2024 Gündem
Kars MHP’ye geçti
Kars MHP’ye geçti Doğu Anadolu’daki 14 ilin 5’ini AK Parti,6’sını DEM Parti, 2’sini MHP, 1’ini de CHP kazandı. MHP, 2019 seçimlerinde HDP’li belediye olup kayyum atanan Kars’ı da aldı.
1.04.2024 Gündem
CHP, ilçe sayısını 28’e çıkardı
CHP, ilçe sayısını 28’e çıkardı ASLI ÖKTENER- 10 bin 721 sandıkta, yaklaşık 3 milyon 459 bin 970 vatandaşın oy kullandığı İzmir’de seçimlerin kazananı CHP oldu...
1.04.2024 Gündem
Kıl dönmesi komaya soktu! Doktorları afallatan hasta
Kıl dönmesi komaya soktu! Doktorları afallatan hasta Sayısız tıbbi müdahaleye maruz kalarak kabus dolu günler yaşadı. Doktorlar hayatta kalma şansının yalnızca yüzde 4 olduğunu söyledi. Her şey, vücudundaki batık tüyleri alma girişimiyle başladı...
27.03.2024 Dünya
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi'nin CHP lehine çekilmesini isteyen Özgür Özel'e tepki gösterdi.
26.03.2024 Gündem
Trafikte ters köşe! Kavga edecekken bir anda böyle sarıldılar
Trafikte ters köşe! Kavga edecekken bir anda böyle sarıldılar Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde motokurye kazadan kıl payı kurtularak, kendisini fark etmeyen pikap sürücüsüne tepki gösterdi. Vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışan motosikletli, pikap sürücüsünün hatasını anlayıp özür dilemesiyle yumuşadı. Tam kavga edecekken birbirlerine sarılan sürücülerin yüz gülümseten bu anları saniye saniye kask kamerasına yansıdı.
25.03.2024 Haberler
Fren yerine gaza bastı! Yayaya çarpıp eve daldı
Fren yerine gaza bastı! Yayaya çarpıp eve daldı Beşiktaş’ta otomobiliyle yokuş aşağıya seyreden kadın sürücü, iddiaya göreş fren yerine gaza basınca kaldırımda yürüyen İtalyan kadına çarpıp bir eve daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın savaş alanına döndüğü kazada sürücü ve aracın çarpması sonucu eve düşen İtalyan kadın yaralandı. Olay esnasında markette bulunan ev sahibi ise kazadan kurtuldu.
25.03.2024 Haberler
Facianın eşiğinden dönüldü! İstinat duvarı gecekondunun üzerine çöktü
Facianın eşiğinden dönüldü! İstinat duvarı gecekondunun üzerine çöktü Ankara'da faciaya kıl payı! Kaba inşaatı tamamlanan apartmanın istinat duvarı yanındaki gecekondunun üzerine çöktü. Gece kondu içerisindeki bir kişi yara almadan kıl payı kurtuldu. İşte detaylar...
24.03.2024 Gündem
Son dakika: Kar kapıda! Meteoroloji haritayı güncelledi
Son dakika: Kar kapıda! Meteoroloji haritayı güncelledi Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre cuma ve cumartesi günü yurdun iç kesimlerinde kar yağışları devam edecek.
21.03.2024 Gündem
Çamaşır yıkarken makinenin içine atın! Tüy, saç, kıl ne varsa bir seferde topluyor
Çamaşır yıkarken makinenin içine atın! Tüy, saç, kıl ne varsa bir seferde topluyor Çamaşır makinesinde yıkadığımız çamaşırlar ne kadar temiz olsa da tüy probleminden arındırmak bir hayli zor olabilir. Ancak sünger yardımıyla bu sorundan hemen kurtulabilirsiniz. İşte yöntemi.
21.03.2024 Püf Noktası
Tokat’ta faciadan kıl payı kurtuldular
Tokat’ta faciadan kıl payı kurtuldular Tokat’ta bir vatandaş eski Turhal yolunda aracıyla ilerlediği sırada yola ağaç düştü. O anlar araç kamerası tarafından anbean kaydedildi.
20.03.2024 Haberler
Karıştırıp koltuk altına sürün, ağda görevi görüyor! Favori ikili: Zerdeçal-süt
Karıştırıp koltuk altına sürün, ağda görevi görüyor! Favori ikili: Zerdeçal-süt Koltuk altındaki kıllardan kurtulmak için en kısa yol, jilet yapmaktır. Oldukça pratik görünse de jilet kullanımı daha fazla tüylenmeye ve batık problemlerine neden olur. Özellikle koltuk altı kıllarından kurtaran bu yöntemi mutlaka deneyin.
19.03.2024 Cilt Bakımı
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki teşkilat buluşmasında, "İzmir; bize oy vermediler, bizi seçmediler diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı. Türkiye'nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e de fazlasıyla yapıldı" dedi.
18.03.2024 Gündem
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş'te projelerini tanıttığı tarım lansmanı düzenledi. Lansmana Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı.
16.03.2024 Gündem
Survivor'da iletişim ödülünün kazananı belli oldu! Yunus Emre ile Yaman'ın kavgası ortalığı karıştırdı
Survivor'da iletişim ödülünün kazananı belli oldu! Yunus Emre ile Yaman'ın kavgası ortalığı karıştırdı Survivor All Star'da Berna konseyde adının çıkmasına şaşırmadığını ifade etti. Nagihan Karadere geri döndü. Oyun alanında Yunus Emre ile Yaman arasında tansiyon yükseldi. İkili arasındaki tartışmaya mavi takım da katılınca polemik büyüdü. İletişim oyunun kazananı belli oldu. İşte detaylar...
13.03.2024 Cadde
ORUCA NASIL NİYET EDİLİR? Niyet etmeden, sahura kalkmadan oruç tutulur mu? Oruca ne zamana kadar niyet edilir?
ORUCA NASIL NİYET EDİLİR? Niyet etmeden, sahura kalkmadan oruç tutulur mu? Oruca ne zamana kadar niyet edilir? Ramazan ayına girilmesiyle birlikte oruçla ilgili bilinmesi gerekenlerin yanı sıra oruca nasıl niyet edilmesi gerektiği konusu merak edilen en önemli konuların başında yerini aldı. Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayında tutulan oruç için nasıl niyet edilmesi gerektiğini araştıran Müslümanlar, "Oruca nasıl niyet edilir? Oruca ne zamana kadar niyet edilir? Niyet etmeden, sahura kalkmadan oruç tutulur mu? Oruca niyet ederken hangi dua okunmalıdır? Oruç, niyetsiz tutulur mu?" sorularının cevabını merak ediyor. İşte tüm detaylarla ilgili Diyanet'in cevabı...
12.03.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Kil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.