MASTERCHEF İZZET CANÖZER KİMDİR? Şef İzzet Canözer hayatı ve kariyeri...
MASTERCHEF İZZET CANÖZER KİMDİR? Şef İzzet Canözer hayatı ve kariyeri... İzzet Canözer, Kilis'e özgü bir lezzet olan Kilis Tava konusunda ustalaşmış bir şef olarak öne çıkıyor. MasterChef 62. bölümün konuğu olan İzzet Canözer, bu coğrafi lezzetin yarışmacılar tarafından yapılmasını isteyecek. Peki Şef İzzet Canözer kimdir?
19.08.2023 Cadde
KİLİS TAVA TARİFİ VE MALZEMELER; Kilis Tava nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir?
KİLİS TAVA TARİFİ VE MALZEMELER; Kilis Tava nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir? Kilis'e özgü yöresel bir lezzet olan Kilis Tava tarifi ve malzemeleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Osmanlı'dan günümüze gelen lezzetlerden biri olarak bilinen Kilis Tava, MasterChef'e bu akşam konuk olacak olan Şef İzzet Canözer tarafından yarışmacılardan istenecek. Peki Kilis Tava nasıl yapılır, tarifi ve malzemeleri nelerdir?
19.08.2023 Bilgi Rehberi
Kilis Tava nasıl yapılır? Kolay Kilis Tava tarifi ve malzemeleri
Kilis Tava nasıl yapılır? Kolay Kilis Tava tarifi ve malzemeleri Gaziantep yöresine ait olan Kilis Tava yemeği bugün Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler tarafından yapılacak. Peki Kilis Tava nasıl yapılır? Kilis Tava için hangi malzemeler gerekli? İşte Kilis Tava tarifi...
18.12.2019 Gündem
Kilis tavası nasıl yapılır?
Kilis tavası nasıl yapılır? Kilis'te "kıyma kebabı" olarak da bilinen, ülkemizin en leziz yöresel yemeklerinden biri olan kilis tavasının nasıl yapıldığını merak ediyorsanız işte tarifi. Afiyet olsun!
16.05.2018 Yemek